Kvelden før kvelden

Som vi tre koste oss i går kveld. Melinda sov masse, både på dag og kveld. Vi spiste grøt og spilte julemusikk. Alene hjemme ble snurret på skjermen, deretter Elf. Pumpen ble funnet frem og jeg rivde jammen på meg en øl, jeg også. Perfekt. Du, og du som vi har kost oss! 
Legg merke til rosene på bildet. Det er min siste bestilling fra Ebay. Jeg elsker dem! Ikke bare ser de ekte ut, men de kjennes ekte ut når man tar på dem også. De er så klart rosa også da… hihii. Faktisk er de S som har valgt dem ut. Jeg hadde plukket ut tre farger, eller tre forskjellige rosafarger han kunne velge mellom. Hehe!
Lenge har jeg sett etter falske blomster i butikken som skal se noenlunde  ekte ut. Det fant jeg, men det var én og én rose som var til salg. Det var så dyrt som 59 kr for kun én rose! For denne rosebuketten ga jeg litt over 200 kr for over tjue roser. Man må bare elske Ebay! ♥

Plutselig var det lille julaften

God kveld. Jeg trenger egentlig ikke og fortelle hvor fort tiden har rast forbi (igjen). Med liten baby i hus rekker man ikke å se på klokka før dagen er over. Jeg hadde en våken natt, så jeg fikk sove til langt på dag i dag. S har endelig ferie så han tok hånd om Melinda. Det ble en etterlengtet julefrokost, som jeg elsker jul og julemat<3 Vi har fått ordnet de siste julegavene i dag og deilig er det! Eller S dro ut igjen nå for å kjøpe flere gaver. Han sa ikke til hvem og jeg fikk ikke bli med. Hmm… Jeg gleder meg til han kommer tilbake, da skal vi spise julegodt og se julefilmer til vi sovner! Folkens i morgen er det selve julaften! Gleder meg som en liten unge ♥

Kakao, gløgg, pepperkaker mmmm julekos♥

Ligner vi?

Jeg får ofte høre at Melinda ligner på meg (tusen takk forresten, hehe). Helt ærlig så klarer jeg ikke å se slikt så tidlig. Verken på henne og meg, eller noen andre. For at jeg skal kunne se om en unge ligner på foreldrene må de være noen år gamle først! Haha. Kanskje det bare er synet mitt som er helt rart, eller noe. Derfor spør jeg dere blogglesere som vet det meste -Ligner vi?

Melinda har brune øyner, det har jeg også. Jeg liker å variere litt øyenfarge og her har jeg grå 🙂

– 8 uker gammel nå –

Tradisjon: pepperkakehus

Det er blitt en tradisjon at jeg og bestemor skal pynte pepperkakehus. Det må gjøres hver jul! Det er så koselig og jeg får masse julestemning av det. Det som er så gøy med og ha en blogg som har blitt skrevet på i over 5 år, er at jeg har masse og se tilbake på. Foreksempel DETTE innlegget da vi pyntet pepperkakehus i 2012! Det som var annerledes dette året var at det var baby med. Herlighet tenk om noen fortalte meg i fjor at neste gang det blir pyntet pepperkakehus, så har du med deg en nyfødt baby. Jeg hadde aldri her i verden trodd dem! Nå er Melinda med meg overalt, nesten… og det er fantastisk♥♥

Når enten jeg eller bestemor er uheldige og gjør en “feil” sier vi alltid: “men, men, det skal jo se hjemmelaget ut!”. 

Dette var et så koselig bilde syns jeg! To flotte damer 🙂

Leo var også så klart med. Selv om det blir vel masse Melinda her, så må jeg ikke glemme Leo♥

Også huset da! En annen ny tradisjon. I år var det jeg og Borghild som hengte det opp. Fy søren så jalla det er. Vi henger det ikke akkurat opp fordi vi syns det er fint, men fordi det er så… jalla OG morsomt! Ikke nok med at det lyser i alle regnbuens farger, men det blinker i forskjellige farger også! Alle kan se det. Kameraet klarte ikke og få med hvor mye det egentlig lyser opp. Man trenger nesten ikke lyktestolper langs veien med huset vårt. Hehe. Vi spøkte med at vi burde sette opp et skilt langs veien hvor det står noe lignende som “Advarsel: fare for epilepsianfall”. Ikke nok med det, men nå er det blitt hengt opp noen lignende lys på andre siden av huset. Hehehh. Kanskje jeg skal ta det til et nytt steg neste år og sette opp høyttalere og spille julemusikk? Jeg bare tuller…. men det er noe jeg kunne gjort bare for gøy.

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul! Spis masse god mat, kos dere med familien, lek med barna, se julefilmer, syng julesanger og NYT julen! 

Det nærmer seg jul

Tenk det! Snart jul igjen, allerede. Jeg skulle bort til Ingus i kveld for og hente et brev, men det ble til at jeg ble der i flere timer. Vi pyntet juletre, spiste klementiner, drakk litervis med gløgg og jeg fikk hilse på barna hans. “Barna”, hehe. Det er så mange rundt han som er gravide, eller nettopp har fått barn. Han har like så godt kjøpt seg tre undulater som han kaller for barna sine. Hehe.

Masse Melinda-kos!

Vi koste oss gløgg ihjel! 

Kveldsmaten ble på Dudebuger. Jeg testet ut den nye fiskeburgeren som kom etter jeg gikk i permisjon. Yum den var god! Jeg fikk se igjen kollegaer, eller mer venner -det er alltid koselig! Hun som lager pizza har blitt enooorm! Det er ikke lenge siden jeg så henne, men fy så fort som hun vokser. Hun er gravid forresten, hehe kanskje viktig og få med det. Jeg fikk knipset et bilde av henne og hun er en del større enn det jeg var! Det er så morsomt og følge med på magen som vokser! Når jeg besøker jobben merker jeg at jeg savner å servere, skravle med kunder, le og skravle enda mer mine kollegaer. 

Elektrisk vippestol: Lovin’hug Swing fra Akta Graco


Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD.

Denne utrolig fine innehusken/ vippestolen har Melinda fått i julegave av mamma. Altså min mamma, hehe. Jeg kunne ikke vente til jul med og få brukt den. Vi trengte den nå! Vi har bare hatt den i noen dager, men denne kjekke, geniale stolen burde vi hatt fra dag én. Den er så fin om jeg skal gjøre mitt. Vi har også en vanlig vippestol, men den er bare bra nok om vi vipper mens hun sitter i den. Det er begrenset hvor lenge vi orker det også, hehe. Vi har en nokså fancy babygym, men hun er for liten til og skjønne den enda. Denne elektriske vippestolen er perfekt fra helt nyfødt! Jeg syns den også er veldig grei og ha på natten. Når jeg er trøtt og sliten, hun har fått mat og alt hun trenger, men bare vil være våken. Da er det fint og sette henne i denne. Det går an og stille ned og opp ryggen på stolen. Vi har den lengst ned nå som hun er så liten, men vi kommer til å stille den lengre opp når hun blir noen måneder. Det følger med uro med 3 myke leker og et avtagbart lekebord. Vi har valgt og tatt av dette nå i starten. Det er bare å plugge inn stikkkontakten også er den klar for bruk! Jeg troor man kan bruke batterier også, men det kommer vi ikke til å bruke noen gang. Denne stolen vil jeg anbefale sterkt videre! Jeg legger ved noen videoklipp så dere kan få se den. Det var iallefall ingen vits og legge ved bilder, for da kan dere ikke se hvordan den fungerer! 🙂

Nissefrøken

Hallo! Nissedrakten jeg kjøpte til Melinda ble hun altså bare SÅ søt i! Bare se på bildet! Fineste nissefrøkna jeg har sett. Hihi. Det måtte knipses ett, eller hundre bilder i den drakten. 
Borghild og jeg har pimpet opp huset vårt med julelys i år også. Virkelig, nå bør vi få en pris for det mest jalla huset. Vi har fargerike, blinkende lys på store deler av huset! Hele bygda kan se det! Haha, det er så latterlig morsomt! Derfor henger vi det opp! Det bør nesten bli knipset bilde av det også.

Full dag

Hei og god kveld! Mamma passet Melinda i natt, så jeg skulle få sove ut. Irriterende nok klarte jeg ikke å sovne fordi jeg har snudd døgnet. Jeg er vant med å være våken om natten og ta søvnen på dagen. Jeg og Melinda har hatt en nokså full dag, og slik gikk den:

Vi møtte venninna mi og hennes datter, Michaela på café. Melinda og Michaela, navnet deres klinger så fint! Disse to fine snuppene er født på samme dag med ett års mellomrom. 26. oktober. Disse to her kommer til og bli gode venner etter hvert♥ Vi gleder oss allerede til og dra til Lilleputthammer når de blir store nok!

Mamma var hos frisøren mens jeg ventet på henne. Jeg kunne ikke fatte hva hun hadde gjort med håret sitt når jeg ventet i hele 3 timer. Jaja, hun ble til slutt ferdig. I den ventetiden møtte jeg på mange, gamle kjente som jeg skravlet med. Jeg møtte en god, gammel kompis av meg som kom på besøk senere på kvelden. Det var trivelig! Vi drakk kaffe og spiste marsipankake mens vi oppdaterte hverandre om hva som har skjedd i hverandres liv den siste tiden. 

Det har vært en lang dag, men Melinda har vært såå snill! Meste parten av tiden har hun sovet. Hun våknet til en gang når vi var på café. Da fikk hun mat, så sovnet hun igjen. Lille nissejenta mi ♥

Jeg var med mamma og kollegaen/ venninna hennes på kina restauranten. Hun er slik en livlig, blid og trivelig dame! Som vi koste oss. God mat og hyggelige damer, da går tiden fort! Gleder meg allerede til neste gang!

Bestemor, Jojo (tante) og onkel Morten har også vært på besøk i dag. Altså jeg smelter helt jeg! Melinda har nylig begynt å smile bevisst. SE hvor blid hun ble når hun kom i armene til onkel M ♥♥♥

Enda blidere!

Cuteness overload

I dag har jeg og mamma handlet. Herlighet så mye fint og søtt det er til de aller minste. Iallefall nå i juletider! Jeg får lyst til og ta med meg hele butikken. Det gjør tydeligvis mamma også! Når jeg ser disse små kjolene med stort skjørt, så smelter jeg med en gang! Man kan jo ikke gå tomhendt ut av butikken etter og ha sett noe så nydelig! Melinda er heldig som har en bestemor som er så glad i og handle søte små klær som dette! ♥♥

Jeg er på ferie akkurat nå. Eller jeg er hjemme hos mamma. Hehe. Jeg trenger og samle opp noen timer søvn. Jeg er vanligvis våken hele natten og sover noen timer på dagen. Søvn er veldig viktig, og får man ikke det kan man bli nokså ødelagt. Jeg er ikke helt der, men jeg kjenner jeg er trøtt. Da er det godt at mamma passer Melinda mens jeg sover på naborommet. Da kommer mamma inn med henne når hun trenger og vil ha mat fra meg:-) 

Disse to plaggene er for store nå, men det er ikke lenge til de passer. Begge var på 50% så de ble lagt i handlekurven. Hun passer str 56 perfekt nå, så jeg kjøper ikke noe i den størrelsen om jeg først skal kjøpe noe. 

On the wall

Bildene fra nyfødtfotograferingen ble fantastisk fine! Jeg hadde store forventninger ettersom prisen gjorde så det svei i lommebøkene våre. Når jeg fikk se resultatet ble jeg så overrasket, det ble bedre enn forventet! Vi var på fotografering når Melinda var 9 dager hos Kirsti Hovde her i Lillehammer. Der var de vanvittig flinke! Det var satt av tre timer til fotografering. Det syns jeg er veldig bra fordi det er ikke lett og vite med så små babyer. De skal ha mat, det skal skiftes bleie, det kan bli litt skriking og så skal de ha kos. Det tar sin tid og de skal bli fotografert sovende. Vi brukte 1t på og få Melinda til og sovne, så hadde vi resten av tiden til og ta bilder. Jeg kjente jeg ble litt stresset i starten når hun ikke ville sove, men det trengte jeg ikke. Hadde hun vært urolig de tre timene, hadde vi fått en ny time gratis. Når hun først hadde kommet inn i den dype søvnen, kunne vi gjøre hva vi ville med henne. Vi dullet henne skikkelig opp! Studioet var veldig varmt med tanke på hun lille. Det fikk vi god informasjon om før vi kom. Jeg må også nevne hygiene! De var utrolig flinke til og bruke antibac. Hygiene var viktig der og det setter vi nybakte foreldre pris på. Fotografen vår var trivelig og imøtekommende. Hun var så forsiktig som det kunne gå an når Melinda skulle flyttes på. Jeg er iallefall veeldig fornøyd med at vi valgte Kirsti Hovde.
På bildet over ser dere to bilder fra fotograferingen som vi har bestilt. Vi valgte og ha det på aluminiumsplate i str 40×40 cm. Takkekort bestilte vi også, og hun ser virkelig ut som en prinsesse på bildene vi valgte og ha med der. Vi har sendt ut noen, men når jeg er sikker på at alle har fått takkekortet sitt -så kanskje jeg viser det frem på bloggen!:-)