MINNEBOKS

Hei! Nå har jeg vert sprek i dag. Har holdt meg unna datan meste parten av dagen. Men hva har jeg brukt dagen min til? Jo jeg har spilt basketball! Hadde et lite besøk av Borghild også, hun foretrekker å vere anonym når det gjelder bilder. Neida, men hun liker ikke å bli tatt bilde av…. to bad for you! Tulla.

Men jeg begynte å rote frem i noen av minnene, og da har jeg en minneboks. Eller det er ikke en minneboks, det er mamma's bittelille piknikkurv, men jeg stjal den når jeg var liten, mohaha. Men i den boksen har jeg hatt ting fra når jeg bare var liten.

Dette strikka jeg på barneskolen i 6 eller 7 klasse tror jeg (?). Det var til det første kjæledyret mit. Hadde en hamster som hette Tussi.

Åååh, hvor skal jeg starte når det gjelder denne steinen(?). For denne steinen hadde jeg store forhåpninger kanskje to måneder! Det begynte med at jeg gikk meg en tur bortover fortauget. Plutselig så jeg denne steinen, ååååååh, hva er dette?! Den lå jo bare pent og roligt mitt på fortauget. Gjett hva jeg ropte ut? Jeg blir riiiiiiiiiiiiiik, jeg har funnet en metorit! Så jeg sa det til alle, til og med isbil mannen. Han trudde det var sement, pyysh det er det vel ikke. Det er metorit! Sa jeg bynte å vise den fram til lærere og alle. Det viste seg at det bare var en vanlig stein, utrolig skuffet!

Hehe, drev og sammenligna sokken min, med pappa sin når jeg var bitteliten.

Ja, hva befinner seg inni den boksen? Jo nemmelig håret mit, hadde hår nesten helt ned til rompa! Så klippte mamma det av, og det ble til og meg skjevt! Så jeg måtte til frisøren, og hun klippte av enda mer! Så det endte opp med at jeg fikk hår til ørene! Ikke bare det, jeg prøve å lime det på etterpå, haha!

bilde av når mamma og pappa gifta seg, gamle tider 🙂

Den aller første parfyma mi, følgte med en barbie dukke også.

Og et brev jeg fikk av en vennine av meg i Filippinene, med en søt engel.

Når jeg var i Filippinene, så stirra alle jo på meg fordi jeg var så mye lenger og ''hvitere'' en de andre. Men det var ei som fulgte etter meg, men hun var jo utrolig snill! Og noen dager før jeg skulle reise gidde hun meg bilder av tiden vi hadde tilbringt sammen, og en suvenir + at jeg fikk en hårbørst med blomster på.

Billett til eventyrland og FAKE high school musical konsert. Believe it or not, men jeg har vert der! HAha, leeenge siden.

Denne lagde jeg også på skolen, skulle egentlig gi den til Aurora. Men det ble aldri, så ble den ødelagt.

har mange flere slike minner, kan vise senere viss dere bil se.

Liker du basketball, har du minner fra når du var liten?

SOL,SOMMER OG MASSE BLOMSTER

Åhh, nå er det jo bare deilig vær ute da! Sommer, sol hva mer mangler? Og får straks besøk også. Når jeg kom hjem fra skolen, så var det bare av med tightsen, og på med shortsen. Det liker vi!

Jaja, kan vel ikke kalle de gule ''blomster''. Egentlig løvetann, men jeg kaller det blomster. Hihi

Haha, hva kan jeg si? Hadde en liten photoshoot med meg selv…. lonley

Men det er jo ikke ALT med sommeren som er bra, noe jeg ikke liker. Og det er brennesle, og insekter (men de tok jeg ikke bilde av)

Når jeg skulle inn igjen, så hadde parasollen bikka til side. inteeeeresant….


Hva er det du ikke liker med sommeren, hva syns du om bildene?

FOR FØRSTE GANG I HISTORIEN

Hahaha, gjett hva?! Jeg gjør lekser i helga! For første gang i hele mit liv, så gjør jeg det. Har alltid sett på helgen som en liten ferie, men hva skjer med meg nå? Vi skulle levere en slik artikkel ting for kanskje noen uker siden (?). Men jeg var jo en av dem som glemte det, eller den eneste. Men hallo?! Nå sitter jeg nå i dette rom å skriver en artikkel!

Det verste er at det er ingen som har sagt at jeg skal gjøre det heller, jeg bare gjør det! Og jeg trenger egentlig ikke å levere den en gang. Tror ikke jeg skal det heller. Gjør det fordi jeg kjeder meg, og ikke har noe å gjøre.

Uansett så har jeg en følelse av at den kommer til å havne i papirkurven snart så….
Men nå har jeg faktisk gått lei hele artikkel tingen, så nå sitter jeg her og ler av meg selv, haha snakk om fritids. Neida koser meg med web bilder og lit redigering.

Dere kan gjette hvilket bilde som er redigert og ikke redigert!gjør du lekser i helga, har du fritids noen gang?

VURDERING – SUSANNE X2

FØRSTEINNTRYKK: Førsteintrykket mitt blir at jeg ser to søte jenter. Og da tenker jeg jo selvølgelig at de blogger sammen og er gode venner. Og jeg pleier å lese det som står i sidemenyen og da har de samme navn Susanne og Susanne, syns det er kult. Så det var et bra første inntrykk
Karakter: 4

DESIGN: Noe som henger med førsteinntrykket kan jo vere designet også. Det ser litt kjedeligt ut, ingen html koder der og slik. Headeren er vel lit vanlig, men det er klare å fine bilder av dere. Så det blir jo en xtra pluss.
Karakter: 3

INNLEGG: Jeg liker skrivemåten deres, men det hadde vert lit bedre om dere ikke hadde hatt med så mange hjerter og smileyer i innleggene deres. Kan hende dere ikke blogger hveeer dag (en skjelden gang), men dere blogger ofte nok.
Karakter: 3

HELHET: Bloggen er jo bra, selvom det ikke er så mange koder. Dere har som oftes med bilder av dere to selv, og da ser man at dere har de gøy sammen og er gode venner. Alltid koseligt å se slike bilder.
Karakter: 4+

Samlet karakter: 3+

Hva syns du om bloggen deres, hvilken karakter ville du gitt?

HVOR HAR JEG KJØPT INNKJØPENE MINE?

Hei! Det var noen som lurte på hvor jeg har kjøpt innkjøpene mine fra i går. Og det kan jeg jo selvfølgelig gi dere svaret på.


hvit skinnjakke: Lene V                                     gul EOS: cubus


blomstrete sommerkjole: cubus                         bølgetang: elkjøp

Fikk du svarene dine, hva likte du best?

RESULTATET AV BØLGETANGA

Heihei i går så kjøpte jeg meg en slik bølgetang. Ble fornøyd med resultatet. PLUSS at det gir jo en ekstra dytt, slik at du får volum i håret samtidig med bølger. Love it! Slik ble resultatet.

Var ikke så flink bak, men jeg prøvde. Og jeg klarte jo selvfølgelig å brenne meg selv. Auu, det gjorde vondt!

haha se, jeg kan se skyggen min

Og ja, går i pysj. Søndag er min chille-dag. Så har ikke orket å sminke og ordne meg. Måtte bare teste ut bølgetanga.

bruker denne bølgetanga

Ser at det var noen som lurte på hvor jeg har kjøpt innkjøpene mine, har fått brev og kommentarer. Så det kommer et innlegg om det litt senere!

Hva syns du om bølger i håret?

JEG HAR NY HEADER!

heihei og god kveld! Ja, jeg vet har nettopp fått ny header. Men jeg begynte å dra fram photoshop og da ble det bare til en header. Har fått et par spørsmål om hvor jeg lasta ned photoshop og om det var gratis osv. Ja, det er gratis og jeg husker ikke linken jeg lasta den ned på. Men jeg søkte på download photoshop på google. Så bare finner dere fram.


Og igjen, håper dere bruker mozilla firefox for designet mit ser bedre ut der, haha! Men det er fakta.
spørsmålet mit dette innlegget blir:

Hvilken header liker/likte du best, det gamle eller nye?

DET GAMLE

DET NYE

INNKJØP OG BILDER

Hellu! Som jeg tror jeg nevte i det forige innlegget, så var jeg på Otta en tur, på det DIGRE kjøpesenteret. HAha eller ikke, men det har jo noen butikker der da. Og det er faktisk kåra som Norges styggeste by, ikke bare styggeste, men det er Norges minste by også. Jajaa. Men her er bildene og innkjøpene:

Vet der hva?! Jeg kjøpte meg denne krigs boka! Så da kan jeg mye til 9.klasse.

Hahaa jeg lese, kødder du? Kjøpte ikke boka. Har ikke lest ut en HEL bok siden slutten av 6.klasse. + at vi har fått lånebøker av skolen, men har ikke lest ut hele boka. Jeg er en skikkelig smartings…

Og ja, glemte jeg og nevne at lekebutikken er vår nye favoritt? <3


hehe tulla. Men de har søte bamser.

Og her er innkjøpene mine:

gul EOS

En slik dere greie som du kan lage bølge i håret med (skal skrive et innlegg om det senere)

hvit skinjakke

Og en blomstrete sommerkjole.

Og jeg møtte foresten min gamle lærer Anette der, så jeg ble jo stoppa å snakke med ho en liten stund. Men utrolig koselig. Den beste læreren jeg har hatt + at jeg lærte mye av henne. Ble til og med innvitert på besøk en gang, og da sa hun at jeg skulle få sjokoladekake og brus. Koselig!

Hva syns du om bildene og innkjøpene?

VIDEOBLOGG – MARSMELOS (VURDERING)

Heey! Har ikke blogget i dag fordi har vert en liten tur på shopping (dere kan få se bilder senere). Men jeg har også avsluttet vurdering med det vakre søskenbarnet mit! Haha. Kunne tro jeg ble torturert av å stappe så mange marsmeloser inn i munnen min! Jeg fikk jo ikke puste, og jeg måtte jo le! Dere kan tenke dere resten….

Men her er videoen. ENJOY IT!

Jeg klarte jo 7 marsmeloser, ikke verst det da! Vurdering kommer sikkert senere i dag, så følg med!

Hva syns du, tippa du riktig?

FUUUUN WITH PHOTOSHOP

Heihei! Har sittet å lekt meg med photoshop de siste timene. Det er utrolig gøy! Masse kule effekter osv. Nå har jeg jo noe å gjøre viss jeg kjeder meg. Men det tar jo lang tid! Og har til og med lert meg hvordan man laster ned div tekster til photoshop, utrolig kult! Du finner mange rare og fine skrifter HER!

Her er noen av bildene:

Her er et eksempel. Dette bildet som egentlig skulle forestille en avatar (HAHA). Men jeg gjorde noe feil så jeg bestemte meg for å finne på min egen. Uansett å gjøre slike effekter osv på bildet, tar utrolig lang tid! Det er ikke bare å knippse og vipps så er huden din blå! Du må gå igjenom masse slike greier osv. Dårlig forklaring, men poenget er at det tar lang tid! Har strevd nesten en time…

bildet her er gjort på 1, 2, 3 tar ikke så veldig lang tid.

Her har jeg bare hatt på en slags greie…. også er det noen rundinger der også.

Men nå skal jeg stikke ut å plukke gras og løvetann til mine to søte små marsvin (wooow interessant!) Skal lage flere bilder etter på.

Hva syns du om bildene jeg har redigert, vil du se flere?