Cuteness overload

I dag har jeg og mamma handlet. Herlighet så mye fint og søtt det er til de aller minste. Iallefall nå i juletider! Jeg får lyst til og ta med meg hele butikken. Det gjør tydeligvis mamma også! Når jeg ser disse små kjolene med stort skjørt, så smelter jeg med en gang! Man kan jo ikke gå tomhendt ut av butikken etter og ha sett noe så nydelig! Melinda er heldig som har en bestemor som er så glad i og handle søte små klær som dette! ♥♥

Jeg er på ferie akkurat nå. Eller jeg er hjemme hos mamma. Hehe. Jeg trenger og samle opp noen timer søvn. Jeg er vanligvis våken hele natten og sover noen timer på dagen. Søvn er veldig viktig, og får man ikke det kan man bli nokså ødelagt. Jeg er ikke helt der, men jeg kjenner jeg er trøtt. Da er det godt at mamma passer Melinda mens jeg sover på naborommet. Da kommer mamma inn med henne når hun trenger og vil ha mat fra meg:-) 

Disse to plaggene er for store nå, men det er ikke lenge til de passer. Begge var på 50% så de ble lagt i handlekurven. Hun passer str 56 perfekt nå, så jeg kjøper ikke noe i den størrelsen om jeg først skal kjøpe noe. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg