Overraskelsestur til Gdansk

22.mai satte jeg og Steinar kursen mot Gardermoen. Noen uker før vi dro ble jeg kontaktet av en kompis som jeg ikke har hørt fra på en stund. Han har fått med seg at jeg har vært på reisefoten og når han ville selge en tur, var vel jeg.. den letteste personen og få solgt det til, hehe.  Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde aldri hørt om plassen, Gdansk. Det gjorde det ekstra spennende! Jeg hadde til og med ingen anelse om hvordan man uttalte det. Det fant jeg heller ikke ut før det ble sagt på høyttalern på flyet. Haha, men sånn skal det være noen ganger! Nå skal jeg fortelle dere det som var det mest spennende med reisen! Steinar hadde ingen anelse om hvor vi skulle. Eneste han hadde fått beskjed om var at han skulle pakke kofferten for noen dager og ta med seg passet. Jeg så det på en film en gang, he-he. Jeg syns det var virkelig gøy, og har alltid ønsket at noen skulle gjort noe lignende med meg. Hint-hint på det høyeste nivå, neida (joda, litt), men dette var garantert ikke den siste overraskelsesturen han får av meg! Viss dere skulle spurt meg om et romantisk råd hadde jeg fortalt dere om å be kjæresten deres pakke kofferten og dra uten å si hvor! Dra til et sted utenfor der dere bor, det trenger ikke å være utenlands 🙂

Gdansk ligger nord i Polen, og er landets fjerde største by. Gdansk er hovedstaden i landsdelen Pomerania. –Har jeg NÅ iallefall lært!

Første dag regnet det litt og var overskyet. Det gjorde ingenting, byen var like fin! SAS hadde også rotet bort begge koffertene våre (tekniske problemer), så jeg trasket rundt i det jeg reiste i som var kjole og høye hæler. Ikke det mest komfortable, men etter nesten to dager fikk vi heldigvis koffertene våre. 

Wheel Of Vision -Der oppe var vi 😀

Hotellet vårt lånte ut gratis sykkel til oss begge. Et eget innlegg om hotellet kommer senere. Jeg har nesten aldri vært mer fornøyd!

Sykkeltur! Hehe, se hvem som til og med sykler på feil side. Her hadde jeg mitt blond-moment og tenkte jeg skulle ta hele plassen.

Et helt tilfeldigt par. Vi syklet opp til en utsiktsplass. Eller det kan jeg ikke si, vi fant aldri veien. Så vi satte fra oss syklene og klatret opp istedenfor! 

 

Siste dagen ble det gåtur på oss. Da tok vi med oss champagne, godis og musikk, Nickelback og Coldplay ble godt hørt kan man si!