Date night i en fjellandsby

En av kveldene vi var i Fuengirola fikk vi barnepass til Melinda. Jeg hadde blitt bedt ut på date! Jeg visste ikke hvor vi skulle eller hva. Jeg fikk bare beskjed om å være klar til en bestemt tid. Daten vår befant seg i en fjellandsby som heter Mijas. Åh, Mijas.. nydelige Mijas! Det var så vakkert der! Ikke minst -romantisk! Der hadde S booket et bord til oss på fjellandsbyens aller beste restaurant! Maten, drinkene og servicen var upåklagelig! Lokalene var ikke helt som forventet, men det hadde ingenting og si når alt det andre var så bra! Restauranten var startet opp av noen britere. Alle de ansatte snakket med britisk dialekt, som jeg sa til S -jeg syns det er så sexy når de snakker britisk! Haha. Til svar fra den store Liverpool-suporteren som han er fikk jeg: Du får aldri bli med meg til Liverpool! Vi bare tuller så klart! 🙂

Min favorittdrink -Mojito! Det slår aldri feil med en god mojito. Vi gikk fra bar til bar. Vi fikk servert skikkelig god strawberry daiquiri med ferske jordbær! NAM. Som vi har kost oss altså. Rusle rundt i byen, se på den fine utsikten fra toppen og kose oss, bare jeg og han! Det var en fantatisk kveld!<3

Jeg skryter mye av byen, men når jeg så på bildene fra kameraet var dette det eneste bildet jeg haddde hvor man kan se litt av byen. Det er mange, mange sidegater som denne hvor man finner “skjulte” barer og restauranter. Helt fantastisk! 

9 months

Melinda er snart 10 måneder nå (herre-min-hatt), men vi var på 9 måneders-kontroll her om dagen hos helsesøster. Melinda sjarmerte henne i senk, som alltid. Hun fikk så masse skryt av helsesøster. Det er alltid stas for både mor og far å høre<3 Alt var perfekt og neste kontroll blir når hun er ett år. Som ikke er lenge til i det hele tatt! 

9 måneder og nå er hun 73 cm og 9110 g
♥ ♥ ♥

Nå må vi passe på hele tiden, for den lille rakkeren er da overalt nå! Hihi<3

Sommer og bading

 

Melinda sin første flytur. Her var det masse nytt og få med seg. Det var ikke noe tid til å sove. Frøkna skulle få med seg alt. Hun sovnet i armene mine rett før vi skulle gå på flyet. Da sov hun i 3 minutter, men så våknet hun og oppdaget at hun var på en helt ny plass. Lite søvn = surving. Dama som satt ved siden av oss var så frekk at hun ga oss fæle blikk og spurte om hun kunne få bytte plass. Det fikk hun altså ikke;-) Turen tilbake gikk bedre, faktisk ganske bra! 
 

Fremme i Fuengirola! ♥

På stranden var det store bølger de fleste dagene vi var der. Rødt flagg stoppet ikke turistene i å bade. Livvaktene blåste og blåste. Noen forsvant langt ut på vannet og de fire livvaktene som prøvde å hente han inn igjen, misslyktes. Han overlevde, heldigvis. Siden vi hadde hus ved stranden hørte vi ambulansene kjøre frem og tilbake. Hvorfor er folk så dumme?! På den ene uken vi var der, så var det to dødsfall pga av store bølger. 

Disse to her er jeg så glad i<3<3

 Processed with VSCO with hb1 preset

Sommer og bading <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melinda har badet hver dag. Hun elsker vann! 

“Mamma skal du overklemme meg nå igjen???”

Jeg fikk DEN brunfargen. Jeg er heldig som blir veldig fort brun, men nå ser jeg ut som en dalmatiner. Jeg føler jeg har vært flink til å smøre meg, men tydeligvis ikke når jeg flasser så mye nå…

Første sydentur

Heisann! … Det var lenge siden. Vi har vært litt på farten i det siste. Etter den Gøteborg-turen vår var vi i Lillestrøm et par dager. Like etter vi hadde kommet hjem fra der rakk vi å ta en liten pust i bakken før vi satte snuten rett til Spania! Nærmere sagt, Fuengirola. Der har jeg jammen hygget meg i en hel uke med hele familien til S. 18 stk var vi! Det har gått masse i bading, soling, lek med barna, god mat og drikke -ikke minst godt selskap! Masse jeg har lyst til å skrive om, men når vi landet i kalde Norge… Brr.. så ble vi syke alle sammen. Da får vi blogges når formen er litt bedre. Her er noen bilder fra kameraet: 

 

♥ ♥ ♥
 

Huset vi leide. Det kunne ikke vært mere perfekt! Helt inntil stranden, stor plass, moderne og nyoppusset!