gutter med gitar…

…. er til å dø for! Spesielt når du ser ut som Elyar Fox    

En liten oppdatering: Jeg har fortsatt ikke åpnet boka. Sitter fortsatt på skype som jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen. Haha! Skyper med Anh og Jørund som vanlig. Skal se to filmer etterpå, så skal jeg åpne boka!

utsetter alt til kvelden

Jeg har en uvane når jeg skal pugge til prøver. Jeg utsetter alt til kvelden før. Jeg bruker hele kvelden min på å sitte på skype, facebook, blogg og se filmer så klart! Pleier å sette meg ned å lese når klokka er 1-2 på natta. Men dette må jeg virkelig endre på snart! Skal bare sitte på skype noen timer til også se et par filmer, SÅ skal jeg pugge litt. Haha!  

Har forresten blitt xtra sunn, jeg skal spise salat hver dag!    

Uten linser og vipper. Joda, jeg klarte å forsove meg i dag. Haha    

I dette sekundet, så skyper jeg med Anh og Jørund. Haha, Jørund har redigert et zoombie-bilde av oss. Han er også veldig forever alone i dette øyeblikk som sitter i en stor hage for seg selv og drikker saft.

følg bloggen på facebook

Jeg har aldri skrevet på bloggen (tror jeg..) at jeg har en facebook-side for bloggen min. Haha, det har blitt helt glemt. Jeg oppdaterer ofte der -blandt annet når det er nytt innlegg. Dere kan gjerne følge meg der. Når jeg først er inne på temaet ”facebook”, så har kanskje flere av dere lagt merke til at jeg godtar lesere på facebook. Jeg er litt annerledes fra andre bloggere fordi jeg godtar absolutt alle dere lesere. Jeg syns det er koselig at dere prøver å ta kontakt med meg, og facebook er en fin plass å holde kontakten!


(Add meg som venn HER)

bluse med åpne skuldre

Hallo! Jeg elsker tirsdager når det kommer til skole! Vi har 4t med grafisk og 2t med engelsk, så har vi fritimer resten. Lærern vår i engelsk er borte, så vi gjorde kun ferdig leksa vår og gikk. Veldig grei dag! 

Jeg må si jeg virkelig digger bluser med åpne skuldre! Har veldig lyst på en i hvit også. Vet den er gjennomsiktig, og jeg skulle gjerne hatt tubetopp, men det har jeg ikke! Har gitt bort den jeg hadde før, og jeg har gitt tilbake den jeg lånte av Anh. Jaja. Jeg hater, hater å gå med bukser, men den jeg har på meg i dag elsker jeg! Følelsen av å gå i pysjbukse, haha   

Bluse: BikBok  –  bukse: Vero Moda  –  sko: Nelly

Som dere vet så elsker jeg små detaljer   

caro ønsker seg – jeffrey campbell

Når det kommer til ”sko-ønskeliste”, så ligger disse to på toppen. Har siklet etter de i flere måneder! Kunne gjerne tenkt meg et par helt enkle svarte også. Ååh, jeg kunne dødd for disse! Elsker virkelig Jeffrey Campbell sko. Jeg går gjerne med dem til hverdag, og på skolen. Det har jeg ingen problemer med. Kan hende at folk titter og hvisker litt, men det hindrer ikke meg i gå med det jeg selv vil!   

Jeg likte spesielt de til venstre! Hvem likte du best? 

c&a – antrekk

Hei! Sitter på skolen akkurat nå og har engelsk. Helt greit uten lærer, hehhe. Fant noen bilder som jeg ikke har publisert. Viss dere lurer på hva ”c&a” står for i overskriften, så kan dere prøve å gjette? Neida, det er Caro & Anh. Surprise! Haha.

Jakke: BB  –  topp og shorts: Gina

Bluse: BB

min aller, aller, aller siste jobbdag

Hallo! Så lite blogging det har blitt helgen, men har vært litt opptatt med det bloggere pleier å gjøre. Sove og spise. Men dere! ! er jeg ferdig med å jobbe hos Sinclair. Jeg har jo jobbet der store deler av sommeren og fått litt erfaring som er bra og ha med seg videre. Har funnet ut at resturang/ cafê/ kro er noe som ikke passer meg, og jeg har heller ikke interesse for å jobbe med det. Viss jeg skal ha en sånn liten jobb, så vil jeg jobbe i en klesbutikk eller skobutikk. Kanskje jeg tar meg et friår etter vgs? Kanskje, kanskje.

Min siste jobbdag gikk kjempe greit og fort. Jeg hadde store deler av tiden gøy med de som jobber der. Møtte også lesere, flere faktisk! Motiverte meg til å blogge når de sa de vakreste ting til meg! Gjerne send meg bilder på mail som dere tok ([email protected]), det er alltid koselig og ha! 

Nå slepper jeg å gå i hestehale. Yess, haha, noe av det verste jeg vet.

”I’m sexay and I know it”