ett år til neste gang

Hallo mine fantastiske lesere! Håper dere har hatt det fint mens jeg har vært borte. Det har iallefall jeg! Jeg har vært på Nordfjord Folkehøgskole den siste uken på leir til dere som ikke har fått det med dere. Jeg var u-leder, som jeg syns er så gøy! Det er så mange smil rundt seg å se, og jeg ble kjent med en del nye ledere og konfirmanter! Utrolig koselig når konfirmanter bare kommer bort og starter en samtale! Utrolig dårlig på å huske navn, men det var en søt jente som dro meg ut på dansegulvet og danset med meg til Halleluja sangen.
Møtte også noen lesere, som også selvfølgelig er like koselig hver gang!   

Det var selvfølgelig ikke en dans på roser hele tiden. Jeg fikk veldig lite søvn, så jeg var veldig trøtt i undervisningen. Noen som måtte bryte regler, så konsekvensene gikk også utover de rundt dem (meg++). Men det skal jeg ikke skrive noe mer om! Her fokuserer vi på det positive og det var blanke ark dagen etterpå! Jeg kan si jeg har hatt det helt utrolig fint, men det slår ikke fjorårets leir! Selvfølgelig skal jeg dit neste år, kun ett år igjen! På tide å starte nedtelling…  

TEAM RED 2012   

(Minner igjen på at dere kan finne en kategori i høyre sidemeny hvor det står ”nordfjord/ ledere”)

overaskelses avskjedsfest

I går ble jeg, Mariam, ringt av Caro som lurte på om jeg kunne ta over blogginga for henne mens hun er i Nord-fjord. Og da jeg spurte henne hva jeg skulle blogge om, sa hun at jeg skulle skrive om de siste dagane mine her i Vinstra før jeg flytter til Lillestrøm. La meg starte med å si at jeg er en helt elendig blogger, og jeg angrer litt på at jeg sa ja til å blogge for Caro… Og siden jeg ikke har verdens mest interesante liv, veit jeg virkelig ikke hva jeg skal skrive.

Men jeg kan starte med å si at i dag innså jeg, ennå en gang, hvor mye jeg kommer til å savne de retarda vennene mine. Det at de lagde en overaskelses avskjedsfest til meg var vell… ja, overaskende. For ikke å snakke om rørende. Jeg måtte tvinge meg selv til å holde tårene inne da jeg leste gjennom det svære kortet de hadde kjøpt til meg.

 

Veit virkelig ikke hvordan jeg skal få takket dem. De betyr altfor mye, og jeg kommer til å savne dem noe sykt. Å flytte fra alle kjente til det ukjente er virkelig ikke lett.

 

Har du  flyttet før?
(beklager virkelig for dårlig blogging og innlegg. som sagt, jeg er en dårlig blogger) 

jeg blir borte i en uke

Hei! I dag drar jeg til Nordfjord. Jeg skal være leder på en konfirmantleir som jeg også var i fjor. Dere kan finne kategorien ”ledere” i høyre sidemeny om dere vil lese om hva som skjer der osv. Virker ikke en uke veldig lenge uten at jeg oppdaterer bloggen for mine høyt elskede lesere? Jo, det gjør det. Derfor kommer Mariam til å oppdatere om hennes liv! Jeg tror hun har mye spennende, kanskje litt trist å dele. Hun flytter til Lillestrøm som sagt. Forlate venner. Hun har egentlig ikke lyst til å flytte. Men håper dere vil følge Mariam’s liv mens jeg er borte!  

siste bilder fra klasseturen

Det var veldig mye busskjøring. Bussturene var som regel morsomme! Vi satt øverst fremst og skrudde opp volumet og sang med! Det kan dere se i DENNE videoen. Det var gøy helt til vi fikk kjeft, da måtte jeg og to venner sitte helt fremst nederst. Det var ikke gøy, men vi fikk plassen vår tilbake. Hehe, det var en kjedelig straff… Høre på at lærerne ler av ingenting og snakker om ting som er uinteressant. 

Se så fint det er    

Her har vi pause på Nebbenes.

Ja, Lars er fortsatt en liten gutt. Kastet bort 20kr på en liten leke. Hahah, Lars er Lars    

Inga, Martine og Ingrid.

Tommel opp!   

Her er vi på Tusenfryd. Jeg og Borghild sto ved siden av SuperSplash og ble våt fra topp til tå. Vi ble kjempe kalde. Heldigvis var vår kjære bussjåfør i bussen 1 time før vi skulle dra. Av med våte klær og rett i onepiece’n.

Jeg og Malin kjøpte vårt første par med Jeffrey Campbell   

Elias. Her hadde vennene mine planlagt å gå ut å lage bråk midt på natta. De sto ute på plenen og danset, hehe 

Her er vi på Peppes i Lillestrøm. Siri, Elias og Oskar på bildet

Lars, meg, Torgeir og Inga

Ja… som jeg nevnte over her -Lars er Lars 

Slik var jeg som liten:

… Inga også! 

Hahahah. POSE IT!! 

Torgeir, meg og Inga

Nuss og puss til Torgeir 

”Ikke ta potetGULLET mitt”

Meg, Siri og Ragnhild

I tankene til Siri -Ja… ehhh.. ehhee.. weirdo

Ntaa.. cuteness 

vi går hver vår vei

Nå som vi er ferdig på ungdomsskolen, så er det naturlig at vi går hver vår vei. Noen finner nye venner, noen drar bort, og Mariam flytter til Lillestrøm. Jeg kommer virkelig til å savne den glade optimistiske jenta! Håper hun finner seg en snill vennegjeng i Lillestrøm. Det fortjener hun. Mariam har spredd glede i hele 3 år på ungdomsskolen, hun fortjener det beste. Jeg vil ønske henne lykke til videre, men MARIAM du får ikke lov til å glemme meg! Hehe, jeg skriver som vi aldri skal møtes igjen, men det skal vi! 

I går overnattet jeg og Borghild hos henne og hadde det såå koselig. Vi hadde masse godteri og så film. Lillesøsteren hennes feiret bursdagen sin, så det var mye godteri til oss. Mange av vennene hennes leste bloggen min, så de ville ha en klem! Det var veldig koselig. De syns det var veldig morsomt å skremme meg, klaske meg på rumpa og si random ting til meg som ”I’m sexy and I know it”. Hehe, søte   

Her er vi på Statoil og besøker venninna vår, Noor 

Syklister som sykler Trondheim-Oslo. Vi løpte etter dem…

Mariam og Borghild.

Noor ser så voksen ut når hun jobber!

Hahah, Noor har kun to grimaser. Trutmunn og geipe med tunga.

Lykkeligste dagen i mitt liv! Vi fikk en hel bærepose med GRATIS statoilboller med sjokolade!!! 

Yummi

Hahahahha, hva i alle dager er det vi holder på med? Tre bæreposer med boller hvertfall!! 

Ninja turtles!!! 

Syklister, hhhaha.

Mariam vi vil alle savne deg, håper du får det fint på Lillestrøm! Glad i deg! 

copyright

Om dere prøver å høyreklikke nå for å lagre bildene mine, så er det ikke mulig. Dette er fordi det er folk som ikke klarer å oppgi kildene sine. Nå må jeg desverre begynne å være litt mer strengere. Jeg kommer til å ha denne høyreklikk-sperren og mitt eget lille intial på gruppebilder/ bilder av andre som er tatt av meg. Viss dere velger å ta i bruk print scr og fjerne intialet, så har jeg rett til å anmelde den personen. MEN jeg skal selvfølgelig ikke bare være en sur kjerring. Sender dere meg mail og spørr pent om å få låne bildene, så får dere helt sikkert det. Mailen min er [email protected]

Vil du også at folk skal slutte å ”stjele” bildene dine, så skal jeg med en glede gi dere koden. Jeg vet hvor irriterende dette kan være, hehe.

1. Gå inn på Design – Rediger – Maler
2. Kopier koden under og lim den inn helt nederst i oppsettet. (PS! Husk å gjør dette på forsiden, innlegg, kategori og arkiv)

<script language=JavaScript>
<!–
//Disable right mouse click Script
//By Maximus ([email protected]) w/ mods by DynamicDrive
//For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com
var message=”Kopiering er fy-fy”;
///////////////////////////////////
function clickIE4(){
if (event.button==2){
alert(message);
return false;
}
}
function clickNS4(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}
}
}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=clickIE4;
}
document.oncontextmenu=new Function(“alert(message);return false”)
// –> 
</script>

Kilde (24.06.12)

frognerparken og stortinget

Siste dagen av turen var den ene gruppen i Frognerparken og den andre i Stortinget. Vi byttet selvfølgelig etter 2-3 timer, men gruppen min startet i Frognerparken og bare chilla. Da møtte jeg Frøydis. Vi hadde ikke lov til å forlate Frognerparken, men det gjorde jeg, Malin, Borghild og Frøydis. Vi gikk rundt i Bogstadveien og koset oss der. Tittet litt i butikker og kjøpte kake og is. Hehe, håper ingen lærere leser bloggen min, men det spiller egentlig ingen rolle siden vi er ferdige  

Søt muffinsbutikk i Bogstadveien!

Jeg vil ha Oreo cupcake!

BikBok

Frøydis og Borghild

Ragnhild i Frognerparken

Janne er gangster!

Fra venstre: Silje, Ragnhild, meg, Malin og Frøydis

Thea, Ingrid og Noor

Meg og Hanne utenfor Stortinget. Her fikk vi 20min fri i Karl Johan.

Kommer til å savne denne blide jenta her. Hun flytter til Lillehammer, buhu.. :(

 
Søte Hanne!  

Monki

Stortinget. Dette har dere sikkert sett på TV. 

Ååh, jeg hadde så lyst til å trykke på knappene! Haha  

Dette var utrolig kjedelig. Når vi satt på soffaen og dama pratet, pratet og pratet, så sovna jeg og datt av. Heldigvis tok Ingrid meg i mot. Haha. Hun bare -Carooo, hva driver du med?!

Malin og Sivert holder et lite foredrag.

Østen på vei til Peppes Pizza. Hahah, her så han litt sur ut.

bading i tunevannet

Hei! Wow, hva skjer med verden? Dette er mitt 3. innlegg i dag. Prøver å være en flnk blogger ut helgen, så dere ikke blir så sure når jeg tar meg en bloggpause hele neste uke. Da er jeg opå Nordfjord Eid og skal være konfirmantleder slik som i fjor. 

Når vi var på klassetur i Sarpsborg så overnattet vi på Stenbekk misjonssenter. De fleste klagde (jeg var en av dem) på at vi var plassert midt i skogen. Vi kommer fra bygda og kommer til et sted som er akkurat det samme vi dro fra. Norsk natur er fin den, ikke missforstå meg. Men vi fra bygda er så vandt med det, og vil heller være nærmere sentrum når vi først er på tur. Vi hadde Tunevannet rett ved siden av oss, og det var ikke noe å klage på. Når det i tillegg var fint vær, så var det helt toppers!  

Frida, meg og Malin.

Frida, meg og Malin.. igjen

.. og igjen

…. x4

Ingen som følger helt med, hheheh.

Malin og Borghild. Likte veldig godt dette bildet!

Lars :O

Borgar har visst blitt gravid

oskarsborg festning

Her kommer et dusinvis av bilder fra Oskarsborg festning. Først vil jeg bare si at jeg setter pris på dere som låner bildene mine oppgir kildene deres. Ellers må jeg begynne og ha høyreklikk-sperre og et initial i hjørnet. Det var virkelig fint på øya, og mye fint å se/ ta bilder av. Oskarsborg festning ligger i Drøbaksundet like nord for Drøbak. Møtte også noen fnisete lesere der, hehe, søte. Litt sånn random fact: fortet på Oskarsborg festning er over 350 år gammelt! 

Her venter vi på fergen. 

Martine, Inga Sofie, Thea og smilefjes Ingrid  

Inga Sofie

Hilde og Noor

Fra venstre: Silje, Martine, Inga, meg, Mariam, Ingrid, Ragnhild og Thea  

Malin, meg, Inga og Martine

Jon-Ivar var fotografen vår. Så han bare måtte ta bilde av et fly, haha.

Jon-Ivar  

Vennene mine er vel normale?

Girls just wanna have fun!  

Meg og Borghild

Skoleantrekket mitt er fra BikBok

Malin vil tydligvis bli med på bildet!

Han her er heldig som får 4 ladies ved siden av seg  

Bare informerer om dere skal kjøpe mat på Oskarsborg festning så er det svindyrt!

Her er vi på tur tilbake. Bybesøk og shopping til Fredrikstad var neste på listen