HÅRVIDEO!

HEI ALLE SAMMEN! Siden jeg ikke blogger ”fullt” for tiden, så har jeg laget en hårvideo til dere, som kan underholde dere en stund. Jeg laget den i dag tidlig (07), så jeg har det store morgentrynet mitt og usminket (utenom dipliner, men det er must).

Punkt nrm 4 der jeg har skrevet ”jobbe deg oppover”, mener jeg at dere gjør det samme nesten resten av veien. Tuper, kamm det ned igjen og sett inn spenner. Det er jo det samme mønsteret om dere skjønner? 

ENJOY VIDEOEN!

Igjen?! Dårlig karma med framsidebilde….. Grunnen til at jeg ikke har forklart så grundig er at jeg har gjort det på alle andre videoer. Og det er liksom det samme, så om du er ny leser så må du ta deg en tur HIT (bare å bla nedover) Likte dere videoen?

HVA VIL DU SE MER AV?

Hei! I går (?) ordna jeg sånn greie i sidemenyen som dere kan trykke på, så ser jeg hva dere vil ha mer av. Til nå ser det ut som om fleste av dere vil ha videoblogger. Skal prøve å få ordna det!

Viss du også vil ha sånn, klikker du på DENNE linken. Make a poll, mer skal egentlig ikke være så vanskelig. Syns det er litt lurt og ha sånn, fordi da ser man hva dine lesere vil ha mer av!
Er ikke det lurt?

FAKE EYELASHES

Heihei! I dag har jeg vært hos frisøren. Betalte ikke så mye siden frisørdama sa at jeg hadde tatt så godt vare på øyevippene. Har gjort det to ganger før. Hun sa at det er sjeldent at noen tar så godt vare på dem, og at jeg var liksom den ”flinkeste” (med korte ord) med og ta vare på dem. Haha hør på den skrytepava! Neida, men ble jo selvfølgelig glad for og høre det!

Ragnhild var også med, så det var jo gratis frukt♥ Mobilbilder forresten

Pleier ikke å banne på bloggen min, men fy faen så vondt det var og ta av teipen og ha opp øyene. Dra teipen sakte av, og man er jo ikke vandt med opne øyene. For limet er så sterkt, for å forklare det på den måten.

(Btw: hadde jeg ikke pannelugge og håret mitt slik, som på de to nederste bildene. Frisørdama syns det var bedre og feste det opp i en spenne og ha det bakover) Resultatet kan du se HER

OG, haha skal fortelle dere dagens 5’er. Vi skulle dra hjem igjen, etter vi hadde vært hos frisøren. Selvfølgelig var det kø, så Ragnhild min crazy vennine bynte og vinke å smile til de bak oss. Og grimaser, ofc typisk Ragnhild. Det var noen gamle par bak oss, tipper rundt 60-70(?) plutselig helt ut av det blå når jeg og Ragnhild snudde oss så retta han finger. Haha, fikk mest latterkrampe!
Random spørsmål liker du gratis frukt, hva har du gjort i dag

JUST A LITTLE PRINCESS

Lørdag var jeg ikke bare og shoppet, men også i bursdagsselskap. Mitt søte lille søskenbarn valgte og pynte seg, selvom det ikke var hennes bursdag 🙂

Hun er halv Filippinsk, som jeg er også, noen som visste det?

Hun ville ikke ha på seg pynte skoene, så det ble visst sandaler!

Hva syns du om bildene, hvilken likte du best?

INNKJØP FRA LILLEHAMMER

Hei! Beklager igjen, og igjen for at jeg ikke blogga i går. Dere er sikkert lei av å høre den setningen fra meg, men denne gangen har jeg en grunn. Jeg var på Lillehammer, ble vekt sykt tidlig. Rakk bare og ha på meg klær og hoppe inn i bilen og fikse meg der. Så om dere så ei jente som ligna på huldra på Strandtorget i går, så var det ikke meg! Haha, bursdagsfeiring var det også. Så møtte jeg Marius igjen, har ikke sett han på 2-3 år, så det var morsomt (ble kjent med han, når han var dritings så sminka jeg han. Til slutt sovna han, ooog la oss si at han våkna neste morgen med rosa negler).

Innkjøpene:


H&M


DNA


H&M


H&M. Haha har ikke kjøpt meg høyhæla sko på over 2 år! Føler meg mest komfortabel med uggs eller converse. Kommer vel til å bli brukt en del når jeg er hos pappa i Særp.


H&M        Hva likte du best av innkjøpene, hva gjorde du i går? foresten:

Når vi kom hjem i går når klokka var 1-2 tiden på natta. Så var jeg, søskenbarnet mitt og stefaren min ute og så i stjerneteleskopet. Det er på denne tida Jupiter er så nærme Jorda som det går an. Vi så fire månene til Jupiter også, hah stefaren min er interessert i sånt verdensrom, så han har litt peiling.

DET ER JO DERE SOM INSPIRERER MEG

Jeg burde sjekke mailen min MYE oftere! For jeg får så mye fint av dere. Bilder, tekster, kommentarer og spørsmål. Tenkte jeg kanskje skulle ta en spørsmålsrunde snart?..maybe. Jeg har en del skrivefeil. Men jeg har ikke planlagt at jeg skal bli ”den nye Voe” haha. Så jeg legger ikke så mye vekt på det. Jeg er heller ikke frøken skoleflink, slapper av i norsktimene som jeg burde følge med i. Jajajajajaa, it’s okay to be lazy♥

Ser at DENNE SØTE JENTA har funnet to gamle bilder av meg også ^^

Legg merke til setningen ”du inspirerer meg til å blogge”. Super glad for å høre det, dere aner ikke. Men dere inspirerer meg! Med kommentarene deres, mailer, brev, bilder som dette. Nesten alt mulig, love you guys <3

Beklager igjen, at jeg ikke blogget i går, skyldes latskapen. Neida jeg har en bedre unnskyldning, var litt opptatt med og gjøre ingenting. Haha, i dag har jeg vært på konfirmasjonstur på Mesnalia nesten ved Lillehammer. Lørdag drar jeg igjen til Lillehammer, litt shopping på Strandtorget, besøk og bursdagsfeiring. Var ikke dette et søtt bilde, hva gjorde dere i går?