super-vaktene!

Vi har et slikt ”vaktsystem” på skolen vår der 10. klassinger passer på at elever ikke er inne i friminuttene. Vi har en fordel når det er vinter, fordi da kan vi være inne. Ikke alle 10. klassingene er vakter likt så klart. I dag tok jeg og Ingrid mange bilder, vi føler oss så kule med gule vester. Neida, haha. Her er noen selvutløser bilder:

Jeg og Ingrid er skumle asså. Best og holde seg ute! 

Når vi ser noen som er inne, så peker vi slik på dem og sier -hei du…. ut! Neida, vi er snille vakter :)))

god høstferie alle sammen!

Heihei! Jeg vil bare ønske hver og en av leserne mine en RIKTIG GOD HØSTFERIE (til dere som har). I høstferien skal jeg til Lillehammer en tur også må jeg vel ta meg en tur til Sarpborg også, men i dag gleder jeg meg til å se Idol! Bare 2 uker og 1 dag til jeg skal dit selv. Hva skal du i høstferien? 


I dag brukte jeg denne skjorta på skolen også kom læreren min med nesten helt lik! Han hermer etter meg, hmm. Neida, det var litt morsomt. Siden det er ruter på den, så kaller vi den piknik-skjorta. Haha, men det var litt planlagt 🙂

outfit – black and white

Hei! Beklager for litt sen oppdatering, men i dag har Borghild blitt med meg hjem fra skolen. Vi har fått unnagjort litt skolearbeid. Borghild har også tatt bildene av meg i dag! ♥

 

Kjole: BB  –  stømpebukse: Cubus

Random bilde Borghild tok av en sommerfugl, men det var litt fint 🙂

14.oktober – idol finale

14.oktober skal jeg se på Idol, men ikke på TV! Jeg har jo vært på X-factor og Norske Talener, så hvorfor ikke Idol også? Jeg er veldig stor fan av slike programmer, så jeg syns det er morsomt og få se det live med egne øyner. Oslo er fire timer fra Kvam, så det er et sykke. Jeg skal dit med tante R! Planen er at jeg kommer til Lillehammer dagen før så tar vi en kosekveld med film og godis, så tar vi toget til Oslo på fredag. Vi kommer til og overnatte på et hotel til lørdag, kose oss på restaurant og shopping. Jeg gleeeder meg!

Noe jeg gleder meg veldig mye til er og få møte Marion Ravn! Noe dere kanskje ikke visste er at jeg ser opp til Marion. Jeg stalker henne overalt, haha. Facebook, bloggen hennes, Youtube og jeg googler henne til og med! Skal prøve og få tatt et bilde av oss sammen, hihih.


Les om da jeg var på X-factor HER og HER
Les om da jeg var på Norske Talenter HER, HER og HER
GLEDER MEG TIL 14. OKTOBER 

innkjøp fra lillehammer

Nå kan dere virkelig begynne å lure på hvorfor JEG har kjøpt meg høyhælte sko og høytlivsbukse! Det er fordi at jeg må pynte meg litt xtra til 14.oktober. Hva skjer 14.oktober? Det skal jeg fortelle senere 🙂

DNA  –  799kr 

Elkjøp  –  499kr

FORREST GUMP <33 

Pieces  –  299kr

Vero Moda  –  179kr

søndag = filmdag

Visste dere at jeg ser film hver søndag? Ser egentlig på filmer mange ganger i uken, men jeg ser alltid filmer på en søndag. I dag har jeg sett på Forrest Gump med Ole Anton. Jeg kjøpte filmen, og han kom med masse godteri og brus til oss. Så i dag er vi to sofaslasker! 🙂

 

Søndag er også dagen jeg ikke gidder å sminke meg på.


Ser du filmer på en søndag? 🙂

bildedryss fra lillehammer i går

Dagen startet med at vi var på Strandtorget. Noe jeg egentlig ikke burde vært med på siden jeg snart skal til Oslo. Det er ikke lett når du går forbi butikkvinduer og bare må ha den genseren! 

Mamma 🙂

Han her var litt snål. Han var utkledd som en seng og drev og viste frem jenteting han hadde kjøpt på H&M. Det var en flokk med mennesker som sto og tok bilder av han, så da måtte jeg henge meg på bølgen jeg også.

Her er vi på McDonalds. Er egentlig ikke så veldig glad i Mcern mat, men elsker chicken nuggets og Mcflurry!

Gårsdagens outfit.

a

Søt pus som jeg koste med.

Enda en søt pus jeg koste med. Jeg er sikker på at jeg kommer til og ende opp som en ensom gammel dame med 30-40 katter. Haha, neida.

Jeg kjørte helt hjem til Kvam med denne firhjulingen. Bare tulla, heheh.

Deretter reiste vi til tanta mi for å feire burdagen til Alexander (søskenbarnet mitt) som blir 3 år i dag, men vi feiret den i går.

Her står jeg og poser ved siden av den nye bilen deres. De har en lignende en i gul også, men litt finere. De har i grønn, gul og svart, men hva med rosa?! 

Jeg forguder virkelig boblebadet! Det er så koselig og sitte der om vinterkvelder og høre på musikk. Også kommer det slik ”fontene-sprut-greie” også kule lys. Elsker virkelig alle tingene de har. 

Meg og Aebykier ♥

Aebykier prøve å se fiskene, men tror de er tatt inn pga kulden.

Noe annet jeg digger er bassenget! Skulle gjerne hatt et slikt jeg også. Bassenget var mindre før, men nå har de bygget det dypere og lengre. Kult!

Fin utsikt 🙂

Burdagsbarnet vårt. Gratulerer så mye med dagen som er i dag Alexander! ♥

Tanta mi (og Aebykier i bakgrunnen) 

Kakeeeeeeeeer.

Neste lørdag skal jeg enda en tur til Lillehammer på samme sted, men da blir det større selskap.