spontan bieber-dag

Hei alle vakre lesere! Først vil jeg si at det var veldig koselig at så mange av dere kom bort til meg i Oslo i går. Tenk at jeg ikke hadde med kamera, men dere kan godt sende meg bildene dere tok på mail til meg ([email protected]). Alltid gøy og ha slike bilder, men nå skal jeg fortelle om dagen min i går:

Tidlig på skolen:
Caro: Hei Malin, visste du at Justin Bieber har konsert i Oslo i dag?
Malin: Ja, jeg fikk meg med det.
Caro: Hm, det hadde vært litt kult å vært der selvom vi ikke er fan av han.
Malin: Ja, det syns jeg og!
Caro: Jeg kunne faktisk stukket av helt til Oslo bare for å se han.
Malin: Det kunne jeg og!

En og en halv time senere satt vi på toget på veg til Oslo. Det er ikke akkurat en kort stubb å kjøre. Tar ca tre og en halv time for oss å kjøre til Oslo med tog. Jeg og Malin reiste med en gang, og jeg hadde ikke tid til å dra hjem og hente kamera, desverre. Hadde dette vært planlagt hadde jeg selvfølgelig ikke dratt inn til Oslo med halvsminket tryne (og uten sirkellinser), med 13,5cm høye sko som holdt på å ta knekken på beina mine, og jeg hadde fikset håret slik at det ikke lignet på et kråkereir. Haha. Men jeg skulle GJERNE hatt kameraet mitt! Jeg så også noen bloggere, både store og små som jeg følger. En toppblogger jeg møtte var anerledes i virkeligheten enn det jeg hadde sett fra bloggen. Kan nesten si hun var litt ”høy på pæra”, men jeg fikk sikkert bare et litt dårlig førsteinntrykk med en kald skulder. Dømmer ikke siden jeg ikke kjenner henne(:

Jeg orket virkelig ikke å stå over 10 timer i kø for en bra plass, så jeg var på besøk hos Frøydis. Fikk endelig sett leiligheten hennes som vi har snakket om lenge. Vi byttet også klær og tok bilder, hehe. Var også på MAX og en liten tur på TGI Fridays

Haha, var jo gøy!

Vi var også i Frognerparken.

På toget hjem

Konserten var bare helt AWESOME. På starten av dette innlegget skrev jeg ” hadde vært litt kult å vært der selvom vi ikke er fan av han”. Vel, det kan jeg bare ta tilbake! Jeg kom hjem som en liten Belieber! Jeg må også ta tilbake synet og ting jeg har sagt om Justin tidligere. Åhh, dere skulle sett da han smilte til kameraet og det kom på storskjerm. Alle jenter bak meg bare -åååååååhh, og jeg var en av dem. Hahah.  Men det er helt sinnsykt hvor mange blodfans som var der. Noen sto der så lenge uten mat og drikke at de besvimte, og noen besvimte da de så Justin kom på scenen. Noen rev til og med ned gjerdet og stormet inn. Jeg syns det var kjempe synd at pressekonferansen ble avlyst, men jeg må si meg enig i at sikkerheten ikke var så bra. Det ble jo mye mere folk enn forventet, og jeg har aldri sett så mange folk rundt Oslo S området. Det var til og med kriseinnkalling til flere vakter og politier + at barnevernet måtte komme fordi det var så mange barn som gikk alene.  

Dere vet at det er nesten ingen gutter som liker Justin Bieber? Det er noen, men det er ikke mange. Hadde en diskusjon med noen gutter i klassen i dag om hvorfor de har så mye imot Justin Bieber. Selvfølgelig får jeg guttenes klassiske svar om at han er homo.. blablabla. 1. han er sammen med Selena Gomez. 2. det er nesten ingen gutter som liker han fordi han får (har) millioner av jenter etter seg. Hahha, da ble de helt stille og de hadde ikke noe å si ;)

Sophie Elise

Sophie er visst forbildet til Malin, men så var hun borte på det tidspunktet…

Haha, TOMMYLIFE! Haha, han er jo genial! Digger han

Vet dere hva Tommy sa til meg? -Deg har jeg sett før! Da svarte jeg med -Jeg har sett deg før også! Haha.

Møtte også Stine (Haawt). Utrolig koselig jente, hun virket så glad, positiv og ikke minst imøtekommende

ny hårfarge – light brown

Hei! I går farget søte Malin håret mitt. Forresten likte dere gjesteinnlegget hennes i forige innlegg? Haha. Resultatet ble….. helt ærlig.. ikke som forventet. Jeg vet ikke hva jeg skal svare, haha. Jeg ble ikke misfornøyd, men det er nok bare litt uvandt. Det ser kanskje ut som jeg har noen blonde striper? Når jeg farget håret mitt så trodde jeg bare trengte to bokser, men tydligvis ikke (!!). Jeg trenger TRE. Butikken var jo stengt i går, så jeg og Malin fikk panikk. Derfor måtte vi prøve å bare ”gni” det inn i hele håret. Det ble ikke såå ille, så jeg sier meg fornøyd for denne gang 

Det er Malin som har bleket håret mitt (nesten) alle gangene og farget det, såå tusen takk snuppa! Dere finner bloggen hennes HER. Har tatt maange bilder av meg og håret, haha, alt for bloggen! 

Nå skal jeg ut å trene med Borghild! Merk dere den setningen, ikke ofte dere får lese her inne. Hva syns dere? 

fun facts by malin

Hei! Nå er det Malin som blogger. Caro befinner seg nå i ett annet rom og derfor tenkte jeg å være søt og snill å skrive ett innlegg på bloggen. Det er vel ikke noe som interisserer dere mere enn å høre inside information fra hennes venner om hvordan jenta virkelig er. Har jeg rett? Så klart jeg har!

Så klart må jeg også poste et bilde av meg selv. Ble solbrent her om dagen :(

Når vi er på fest er det vel jeg og Caro som drar det lengst, og kan vel si vi er de villeste av alle? Ikke noen uskyldig jente her nei. Malin liker dette!

Hun greier ikke å spare penger! Vi skal på klassetur om en drøy måned, og vi er blitt enige om å ikke bruke penger unødvendig, og jeg tror hun snart har brukt 2-3 tusen på håret sitt, og i tilegg har hun kjøpt seg nye sko på nelly. 

I slutten av 8 klasse, da hun begynte å tupere håret sitt sånn stort likte hun ikke at folk klemte henne. Hun syntes det var ekkelt, og man måtte jo for guds skyld ikke ødelegge håret hennes. 

Noe som er typisk Caro er å ta bilder med Iphonen min, når hun er på fest. Utrolig morsomt å se gjennom galleriet mitt dagen etterpå som er som regel fylt med bilder av henne, og andre. Flink til å porste på facebook er hun òg!  

Kjenner faktisk ikke noen som er like glemsk som det hun er. Hun glemmer jo alt! 

Hun liker ikke skolen i det hele tatt! Så vi snakker derfor om en del skulking, og karakterene hennes, de tror jeg ikke at jeg skal nevne. Verste er at hun er dritt smart, og om hun hadde orket hadde hun nok greid å fått ett høyt snitt. 

Hun er veldig spontan! Plutselig finner hun ut at det er noe hun vil gjøre, også gjennomfører hun det. man kan vel godt si at hårklippen hun hadde på seg selv er ett godt eksempel. 

Vi er nok to om det, men kan vel ikke si hun er den mest spreke personen jeg kjenner. I bunn og grunn nokså lat. Tror hun har 2 i gym, men ligger nok mye i at hun skjeldent har gym når hun ikke møter opp eller glemmer. 

I hverdagen blir det faktisk snakket veldig mye om blogg og blogger generelt.

2 nye kjoler

Hei. For en stund siden bestilte jeg et par kjoler fra Nelly. Klarte ikke helt å bestemme meg for leopardmønster eller tigermønster. Endte opp med begge to, heh, luksusproblem. Jeg bestilte ene kjolen i XS og den andre S. Jeg var litt usikker på hvilken str jeg skulle ha, men S var for stort til meg, så den er da mamma sin nå. 

Denne kjolen er i XS og passet meg perfekt 

Denne kjolen er i S, og var for stor for meg :(

(Begge kjolene fra Nelly.com)

the lying game og the client list

Starten av denne måneden begynte jeg å følge med på den nye serien The Lying Game. Den er sikkert ikke så ny i USA, men vi henger etter her i Norge. Jeg så et par episoder på TV og ble helt hekta, så jeg måtte se hele sesongen på nett. Tok meg to dager å se hele sesongen. Det skjer noe hele tiden, og serien er full av overraskelser. Det du ikke tror kommer til å skje, det skjer! Det var så spennende at jeg ikke hadde tid til å trykke på pause og finne meg en matbit. Haha! Jeg  har kjempe lyst til å fortelle dere alt som skjer, men det skal jeg ikke. Jeg kan ikke vente med sesong 2! Herregud, jeg hater når en serie slutter også er handlingen liksom ikke ”ferdig”. Jeg måtte google når sesong 2 kom ut, og det var rykter om at sesong 2 blir spilt inn nå i mai, men kommer på tv i USA i august. Tipper på at den ikke kommer på norsk tv før neste år, haha! Da må jeg følge med på nett! Elsker virkelig denne serien! 

Jeg måå se hele sesongen på nytt når jeg er ferdig med serien jeg følger med på nå! 

De har så masse fine klær i denne serien, sikler etter hver episode! 

Alice Greczyn har rollen som Mads Rybak i serien. Dere kjenner henne kanskje igjen fra filmen Sex Drive der hun har rollen som ”bondejenta” eller hva jeg skal kalle det. Isåfall digger jeg stilen, håret, sminken og skoene i serien! Ikke minst har hun veldig slank kropp. Noen vil kanskje kalle hun ”pinne”, men jeg syns faktisk det er fint. Måtte selvfølgelig google henne (typisk meg), og da fant jeg ut at hun hadde (har??) anoreksia.. 

En annen serie jeg nylig har begynt å følge med på er The Client List. Det er den nyeste serien Jennifer Love Hewitt er med i. Forbildet mitt, hehe. Serien er så ny at alle episodene har ikke kommet ut enda. Jeg har ikke sett så mye av denne serien, så kan ikke si så mye, men det jeg kan si -er at Jennifer L.H er skikkelig babe i denne serien. Haha!  

Om dere lurer så ser serier på DENNE siden.

det er ikke bare, bare

Håroppdatering: Jeg måtte bleke håret ENDA en gang. Dette er tredje og siste gangen. Jeg vet mange av dere sa jeg ikke skulle gjøre det, men jeg må være sikker på jeg får den lysebrune fargen jeg har lyst på. Jeg skulle egentlig farge håret i dag, men noe gikk galt. Første gangen jeg bleket det gikk helt greit. Andre gangen…. da føltes det som at håret mitt sto i fyr og flammer! Jeg bare -Malin, Malin, fyy du aner ikke hvor vondt det gjør! Men hun sa at jeg bare hadde lave smerteterskler, haha. Der tok hun feil! Fordi Den super sterke blekingen som alle anbefaler etset seg ned i hodebunnen min! Det førte til at jeg sto på kne midt på apoteket mens dama drev og rotet i hodet på meg. Sikker på at alle trodde jeg hadde lus. Fikk iallefall en salve. Blir det ikke bedre til neste uke, så må jeg til doktoren. I går bleket Ingrid håret mitt, men vi var veldig forsiktige så vi ikke kom borti såret.   

Bildene er tatt i dag fra da jeg solet meg. Tuppene var såå slitte, men nå har jeg kuret det. Blir mange hårkurer fremover! 

Slik ser det ut når jeg har hestehale. Når jeg har det ned, så er jeg nesten platinablond! Liker at en lærer kom bort til meg og bare – Caro, hva har du gjort, har du farget håret ditt gult?! Haha.

Før jeg startet denne prosessen tenkte jeg at dette kom til å bli piece of cake. Det kom til å bli bleking uten noen brannsår, også var det farging. Alt dette tenkte jeg kunne gjøres på ên dag. Der tok jeg feil! Det har tatt meg over en uke og flere tusen kroner til sammen om vi skal regne med alle mine misslykka forsøk. Det er ikke bare, bare skal jeg fotelle dere! Til alle dere asians med svart/ mørkebrunt hår der ute: Skal dere farge håret lyst, så ikke kjøp en lys farge og deretter farge det med en gang. Jeg hadde så lite peiling at jeg var dum nok til å gjøre det. Det må nok til med bleking.  

For at dette innlegget ikke bare skal handle om hår, så kan dere få se resten av bildene fra konfirmasjonen til Veronica. De var virkelig en koselig konfirmasjon. Jeg fikk se all den kjærligheten og alle folkene som bryr seg om henne. (Se de andre bildene her.) 

Familiebilder:

Søskenkjærlighet 

Alle roper ”se hit, se hit” så knipser de hundrevis av bilder. Hehhe, meg og Aebykier,

Søte hunden til Renate, Cindy

Mamma

Meg og Aebykier igjen 

Selskapet var i Cowboy landsbyen deres. 

Se hva hun fikk til gave, splitter ny lett motorsykkel + en hest til 50 tusen!!

Facebook? Hahah.

Ååh, kjøp en slik en til meg og da. Hadde vært stilig i rosa! 

The sisters

Evan

Mamma 

Håkon

Tantene mine 

Herlighet så mye godt! 

Rosita kom bort til meg og Aebykier med en høne. Jeg og Aebykier bare -ååh, for en søt kylling. Hun bare -neii, det er ikke kylling, det er høne. Hahah, liker at en 5-åring vet det bedre enn noen jenter på 15 og 19. Hahha

Holdte en høne for første gang i mitt liv! 

who is this?

Hei! I dag har det vært en helt grei dag. Det er kjempe varmt ute. Vi var på besøk hos lærern min og spiste is halve skoledagen, så skal ikke klage. Når jeg kom hjem la jeg meg på verandaen og hørte på musikk til jeg sovnet. 

Noen som vet hvem jenta på bildene under er?….

…. DET ER MEG!!!!! Herregud, jeg følte meg IKKE komfortabel på skolen i dag. Nesten alle 8 klassinger, hvertfalll 9 klassingene hvisket og så på meg. Ikke gøy, nesten litt ubehagelig. Neste gang skal jeg si -hvorfor tar du ikke bare et bilde, det varer lengre. Hahha! Jeg er i gang med prosessen om å få det lysebrune håret jeg alltid har ønsket meg! Jeg har bleket det to ganger, og må kanskje bli en tredje? Jeg må gå slik helt til fredag, så da har folk noe å stirre på. Uff, haha! 

Jeg og Malin syklet helt til Vinstra og tilbake til Kvam bare for å kjøpe mer bleking. Snille Mariam kjøpte til meg, tusen takk! Må også takke Malin for å gjøre så mye styr bare for håret mitt. Jeg kan ikke vente med å få lysebrunt hår, hihihi! 

Så forferdeliiiig! :O