lesere

Hei. I stad var jeg og Mariam på Statoil. Vi gikk og sette oss på huskene der vi møtte mange søte lesere. Jeg har alltids visst hvem desse jentene var, men har aldri visst at de leste/ visste om bloggen min. Alltid hyggeilg når noen lesere spør om bilder eller stiller meg spørsmål ♥

still meg spm

I morgen blir det liveshow dere! Lov meg å være litt snille mot meg siden det er min første live sending, hihi. Klokkeslett får dere vite i morgen.

Jeg er så dårlig til og svare på spm i kommentarfeltet, så kan like så godt ta en spørrerunde 🙂

PinkyParadise – circle lenses

Innlegget er i samarbeid med pinkyparadise.com (reklame)

For en stund siden mottok jeg noen sirkellinser fra PinkyParadise. På mine øyner så ser jeg helt klart og ikke ”tåkete” som jeg gjør med mange andre linser. Jeg kjenner heller ikke ubehag.


Fikk også med en søt linseeske og borrelås-lapper til håret

Linsene er Aqua blå, men det synes ikke på mine øyner pga jeg har mørk øyenfarge. De har en diameter på 14.5mm
Link til produktet

body & face

Akkurat nå er søskenbarnet mitt, Aebykier på tur til Filippinene. Jeg tok æren av å passe på fiskene hennes, Body og Face. Fisker er utrolig kjedelige, det man kan gjøre er å stirre på dem og ha de til dekorasjon. Haha, men de er fine da.

Body!

Face!

Har du hatt, eller har du fisker?

video – flom ødeleggelser i kvam

Her kommer jeg lenge etter med å poste denne videoen fra flommen. Skulle egentlig poste den da nyhetene var ”ferske”, men glemte helt av det. Uansett, slik så det ut rett etter flommen hadde kommet i Kvam:
Ja, jeg vet det. Skikkelig dramatisk musikk, kunne nesten tro at noen hadde dødd eller noe. Haha, jeg redigerte den midt på natt og var ganske overtrøtt. Hva syns du?

ghosts

Jeg og Anh bestemte helt spontant en natt at vi skulle til kirken og ta bilder. Noe jeg har gjort mange ganger før, alene en gang også. Jeg får jo bare med slike rundinger som irriterer meg. Men det var en gang jeg og venninna mi Borghild fikk med en dame. Bilde var i fokus, men ikke dama + at hun var hvit og skikkelse-aktig. Det er så lenge siden at jeg ikke har bildet. Dere trenger ikke å tro det, men det er ok. 

Dette vinduet går det noen rykter om. At noen har tatt et bilde av det, så står det en person der. Noen har sett det. MEN JEG FÅR IKKE MED NOE. Jeg vil se det jeg også.

SE jeg fikk med noe……

….. men det var bare en katt med helt creepy øyner :((