BORTE BRA, HJEMME BEST!

Heisann og hoppsann alle sammen! Endelig hjemme fra 6 timers busstur! Savna de to barna mine utrolig masse. Og nå sitter jeg her (søte uskyldige meg)  med creapy Frøydis. Så creapy at hun hvisker i øret mitt – kriiiiiig, kriiiiig, kriig!!!
Jaja, skikkelig creapy, xtra med den onde latteren.

Blir kanskje ikke så mye blogging, men det kommer! Må nok si at hjemme er best, selvom det er morsomt å være borte. Hva syns dere? Borte best eller hjemme best?

For første gang har jeg klart å holde kofferten min mer ryddig en vanlig. Haha, så her kommer noen bilder av den interesanne kofferten min:

Flink til å holde kofferten ryddig?
Snakkes!

MONOPOL I 6TIMER

Hei! Igår var jo alle butikker stengt, så vi fikk ikke kjøpt oss slush eller shave is(?). Men i dag! Tror ikke vi gidder å reise til Storbyen som i nesten alltid gjør. Tenkte oss mer til Østfoldhallen, haha har ikke en peiling på hvordan man skriver det. Eller til Fredrikstad? Vi får se.

Igår spilte vi monopol, gjorde det også dagen før dr igjenn. Da vant jeg (jihu), men det var første gangen Anh hadde spillt det uten slik kredit ting. Må si at hun ble fort god, men mohahahhhhaa jeg satt igjen med alle titusen lappene og mange hoteller!

Når vi kanskje hadde spilt fire eller fem timer så tok vi en pause. Så da gikk vi på lekeplassen og tok noen bilder.

 

Svart under øyet,men pytt-pytt!

<3 frokeperspektiv, haha.


Har som vanlig dårlig tid, så får unnskylde skrivefeil!

Liker du å spille monopol, hva gjør du på søndager?

ANTREKK OG EN DEL BILDER

Hei! Føler det er lenge siden jeg skrev et innlegg med bilder, men nå kommer det et. Nå sitter jeg og blogger på pc'en til pappa. Så har ikke redigeringspogrammet mitt (buhuu). Akkurat nå som jeg skriver dette innlegget ser blildene mine litt skurrete ut, vet ikke hvorfor. Håper det ikke blir slik hos dere.

Har vert med Anh meste parten av tiden, så blir mange bilder med hun og meg. Og jeg drar igjen en tur til Storbyen i morgen, haha me and Storbyen in big loveee… får se om jeg får med Anh også! Og da skal vi ikke dra dit klokken syv på mogen! Forteller senere.

Et bilde fra da jeg kom når vi døgna (ble litt random)

Antrekket fra fredag:
Vet ikke hvor Anh sitt er fra, men mitt er:
skjorte: Bik Bok (50%) | topp: (egentlig kjole) Bik Bok (50%) | Shorts: synes ikke, men fra sport butikken | belte: Bik Bok (50%?) | veske: Lindex (50%) | sko: Lindex (50%)

Random for beina mine! Ser så bleik ut i sammenligning med Anh :(((

Legg merke til bakgrunnen…..

…… Det er et PUSLESPILL! Seriøst, det er jo helt sykt! Familien til Anh har gjort det sammen, sikkert koseligt da å gjøre det sammen.

Og lørdagens antrekket. Hihih twins, nesten. Kjolen vår er fra Bik Bok (50%)

Hva syns du om antrekkene og bildene?

BARE SÅ DERE VET DET

Hei! Viss dere har lagt merke til det blogger jeg ikke så mye når jeg er på besøk. Anh står i dusjen så nå har jeg en liten tid med bloggen ♥. Har shoppet litt i dag også, må jo shoppe med beste jenta mi. MEN ÅÅHÅÅHÅHRÅRÅG, noe vi ble helt forbanna på………… det skal jeg fortelle på en videoblogg når jeg kommer hjem. Også har vi badet på stranda i dag. Vi to må jo ha med et helt flyttelass + at Anh har mistet setet på sykkelen sin, så vi var uten sete også. Men koselig tur ble det! Vi døgnet i natt ja. Så vi skulle på Rimi av alle butikker.Jeg satte meg ned, og sovnet. Jeg våknet og ingen var der, mystisk…. Neida Anh hadde gjemt seg og tatt bilder av meg. Gjemt seg, og gjemt seg, hun gikk bak meg. HAha

Gled dere til jeg kommer hjem, for da får dere masse BILDER og VIDEOER! Bare så dere vet det.
(Sikkert skrivefeil her, men fikser det senere!)

OM TO TIMER, OG 55 MIN

Drar vi til byen på spænna gæern salget fra 07 til 09. Så ikke så veldig lenge til. Meeen ååårghhh, hadde lasta ned et nyere og bedre program av movie maker. 
Vi hadde laget en film. Aaalt gikk bra, skulle se igjennom filmen en siste gang og fikse litt på den ''fine'' sangen. Og gjett hva?! DEN KLIKKET. Føler at jeg bare vil dra den ut av skjermen og starte en slosskamp.

Så slenger jeg med et crazy bilde av oss. Anh med en slik ''grease'' sveis og jeg bare ser skummel ut. Haha GO crazy pictures <3

Og et nydeligt sommerbilde ♥

Skal du på shopping i dag?

NOEN SOM HUSKER DESSE BILDENE?

Jeg var en emo og søskenbarnet mitt fjortiss. Har en sminkevideo også en plass. Hehe, bare for moro skyld da. Vi hadde ''emo VS  fjortiss'' opplegg.

Noen som vet dette?
Aller, aller, aller første bloggen min hette heycutie.blogg.no, så ble det c4ro og nå caroiz.


Bildene fra min forige blogg > c4ro.blogg.no som dere ser i hjørnet.
Fikk bare lyst til å vise dere de bildene siden jeg har fått dobbelt så mange lesere siden sist.


Btw: nå har jeg snakket med Anh fire og en halv time på MSN. Klokken er 04:02, siden sikkert meste parten av dere har lagt seg publiserer jeg innlegget i morgen!

Hva syns du om bildene, fjortiss eller emo?

VIDEO – ISBIT DRINK

Hei og god kveld! Har lovet å gi dere mange videoer når jeg har fått meg kamera, så her er enda en:

(Idên av å knuse isbitene med hammer har jeg fått av Voe)

Mange av dere kan sikkert denne måten her, men hadde lyst til å lage en video likvel. Haha, hvis dere legger merke til det på noen klipp der jeg ikke snakker. Der har jeg snakket med webben, og da får jeg en helt annen stemme. Nice, eller hva?!

Liker du isbiter i vann, hva syns du om videoen?

SPENNÆ GÆERN

I morgen reiser jeg til Sarpsborg. Når jeg kommer frem reiser jeg rett til Borgen til Anh og overnatter. Det blir digg, føles som evigheter siden sist. Og da skal vi dra oss opp klokken 06:00. Becaaaause… vi skal rekke spennæ gæern salget! Som bare varer til klokka 09. SÅ TIL DERE SOM VILLE MØTE MEG, vi kommer til å være der klokken syv eller litt etter syv på morgen for å rekke salget. Vi bruker alltid lang tid på å finne det vi skal ha. Vi må gå igjenom heeele kjøpesenteret og kjøpe etter på. Hihih

Senere på dagen, vet ikke helt sikkert. Men har tenkt å kidnappe Anh en tur på kinoen også. Men hun vet ikke om det. Så håper du ikke leser dette Anh 😀

Bik Bok 50-75%. Meeeee like

Har nettopp shoppet så blir sikkert ikke så mye. Men jeg kan jo ikke gå glipp av så høye salg! Det kommer bare opp hjerter i øyene mine når jeg hører ordet SALG.

Skal du til storbyen tidelig fredag, liker du salg?

FÅ GRATIS HEADER OG DESIGN

Heihei! Tenkte meg noe mer rettferdig. At jeg gjør dette på nytt, men ikke med så høye tal. Reiser i morgen til Sarpsborg, så viss dere vil ha det fort så tar jeg det bare til 33. Fordel for dere også da. Viss det skjer det samme igjen, så kommer jeg til å ta den som kommenterte før, og enda før, enda før. Viss den personen ikke skriver url- adressa si.
SÅ LYKKE TIL!

HVEM SKAL FÅ HEADER OG DESIGN?

Hei og god morgen sunshines! Passa bra å kalle dere det i dag fordi sola stråler gjennom viduet. Men i går hadde jeg slik at du kunne få gratis design og header. Og en som kaller seg ''Lom'' har ikke skrevet url-adressa si. Så om du ''Lom'' ikke skriver den her, blir det enten den som er over, eller under som får premien din.

SPØRSMÅLET MITT BLIR, HVEM FORTJENER PREMIEN AV:

WWW.FRKIDAGL.BLOGG.NO  ELLER  WWW.HILDEBRENDSTUEN.BLOGG.NO