spørr torgeir om alt og ingenting

Hallo! Jeg vil bare si at Torgeir er åpen for spørsmål! Han hadde så inderlig lyst til å ha en spørsmålsrunde på bloggen min. Teknisk sett tvang jeg han, men det er det samme. Haha. Dere kan spørre han om alt mulig! Han svarer i løpet av helgen

Arkivbilde fra juleballet 2010

Her er vi på Balestrand som er 4 år siden. Her var vi kjærester, søtt

Klassetur 2012!

new black pumps

Hallo! Disse nydelige skoparene er noe av det som lå i Nellyposen. Når jeg har dem på blir jeg 15.5 cm høyere(!!!). Nå kan dere se opp til meg, haha. De koster 699 kr hos Nelly. Det står at du burde velge en størrelse større enn det du bruker, men jeg er ikke helt enig der. Jeg syns du burde velge størrelsen du bruker til vanlig. Jeg skulle gjerne hatt en størrelse mindre, men, det går nok bra

Hva syns du?

yesterdays eye makeup

God morgen blogglesere! Klokken er ikke 8 på morgen, og jeg er allerede oppe! Mhea ligger ved siden av meg å snorker, haha, søtt! I så fall tenkte jeg å vise dere gårsdagens sminke. Vi feiret halloween og da måtte vi kle oss ut. Jeg elsker å kle meg ut, men jeg orket ikke å bestille kostyme, så derfor gjorde vi bare noe ut av sminken.

Som sagt i forige innlegg var Mhea leopard og jeg en kattepus. Jeg syns Mhea er så flink med sminke og øyeskygge. Hehe, jeg blir helt fascinert. Hun tegnet leopardprint på øyelokket noe jeg aldri hadde klart. Men se hvor kult!

Jeg fant frem mine blå linser og brukte dem. Siden jeg ikke klarer å lage noe fancy med øyesminken har jeg bare svart øyenskygge. For å fremheve de blå øynene så tok jeg svart rundt hele øyet. Tegnet også på brynene mine, noe jeg aldri pleier å gjøre. Linsene har jeg kjøpt på en lekebutikk på Nordby.

Flere antrekksbilder:

Var det kaldt å stå ute å ta bilder? JA, men hva gjør vi ikke for bloggenMhea:
topp: ?  –  skjørt: kjolen min som hun har gjort om til skjørt (Nelly.com)  –  sko: mine sko (Nelly.com)
Meg: kjole: Byoung  –  sko: Aldo

27.10.12 – bilder

Hei! Nå starter jeg dagen med å vise dere noen bilder jeg tok på skolen i går. Jeg må virkelig komme meg til butikken å kjøpe tannbørst og fuktighetskrem. Er det ikke typisk å glemme det? Hahha. Nå skal jeg og Mhea spise frokost og ha en jenteprat. Vi blogges senere i dag! Ha en riktig fin dag alle sammen

JULESTEMNING. Her tar vi bilder av vinteren mens vi synger julesanger

fredagskvelden med maria og malin

Hei! I kveld har Malin vært på besøk hos meg og Mhea. Som sagt i forige innlegg så tilbringer jeg helgen min i hybelen til Mhea. Vi har blant annet sett på Norske Talenter. Jeg hadde virkelig forventet at Voe og jentene hennes skulle gå videre. De var mine favoritter og var virkelig flinke. Det skjer alltid noe uforventet. Ellers i kveld har Mhea spilt gitar for oss og synget. Jeg og Malin er kort sagt tonedøve begge to, men det gjør ikke noe. Det stopper ikke oss i å synge, haha. Sangvideo? Bare glem det.

Malin

Mhea og meg

Woop, wop!

Vi dro til Statoil rundt 12-tiden sammen med Daniel fordi han skule kjøpe brus. Daniel bor i samme hybelhus som Mhea. Må si vi var veldi sexy når vi gikk til Statoil. Mhea med ku-pysjbukse og meg med joggebukse og ankelsko. Fin kombinasjon, haha.

Ha en god natt videre, blogges!