Paris var vakkert!

Heihei!! Da var vi hjemme igjen fra Paris. Gjett om vi bare har overklemmet/ kysset Melinda i hele dag!! Du og du som vi har savnet henne. Når Melinda våknet fra ettermiddagsluren sin og lagde de søte lydene fra soverommet, så løpte vi om kapp for å møte henne først. Hihi, hun har vært veldig savnet av mammaen og pappaen sin♥ Endelig er den lille familien min samlet igjen. 
Paris var virkelig en stor, ikke minst vakker by! Jeg føler jeg var i en film. Det var så mye man kun har sett på film og tv. Det var nesten litt surrealistisk å være der selv. Vi har gjort så mye vi kunne på tre dager, men vi føler det er mye vi ikke fikk gjort. Man kan ikke rekke alt. Vi snakket om at vi burde være der noen ekstra dager, men det hadde virkelig blitt dyrt! Utrolig vakker, men dyr by også. Ikke minst -tre dager var veldig lenge borte i fra Melinda! 
Jeg gleder meg til å skrive mer om turen vår<3 Her er et par bilder enn så lenge:

– Disneyland –

– Eiffeltårnet –

Jammen var jeg så heldig og fikk et kyss foran det også!! ♥

– Triumfbuen-

 

11 months

Hallo alle sammen! Vi er på god tur inn til Paris nå:-) Melinda er 11 måneder i dag! Tenk på det -hun er snart ett år! Vi er i full gang med å planlegge bursdagsfest. Vi har leid stort lokale og invitasjoner er sendt ut. Jeg gleder meg så masse til å feire henne<3 Hun har  bursdag deg 26.oktober, men feiringen blir ikke før 5.nov. Jeg ser så frem til og ha alle samlet! 😀

First pair of shoes

SE SÅ SØTE SMÅ♥ Vi var på middag hos mamma i går. Hun hadde en gave til Melinda, eller hun hadde flere. Typisk henne! Melinda blir skikkelig bortskjemt. Hihi! Hun hadde kjøpt de minste Ecco-skoene jeg har sett i mitt liv! Disse skal visst være godt anbefalt til å være de første skoene man bruker. Når M fikk de på seg trampet hun som bare det. Det var ganske så komisk! Jeg gleder meg til å se henne gå, løpe, hoppe og spinge i disse ♥
 

 

Bæremeis

Se hva vi kjøpte! Endelig har vi fått bæremeis i hus. Det har vi ønsket oss lenge! Bæreselen har vi følt er blitt for liten, så nå er det på tide å bytte over til en bæremeis. Vi har hatt øynene oppe for det, men i butikkene koster en Bergans-bæremeis 2000 kr. Så mye har vi ikke så veldig lyst til å gi. Som dere vet er jeg veldig fan av slike kjøp/ salg barnesider på facebook. Dette er heller ingen unntak. Vi fikk denne bæremeisen for 350 kr! Den er veldig lite brukt og den ser helt ny ut! Vet dere hva som provoserer meg? Når jeg ser foreldre som får barn nr 2, og de kjøper ALT nytt. Siden det er ny baby skal visst alt byttes ut med noe nytt? Ny seng, ny stellematte og en hel ny garderobe. Jeg kan forstå om de får motsatt kjønn viss man f.eks bare har rosa klær, men altså alt trenger ikke å være nytt?! Vi er på barn nr 1 og benytter oss godt av second hand. Det er så kjekt, som jeg har skrevet før. Ikke minst -miljøvennlig! 

Happy birthday, darling!

 

I dag er det den 23. september og min bedre halvdel har bursdag!! ♥♥ Jeg syns det er såå stas med bursdager! Vi har spist en god middag ute i dag sammen med svigerforeldrene mine. Nå er jeg og Melinda hjemme, godt plantet i sofaen med kveldsmaten. S er fortsatt ute og har kvalitetstid med faren sin♥ I dag har han fått røde, ferske roser av meg og en liten pakke. Selvfølgelig masse kjærlighet også<3 Den “store” gaven blir på mandag. Vet dere hva?! VI SKAL TIL PARIS!!! Bare vi to. Melinda skal være på Kvam med bestemoren sin. Gjett om mamma gleder seg da!! S har bursdag i september og jeg har i november. Da bestemte vi oss for å gi hverandre en Paris-tur. Vi begge syns en opplevelse er mer verdt enn materialistiske ting.. så da var det enkelt♥ 
Nå som vi er inne på Paris og gaver, så måå jeg bare fortelle om bursdagsgaven vi har fått av svigerforeldrene mine også. MIDDAG I EIFFELTÅRNET!! Det er en drøm som kommer i oppfyllelse! Her snakker vi skikkelige greier. Vi blir hentet på hotellet, vi slipper all kø, det er 4-retters (hjelp, det har jeg aldri vert på før!) og fin vin. Siden jeg var liten har jeg alltid hatt et stort ønske om å dra til Paris. Nå skal det skje, *GLIIS*! 

Nytt inn i garderoben til Melinda

Heia! Mamma var hos oss i helgen på et lite besøk. Hun hadde med en pakke til Melinda. Den første pakken hun har pakket opp selv faktisk! Hihi, det var litt spennende. Melinda pleier å være nokså hard av seg når hun finner et ark eller en bok. Da er det bare ên ting som er i hodet hennes -rive papiret opp i flere tusen biter! Hun ble litt sjenert når hun skulle pakke den opp fordi alle så på henne. Da ble hun veldig forsiktig av seg og var ikke like brutal med papiret som hun pleier å være. Hun var så søt! 
 

Med litt hjelp av pappa, så gikk det så bra ♥

Se på denne FINE dressen! Jeg har hatt den liggende fremme noen dager nå fordi den.. bare er så fin å se på! Haha… når jeg tenker meg om så er jeg litt snål på dette. Husker dere når jeg kjøpte den hvite Emmaljunga-vognen? Jeg hadde den i stua, fremfor TVn i flere uker! Den var så fin at jeg måtte se på den hele tiden. Det måtte selvfølgelig alle besøkene vi hadde også gjøre. Haha. Denne dressen er for stor nå, men om noen måneder så vil jeg tro vi kan brette den opp. Vi har byttelapp, men jeg vet den kommer til å passe perfekt til neste vinter. Jeg har nettopp kjøpt flere vinterdresser for en billig penge på en slik kjøp/salg side på facebook. Jeg syns det er så kjekt med slikt second hand. Vinterdressene jeg kjøpte ser nesten ikke ut til å være brukt og jeg betalte nesten ingenting for dem! Thumbs up!! 

Se på denne ullkjolen! Eeelsker den. 

Nå er det like før vi går ut døren og skal på visning igjen. Jada, vi er fortsatt på jakt. Jeg begynner å gå ganske så lei nå for å være ærlig. Det tar tid jeg heller kunne brukt på noe annet. Nå har det dukket opp et hus jeg syns er ganske aktuelt. Stort, hvitt hus med stor hage, fontene og fint oppusset innenfor vår prisklasse. Det høres jo ut som et palass når jeg beskriver det! Eller slott som svigerfaren min kalte det nå i sta. Haha, men ja det er veldig fint! Selvfølgelig er det noen ulemper. Bl.a at det ikke er i Lillehammer der vi vil være, men lengre ut på landet. Det er ikke dit vi skal på visning akkurat nå. Det er en sentral leilighet i Lillehammer. Denne har S større interesse for enn meg. Det er ikke lett dette her, og det er ikke lett å bli enige. Vi får se hvordan det går:-) Jeg krysser fingrene for at vi snart er i mål! Blogges ♥   

Oh shit not you again

Mandag. Jeg hadde helt glemt hvor kjipe mandager var. Etter jeg ble fulltidsstudent igjen, fikk jeg raskt smaken på hvordan det var. Når det ble helg tenkte jeg *YESS endelig skal jeg slappe av! Men.. jeg har ikke hatt tid til å gjøre ingenting. Jeg er mer utslitt nå enn før helgen, men jeg får ha til motivasjon at dette er min siste uke før to uker med høstferie. Jeg gleder meg! Ja, jeg tar en uke ferie lengre enn de andre. Jeg skal fortelle dere mer om det litt senere:-D Hihi!
 

Her hadde jeg akkurat kommet hjem fra trening, så jeg ser nå at sminken (bryna) har blitt gnidd litt utover. Men, men -det gjør ikke noe! 🙂 På lørdagen ordnet jeg vippene mine… som tok hele 3(!!) timer. Det tok ganske mye av dagen. Hun jeg går til er som tidligere skrevet såå flink og dyktig. Hun hadde en dårlig nyhet om at jeg burde ta en 2 mnd pause uten noen vipper etter denne runden her. Det har jeg egentlig (selvfølgelig) ikke lyst til. Nå er jeg så vant med å ha perfekt vipper hver dag takket være henne! Som sagt ordnet jeg vippene mine første gangen på et annet sted. Et sted som skal være veldig profesjonelt og er kanskje de største i Lillehammer (og dyreste). Vippene mine har blitt så ødelagte og skadet etter jeg var der. Ganske ille faktisk! Hun som fikser meg nå brukte igjen over 3t på å prøve å redde vippene mine i helgen. Alle jeg snakker med om vipper fraråder jeg sterkt om å dra dit!

 

SUNDAY MODE