Color Line Fantasy Cruise, Oslo-Kiel

Heihei! De to siste dagene har bare vært helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e! Jeg har ikke ord! Desidert de beste to dagene i 2014 så langt. Lite søvn, men det har ikke vært så viktig. Det er så merkelig når man møter nye (spesielle) mennesker og det føles ut som man har kjent hverandre i flere år! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mest av båten, men jeg har bilder av de fleste utrolig kule folka jeg har møtt. Jeg har møtt så mange nye mennesker, men jeg er så dårlig på navn. Spesielt om det ikke er Norske navn. Får litt dårlig samvittighet på grunn av det, men det er ingenting vondt ment iallefall 🙂

Tirsdagen startet med å stå opp veldig tidlig siden jeg og pappa tok bussen klokka 10 på morgen inn til Oslo. Var veldig trøtt! 

På bussturen inn til Oslo skypet jeg meg kameraten min, Simen. Det er alt for lenge siden vi har snakket sammen! Jeg satt og koset meg med en pose godteri og han satt på skolen. Jeg tror han hadde det veldig vondt der og da. Haha! Når vi hadde kommet til bussterminalen og ventet på bussen som skulle til båten, så jeg en jente om skilte seg ut. Hun hadde extensions, lange øyevipper, litt ekstra sminke, fint kledd og skyhøye pumps (like som jeg hadde med meg i kofferten, hihi). Da tenkte jeg at vi hadde en del til felles. Det skulle bare mangle om vi ikke ble kjent med hverandre, haha!  

Vi gikk inn på båten klokka 14 og da gikk jeg og pappa rett til bufén. Det var faktisk den eneste gangen jeg så pappa ordentlig på båten. Vi hadde samme lugar, men der bare sov jeg og ordnet meg på morgen.  

Det var så masse mat der at jeg ikke ante hva jeg skulle ta! Ble iallefall lasagne, kylling og pasta. Åh, det var deilig. Pappa spiser egentlig bare kjøtt.

Vi hadde 4-stjerners lugar. Kunne gjerne tenke meg 5 fordi da hadde jeg fått internett på rommet. Haha! Likte veldig godt det store vinduet iallefall.

Etter jeg hadde spist gikk jeg rundt for å ta bilder til bloggen. Når jeg sto i heisen og konsentrerte meg om kameraet fikk jeg ikke med meg at heisen hadde åpnet seg. Da møtte jeg en tysk gutt som gikk med noen kamerater. Det var noe med han som var så sjarmerende og han smilte hele tiden! Han var også veldig koselig (og kjekk). Vi ble snakkende en god stund, men jeg måtte videre. Jeg møtte han litt senere og da ga han meg sjokolade! Ikke hvilken som helst sjokolade, men favoritten min, bueno sjokolade! Åh, da har du vunnet hjertet mitt. Haha, ja, det skal ikke så mye til for å få meg glad! Marcell var navnet hans og jeg har så klart bilde av han som dere skal få se senere. 

Det her er inngangen til en av restaurantene som er på cruiset. Jeg fikk en veldig “Titanic-følelse”. 

Jeg har aldri vært på en så fin båt før, og jeg trodde ikke at det skulle være så fint som det var på bildene på hjemmesiden!

Mens jeg gikk rundt og knipset disse bildene til bloggen, så møtte jeg også en gjeng fra Marokko. Jeg ble sittende en stund å snakke med dem. Vi gikk på casino sammen, men det har aldri vært min greie. Jeg skjønner ingenting av de spillmaskinene. Jeg kan ikke en gang å spille poker…. eller sjakk, men det er vel ikke helt relatert. Haha. Vi kjøpte en kortstokk og en kaffekopp hver. Jeg spurte hva de ville spille, men da satt alle som et spørsmålstegn. Det viste seg at de aldri har spilt kort før. Jeg prøvde å lære dem reglene i vri åtter. De skjønte ingenting, og jeg forklarte på den beste måten jeg kunne. Haha. Jeg hadde glemt at jeg først måtte lære dem selve kortene. Altså hva som er ruter, hjerter spar og kløver. Etter hvert kom det seg og de ble flinke!    

Nattklubben var så sykt gøy! Det er midt i en ukedag, så det sier seg selv at det ikke er fult hus. Jeg og en gjeng startet vårt eget og plutselig var det mange andre der også. Det ble litt mye å drikke, men vi alle hadde det så sykt gøy! Bartenderen var veldig snill. Om jeg ikke likte det han ga meg, så ville han lage noe nytt. En jente jeg ble kjent med som heter Ariana eide virkelig dansegulvet. Jeg var desidert ikke favoritten hos securitas-vaktene. Det skal være helt sikkert. Haha!  

Er dette virkelig en båt? Det ser heller ut som en handlegate. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan alt kan få plass. Jeg og de andre kalte det for “gaten” og når vi skulle til lugaren sa vi “vi skal til hotellet ved gaten”. Haha. 

Disse to var utrolig flinke til å synge. Jeg tror det var på starten av kvelden de sang “I’ve had the time of my life” på bruen over gaten.

Jeg har mye mer å dele med dere! Båten hadde så mye å by på, så jeg fikk ikke en gang vært på alt. Blant annet var det to viktige ting jeg ikke var på, spillehallen og der de selger burgere. Husker ikke helt hva det heter, men det var stadig nye mennesker jeg møtte og det var alltid noe å snakke om. Tiden…. tiden går alltid for fort når man har det gøy! 

En god disneyfilm

Hei! I natt klokken tre tok jeg bussen til Oslo. Deretter hadde jeg en god frokost på Burgerking før jeg tok toget videre til Sarpsborg. Dere aner ikke hvor trøtt jeg var når jeg kom til Oslo! Når jeg skulle bestille togbillett på automaten og egentlig skulle skrive inn stasjonen jeg skulle til, så begynte jeg å skrive inn navnet mitt. Hahaa, herlighet da var jeg trøtt! Tenkte jeg skulle ta meg en liter powernap når jeg satt på toget til Sarpsborg, men jeg sluknet helt av. Jeg drømte noe, men så skjedde det noe i drømmen min så jeg bråvåknet. Da var jeg allerede i Fredrikstad. Snakk om flaks. Kun noen få minutter før jeg skulle av. Bra jeg ikke våknet på endestasjonen som er i Halden, hehe. 

Jeg stupte rett ned i min lille, lille, lille seng når jeg hadde kommet inn i leiligheten. Åh, det var så godt og legge seg! Når jeg våknet viste det seg at Anh allerede var på tur for å besøke meg. Siden sengen min er så liten lå vi på gulvet noen timer for å oppdatere hverandre om hva som har skjedd. Da er det ikke en eneste liten detalj som skal utelukkes. Vi forteller hverandre alt og som vi lo! Det stoppet aldri! Haha. 

Vi hadde egentlig tenkt oss på kino, men vi bestemte oss for å spare pengene. Vi angret litt i ettertid da, hehe. Vi hadde begge lyst til å se den nye disneyfilmen, Frozen. Vi så den på macen, men vi angret fort når vi fant ut at det var 3D på kino. Jaja, neste gang! 

Alltid når vi ser film sammen MÅ vi ha noe godt å knaske på. Derfor ble det en liiiten tur på Rimi. 

Jeg var veldig spent på denne filmen! Det er samme produsentene fra Tangled, eller To På Rømmen som den heter på Norsk. Jeg elsker Tangled! Jeg har sett den nærmere ti ganger. Jeg elsket denne filmen også! Den kommer iallefall til å få et bra terningkast fra meg når neste filminnlegg kommer ut. Jeg likte så godt sangene som er med i denne filmen. Spesielt “Let It Go”, den er jo helt nydelig. Jeg vet iallefall hvilken sang som kommer til å stå på replay en god stund fremover. Hahah. 

Mitt favorittsitat fra filmen ♥

Forresten jeg kom over et deksel på en Norsk nettbutikk som jeg bare digget! Mobildekor.no. “Hakuna Matata” -dekselet var jo bare så rått! Haha. Jeg elsker alt som har med Hakuna Matata å gjøre. Det er til og med forsidebildet mitt på twitter (@caroiiz). Dette dekselet må jeg bare ha! ♥ 
Det er ikke så masse utvalg hos Mobildekor.no …enda! Håper det kommer flere kule deksler. Det er jo allerede i gang med å pusse opp siden. Det er også fri frakt og rask levering.   

Deksel 1 HER  –  deksel 2 HER  –  deksel 3 HER  –  deksel 4 HER

What a comfy dress

Innlegget er i samarbeid med Frontrowshop.com

Hei dere! Da var jeg ferdig på jobb og er klar til å dra. Eller egentlig ikke. Jeg har ikke pakket ferdig. Bussen min går på 4 timer! Hahah, jeg er en somlekopp. Jeg skal bare se ferdig filmen, skal bare se en til episode av en serie, skal bare kose litt med leo, skal bare sitte litt i telefon, skal bare blogge litt… skal bare, skal bare…. WUPS så har 4 timer gått! Jeg har plukket ut noen få plagg som skal få plass i kofferten. Den nye kjolen jeg har fått sponset fra Frontrowshop.com skal iallefall få bli med! Tror jeg vil bruker den når jeg er i Tyskland. Det er nokså tykt stoff i den, så jeg frøs ikke når jeg sto ute og poserte for bloggbildene en gang! Her har dere den nye, utrolig komfertable kjolen min: 

Kjole: HER

LOST

Lost er tv-serien jeg har sett på i det siste. Jeg er nå ferdig med alle sesongene. Det er 6 sesonger som er 121 episoder til sammen. Alt sammen gikk så utrolig fort! Dette er en serie man virkelig ha tålmodighet om man skal se. Noe jeg vanligvis ikke har, haha! Alltid etter jeg har sett ferdig en serie så må jeg stalke skuespillerne og finne fun facts. Visste dere at Lost er en av de dyreste tv-seriene som er laget? Det er på grunn av dens store stab av skuespillere og kostnadene ved å filme på Hawaii. 

Det blir litt vanskelig å gjenfortelle historien til Lost fordi jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Det er så utrolig mange historier og masse som skjer. Det hele starter med at et fly, Oceanic Flight 815, krasjlander på en tilsynelatende øde øy. Etter denne mystiske og blodige flyulykken er det 48 overlevende som er strandet på en øy midt i Stillehavet. De jobber alle hardt sammen for å overleve. Det blir snart klart at de ikke er bare er naturkreftene de må takle, men også øyas hemmeligheter, inkludert “Dharma Initiative”, “Lost nummerene”, mystiske hendelser som et isbjørnangrep, et monster de hører i jungelen og innbyggerne på øya, kjent som «de andre». Det rareste av alt i den første sesongen må bli den svarte røyken som ingen har en logisk forklaring på.
De støter også på en fransk kvinne, Danielle Rousseau, som har vært på øya i 16 år. De finner også en mystisk metall-luke gjemt under bakken. Det viser seg at alle er koblet på en eller annen måte og at alle har en skjebne i å leve på øya … og noen for å dø.
 

Jeg har diskutert med meg selv om hvilket terningkast jeg skal gi til denne serien. Lost har så mange tematiske motiver og uffatelig masse symbolikk! Det er utrolig masse bra bruk av symbolbruk her, så masse at jeg helt sikkert ikke har tenkt over alt en gang. Som sagt må man ha god tålmodighet for å se denne serien. Lost har hatt noen få kjedelige episoder, men det tar de igjen med en stor konflikt eller nytt drama like etter. Det er 10 år siden de begynte å filme serien. Det kan man kanskje kalle gammelt nå i 2014? Det vises iallefall på redigeringen når det er en urealistisk scene som eks isbjørnangrepet som er dårlig redigert/ manipulert. Det er slike små filleting jeg er veldig pirkete på.
Hovedpersonene ble jeg kjempe glad i! For at jeg skal fortsette å se en serie jeg like karakterene. Gjennom serien blir vi introdusert til nye karakterer som kommer inn i serien. Noen blir, og noen dør. Jeg var så lei meg når det var en karakter jeg hadde blitt så glad i døde! Jeg sutret faktisk over det i flere dager!
Jeg syns også at serien kunne klart seg mye bedre uten dette surrealistiske “røyk monsteret”. Fra min side syns jeg det ble litt for overnaturlig til å passe inn i bildet og det hadde vært fint uten.
Alt får man ikke svar på. Det er noen ting jeg har grublet over siden sesong 1. Det er vel meningen at ikke alt skal dyttes inn med en t-skje og noen hemmeligheter skal forbli på øya.
Noe annet som jeg syns var litt minus var at de hoppet frem og tilbake i tid så sykt masse en periode. En tidsmaskin kommer inn i bildet og da sier det seg selv at man reiser i tid. I sesong 4 og 5 hoppet de alltid mellom to tidssoner, og flere enn det samtidig. Det kunne bli veldig forvirrende om man ikke fulgte ordentlig med. Hele serien kan bli veldig forvirrende og komplisert om man ikke følger ordentlig med. Samtidig syns jeg det er bra fordi man blir sittende og tenke.
Slutten på hele dette eventyret er veldig diskutert. Jeg ble sittende lenge i ettertid og tenke over hva som egentlig skjedde. Noe jeg syns er utrolig bra på slutten er at de løsner noen tråder som vender serien på mange måter tilbake til første episode og sesong. Ikke at det er så mange som tenker over dette, men jeg syns det var så bra at det hele startet med at Jack åpnet øynene i første episode og på siste episoden (The End), naturlig og symbolsk nok, så lukker han dem. Mange tolker slutten forskjellig. Og det er jo mange forkjellige måter å tolke den på. Selv om jeg ikke fikk svar på alt, så syns jeg ikke det er så veldig viktig. Det er helheten. Den syns jeg var bra. Jeg har aldri brukt hodet til å tenke så mye under en tv-serie før. Terningkast 5.       

Min favorittkarakter, Hurley! Hahah… DUDE ♥

Viss du ikke har sett Lost, så sier ikke disse tallene deg så mye. Serien har så masse gåter og mysterier. Blant annet disse tallene som dukker opp i hver sesong. En annen fun fact er at det var maaange amerikanere som brukte disse “Lost-tallene” til lottonummer. Hurley vant 156 millioner dollar i serien med de lottotallene. 

Skal til Tyskland!

Hei dere! Nå driver jeg og pakker kofferten mens jeg prøver å få med meg Norske Talenter som går på TVn. Eller dvs: kaster alt jeg troor jeg kommer til å bruke på gulvet. Det er min pakkemetode. Jeg kaster alt av klær, sko, ting osv midt på gulvet også plukker jeg ut det jeg tror jeg kommer til å bruke. I morgen og søndag skal jeg jobbe. Når jeg er ferdig på jobb på søndag tar jeg bussen klokken 03 på natta til Oslo og tog videre til Sarpsborg. Jeg skal tilbringe mandagen min i Sarpsborg med Anh. Vi har noe veldig viktig å gjøre som jeg grugleder meg til. Tirsdag skal jeg på Kielfergen! Det gleder jeg meg masse til! Jeg drar sammen med pappa. Gleder meg mest til å bli kjent med nye folk! Man blir jo alltid så fort kjent med nye mennesker på slike turer. Jeg og pappa har veldig lite til felles, så det blir nok som vanlig at vi går hver vår vei. Han gjør det han liker, og jeg gjør det jeg liker. Jeg har så lyst til å spille golf! Det har jeg aldri gjort. Jeg skal iallefall spise masse godt. Det er jo fult av restauranter og cafér der, perfekt for meg! Er veldig spent på hvordan nattklubben kommer til å være. Det er jo 20 års grense, men regner jeg kommer inn, når jeg kom inn da jeg var 14! Haha.

Når jeg ser disse bildene tenker jeg hvordan alt dette får plass på én båt?     

Den siste uken

Hallo! Jeg har nettopp koset meg med en god frokost. Sjokolade og sørlandschips! Kan virkelig ikke huske sist gang jeg spiste noe sunt? Ikke bra, men jeg planlegger at februar-måneden skal bli min “sunne” måned. Haha! Vel… vi får se på den. Det begynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, så jeg må neste oppdatere om hva jeg har gjort i det siste.  

I helgene så jobber jeg. Vanligvis pleier jeg ikke å jobbe hele helgen, men helgen som var jobbet jeg fredag-søndag. Vet dere hva? Jeg koser meg skikkelig på jobb! Jeg liker meg der og jeg liker folkene jeg jobber med. En av dagene jeg jobbet gikk tiden så fort at jeg glemte helt av tiden. Plutselig kom mamma og lurte på hvor i all verden det ble av meg, men jeg hadde bare helt glemt av klokken. Haha! Kina restauranten jeg jobber på er virkelig en ordentlig plass. Det er så og si bare fornøyde og blide kunder som gir oss skryt! Husker der jeg jobbet før hvor jeg fikk høre flere klager daglig… det var ikke noe særlig. Det var en kveld hvor jeg prøvde meg som kokk! Haha, kundene skal være glade for at det ikke er jeg som lager maten. Jeg prøvde å lage strimlet biffpeppermix (nr. 40) og den ble veldig, veldig, veldig sterk! Sjefen min holdt på å le seg ihjel fordi den var så latterlig sterk. Jeg må ikke glemme sausen som jeg dynket i soyasaus! Det smakte ikke så ille da, og jeg er glad i sterk mat. Det tar faktisk kun 2-3 minutter å lage, men denne kunne aldri blitt servert til kundene for den var alt for sterk. Haha!  

Søte Thea har også vært på besøk. Hun hadde med seg cupckaes som hun hadde laget når hun kom på døren. Jeg har ikke sett henne siden nyttårskvelden, så det var virkelig fint å se henne igjen. Den jenta er så utrolig snill og voksen for alderen! Den kvelden koste vi oss med girl talk og film på skjermen ♥ 

Jeg sier meg enig i stefaren min, Rune sin teori. Hun kommer til å bli fotomodell. Se på den nydelige jenta da! Hun er til og med bare 13 år! 

Thea og Leo ♥

Forresten vet dere hva? Her om dagen skulle jeg lage brownies. Som en flink blogger måtte jeg jo knipse bider av det også. Bare ti minutter før jeg skulle ta de bildene la jeg minnebrikken på bordet ved siden av sengen min. Når jeg skulle sette det inn i kameraet var det ikke der, og jeg skjønte ingenting. Jeg lette over, under, vedsiden av… ja.. men jeg fant det altså ikke. Til slutt ga jeg opp og sette meg i sengen for å tenke hvor det kunne blitt av det minnekortet. Plutselig, helt fra løse luften falt minnekortet ned og landet midt på gulvet. Det var rart. Jeg vet ikke hva som var det rareste -minnekortet, eller det at jeg spiste opp hele kaken alene på kun en dag? 

Jeg har ikke vært noe særlig flink til å knipse bilder for bloggen i det siste desverre. Her om dagen var det såå kaldt når jeg, Stig og Torgeir gikk ute i kulda. Vi var tre frosne ispinner når vi kom inn døra hos meg. Deretter hoppet vi alle tre i senga og krøp under dyna mi. Brrr, det var så kaldt! Heldigvis har vi mamma som serverte oss boller og kakao. Vi så også film. Det er så gøy å se skrekkfilm med de gutta der fordi de skvetter så lett. Mohaha! Jeg var også hos Stig i går og da så vi 21 Jump Street. Vi hadde faktisk ikke sett den, men det var vel på tide. 

Jeg har også møtt Ingrid som jeg ikke har sett siden lille julaften. Jeg, Ingrid og Hadi dro ut for å spise i går, eller rette sagt så ble det kaffe og desert. Hihi! Vi hadde det veldig gøy. Etterpå dro vi til Ingrid en tur. Jeg skal ikke en gang si hva vi gjorde, fordi det var så latterlig. Haha! Ingrid spilte iallefall gitar og sang for oss. Hun er så flink. 
Den siste uken har jeg også vært på kaffebesøk hos kameraten min, Rutti. Jeg har ikke besøkt han på flere måneder, og det var når han nylig hadde flyttet inn i den nye leiligheten sin. Selv om jeg ikke er så flink til å besøke folk, så snakker jeg faktisk med de fleste nesten daglig på telefon. Viktig å holde kontakt ♥ 

New stuffs

Hvert år er jeg så heldig som får julegaver på to steder! Når jeg var i Sarpsborg tidligere denne måneden var det masse pakker som ventet. Føler meg som en liten unge fordi jeg elsker pakker og setter pris på alt jeg får! Tusen takk for alt jeg fikk. Jeg er verdens heldigste!

Jeg fikk alt fra sminke, parfyme, plagg som varmer om vinteren og treningsklær som dere ser. Jeg føler meg nesten tvunget til å begynne å trene nå siden jeg har fått så masse treningsklær til jul. Haha! Jeg skrev jo på bloggen i desember at jeg skulle starte å trene (igjen)…. og det gjorde jeg…. men det gikk ikke lenge før jeg ga opp hele greia (igjen). Kanskje jeg skal prøve på nytt? IGJEN… haha!!

Hundekjeksen regner jeg med er til Leo, hihi!

Jeg fikk også penger, men de er brukt opp, wups! Når jeg først var der nede kjøpte jeg litt til meg selv også. Blant annet litt sminke. Jeg hater å kjøpe sminke. Jeg tror det er noe med at det er så lite og dyrt, haha! Jeg kjøper ny sminke til meg selv en gang i halvåret, så det er ikke så veldig ofte.  

Denne kjolen kjøpte jeg hos Gina Tricot på Nordby. DEN ER SÅ FIIN. Jeg elsker den. Den kan brukes til både hverdag og fest. Jeg elsker fargen og den sitter bra på. Så klart var den på salg også… dere kjenner meg;);) Den kostet 99 SEK. 

Nå koser jeg meg med en kopp kakao. Kakao fra Peru! Jeg elsker å dyppe boller i kakoen, men det hadde vi ikke. Filippinsk brød smaker akkurat det samme, så det funker. Haha. Jeg drømmer meg også bort i fine klær på internett! 

Her er litt klær jeg driver og titter på i øyeblikket. Jeg er stor fan av Sheinside.com så alle klærne er fra der. Jeg har lyst på alt!! 

Øverst fra venstre: 1 HER2 HER3 HER4 HER5 HER6 HER7 HER8 HER9 HER 10 HER11 HER12 HER

Those lazy days

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

For en avslappende dag. Jeg har sett på serier og pugget litt. Hva jeg har pugget til tror jeg ikke dere interesserer dere for, haha! Skal spare dere, for det er nokså snålt. Nå skal jeg se ferdig en episode til av Lost, så skal jeg rydde og vaske rommet. Det trengs! Føler meg alltid så “møkkete” etter jeg har ryddet rommet, så skal ta meg en lang dusj og pleiekveld når jeg er ferdig. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetøy, haha. Det er så deilig og ha slike avslappende dager. Siden jeg har så masse fritid slipper jeg å stresse med alt mulig. Det er faktisk ingenting jeg savner med skolen jeg gikk på. Jeg er bare så lykkelig og glad for å slippe å være der mer!  

På slike late dager går jeg alltid i pysj eller joggebukse. Jeg har nylig fått en supergod joggebukse fra Sheinside.com. Dere kan finne den HER. 

Link

Basic topp fra Forever 21

To nye deksler til iphonen min

Innlegget er i samarbeid med Persunmall.com 

Det var virkelig på tide å skaffe seg et par nye deksler til iphonen min! Takk til Persunmall.com som sendte meg disse to fine dekslene. De selger ikke bare klær, sko og vesker, men også litt mobiltilbehør. Iphonedekslene som de har er beregnet til iPhone 5/ 5s, men de har også noe til Samsung. De er også veldig, veldig billige! Nesten som å handle på Ebay jo, haha! Jeg kommer helt klart til å klikke hjem flere deksler fra Persunmall.com! ♥

Deksel med Eiffeltårn HER  –  Deksel med blått aztecmønster HER

Link

Link

Linser som passer vinteren

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg foran peisen, spiser sjokolade og blogger. Det er snø ute og akkurat nå er det fint med litt vinter. Jeg har gått litt lei fargen på linsene som jeg har brukt i noen måneder nå, så jeg har fått noen nye fra PinkyParadise.com. Denne gangen tenkte jeg skulle prøve en ny serie. Jeg pleier å bruke linser fra serien “Geo Angel” som dere finner HER. Jeg har prøvd ut alle fargene der flere ganger. Fornøyd har jeg vært hver gang! Denne gangen tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Jeg gikk for “Geo Nudy” og alle linsene fra der kan du finne HER. Siden det er vinter syns jeg det passer med litt mørke farger. Jeg har i fargen grå og i størrelse 14.00 diameter. Jeg har ikke styrke. De kan også bli brukt i ett helt år!  

Nå har jeg prøvd linser fra de to merkene “Geo Angel” og “Geo Nudy”. Tenkte jeg skulle fortelle dere forskjellen som jeg merker på dem. Begge linsene kan du velge i to forskjellige størrelser. Supersize eller vanlig. Viss det er supersize er diameteren 14.8mm og “vanlig” størrelse er 14.0mm. Linsene jeg har på meg på bildene under her er vanlige. Jeg har på meg noen supersize (Geo Angel) HER. Jeg syns også at linser fra Geo Angel er mer “skarpe”. Linsene fra Geo Nudy blir på en måte mye bedre blendet til dine egne øyner. Jeg vet ikke om dere henger helt med, men jeg er elendig til å forklare! Haha. Jeg syns også linser fra Geo Nudy var mer behagelig å ha på. Jeg kommer garantert til å klikke hjem flere linser fra den serien! ♥