Musefletter

Melinda begynner å få ganske så langt hår nå. Ikke minst tykt! Vi må sette det opp hver dag ellers får hun håret i øynene sine. Vi har alltid hatt det i en topp, men S syns at det snart begynner å bli for langt til det også. Hihi, da sa jeg: men da setter vi det opp i musefletter! SE SÅ SØT HUN BLE DA♥ Vi har forresten startet å gå til barnetreffen. Eller vi har bare vært der en gang, men vi skal dit i morgen igjen med et vennepar av oss. Melinda likte seg der så godt første gang. Da får hun leket med mange andre barn på hennes alder også<3 Det er stas! 


 

Min erfaring med juvederm

Leppeforstørring er poppulært, og jeg hang meg på strømmen for et halvt år siden. I juni skrev jeg mitt første innlegg om mine “nye” lepper hvor jeg også la ut et bilde av hvordan leppene mine var etter juvedermbehandlingen. Det er nå 6 mnd siden og jeg syns fortsatt resultatet ser smashing ut! Jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, men jeg skulle ønske jeg visste forskjellen på 0,5ml og 1ml. 
Jeg tenkte at når jeg først skulle gjøre dette, så kunne jeg like så godt kjøre på. 1ml er jo egentlig ikke mye, men når det skal inn i leppene er det mer enn man tror. Nå i ettertid når jeg ser på bilder av meg selv rett etter behandlingen kan jeg vel si at det var litt for mye for mine lepper og mitt ansikt. Men der og da var jeg så fornøyd! Jeg var så lykkelig. Jeg hadde jo fått det akkurat slik jeg ville ha. 
Men så fikk jeg høre det «Fy faen så stygt», «leppene dine ser ikke ut» osv.. Den rosa bobblen min sprakk. Det er ikke morsomt å høre slikt selvfølgelig. Heldigvis er det noe jeg tar nær av meg der og da, så er det glemt like etterpå. 
“Var det vondt?” er et spørsmål jeg har fått femhundre ganger. Nei, det var det ikke. Av og til kunne det være litt ubehagelig. Jeg fikk bedøvelseskrem som funker på 1-2-3. Så er det bare stikke å forme som man selv vil ha det. Hehe, høres ikke det enkelt ut? Jeg skrev det i min forrige post om lepper, men jeg skriver det igjen. Sykepleieren min var utrolig snill og hadde gjort dette i mange, mange år. Vi snakket masse og jeg syns faktisk hun lignet litt på meg. Ikke utseendemessig. 
Skal du ta å fylle på leppene dine før du skal på noe spesielt. Viktig fest, bursdag, bryllup eller noe slikt. Vil jeg anbefale at du gjør dette 2 uker før. På internett har jeg lest på noen sider at man bør gjøre det 1 uke før. Men jeg sier 2 uker før for å være helt sikkert. Jeg var hoven og blå i mer enn én uke. Man kunne se hvor sprøyten hadde blitt stukket og… ja det hele så ikke så veldig pent ut. Men… det blir bare finere og finere med tiden. Det er min erfaring 🙂 De to første ukene var det noen klumper inni leppe mine her og der. Noen av dem var synlige. Da hadde jeg fått beskjed om at jeg skulle massere dem bort. Det så vel bra ut i offentligheten hvor jeg prøvde å massere leppene mine i skjul? Haha. Etter de to ukene ble det helt borte. 
Det som er farlig med dette (syns jeg) er at man blir avhengig og «kan bli blind». Med det mener jeg at man ikke ser hva som er for mye. Been there, done that -kan jeg vel si? Haha. 
Jeg skal virkelig passe på, så har jeg venner og familie rundt meg som sier i fra på en hyggelig måte:-)

En forandring

 

For en liten stund siden gjorde jeg en stor forandring. Noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Sist gang jeg klippet håret mitt var dagen før jeg og Anh reiste til Praha. Jeg husker det så godt. Det er to og et halvt år siden nå. Så lenge har jeg gått uten å klippe håret mitt 1 cm! Det gikk helt fint det. Jeg har ganske så sterkt hår…. men en graviditet + ammeperiode tålte det ikke. Der sa det stopp. Jeg burde gjort dette rett etter ammeperioden, men jeg har ventet helt til nå med å gjøre det. Jeg har klippet håret mitt kort! Jeg hadde jo hår ned til rumpa!! Langt hår er veldig typisk Caro… og nå er det borte. Jeg syns selv jeg kler langt hår MYE bedre…. men håret ble så tynt. Jeg følte ikke at jeg hadde noe valg. Så nå har jeg kort hår. Det vokser ut igjen, heldigvis vokser det fort også. 

Jeg har forresten sluttet helt med linser. Jeg har begynt og godtatt mine brune øyner. Noe jeg aldri før har gjort. Jeg har alltid brukt fargelinser/ sirkellinser. Etter så mange år kan jeg til tider føle meg fin med mine naturlige øyner også. Disse sirkellinsene er ikke bare ubehagelig og ha på, men kan være skadelige også. Heldigvis er jeg ferdig med den perioden! I dag tok jeg frem et par blå linser… bare fordi jeg hadde glemt hvordan jeg så ut med blå øyner. Hehe. Det er veldig gøy med linser, men ikke noe jeg orker å bruke daglig mer. Faktisk ganske sjeldent.

FORRESTEN: Vi har solgt leiligheten vår!! Vi skrives mer om det senere:-)

Video: nyfødt-tiden

 

Snøen daler ned og jeg sitter og mimrer tilbake til nyfødt-tiden. Jeg har så mange videoklipp, så jeg satte sammen noen av dem til en hel video. Tenk at Melinda har vært så liten som på disse videoklippene! Hun var såå søt. Fy søren for en fin og en helt forferdelig vond tid det var. Heldigvis var det “bare” 3 mnd med kolikk. Uansett, så er det en tid jeg aldri ville vært foruten♥ Jeg tørr til og med å si at kjærligheten var så stor at jeg ville gått igjennom det samme en gang til:-)

 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

FORRESTEN i dag er det visning på leiligheten vår!! Vil du ha en moderne, liten leilighet midt i Lillehammer sentrum -så ta turen innom oss i dag kl 16:30-17:30. Finnannonse HER.

Vår halloweenfeiring

 

Det begynner å bli en liten stund siden det var halloween, men her kommer jeg litt senere enn alle andre med mitt innlegg! Jeg elsker halloween. Jeg gikk knask eller knep til jeg var nokså gammel, hehe. Hva gjør vel det når man skal gjemme seg bak et kostyme? Åh ja kostymer. Jeg elsker kostymer! Jeg har alltid tatt denne feiring høytidelig. Jeg har både brukt masse tid og penger på kostymer tidligere. Jeg er ganske skuffet over kostymet mitt i år, men i år har jeg verken tid eller økonomi til å finne noe jeg er fornøyd med. Kanskje til neste år!

Vi feiret halloween hos et vennepar av oss i år som tar det hele like høytidelig som meg! Her snakker vi fullpyntet hus og små detaljer! Det var skikkelig stilig! Jeg tok masse bilder. Jeg ble overrasket når jeg gikk igjennom bildene på kameraet. Det var ingen bilder av pynten! Jeg har visst tatt alle bilder med snapchat… Det var mange gravsteiner i hagen, mumier, skjelett, gjenferd, heks og en stooor lysende oppblåst halloween/gresskar-figur som hele naboalaget kunne se. Den var rundt 3m høy! Det var så vel gjennomført og alt var bare såå tøft!! Skikkelig irritert på meg selv for at jeg ikke har bilder å vise dere. Men, men.. Viss dere vil kan dere følge meg på snapchat @caroiz -det er der alle bildene mine havner visst! Hehe

 

Morsomt for både stor og små! <3


 

Vil du overta leiligheten vår?

Det har skjedd noe som er veldig rart for meg -leiligheten vår er ute for salg!! Helt merkelig å tenke på at vi ikke skal bo her mer. Det er jo vårt bitte lille hjem! Nå i det siste har vi fått masse utstyr til Melinda som tar plass. Ikke minst tar Melinda større plass nå også. Det sier seg selv at vi trenger en leilighet som er større enn 43 kvd. Det har vi nå også fått (jippi!!). Da var det bare å ta steget med å selge leiligheten som vi (spesielt jeg) er så glad i. Et nytt boligkapittel er rett rundt hjørnet for oss.

Dere er hjertelig velkommen på visning om akkurat en uke (mandag den 14) om det skulle være interessant. Jeg lover at neste person som overtar kommer til og like seg her. Leiligheten er midt i sentrum, liten, moderne og koselig ♥
 

Finnannonse finner du HER viss du vil se nærmere på det.    

Noe å vokse i

For en helt perfekt helg vi har hatt! Vi har nemlig feiret bursdagen til Melinda på Kvam. Vi har ikke det største huset, men jammen fikk vi stappet det fult med godt over 20 personer. Vi serverte julemat -julepølser, kjøttkaker, ribbe… ja alt godt du kan tenke deg! Til barna hadde jeg ordnet skattejakt. Det var godt tatt i mot og tydeligvis veldig gøy! Det har kommet masse snø, så da var det selvføgelig aking også for barna! Jeg har knipset masse bilder, så kanskje jeg viser noen av dem bloggen senere.

Dette var en bursdagsfeiring for Melinda, men vi kan si at det var “i parantes” en feiring for min og S sin bursdag også. Jeg har bursdag neste uke, og S hadde sin for ikke så lenge siden. Jeg fikk en så fin gave som rørte meg til tårer. Melinda fikk så masse gaver! Jeg har ikke sett noe lignende før. Hvordan kan én person få SÅ mange gaver som henne?! Jeg må bare vise dere noen gavene hun har fått etterhvert! 

Se på denne fine utedressen hun fikk av søskenbarnet mitt, Aebykier. Aebykier er jo fadderen til Melinda forresten♥ Det er en utebukse og en utejakke. Kan vel godt si at det er litt for stort enda? Det er så fint. Da har hun noe å vokse i<3 Jeg syns det bare er veldig bra jeg! I dag kjørte vi akebrett forresten. Hun syns det var så gøy!! Hun, lo og lo mens vi kjørte ned. Det var selvfølgelig kjempe gøy for oss også. Fin tid dette her!