Let’s go to copenhagen, again!

YESS, da har jeg booket billetter til København. For meg og Ingus blir dette vår 6 eller 7 båttur i år. Haha. Dette blir vår andre tur på DFDS og alle de andre gangene har vi vært på Color Line. Det blir sykt! Og vet dere hva?! I dag ringte jeg inn til DFDS og sa jeg ville bestille en ekstra billett. Vet dere hvem som skal bli med oss?! Gjett! Ok… ANH! WIHU, mine to beste venner og jeg skal på båttur sammen. Hvor rått blir ikke det. Det var egentlig bare mamma som ville ta med moren sin på båttur til Danmark, men fra der bare hengte det seg på flere og flere. Nå er vi plutselig 7, men jeg har en venn til som gjerne vil bli med. Kanskje vi blir flere fra der. Jo fler, jo bedre♥ Du, og du som jeg gleder meg! Gjett hvem som allerede har planlagt hva hun skal ha på seg og allerede begynt å pakke sin rosa koffert. Hehe, jeg hever hånda i været. Kameraet mitt er dessverre ødelagt, eller jeg mest sannsynlig minnebrikka. Jeg får ikke ta med enn 5, eller mindre bilder om gangen. Da er det ingen vits å ta med kamera, men null problem. Da får jeg be Ingus om å ta med kamera. Jeg skal ta masse bilder og filme. La oss ta en throwback på forrige Danmark-tur: 

Nå har Ingus kjøpt seg en party-tskjorte som på en måte blinker. Eller den blinker etter rytmen til musikken. Den kommer til å bli sett på dansegulvet skal jeg love dere!

Dagen vi kom til Oslo igjen. Det banket på døren og vi ble kjapt jagd ut siden alle hadde forlatt skipet… utenom meg og Ingus. Hehe. Surrete som vi var i huet akkurat da klarte vi ikke å finne tingene våre. DFDS jeg mangler fortsatt favorittbhn min! Her tok vi oss bilde med folk vi ikke kjenner. Koselig!

Lugarfors før klubben!

Når dette ble tatt var jeg helt sikkert på dansegulvet og danset. Ingus derimot tok med seg en gjeng vi ble kjent med på lugaren vår. Ser ut som de hadde de gøy med skoene mine! Denne gangen, etter hele 6-7 ganger (hehe) har jeg lært at jeg ikke skal ta med hæler som er 16 cm høye som jeg alltid har gjort. Når man får i seg alkohol ender det ikke pent. Jeg har alltid sagt “det blir bedre neste gang”, men etter alle gangene har det ikke vist sin fremgang. Jeg får gå ned til 10 cm, litt hæler må man jo ha! Hehe.

Hahah jeg ELSKER dette bildet. Det var så morsomt i øyeblikket. Når vi kom til København rundt kvart på ti på morgen (tror jeg?) var det umulig å få liv i meg. Vi festet og hadde det gøy til rundt ni på morgen. Ingus gikk av i København og dro på tivoli, men meg var det umulig å få liv i. Jeg sov hele dagen, og når Ingus kom på lugaren igjen var han så sliten og trøtt stakkar etter tivoliet. Han stupte rett i seng, mens jeg var fult oppe og var klar til å feste igjen. Naboene våre hadde startet forset og de lurte på hvor jeg bodde og med hvem. Jeg sa han jeg deler rom med sover. “SOVER?” ropte de alle. Ikke tale om, en stor gjeng med ukjente fjes banket på døren helt til Ingus åpnet. Han var så trøtt og forvirret, men det var mange hender i været som skulle gi en high five! 

Nye plagg

Hei! Etter jeg var ferdig på jobb lørdag halv tolv på kvelden, møtte jeg en ny kamerat av meg. Vi dro til den nye restauranten hans, Chilli Milli så jeg fikk se både menyen og hvordan han har fått det til. Det er en evig diskusjon mellom han og meg siden han påstår at maten hans er bedre enn vår på Dudeburger. Ingen tale om! 
Senere dro vi til Blåhund, da fikk jeg sett livet på natten her i Lillehammer også. Ikke værst! Jeg fikk stadig gratis drinker og jeg hadde det rett og slett drit gøy! Det var veldig godt å koble ut fra jobben litt. Siden kameraten min også eier Blåmann her i Lillehammer dro vi dit midt på natten og spiste dessert forran peisen. Kjempe koselig! Vi spiste Tiramisu -en av mine favoritter! 
På byen møtte jeg også alle jente-kollegaene mine fra Dudeburger. Sammentreff, hehe! Mange kjente oss igjen fra Dudeburger, og vi fikk så mange fine komplimenter. Hihi koselig♥ Det ble et lite nach hos meg, og leieboeren var ikke så veldig glad for det. Ups!  
Venninna mi Monica overnattet hos meg. Det passet ganske bra siden vi begge jobbet dagen etterpå samme tid på Dudeburger. Når vi våknet noen timer etter vi hadde lagt oss, så sto det et kjent fjes på døra. Det var Hadi! Da ordnet vi oss nokså fort og dro til Dudeburger (så klart) for å spise. 
I dag har jeg fri!! Wihu. Jeg skal kose med kattene, rydde leiligheten også skal jeg møte noen folk senere. Thumbs up for fridag!  

Her er mine nyeste innkjøp fra Nelly. Alt var så klart på salg, hehe. Handler ikke klær eller sko med mindre det er på salg! 🙂

Denne kjolen ser kanskje litt rar ut på bildet, men den blir veldig fin så fort den sitter på kroppen. Den blir med på tur om litt om en uke. Ja, jeg og Ingus skal på ny tur. Gleder meg! 

Morgenkos med nye katter

De nye kattene er i hus♥ Jepp, som i flertall. Hehe, det ble ikke bare én katt, men to! Typisk meg. Når jeg våknet i dag lå de begge i armkroken min, ååh. Hun som ga dem bort var så utrolig snill. Hun heter Julie. Vi hadde aldri møtt eller sett hverandre før disse pusene kom inn i bildet Hun hentet meg fra jobb kl. 22, vi kjørte helt hjem til henne og vi kjørte helt hjem til meg igjen. Haha, som vi lo på turen! Vi hørte på gamle sanger mens vi sang med også klarte jeg å glemme hvor jeg bodde. Haha, min unskyldning var at det var mørkt og hun kjørte en vei jeg aldri pleier å gå. Haha. På grunn av disse kattene fikk jeg nå også en ny venninne. Koselig! Jeg har bare bilde av den ene pusen nå fordi jeg fikk ingen bra av den andre. “Den andre”, hahah de har så klart et navn! Pusen på bildet heter Fløffi og den andre som dere heeelt sikkert får se senere er Melis. To jenter<3
 

I går kom mamma inn døren og hun hadde ingen aning om at jeg hadde skaffet “en katt”. Når Fløffi dukker opp noen minutter senere ble hun overrasket over at jeg hadde skaffet to katter. Haha. Leo var så klart med, og de gikk så fint overens. Rett før jeg startet på jobb i går, spiste vi alle på Dudeburger. Hehe:) 

Muligheter dukker opp

Nå er det slutten på dagen og på tide å oppdatere dere hva som har skjedd i min hverdag i dag. Jeg koser meg med en kopp te, pledd rundt meg og lyden av regnet som pøser ned ute. Fantastisk å blogge da. Jeg våknet rundt 11-tiden og dro rett på Europris for å kjøpe katteleker. Neida, så små detaljer skal jeg spare dere for. For meg akkurat nå skjer det noe nytt hver dag! Alt er jo nytt for meg, og jeg elsker det! Jeg var på jobb, stor trives på jobb forresten! Jeg elsker jobben min og kollegaene mine. Vi har fått ny kokk i dag, han er så kul, og svensk! Vi snakket masse og hadde det veldig gøy. 
Noe som skjedde i dag som var super bra for meg, og min økonomi var at jeg fikk lønnsøkning! Herlighet så glad jeg ble! Jeg hoppet opp og ga begge dagliglederne en stoor klem mens jeg smilte bredt! Nå har jeg 180 kr i timen som jeg syns er heeelt (veldig) greit. Mange syns at lønn og økonomi er en veldig privat ting, men njaa. Jeg er vel åpen om det meste. Jeg er egentlig en veldig åpen person som er litt for glad i å snakke. Jeg er kjempe glad i penger, men så er jeg super glad i jobben min også. Så alt er så bra! 
En annen ting som skjedde i dag, åh jeg kan ikke vente med å fortelle dere. OK her kommer det. Så denne kunden kommer tilbake. Han har vært hos oss på Dudeburger mange ganger før. Mens han har vært der har jeg følt jeg har blitt litt observert på en måte. Jeg vet ikke om “observert” akkurat er ordet for det, men noe lignende. Det har aldri plaget meg, og det skal mye til for å gjøre meg “ukomfortabel” på jobb. Uansett var det ikke slik ment. Jeg serverer han pizza og han titter på meg som han prøver å starte en samtale. Så klart er jeg åpen og setter av tid om jeg har mulighet til å snakke med kunder. Det er kjempe koselig! Han sier “Jeg vil gjerne tilby deg en jobb hos oss på Blå Hund”. Jeg lyser opp og tenker inni meg “Iiiih noe så fu##ings rått!!”. Uansett det blir nok ikke før november (siden jeg fortsatt er så liten:(). Blå Hund er en nattklubb her på Lillehammer om dere ikke visste det. Vanligvis er jeg ferdig på Dudeburger om kveldene mellom 23 eller litt senere, og da kan jeg dra rett dit. Uansett, er dette noe jeg vil snakke nøyere om. Derfor inviterte jeg han på kaffe på mandag så vi kan snakke om det. Han var veldig blid og positiv, han er også en kamerat av Ingus:) Dette blir spennende, så mange muligheter! 

Så skal jeg avslutte med en awkward histore. Hver kveld snakker jeg med vennninne mine på telefon. Det er vanligvis Anh eller Borghild, eller så har jeg dem på gruppesamtale. I kveld snakket jeg kun med Anh. Iphonen min er ødelagt så jeg må alltid ha på høyttaler. Jeg kom hjem til leiligheten rundt 24, og hadde allerede gjort meg stygg og komfertabel. Jenter, dere vet hva jeg snakker om. Dott på hodet, joggebukse og den mest comfy genseren man finner. Jeg gikk ut med søpla mens jeg hadde Anh på telefon (høyttaler). Plutselig står naboen min ute, jeg har aldri sett han før. Dette ble da førstemøtet. Han var ung og virket så snill og hyggelig! Jeg fikk et kjempe bra førsteinntrykk, men kjære vene -jeg lurer på hvilket inntrykk han fikk av meg. Vi presenterte oss og snakket en liten stund. Plutselig begynner Anh og hylflire på telefonen. Hun har like stygg latter som meg. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde henne på høyttaler. I desperat forsøk prøver jeg å dempe volumet mens jeg holder søppelposen i ene hånda, telefonen i andre OG mens jeg prøver å dra på meg joggebuksa som alltid faller ned fordi den er stor. Når Anh ler, så ler alltid jeg, så ler han. Så står alle og ler av ingen grunn. Haha, men han inviterte meg på besøk en gang jeg skulle ha tid. Det ble jeg veldig glad for. Jeg er åpen om å få nye venner her på Lillehammer♥ 

Nå skal jeg se litt på Drop Dead Diva før jeg hopper i køys. I morgen er en stor dag. Jeg skal jo hente den lille pusekatten. Du, og du som jeg gleder meg! Vi blogges i morgen herlige lesere ♥

Stort (lite) i vente

Jeg er ferdig på jobb og sitter med en varm kopp te i hånden. Den nyeste episoden av Americas Next Top Model driver å loader. Kveldens snaks er frukt! Hver kveld til nå har jeg spist nutella og peanuttsmør på kjeks. Det er sykt godt! Nå er jeg tom for nutella og det blir ikke det samme med bare peanuttsmør:( Jaja, kjøper inn ny nutella i morgen! Åh, nå kom jeg på at jeg har kakao og boller. Noe jeg alltid pleier å gjøre er å dyppe boller i kakaoen, det er så godt at jeg kan ikke beskrive det. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med dette innlegget!

Såå.. det var noe jeg tenkte å fortelle dere på torsdag. MEN jeg klarer ikke å vente!! Iiiih. Av og til kan det bli litt ensomt å bo alene i en leilighet. I helgen som var leste jeg noen kommentarer som dere har vært så snille og lagt igjen på bloggen. En kommentar som ble lagt igjen på det lange innlegget mitt lengre ned her. Det var en halvlang kommentar, men det er dette som er pointet “…men det som jeg ser kanskje også hadde vært noe for deg er kanskje å skaffe en samboer?” 
Der slo det meg. Så klart! Jeg bør skaffe meg en liten pusekatt! Klokken 03 på natta var det rett på finn å søke på kattunger som gis bort. Jeg henter henne på torsdag siden hun da er leveringsklar. Navn har jeg allerede funnet ut, og jeg kan ikke vente med å legge ut tusen bilder av henne på bloggen! Lykke, lykke, lykke! ♥
 

Høsten kommer

De tre siste dagene har jeg hatt fri♥ Det var så godt at jeg har ikke ord, kan ikke huske sist gang jeg hadde fri fra jobb. Nå blir det deilig og ha en turnus å følge. Jeg har fri hver mandag og annen hver helg. Noen ganger (annen hver helg) får jeg langhelg og det er supert! Fridagene mine har jeg slappet av, sovet masse, sett serier, interiørshopping med mamma og besøkt bestemor. Jeg dro hjem til Lillehammer i dag, oi det var rart å skrive hjem “til Lillehammer”. Hehe det har ikke helt gått inn at jeg faktisk bor i egen leilighet på Lillehammer enda. I ettermiddag har jeg ryddet, vasket og skrubbet leiligheten, igjen. Det har jeg vel gjort nesten hver dag. Jeg føler det aldri blir rent. Paret som bodde her før meg har jo ikke vasket en flekk! Det er helt utrolig. Jeg har funnet tyggis i skapene, hårstrå overalt, møkkete gulv, søl/ flekker her og der. Når jeg vasket komfyren var kluten helt svart. INGENTING var vasket. De hadde lagt igjen såpe, gammel toalettbørste, håndkle og dopapir. Alt kastet jeg selvfølgelig. Toalettet har jeg vasket rundt 12 ganger, jeg tuller ikke. Når jeg vasket det for første gang, så jeg ting INGEN som nettopp har flyttet nylig inn i en leilighet burde se. Jeg skal ikke nevne det en gang. Jeg hadde egentlig lyst til å ringe et vaskefirma og sende regningen til dem. Jeg mener og syns det er ekkelt og uhøflig av dem og ikke orke å løfte fingeren når noen (som vil si meg) skal flytte inn. Den personen som kommer til å bo i denne leiligheten etter meg, kommer til å komme inn døren å se nyvaska gulv og en skinnende leilighet! 
Nå må jeg slutte å skrive så pessimistisk og klage. Jeg tenkte bare å fortelle dere det. Etter flere vask nå, så er det bedre, mye bedre. Jeg er helt uthvilt nå, og gleder meg til å dra på jobb i morgen! Nå som jeg er klar i hodet igjen og leser tilbake på innlegget litt lengre ned her. Innlegget hvor overskriften var “Grinete utslitt”. Nå tenker jeg slik “oi, ble jeg virkelig sint for det lille der?”, “var jeg virkelig så sårbar?”. Det ble nok alt for mye for meg, ikke minst for stor overgang på så kort tid. Jeg hadde aldri vært så sliten i hele mitt liv, så sliten at jeg bare eksploderte i tårer. Hm, i ettertid vil jeg beskrive det som… rart. Noe jeg aldri har opplevd før, men man lærer.
Nå er jeg helt fin igjen, jeg trengte bare masse hvile. Det går supert, jeg liker jobben min, jeg teller ned dager til lønningsdagen. Det kribler i magen bare av å tenke på at jeg skal på interiørshopping! Fine høstfarger har begynt å titte frem. Luxushair tagget meg i et bilde på instagram hvor de brukte ett av høstbildene mine jeg tok i fjor. Da måtte jeg bla tilbake i arkivet for å finne alle. Bildet over må nok være favorittbildet mitt, det er så mange fine farger i det.

På torsdag skjer det noe stort. Kan ikke vente med å fortelle dere ♥  

Nytt på veggen

Til nå har jeg kjøpt soffa, stuebord, vaskemaskin og gardiner, hele 3m lange. Litt interiør også. Jeg har aldri brydd meg om interiør, før nå! Jeg er veldig opptatt av og ha det fint og ryddig. Nå som jeg har flyttet ut skal det være akkurat det! Neste jeg skal kjøpe er klesskap. Det er klesskap her, men det er for lite. Da må det bli nytt! Jeg skal snart på jobb, men først tenkte jeg å vise hva jeg kjøpte i går: 

 

Grinete utslitt

Klokken er halv fire på morgen nå som jeg begynner å skrive dette innlegget. Jeg er et følelsesmessig vrak akkurat nå og utslitt som bare det. Jeg er sårbår, noe jeg aldri er. I skrivende stund hulker jeg og gråter, snørret renner, sminken har rent av for lengst og jeg må konsentrere meg om å puste. Jeg er klar for å skrive et blogginnlegg med masse klaging fordi jeg få det ut. 
Forrige blogginnlegg skrev jeg 27.08 hvor jeg nettopp hadde droppet ut av vgs, siden da har masse skjedd. Jeg jobber masse på Dudeburger, hele dagen. Midlertidig har jeg bodd hos tanten min. Det er jeg takknemlig for, og jeg har til og med fått mitt eget rom. Tusen takk for det. Det har blitt veldig lite søvn på meg, snakk om bare noen få timer hver natt. Som sagt er jeg veldig takknemlig for midlertidig bosted hos tante, men viss jeg trenger noe, eller om noe er galt, sier jeg ingenting. Spør de om alt er fint sier jeg ja og smiler. Klager jeg, eller ber om noe, føler jeg at jeg er for til mye bry. Grunnen til at det kun har blitt noen få timer søvn hver natt er fordi rommet er iskaldt. Ovnen funker ikke. Jeg sover med vinterklær, men det er bare noe ved meg som gjør at jeg ikke får sove om rommet er for kaldt. Uansett hvor mye klær jeg sover med. Det er selvfølgelig kun noe jeg klager til meg selv om (og min beste venn), OG nå til dere. Jeg er fortsatt takknemlig for at jeg fikk midlertidig bosted, føler jeg ikke kan få sagt det nok. Huset jeg har bodd i midlertidig ligger høyt oppe i Vignes, og det har blitt mange kilometer for meg å gå til jobb hver dag, flere kilometer én vei og bratte bakker.  
Selv om jeg har fått alt for lite søvn i det siste, så har ikke det gjort noen effekt på jobben min. Når jeg er servitrise på Dudeburger, smiler jeg til alle kunder og kan kanskje virke som den lykkeligste personen på jord. Jeg gjør jobben min bra, og har nå fått tilbudt fast jobb der. Jeg legger all energi i jobben min. Det å være positiv hele dagen og stå å smile, det, det skal jeg love dere tar masse energi. Det å smile og jobbe som servitrise er ingen problem. Men, nå har jeg så masse ved siden av som bare trekker hele meg ned.
 

Siden siste jeg blogget har jeg også vært på noen visninger. Jeg var faktisk på tanken på å kjøpe leilighet også. Flere av leilighetene fikk jeg ikke, men til slutt (to dager siden) fikk jeg leiligheten som oppfylte alle kravene mine. Eller nesten, budsjettet var litt over. Nå har jeg leilighet i sentrum hvor det er høyt under taket og gigantiske vinduer. Depositum og månedsleien er betalt. Takk Gud for at jeg har en mindre ting å tenke på. Jeg har så lite tid. Jeg jobber hele tiden, og jeg må, jeg vil. Det er masse jeg vil ha, og eneste måten og få det på er å jobbe, jobbe, jobbe. Når jeg har hatt et par dager fri fra Dudeburger, har jeg pendlet hjem og jobbet på Kina Restauranten. Jeg skrev også i forrige innlegg at jeg ville prøve å pendle, siden jeg er så glad i jobben jeg har i bygda. I dag bestemte jeg for å droppe det, uansett har jeg fått tilbudt fast jobb som sagt. Det er på tide å gi slipp på jobben jeg er så glad i. Det blir veldig trist, og tårene kommer til å trille siste dagen. 

Siden jeg aldri har tid, skulle mamma prøve å hjelpe meg med andre ting. Blant annet flytte adressen og ordne nettbank til meg. Ja, jeg er en av de få personene som fortsatt ikke har nettbank. Jeg har aldri hatt behov for det heller…. før nå. De to tingene ble da for mye for henne, og har da ikke gjort noen av delene. DET gjør meg også veeeldig stresset. Jeg må ha ting på plass, jeg må ha ting på plass fort. Jeg er veldig kontroll-freak når det kommer til meg selv. Ting skal være på plass. Jeg har klesskapet mitt fargeorganisert! Jeg må ha lett tilgang til kontoen min, og nå kommer jeg også til å få regninger. Jeg få ting betalt med en gang de kommer. 

Jeg er utslitt nå, det synest. Likevell var jeg for noen timer siden innstilt på å dra hjem til Kvam klokken halv 3 på morgen. Det gjorde jeg. Grunnen til at jeg dro var fordi jeg egentlig skulle stått og pakket ned tingene mine. Vi skulle ta hele flyttelasset og flytte inn i leiligheten i morgen. Det var jeg villig til å gjøre hele kvelden, enda en søvnløs natt. Vi skulle dra til Lillehammer tidlig på morgen, fordi jeg også jobber hele dagen på Dudeburger, også på søndag som er neste dag. Dette hadde jeg gledet meg mye til. Endelig kunne jeg fått litt saker på plass tenkte jeg. Den gleden varte helt til jeg ankom togstasjonen og satte meg inn i bilen. Da kunne vi visst ikke reise med flyttelasset i morgen likevel. Det var dråpen. Jeg har ikke sovet ordenltig siden før jeg flyttet ut, jeg har jobbet hver dag, jeg smiler hele tiden som jeg ikke har noen problemer, jeg er stresset med å få på plass ting, jeg har leie på 9000 kr + strøm som resulterer til hardt jobbing, jeg tenker på soffaen jeg vil ha på Skeidar som jeg sparer opp til, jeg tenker på møbler, bestikk, håndklær, gardiner osv osv osv, jeg er psykisk sliten, jeg er fysisk sliten av å stå hele dager + gå frem og tilbake til jobb fra høyt oppe i Vignes. Og nå?! Hva i helvete gjør jeg her nå da tenkte jeg. HVORFOR har de ikke sagt fra om dette?! Hvorfor?! Jeg må uansett dra rett tilbake i morgen fordi jeg har jobb. Vet du hva?! Det var siste dråpen. Jeg fikk et stort utbrudd, jeg var så sint, frustrert og utslitt samtidig. 
Jeg ropte, kjeftet, tårene rann så hele skjorta mi var våt. Hvorfor få meg hit midt på natta når jeg er så utslitt som jeg er. Dette var FOR INGENTING. Jeg er aldri så sint at jeg gråter. Det er faktisk aller første gang. Jeg er aldri den som kjefter og håner ned folk. Dette var nok, og det var nok en overraskelse siden jeg aldri har vært slik. For kun noen uker/ måneder siden hvor jeg gjorde ingenting. Brydde jeg meg null og niks, jeg tok absolutt ingenting nær meg. Folk kunne si akkurat hva de ville og jeg brydde meg ikke. Akkurat nå er jeg så sårbar fordi jeg er så sliten. Det skal ikke mye til for å få meg på bånn, eks en slik overraskelse som jeg fikk i natt. Det var dråpen og tårene har nå fosset ned i to timer. Jeg kunne ønske de forsto hvor sliten og hvor mye på tankene jeg faktisk har nå. Bare ikke gi meg flere overraskelser som dette. Dette virker bare som få bagateller, kanskje det er for noen, men om man samler alt sammen, så er det virkelig mye. Iallefall for meg som ikke er vandt til dette enda. Jeg gleder meg til jeg har fått og kjøpt inn alt jeg trenger til leiligheten.
Da blir alt perfekt og jeg kun har jobben å tenke på. Det var alt og det er på tide å avslutte innlegget for nå er klokken 05:45. Dette var virkelig herlig og få ut. Dette er det største klage/ sutreinnlegget skrevet av meg på denne bloggen. Alt kan ikke være fint hele tiden, men det går alltid oppover til slutt. Det vet jeg vil gjøre med meg også 🙂