ny høstjakke

Hallo! I dag har jeg vært på Otta hele dagen med Aebykier. Vi hadde det kjempe gøy på matnan! Jeg har så mange prutehistorier og fortelle dere! Haha. Dere husker kanskje at dere fikk se to jakker på ”sneak peak” innlegget for en stund siden, og denne jakka er en av dem. Elsker den! Den er fra H&M og koster 499 kr. Den finnes også i flere farger 

Nå skal jeg og Aebykier se film. Blogges 

fullmåne

Hallo! Nettet har enda ikke kommet tilbake, så jeg er hos søskenbarnet mitt for å låne nettet. Haha. Fullmånen var så fin i går, så jeg måtte bare ta bilde av den. Bildet under er uredigert. 

Nå skal jeg på Ottamartnan (igjen). Vi blogges! 

ottamartnan 2012

Hallo! Først vil jeg bare ønske alle leserne mine en riktig god høstferie. I går møtte jeg Ragnhild og Karoline. Jeg har ikke sett dem siden sommerferien, og det begynner å bli en stund! Vi er jo ledere sammen på konfirmantleiren som er på Nordfjord. Skal si vi var glade for å se hverandre, herregud! Kan ikke vente til neste gang jeg ser dem. 

I går var vi på Ottamartnan sammen. Det var virkelig mye større enn i fjor. En gutt kom bort til meg og sa han leste bloggen min, og det er sjeldent at en gutt gjør det! Først gikk vi rundt og tittet litt. Det var så mye godteri og se. Dere husker diettveddemålet mitt? Det tapte jeg i går, jeg klarte ikke å holde meg!

Se på alle disse ringene! Det var så utrolig mange fine.

Skulle egentlig kjøpe den jeg har på ringfingeren, men jeg orket ikke fordi selgern var så sur..

Vi var på gatekjøkken og kjøpte en bøtte med pomfri. Plutselig fikk vi øye på Haribo godteri! Sier ikke mer enn at jeg brukte hundrevis av kroner der..

Karo og Ragnhild er så søte!   

YUMMI!!   

Ragnhild og vennene hennes  

Karo

Denne karusellen var sykt gøy! Elsket denne. Den ser liten ut, men den var egentlig ikke det. Sykt verdt 80 kr!

Spurte mange folk om de ville bli med og ta karusellen sammen med meg, men ingen ville. MEN Ole Anton ble med!  

Jeg bare elsker disse!

Jeg måtte selvfølgelig teste mine pruteskills. Disse to under bildet holdt på å le seg ihjel fordi jeg var så dårlig. De begynte å ”mobbe” og tulle med meg. Åååh, de var ikke gøy. Jeg måtte betale full pris og!

Litt mer godteri….

Kjøpte enda mer godteri.

Vi møtte også Sivert! Han er også en av lederne på leiren. Har heller ikke sett han siden sommerferien, så jeg ble veldig glad for å se han!

Sivert kjørte til martnan med traktor, haha.
 

Senere på kvelden dukket han opp med babyen sin.

Hadde en utrolig koselig kveld. Kan hende at det blir litt dårlig oppdatering når det kommer til bloggen. Nettet hjemme er nede for tiden, så nå har jeg tatt turen helt ned til søskenbarnet mitt kunn for å oppdatere bloggen! Jeg skal forresten til martnan i morgen også, men det blir med familien  

dagen før ferie

Hallo! Det er dagen før ferie og vi i mediaklassen har hatt en nokså chill dag. Vi har vært ute og knipset noen bilder som vanlig, og lekt litt med lyd. Vi har også kjempet om å beholde medialinja. Den skal kanskje nedlegges, så i norsktimen har vi argumentert litt om det. Kan godt dele argumentene på bloggen. Håper virkelig ikke medialinja blir lagt ned!

Siri var som vanlig partneren min i foto og film timen. Bilder vi tok i dag:  

Siri!

apple world

Hallo! Når jeg kom hjem fra skolen i går var jeg SÅÅ sliten. Det føltes virkelig ut som jeg hadde hatt 15t hard teori på skolen. Men vi gjør egentlig veldig lite, hehe. Tenkte jeg skulle være flink i går, så jeg sette meg i senga og leste på nat.f prøven som var i dag. Det gikk 3 min, så var jeg dypt i søvn. Haha, da sov jeg 12t! Derfor ble det ingen blogging i går.

Tror kanskje jeg har blitt kjent som eplejenta på skolen? Går alltid rundt å spørr om folk vil ha epler av meg. Merkelig nok er det Malin som spiser opp alle. Hvor får jeg alle disse berømte eplene fra? Jo, bestemors epletre! 

short hair

Hallo! Kjedsomhet er utrolig farlig for meg. Når jeg kjeder meg så klipper jeg håret mitt. I går hadde jeg hår helt ned til rumpa, men så plutselig bestemte jeg meg for å få kort hår. Hahah, gøy. Egentlig så bryr jeg meg ikke noe særlig. Har jeg langt hår, så har jeg langt hår, har jeg kort hår.. ja da har jeg kort hår. Hår er hår!! Det vokser ut igjen… Men jeg er så heldig å få leve i 2012 hvor vi har noe som har extensions! Om jeg føler for og ha langt hår igjen kan jeg bare bruke håret jeg fikk fra luxushair.no. 

Slik ser håret mitt ut nå, men litt bustete siden jeg har gått med hårdott hele dagen.

Tilbakeblikk: Slik så det ut for en uke siden

Savner virkelig denne hårfargen. Hadde denne i mars/ april tror jeg? Når håret mitt blir langt og tykt igjen, så skal jeg stripe det.

Hahah, jeg hadde blondt hår i sommer. Virkelig noe jeg må le av, men jeg angrer ikke! Før jeg dør har jeg sagt at jeg skulle bli blond, og best å gjøre det mens man fortsatt er ung!

Ingen av vennene mine trodde på meg i dag. Utenom Malin og Hilde. Håper dette er bevis nok, haha!   

hårvideo – how to style your bangs

Noe du lurer på? Spørsmålsrunde pågår HER.

Dere lurte på om jeg kunne lage en video hvor jeg fikset panneluggen min. Det kunne jeg selvfølgelig gjøre! Jeg må virkelig beklage bakgrunnsstøyet, jeg tenkte ikke over det. Derfor er lyden fjernet på halve videoen. 

Når dere skal flytte den ”spenna” et hakk lengre ned, så må dere først vente til sprayen har tørket (30 sek). Det virker som jeg flytter den ned med en gang på videoen, men det er pga klipping. Håper dere liker videoen! 

lørdagen min på lillehammer

Hallo! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. I dag tok jeg turen helt til Lillehammer. Jeg var der til og med bare litt over ên time. Jeg gikk litt rundt og siklet etter nye Jeffrey Campbell sko. De er virkelig noen sko jeg elsker. Men jeg reiste fra skobutikken tomhendt. Men jeg møtte noen søte lesere som sa de elsket bloggen min da! Det var virkelig koselig!

Strandtorget.

Jeffrey Campbell sko var ikke det eneste jeg siklet etter. Se på den oreokaka!

Satt for det meste på cafê med Veronica. Utrolig godt å se henne igjen 

Sa til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe noe, men kunn kikke litt i butikker..

Nammmm, nachos! 

Hva har du gjort i dag?