something borrowed


Something Borrowed er filmen innlegget skal handle om. For en fin film! Jeg så den sammen med Aebykier og vi dannet en stor damm med alt sikkelet vårt. Hvorfor? JO, den super duper hotte Colin Egglesfield har en av hovedrollene! Wow, han er hot! Han har også rollen som Evan i tv-serien The Client List sammen med Jennifer Love Hewitt! Tror ikke jeg trenger å skrive så mye om handlingen siden traileren ligger over her. Dette her er nå en av mine favoritt kjærlighetsfilmer (sammen med Titanic og If Only). Filmen er så søt og virkelig en kjærlighetsfilm jeg vil anbefale! Terningkast 6/5
 

Over til noe annet filmrelatert. Forrige uke hadde jeg og Torgeir filmkveld. Vi så fire filmer: House Of Wax, Dude, where’s my car?, Creep og en zombie film jeg ikke husker hva heter. Helt OK filmer. Jeg og Torgeir bor 5 km unna hverandre så når vi var ferdige med å se alle disse skrekkfilmene løpte jeg helt hjem klokken 5 natten, eller morningen. Haha, det var ikke skummelt siden jeg hadde bodyguarden min med meg. Leo ♥

Til slutt, over til noe helt annet. I samarbeid med www.choies.com har jeg klikket hjem noen godbiter. Legg merke til at jeg har bestilt en caps! Haha, jeg liker ikke en gang capser (på meg selv). Vet ikke helt hvorfor jeg bestilte den heller, men vi får se! Lue HER, blomsterkrans HER, kjole HER og caps HER.

outfit

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei dere! I dag har jeg klart å komme meg på skolen! Applaus til meg selv, haha. Det er så rart det med å slå av alarmen sin i søvne. Jeg sovnet med TVn på i går av en sykt kjedelig film. I dag tidlig våknet jeg av et talk show der programlederen ropte ”TYRA BANKS!!!!”. Da våknet jeg brått og var lys våken. Haha, digger den dama. Da ble det en god frokost (sjokolade og potetgull) mens jeg så på talk showet. 

T-skjorten er HER (sponset)

T-skjorte: sheinside  –  skjørt: BikBok  –  strømper: Sportsbutikken  –  sko: Converse

caro’s vippetriks

Jeg skjønner akkurat hva du mener! Når man kjøper så billige vipper fra Ebay er dette noe man nesten må forvente. Etter og ha brukt disse vippene i to år har jeg funnet ut noen små triks som kan hjelpe stort. 

Nå tenkte jeg skulle fortelle dere mine triks for å få vippene mye finere enn det de er når de ligger i boksen. Når du får vippene i posten ser de slik ut:

Det vi trenger i denne vrien er: saks, dipliner, pinsett og vippetang.

Når du tar ut vippene fra boksen har de noen ”tråder” på endene. Noen velger å beholde de på når de skal ta på vippene, men jeg vil helst ikke ha dem der. 

1. Start med å klippe av tråden som er på endene

Viss du ser nøye etter har den en tråd som ligger ”over” vippen.

Det er også en tråd som ligger ”under” vippen. Det er disse trådene som gjør at vippen blir så stiv og ubøyelig når du skal sette den på. Jeg syns det er helt umulig og sette på vippen når den er så ubøyelig at jeg fjerner en av disse trådene. Det er viktig og ikke fjerne begge, for da blir hele ødelagt etter hvert. 

2. Ta en pinsett og pirk ut tråden som ligger *over* vippen. Da blir den plutselig mye mer bøyelig.

3. Etter du har pirket ut tråden ligger det ofte et hvitt lag med lim igjen. Da tar du en svart dipliner og maler over.

4. Ikke bare er disse billige vippene ubøyelige, men de står også rett frem. Da tar vi frem vippetangen så den står litt oppover. Blir det for mye kan du bare ”forme” den slik du vil med fingertuppene.

Noen få magiske triks og vippene er like fine som du skulle kjøpt dem dyre i butikken. Eller litt finere, hihi.

Link til vippene HER. I øyeblikket er ikke vippene tilgjengelige, men håper de kommer tilbake!

Jeg har også fått spørsmål om hvor lenge jeg bruker vippene før jeg kaster dem. Jeg bruker dem i en måned, eller mer. Her er det ikke noe engangsbruk nei, haha. Ta godt vare på dem, så har du dem veldig lenge. Når jeg sier ta godt vare på dem, mener jeg at du ikke slenger dem ned i sminkepungen etter du har brukt dem. Legg dem i en boks eller noe, så de ikke blir ødelagte. Jeg anbefaler også sterkt og fjerne limet som ligger på vippene etter du har brukt dem. Da kan du ta i bruk en pinsett 🙂

Håper noen av tipsene var til hjelp! Bare å spørre om det er noe mer!

ut på tur, aldri sur

De siste dagene har jeg ligget i hengekøya hver dag og koset meg med jordbær og fløte. Det har vært knall sol, helt supert. Jeg og Leo har gått turer i skogen. På kvelden har jeg sett Ghost Whisperer. Men jeg må snart innse at ferien er over og komme meg tilbake til skolen. Tanken får ikke akkurat smilet frem. Jeg er veldig pessimist når det kommer til snakk om skole. 

Noen bilder fra kveldsturen til meg og Leo her om dagen. Vi tok turen til et sted som heter Hillingen her i Kvam.

Det var så bratt! Trodde jeg skulle dø!!

Ble så glad når jeg kunne se toppen. Det er en slik bakke du går, går, og går, men kommer aldri til toppen.

Wohoo, på toppen!

Når vi skulle ned igjen var jeg så idiot og skulle ta en snarvei. Plutselig sluttet stien brått, og jeg orket ikke å gå tilbake. Tenkte jeg skulle finne min egen vei. Gikk ikke så bra. Endte opp med at jeg måtte bryte ned min egen vei. Da var jeg så sur at jeg tenkte ut 1000 måter å ødelegge denne skogen på. Haha. Jeg kommer frem så lenge jeg går nedover, men som jeg datt og slo meg! Jaja. Jeg kom hjem helt ødelagt, haha. Men det går bra!

ujevnlig oppdatering

Jeg har skrevet det før, men jeg får gjenta meg. Det er deler av Kvam etter flommen som ikke har internett. Jeg er en av de som ikke har internett, så klart. Slik var det to år tilbake etter forrige flom også. Hater flom. Internetten er som vanlig borte 3-4 måneder etter det har vært flom. Hva gjør jeg når jeg ikke har internett hjemme. Jo, enten ser jeg på TV ellers så klipper jeg plenen. Wohho! 
Når jeg oppdaterer bloggen bruker jeg tiden min på skolen. Jeg har ikke vært på skolen siden fredag, så det blir litt ujevnlig oppdatering. Nå har jeg tatt turen til tanten min for å låne internett, desperat! 

Selv om jeg ikke alltid har muligheten til å oppdatere bloggen, så setter jeg pris på mine trofaste lesere. Får lyst til å gi en blomst til hver og en av dere ♥

lunch

Det har vært fint vær hele uken. Kjempe koselig å sitte ute og spise lunch. Jeg og Ingrid har spist så masse sjokoladepålegg at det er ikke måte på! Haha. Jeg fikk henne til å smake på Firstprice sitt sjokopålegg som jeg syns er mye bedre en nugatti osv. Før jeg rakk å si noe hadde hun spist opp alt! Det er da så godt! 

♥♥♥♥

Søte jenta!

Vi (jeg) liker oss best i solveggen. Ingrid klager alltid på at det er for varmt. Skjønner ikke hva det er med folk å si det er varmt, det er kaldt! 

Det er lenge siden Hadi har vært på bloggen, men jeg har nesten ikke sett han i sommer. Han har nettopp vært i Paris så det var interessant å høre om opplevelsene hans og se bilder! Jeg må ikke glemme å si at han dro alene! Alene til Paris! Haha, jeg skulle gjerne blitt med. Har alltid hatt lyst til å dra til Paris……. men han glemte å spørre meg:(

Han har vært i Disneyland og Eiffeltårnet blant annet. To store turistfeller.

Ellers er dette første skoleuken. Jeg har gledet meg til helg siden mandag. Nå er det endelig fredag! Det har gått helt greit, ikke så veldig begeistret for å være plassert på skolebenken igjen. Håper virkelig jeg klarer å fullføre dette året!

Jeg har også hatt besøk av venninna mi, Ida. Kjempe koselig at hun ville komme på besøk. Jeg har ikke sett henne på en hel sommer. Da har man så klart masse å fortelle hverandre. Siden sist at hun fått seg en hund! En liten Chihuahua som hun har hatt i to uker, som heter Luna. En helt vakker hund. Hun var veldig skeptisk til Leo i starten, men det tok ikke lang tid før de lekte med hverandre. Luna og Leo, hihi de er så søte sammen. Håper ikke det er lenge til jeg og Ida finner på noe sammen igjen. Hun er en skikkelig gladjente! ♥

Bildene er fra bloggen til Ida, HER

fire komedier

Jennifer’s Body: Den sexy fristerinnen Megan Fox spiller rødglødende Jennifer. En vakker og forførerisk heiagjengleder som fører ondskapen til et helt nytt nivå da hun blir besatt av en grusom demon. Dampende action og masse blodige scener følger når de mannlige studentene blir offer for Jennifer umettelige appetitt på menneskekjøtt. Hennes bestevenninne, Amanda må stoppe terrorveldet før det er for sent! 

Min mening: Jeg likte ikke så godt selve filmen. Handlingen syns jeg ikke var noe særlig bra, men det er en smak og behag ting. Det var ikke noe i filmen som gjorde et stort inntrykk på meg. Skuespillerne var helt OK. I en skrekkomedie med demoner og blod så kan redigeringen fort bli falsk. Jeg er veldig pirkete på det med redigering. Dårlig redigering = dårlig film. Terningkast 2.

 

 Click: Arbeidsnarkomanen Michael Newman har verken tid for barna sine eller konen. Det som kommer først er å imponere sjefen sin og få forfremmelsen han alltid har drømt om. Når han treffer en mystisk rar mann som heter Marty får han tak i akkurat det han vil ha -en magisk fjernkontroll som han kan spole livet frem med, pause, spole tilbake, skru volumet ned eller opp. Dette leder til en rekke situasjoner. Fjernkontrollen tar over livet til Michael, og det er ikke bare en lek lengre.

Min mening: Filmen har masse humor med mange bra replikker. Flinke skuespillere. Kreativ film som skiller seg ut fra de andre. Det fins tusenvis av kjærlighetsfilmer som handler om akkurat det samme, men har noen laget en film om en fjernkontroll som styrer livet ditt? Jeg kommer i alle fall ikke på noen. Avslutningen på filmen er en litt typisk løsning på en film som har noe urealistisk i seg, men jeg likte den. Jeg anbefaler virkelig denne filmen. Terningkast 5.

 

 

 

Big Mama Jack: Jack jobber som en alt-mulig-mann på et filmsett. Regissøren på filmsettet setter virkelig Jack på nervene. På en stor fest legger den irriterende regissøren dop i drinken til Jack for å få han bort. Jack går helt bananas og spyr ned USA?s største filmstjerne Revonia Rider og får politiet og regjeringen i hælene. For å få bort problemene blir han tvunget til å ha på seg et kostyme å bli Mama Jack. Mama Jack er en superfet kvinne som skaffer seg jobb som en hushjelp. Det Mama Jack ikke vet er at han nettopp har skaffet seg jobb hos konen til regissøren.

Min mening: Fra anslaget av filmen trodde jeg det kom til å bli en kjedelig film, men jeg ga den litt mer tid. Det var en helt OK film. Jeg likte veldig godt at det var Yorkshire hunder i filmen, hehe (siden jeg har det selv). Scenen med spetakkelet med Yorkshire hundene likte jeg veldig godt. Haha. Denne Mama Jack rollen lever i to verdener, og avslutningen i filmen er veldig romantisk. Terningkast 3.

 

A Guy Thing: Hun er morsom. Hun er sexy. Og hun er i slekt med forloveden hans! Jason Lee, Julia Stiles og Selma Blair oppdager hvor trist der er å tilhøre en anne når den rette kusinen dukker opp i denne hysteriske morsomme romantiske komedien som er full av overraskelser, sympatiske rollefigurer, minneverdige opptrinn og stående vitser som er like morsomme hver gang! Paul våkner opp ved siden av Becky, den lekre danserinnen fra utdrikningslaget hans, og han må finne en rask hvit løgn for å beskytte sin tilkommende Karen. Men når Beckys truser dukker opp i Pauls sofa, Beckys ekskjæreste dukker opp med belatende bilder av Paul og Becky, og Becky selv viser seg å være Karens kusine. Han har plutselig en vanskelig avgjørelse foran seg: Hvis han gjør det rette, vil han da miste den rette for alltid? Terningkast 4.

Min mening: Jeg syns filmen var bra. Handling, klipp og skuespillere var bra. Likte forholdet mellom brudgommen og kusinen til bruden fra første stund. Selv om det var feil, så fikk de meg til å like de to karakterene sammen. Terningkast 4.

5 kg belgisk sjokolade

Etter skolen i går dro jeg og Ingrid til det som heter ungdomsklubben her i bygda. Vi dro dit egentlig bare for å se gratis kino, haha. Det var masse godt og søtt der. Sjokoladefontene blant annet. 5 kg belgisk sjokolade. Heaven! 

Fint vær:)

Mørk sjokolade.

Lys sjokolade ♥

Ole Anton. En kamerat av meg som jobber der.

Ingrid

Filmen som ble spilt var The Wolverine. Jeg så filmen på kino før den kom til Norge i Filippinene sammen med Jib. Denne gangen så jeg den i 3D.  Filmen fikk meg virkelig til å savne Filippinene!