klar for kulden

Hallo! Nå har jeg pakket meg inn i superundertøy, ullgenser og alt man kan tenke seg. Nå skal jeg og Borghild ut å kjøre ned Krok-bakken med brødrene hennes. Bakken vi kaller Krok her i Kvam er egentlig er digert jorde, men vi bruker det til en akebakke om vinteren. Kjempe gøy! Vi blogges! Jeg er treg som vanlig, så dere får to fortredigerte bilder:

Arkivvideo fra i fjor med Aebykier, Veronica og Renate. Kan virkelig ikke skjønne hvorfor jeg filmet i så liten format, haha. 

mine nye kjoler fra nelly

Hei. Her er noe av det jeg bestilte fra Nelly. Det var mange kjoler som mamma likte, så snill som jeg var fikk hun noen kjoler. Hehe, det er tross alt hun som har betalt! Men her er mine:

Denne kjolen ser ikke bra ut på bilder etter min mening, men den er mye finere i virkeligheten!

Denne kjolen er en av mine favoritter! Noe jeg syns er kult med denne, er at det er en ”innebygd” body! 

Dette er min første paljettkjole. Jeg måtte le når Frøydis sa at den lignet på en fisk. Haha. Jeg likte den veldig godt 

Denne kjolen er en feilbestiling. Jeg har aldri bestilt en kjole i denne fargen, men det gjør egentlig ingenting. Jeg likte den. Det eneste negative var at glidlåsen ble veldig trang når den kom til brystområdet, så jeg kan ikke bruke bh under.
Det går nok bra 

Hvilken kjole likte du best?

stor pakke med klær fra nelly!

Hallo! I dag har jeg vært hos legekontoret. Jeg er virkelig allergisk mot noe, så jeg får et veldig merkelig utslett. De klarer ikke å finne ut hva det er, men jeg har i alle fall fått salve og tabletter. Æsj. I dag fikk jeg også en diger pakke fra Nelly! Jeg har nettopp prøvd alt som befant seg inni posen, og jeg elsker alt! Gleder meg til å bruke det. Nå skal jeg ut med noen venner, men når jeg kommer hjem skal jeg vise alle kjolene på. Vi blogges! 

feriemodus

Hei! Nå er jeg fullt i feriemodus! Jeg legger meg til å sove når klokka er 5-6 på morgen, og står opp rundt 16 på ettermiddagen. Dette må jeg vel endre på snart. I går var jeg på en 3.dagsfest eller hva det var. Har savnet vennene mine, og fest er så og si nesten den eneste plassen jeg kan se de samlet. Tenkte jeg skulle satse på å være flink blogger i dag. Ta outfits bilder som visst nok dere liker, og hele pakka. Dessverre var jeg så sliten at det ble joggebukse og rufsete hår. Venninna mi, Borghild kom på besøk og vi hadde det kjempe gøy som alltid. Men som trøst for å være en lat blogger, har jeg ikke bedre å by på enn fire arkivbilder:

Genseren er fra NewYorker.

I dag har jeg og Borghild sett julefilm og koset oss med sjokolade. Vi sang også karaoke som vi alltid gjør. Stefaren min fikk vondt i hodet og sa vi sang surt. Han tryglet oss om å finne på noe annet, haha! Senere kom Aebykier og Frøydis på besøk til oss! Da gikk vi ut for å ake. Vi hadde konkurranse (som vanlig) om hvem som kjørte lengst og fortest. Jeg og Borghild var på lag, og jeg tror nok hele gjengen er dårlige tapere. Haha!

Aebykier er den som er den flinkeste av oss.

Her er noen klipp hvor Aebykier synger 

Det har nok blitt noen kilo ekstra  i ferien pga den utrolige gode julematen. Sykt verdt det! 

Byjenta vår, Frøydis har kommet tilbake i bygda for noen dager! Vårt lille (skumle) cookie monster 

Jeg, Borghild, Frøydis og Aebykier spilte kortspillet Games. Det er slik at man skal være på lag, og Borghild ville ikke være på lag med meg fordi jeg hadde aldri spilt det før og var sikkert dårlig. Haha, men jeg ble på lag med Frøydis. Gjett hva? Vi vant! Som sagt, er vi alle dårlige tapere så det endte med at vi kastet alle korta på hverandre. Til slutt ble det nok 52 plukk opp.

Nå er jeg sykt trøtt og vil egentlig bare legge meg. Fikk litt dårlig samvtighet for og ikke ha blogget i dag. Når jeg leste de koselig kommentarene dere legger igjen på bloggen, bare måtte jeg oppdatere litt til dere 

God natt. Vi blogges! 

akkurat nå

Hei! Jeg våknet for to timer siden! Der var dagen sovet bort, men her kommer fire raske bilder av hvordan jeg ser ut nå. Har veldig dårlig tid, så jeg rakk ikke å redigere bildene. Derfor er det streker i bakgrunnen! Hade, vi blogges!

meg og foki, look alike?

Hallo! Jeg fikk disse bildene på mail av en leser. Hun har satt sammen noen bilder av meg og den svenske bloggeren, Foki. Jeg har ofte fått høre at vi ligner, men jeg vet ikke helt hva jeg skal si. På en måte så kan jeg si at vi ligner litt, men på en helt annen måte, nei. Dere kan også lese om det på en svensk sladderblogg, HER. Hva syns dere?

lanterner

1. juledag sendte vi opp store lanterner. Lanterner er så vakkert å se på! Tenk om hele bygda hadde sendt opp lanterner likt, tenk så fint det hadde blitt da!

En av de tre lanternene våre satte seg fast i et tre, haha.

I går hadde jeg og Aebykier julefilm-maraton! Vi så kjempe mange julefilmer at vi var helt firkanta i øynene til slutt!

Let it snow, let it snow, let it snooow! Nå skal jeg og Aebykier ut å kjøre akebrett. Blogges! 

christmas eve 2012

Hallo! Håper alle hadde det fint i går. Det hadde jeg, eller jeg var litt zoombie siden jeg ikke hadde sovet noe natten før pga det juletreet! (Les om det HER). Jeg og Aebykier startet gårsdagen med å gå i kirken. Det var veldig koselig, men jeg syns gudstenester er litt kjedelig. De siste årene har Aebykier gått ditt alene (HAHA), så tenkte jeg skulle være snill å bli med i år. Korpset spilte bra, og jeg fikk julestemning!

Transportmidlet vårt i bygda, sparken! Hehe.

Jeg fikk en ekstragave av Aebykier siden gaven min ikke har kommet enda. Hun bestilte den lille julaften, så ikke rart den ikke har kommet fram.

Husker dere alt det jallalyset jeg og mamma kjøpte på Europris? Det var bare ett av alle lysene vi kjøpte som fungerte(!!). Blir nok å klage til Europris nå ja..

Så var det på tide med familiemiddag. Da feiret vi resten av kvelden hos bestemor. Bildet under her ser dere Bjørn 

Rune, stefaren min deler ut gaver 

Hunden, Humla. Hehe!

Gavene jeg fikk:

”Fra The awesome onkel Morten”

Mine nye juveler <33333

Hadde dere en fin julekveld, hva fikk dere i gaver?