Noe alle mannfolk misliker..

… IKEA. Jeg er i en slags “periode” hvor jeg skal ommøblere og bytte ut gamle ting med nye. Jeg vil ha alt nytt! Jeg vil ha en forandring! Derfor har jeg solgt og gitt bort så og si alt vi eier nesten. Da er det ingen bønn. Da ble det en IKEA-tur hvor vi fylte opp mer enn bare én handlevogn. Jeg storkoste meg! S derimot syns vel det var mest slitsomt. Jeg lo godt når jeg så alle mannfolka jeg gikk forbi som hadde lagt seg ned på utstillingssengene for å slappe av. Det er ikke noe å legge skjul på. IKEA er noe alle mannfolk misliker. Da sier jeg -happy wife, happy life! 

Slik ser det ut hos oss nå. Sofaen skal bort neste uke håper jeg. Jeg har sagt at venninnen min, B kan komme å hente den når hun har mulighet. Før jeg flyttet inn til S bodde jeg i en leilighet midt i Lillehammer sentrum. Jeg har en del møbler fra før. Da blir det ut med det gamle. Så godt med en forandring! Når jeg titter på disse bildene kom jeg plutselig på at jeg må selge/ gi bort sofabordet her også. Det passer ikke til den “nye” sofaen! Hagemøblene har vi solgt og sengen er fortsatt ute til salg. Finn-annonse HER. 

Jeg fikk øye på en dødsfin plante på IKEA. Det var én igjen. Jeg følte det var meant to be. 1m forran meg bestemmer en mann seg for å ta en brå sving, snu seg tilbake å plukke med seg den siste planten. Kunne tro han leste tankene mine og bestemte seg for å være slem! Da måtte jeg pent plukke med meg en annen plante, som ble denne:

Enda en ny falsk plante i hus. Hehe. Jeg skjønner ikke. Det må være noe med luften inni leiligheten her som gjør det umulig for levende planter å overleve. Tulipanene på bildet er faktisk ekte da. Vi fikk dem i gave. Bildet var knipset i går og i dag så lever de så vidt? Hva er galt?! Hva gjør jeg feil?

Nei det er ikke en dukke som sitter i sofaen 😉

Til tross for at vi har en leilighet på 43 kvadratmeter, syns jeg vi har klart å utnytte plassen bra. Vi har til og med en liten veranda. Utemøblene på bildet har vi nettopp solgt. Kjøperne kommer og henter dem etter ferien. Det blir godt å få litt mer space når man går ut der om sommeren. Kanskje kjøpe noe mindre også. To stoler og et lite bord holder for meg! 🙂

Hun er allerede fire måneder!

Veslejenta vår er 4 måneder i dag! Så mye har skjedd på én måned. Hun ler mer og smiler av alt! Man merker mye på kontakt. Hun skal så og si ikke ligge mer, med mindre hun skal sove. Hun tar tak i ting og snakker mye. Når hun ligger på stellebordet tar hun tak i tærne sine og studerer dem. Hun har to favorittprogram nå -Mikkes Klubbhus og Sofia den Første. Når jeg synger sangen “Tipp Topp” fra Mikkes Klubbhus, da ler hun og smiler så bredt at mammahjertet mitt smelter for hver gang. Jeg merker hun er mer interessert i å se på disse programmene enn f.eks når hun skal se på Homeland med oss. Haha, er det så rart tenker dere nå sikkert. Hun kan også sitte å se på Disney Junior en lang stund mens jeg driver med husarbeid. Det er deilig! Det var det ikke snakk om for en måneds tid tilbake. Det er så morsomt å se utviklingen hennes. Hun blir stadig mer sosial og morsom å ha i hus! ♥

Fortell meg noe som er søtere enn babyføtter…. Det fins ikke!<3

Er ikke kledningen hennes bare så søøt? Vi fikk dem fra jobben til S. Vi er så heldige og kjempe snilt at de tok seg bryet♥

Valentineshelg i Oslo

Valentineshelgen ble feiret i hovedstaden på Royal Clarion Christiania i en suite! Guud jeg har aldri hatt et så stort hotellrom med mange rom! Valentines day, eller valentines-helg, syns jeg man skal sette pris på og gjøre noe spesielt. Jeg er veldig høytidelig når det kommer til den dagen. 14. februar bør man vise at man er glad i hverandre på en litt mer spesiell måte enn man gjør i en vanlig hverdag. Som dere skjønner -den dagen er veldig viktig for meg!♥ 

Jeg dro en dag før feiring av valentines-helgen skulle starte, hihi. Det var for å møte venninnen min, Mariam! Vi la oss inn på et hotell. Langt i fra en suite, hehe. En skoboks som vi betalte noen få hundrelapper for, men med godt selskap gjør det ingenting! Vi var litt her og der. Meg + kollektivtransport i Oslo fungerer ikke. Det har vi funnet ut. Jeg har ikke sjangs om jeg skal dra til et sted i Oslo der jeg må ta trikk/ t-bane. Det jeg blir forundret over er hvordan eldre folk forstår systemet? Jeg er vel det man kaller bønder i by’n. Haha. Mariam er en god venninne av meg fra ungdomsskolen. Bloggen min er 7 år, og til dere som har fulgt bloggen min….tenk 7 år.. husker kanskje Mariam. Jeg husker så godt på ungdomsskolen. Hun filmet ting vi gjorde helt random, klippet det sammen, lastet det opp på youtube, slik at jeg kunne poste det videre på bloggen. Det var veldig populært i 2011. Haha. Tørr jeg å linke det? OK, la gå for denne gang. DENNE videoen ble sett av over 3000. Det må jeg faktisk le av! 

Her sitter vi på en sushi-restaurant. Det var såå himmelsk godt. Jeg elsker sushi, men spiser det så sjeldent. Tror jeg skal ta meg en Oslotur snart igjen, så jeg kan spise her til jeg sprekker! 

Fredag sjekket jeg ut fra skoboksen og inn til suiten! Det var luksus. Jeg hadde plass til kofferten min til og med! Jeg har storkost meg med min kjære♥ Med en gang vi hadde kommet inn døra overrasket han meg med hjertejordbær og champagne. Perfekt start på en helg som var perfekt. Hihi!♥ Vi kunne unne oss alkohol og kose oss alene<3 Vi leide oss skøyter, svømte rundt i spabasseng og spiste masse på restaurant. Nei for en romantisk klissehelg dette var… og som jeg elsket det! ♥

Kjekkasen min♥♥

Kunne ikke akkurat klage på maten! Kan ikke huske sist vi bestilte oss en hel flaske vin, men det smakte såå godt! Før vi hadde barn, og så klart før jeg ble gravid. Bestilte vi alltid en øl før maten og vin når vi fikk maten♥

Det er første gang jeg har vært borte fra Melinda så lenge. Jeg kjente virkelig på savnet. Jeg satt i en avdeling på toget hvor mødrene satt med barnevogn og babyene sine. Tårene presset seg på og jeg savnet Melinda såå mye. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa “jeg savner Melinda jeg…” i løpet av oppholdet. Hun har hatt det veldig bra hos besteforeldrene sine på Kvam. Mamma har sendt rapport og klokkeslett hver gang hun har sovnet/ våknet. Ikke minst 50 bilder i timen<3

Love and kisses for mummy

Se på disse to søte pysjene! Jeg elsker dem. Mamma har kommet hjem fra Filippinene og hadde med flere bæreposer med klær til Melinda. Alt var så fint! Før så var de bæreposene fult opp med klær til meg. Haha.. not anymore! Jeg og S fikk et par plagg vi også da, hihi! Jeg fikk sirkellinser og S fikk Armani-parfyme. Vi er heldige! Melinda fikk så mange prinsessekjoler! Smelt<3 

Så har vi frøkna i dag som nettopp har våknet ♥

I helgen har både jeg og S ikke følt oss så bra. Stuebordet flyter over med repsils, paracet og ibux. Fredagen var litt bedre, så da var jeg og Melinda på Husfliden tidlig på morgenkvisten. Jeg må iallefall sy inn bunaden min til dåpen, hele 18 cm!! Jeg bare skjønner ikke hvordan det kan koste et par tusenlapper…. Ellers var vi på Hamar og besøkte et par eldre folk som alltid syns det er stas å se Melinda. Vi hadde besøk her hjemme av familie. På kvelden dro vi og besøkte et vennepar av oss. Vi spilte Scrabble til langt på natt, koste oss med pizza, frukt og godis♥ Elsker slike kvelder!

Promenadetur

Hei og god kveld! Jeg og Melinda sov litt lengre i dag, deilig! Vi var oppe kl 07 i går, men heldigvis lot sjefen meg sove til kl 11 i dag! Vi hivde i oss frokosten og dro ut på en promenadetur. Jeg og Aebykier var oppe sent i går og så et par episoder av barndomsserien vår, Winx. Det vekte mange gode minner<3 Noen andre som fulgte med på det? Vi var helt frelst av all magien der! 

“Melinda nå må du være fotogen på bloggbilder”. Ser rart på meg, lukker øynene…

For et nyyydelig vær! Det er så deilig å dra ut med vognen når det er slik. Har både vært ute på tur med vognen og bæreselen i dag! Hihi. Dagens trim. Eller turen går nok til Elixia om et par timer. Jeg trives så godt med treningen om dagen, og er på Elixia fem ganger i uken. Nå som jeg er nybakt mor til en liten baby er den energien jeg får ut av treningen gull verdt. 

Koselig og ha Aebykier på besøk♥

Vi var også på kjøpesenteret i dag for å kjøpe inn flere ting til dåpen. Jeg føler jeg aldri blir ferdig! Det er alltid noe ekstra som må kjøpes. Jeg har en notatbok hvor jeg skriver ned alt om dåpen. Bl.a alt vi har kjøpt til nå og pris. Det har ikke sett bra ut for lommeboka for å si det slik…. Dåpen til Melinda er en gang i livet, så man må regne med at det koster:) Denne frøkna i vognen skal bare sitte oppreist om dagen. Hun skal se og få med seg alt! I dag på kjøpesenteret var hun så oppmerksom på alt og smilte til folk som gikk forbi. Hun får masse oppmerksomhet skal jeg fortelle dere. Vet dere hva som er så naturlig for meg? Når jeg treffer på gravide kvinner/ nybakte mødre. Da er det så naturlig at man stopper og slår av en prat. Det skjer nokså ofte faktisk, det er såå trivelig! 

MEN nå dere! Nå roper Homeland på meg. Jeg kan høre stemmene til hovedkarakterene som sier jeg skal skru på Netflix. Aebykier har vært her i 24 timer og Homeland har surret i hodet mitt siden. Jeg er blitt så avhengig! Jeg hørte på radioen i sta at norske ungdommer blir så avhengig av tv-serier. Det går utover skole og søvn, så noen oppsøker hjelp. Hhohoh… jeg er glad jeg har permisjon! 

Happy!

Hihii, se så glad! ♥

Hallo! Oy.. hvor har det blitt av meg de siste dagene da. Vel… jeg har blitt helt betatt av Homeland-serien! Hvorfor har jeg ikke sett den før?! Den er så spennende at jeg sitter med DE store øynene. Karakterene, probleme, spenningen og livet deres sitter i hodet mitt hele dagen! Jeg bare må se en episode etter jeg er ferdig med den jeg lovte meg selv skulle være den siste. Dere kjenner dere igjen. Haha. Slik blir det! 
Så babystell, babykos, husarbeid, matlaging, trening, Homeland, Homeland og Homeland har gått på repeat. Slik er dagene mine nå. Jeg trives så godt med det. Også får jeg besøk innimellom da. Hehe. På to timer får jeg overnattingsbesøk av søskenbarnet mitt, Aebykier. Da rekker jeg å se to episoder til med Homeland. Åhh gleder meg allerede. Vi blogges!!