ETT ÅR SIDEN

Haha, i dag er det ett år siden jeg og Boggis gikk halloween. Husker vi hadde det sykt gøy, gikk frem og tilbake all the time, og var som små unger som var spinville etter og ha spist 2375kg godteri.

Haha, kan jo ikke se om det er jente eller gutt jo!

Vi hadde også tidenes beste kamera, mobilkamera faktisk. Så gikk vi innom Borghild og spiste sånn pølse og flatbrød. Så var det ut igjen!

To 12 åringer løp rundt i bygda hele kvelden lang. Morsomt! Hva gjorde du i fjor halloween?

TRICK’R TREAT

God halloween til alle mine lesere! Nå skal jeg snart sette meg ned og se på Trick’r Treat, fins det en mer perfekt dag og se den på? Selvfølgelig grøsser film, men etter min mening er den ikke skummel nok til å fortjene 18 års grense.. Jaja dere får ha en god halloween videre!

Noen som har sett Trick’r Treat?

PANNELUGG!!

Nå har jeg orket og dratt fram kamera og tatt noen bilder. Har hatt panneluggen rett ned hele uka, men fant ut at det gikk an og ha den til sida...

Blåste en del ute, så håret mitt sto til alle kanter. Haha

Og til slutt, et random FØR BILDE

Kledde jeg best pannelugg, eller slik jeg hadde det før?

BILDER FRA HALLOWEEN FESTEN

Nå blir det litt mye halloween snakk, litt mer skal det bli! Dere holder ut? Uansett alle bildene er lånt fra Siri (http://rutzou.blogg.no/) ENJOY

Død cowboy                                                             Selveste fotografen http://rutzou.blogg.no/

Oskarrrr 😀

Meg og Malin i vårt ”drikkehjørne”. Zombie prinsesse og søt kattepus, mjauuu

Meste parten var jo djevler som dere ser. Så var det et par katter (3-4?)

Katt og djevel

Jeg og Malin gikk frem og tilbake, dansa, snurra rundt, gikk en lang knask og knep tur. Så vi ble litt tørste.

Haha vi hadde også besøk av dølen (avisa vår). Nå er jeg spent på og se nærbilde av meg og Malin i avisa.

Avslutter bildeinnlegget med ett søtt bilde av kattepusen min Malin ^^

Halloween antrekket mitt kan du se her
Hva syns du om bildene, vært på halloween fest i år?

NETTMOBBING

Jeg har aldri sett noen som har blitt mobba så mye på nettet offentlig! Det verste er at det er duster ute der som lagrer alle videoene hennes før foreldrene rakk og slette de. Og selvfølgelig lagt dem ut på nytt. Jeg oppdaget denne stakars jenta her i går, og hun er ikke tykk som mange tusen sier. Vet dere hvorfor? Fordi jeg har sett henne i levende person, hun bor bare 10 min unna meg. Så jeg så henne vente på bussen i går. Det fins mange grupper, remix videoer og tester om hun, og da snakker jeg om at de er negative. Mange sier også at hun har rar og stygg dialekt, men jeg snakker nesten slik selv. Utenom når jeg er i Særp.

Kan dere ikke bare la ei stakkars 10 år gammel jente få lage så mange videoer henne vil UTEN og kritisere hvert ord som hun sier feil?! Foreksempel Autfait, i steden for outfit. Og noen andre ord hun sa feil.

Viss det er noen som leser bloggen min som bestemmer seg for å slenge seg med og lage stygge videoer av henne, negative grupper osv. Så skal dere vite at faren hennes anmelder personer som gjør det.

Jeg har sett alle videoene hennes (legger ikke ut alle). Og jeg har lest meste parten av kommentarene. Jeg legger ikke ut desse videoene fordi hun skal få flere folk som skal hate hun altså. Videoen over ber hun om at folk skal slutte å mobbe hun, vel jeg støtter henne om den saken, gjør det du også!

JEG SKJØNNER DERE OGSÅ
Jeg kan også skjønne hvorfor folk kommer med slike kommentarer. Noe jeg syns var kanskje litt frekt var denne sitaten: ” E e normal lang, e e normal brei, de e mange i klassa som e my fætar enn me, e e normal ” Det var den sitaten jeg reagerte litt på. Men med over 24 000 som har sett på en av videoene hennes og det er nesten bare kritikk, det er litt verre.

Her var det mange kommentarer som ” fy faen dere er for unge til å sminke dere, æsj det ble ikke fint, omg dere ligna på to billige horer ”. Tenk og være 10 år gammel og lese noe slikt. Det kan dere tenke på drittslengere…

Sånn seriøst? Noen folk har så fritids at de har laget remix videoer! Sitat av den personen som skrev info under videoen: ” Lol, hadde fritids når jeg oppdaget ølløv. Kunne ikke la være å lage denne her. ”

Det er lett og le av videoene hennes. Selvom de er i mot denne mobbingen, skal være ærlig og si at jeg lo litt jeg også i starten. Til jeg leste kommentarene. Fy faen det går over streken når man begyner å lage stygge remix videoer!

VEL DETTE VAR MIN MENING. Vær snille og kommenter positivt viss dere skal kommentere videoene hennes, så får hun litt selvtillit, det trenger hun. Din mening om nettmobbing, og denne saken her?

INTRO

Hei! Dere har sikkert merket at det er ikke mange videoer å finne på bloggen her for tiden. Grunnen er vel at jeg ikke har noe å videoblogge om. Har laget mange hårvideoer, sminken min er det ikke noe spess med, sang/danse video kan dere bare glemme (haha). Syns det er flaut og ha videoblogg alene av en eller annen grund. Så jeg har det mest med venner. I så fall laget jeg en intro, kommer sikkert ikke til og bli som mye brukt fordi jeg alltid glemmer det.

Hva syns du?

HALLOWEEN OUTFIT

I går var jeg en zombie prinsesse! Håper jeg ikke skremmer bort alle leserene mine da, neida haha. Det var ingen som klarte å gjette hva jeg var i går. Utenom ei, men hun var jo der selv og så meg. Så det teller ikke.

Jeg hadde tidenes største hår! 100% ekte, ikke extensions eller parykk. Den lille søte krona mi fikk jeg av søskenbarnet mitt. Barne avdelinga på lindex, jihu ♥. Jeg sminka også øyene mine støre (fant en video på youtube). Bare at jeg bytta ut alt ”den fine sminka” med nille produkter. Haha funka jo, men skulle hatt store linser.

Var så rotete bakgrunn at jeg redigerte den i photoshop :))

Overraskende at sminka holdte hele kvelden! Når det til og med var nille produkter.

Mitt nydelige spindelvev, ekte altså, ikke bomull. Neida tulla. Dette var en stor hvit T-skjorte, men jeg rev den opp. Og fikk hjelp av min kjære bestemor til å feste edderkoppene.

Målet mitt hver halloween fest er jo å være kreativ. Jeg tenker alltid at jeg må være noe de andre ikke er. Det var også premiering av beste kostyme. Jeg vant ikke, men det gjør ikke noe. Kan godt legge ut bilde av vinnerene om jeg finner det på nettet. Hva syns du om kostymet mitt, liker du å kle deg ut?

HALLOWEEN STUFFS

I går var jeg på halloween fest, jeg elsker halloween! Jeg kan gå akkurat som jeg vil. Så jeg var på nille♥ og kjøpte halloween ting. Noe jeg ikke anbefaler er løsvipper på nille! Hahaah, aldri mer med korte ord. NOEN SOM KLARER Å GJETTE HVA JEG VAR I GÅR? bli linket!

BLOGGLYSTEN PÅ LAVESTE NIVÅ

Dårlig oppdatering? Et stort ja, blogglysten er ikke på plass. Så i steden for kjedelige innlegg tar jeg meg en liten bloggpause.

BTW: Hohoho! Jeg har fått pannelugg! Skal vise dere bilde så fort jeg orker å ta et bilde. Jeg er sykt lat for tiden, ikke bare sykt lat, men syyyyyyyyyyyyyyykt lat! Hjernen min har en liten ferie for tiden. Så ikke bare lat med blogging, men skolen også. Haha lat på skolen er jeg fra før :))

Meg og søskenbarnet mitt FØR jeg fikk pannelugg.

En tekst med et random bilde, jaja får gå for denne gang. Er blogglysten din opp og ned noen ganger?