vil du lage header til meg?

Dere aner ikke hvor mange som spør om det. Jeg blir bare helt forvirra. Lesere, venner, familie og bestevenenr. Jeg må bare si NEI til alle fra nå av. Når jeg først laget header var det jo noen som klarte og få meg til å lage en gratis header. Kort sagt så er jeg altfor snill! Beklager folkens, jeg lager ferdig til de jeg har lovet så legger jeg ned header oppleggene mine.

Men er det noe du lurer på, så er det bare å spørre. Ikke alltid jeg klarer å forklare om det er noe vanskelig. Eller om det er noen koder du lurer på, så skal jeg PRØVE å forklare riktig.
Lagde dette bilde på picnik
Håper dere skjønner, blir bare helt forvirra av alt header oppstyret!

tur i Rondane og snille folk!

Heisan folks! Beklager ingen blogging, skulle egentlig si ifra. Ble visst dårlig tid. Idag har jeg nok en gang vert super sprek med å gå tur i Rondane. På en fjelltopp nesten like høy som Galdhøpiggen. Galdhøpiggen er 2469, og jeg var på Storronden som er 2138. Ikke langt ifra? Men stopper teksten her å skriver til bildene.

Meg og tante R, alltid like koseligt. Tommel opp!

Før vi gikk stoppet vi der og spiste.

Første regel, husk solbriller! Men litt synn det ikke ble så mye sol… Buhuuu

Men når vi var og spiste, så er det noen hunder ute der bundet i bånd. Kunne ikke la være og kose med dem

Så var det den første oppover bakken, ganske bratt. Ble verre! Noen steder måtte man småklatre litt. Iallefall holde tak i steinene.

Så er det noen sånne bakker. Hadde akkurat kommet opp av en sånn en. MEN BAMBAAAM enda en. Og enda en etter det igjen. Ser jo ganske liten ut? Tro meg ikke så liten som den ser ut til å være på bildet. Ser såvidt folka.

Siden jeg var kanskje litt over en kilometer foran de andre hadde jeg jo ikke drikke. Bekken, min eneste utvei.

Så var jeg halvveis opp bakken

Til slutt NÅDDE JEG MÅLET. Se så tåkete det er. Synn for det er et fantastisk landskap. Har sett det på bilder, kan jo nesten se til Sverige!

Men så. Jeg ventet og ventet. Nesten en time. Jeg var kald hadde bare shorts, nesten 1time hadde gått. Så jeg bestemte meg for og finne meg en hule for og holde varmen. Jeg fant ingen så jeg sette meg bak en stor stein. Prøvde å krype sammen for og holde varmen. Plutselig er det en hand bak på skuldra mi. Are you freezing? Sa en stemme. Det var noen engelske turister. Jeg fikke jakke og kjeks. De ville gjerne følge meg ned. SÅ SNILLE DE VAR. De begynte og snakke med meg. Prøvde å svare så godt jeg kunne, så god som jeg er i Engelsk? HAH. Far og en sønn. Men så snille de var. Jeg gidde de til og med en klem. Sånn seriøst ikke så lett når du har vært oppå toppen nesten en time i shorts, når det er nesten minus grader!


(btw: de er ikke de som er på bilde.)

Så nok en gang, tilbake for å spise.

Kjenner dere meg godt, så har jeg kjøpt meg en suvenir T-skjorte. OY det har jeg jo!
Image and video hosting by TinyPic

Liker du å gå lange turer i fjells, er det ikke koseligt når folk er så hyggelige som de var mot meg?

svar på leser spørsmål i video

Denne gangen har jeg valgt å fortelle flausen min i en video. Tro meg jeg ropte høyere en jeg gjorde på videoen! Sykt flaut, alle snudde seg også da. Enda flaure, ble vel kort sagt rød som en tomat etter hun hadde snudd seg. Sånn seriøst jeg var 99% på at det var Aurora. Jajajaa

btw: Jeg ble våt i rompa fordi jeg sette meg i en stol som var HELT BLØT fordi det har regnet. Ignorer også håret mitt har gått tur, sprunget hit og dit, vassa osv.

Endelig fikk jeg brukt for parykken min også. Følte meg jo skikkelig som en wanna be Hannah Montana!

Hva syns dere svaret eller videoen?

stakkars voe

Noen ganger pleier jeg å lese kommentarene til Voe. Finner alltid sånne stikk innom bloggen min og alt det der. Så tok jeg en random blogg bare for å sjekke. Da fant jeg denne http://lolvoe.blogg.no/. Jeg mener HALLO HVEM ER DET SOM HAR SÅ FRITIDS. Denne bloggeren her gjør visst ALT omvendt av det Voe skriver. Foreksempel dette:

Må bare si dårlig gjort. Greit nok og si at man ikke liker henne, eller dypere hater henne. Men å lage en blogg og kun bare tråkke ned på henne og gjøre narr. Går det ikke vel langt over streken?
http://lolvoe.blogg.no/. GET A LIFE

Hva syns du om dette?

suvenir T-skjorte

Når jeg var i Bjørnhollia kjøpte jeg meg en suvenir T-skjorte. Tro meg, ikke den første! Uansett hvor jeg er må jeg bare kjøpe meg en suvenir T-skjorte. Har fra mange land som pappa har kjøpt med seg. Uansett så syns jeg det er et supert minne!

Var ute og tok noen bilder med Tass i sted, så nå skal jeg ut å gå en liten tur med han. Snakkes folkens!Syns du suvenir T-skjorter er et godt minne?

video og bilder – Rondane

Still meg dagens leser spørsmål HER


Videoen over her ser dere det vakre landskapet og en liten smule til. Men akkurat det med å gå 24/7 med kamera orket jeg ikke. Ville helst bare nyte turen. Tok heller ikke med speilrefleks for den er så tung. Så det ble noen bilder og en video. Etter denne turen har jeg fått kjempe interesse for å gå i fjellet. Kjøpte meg en suvenir T-skjorte, kan vise den senere.


Ingrid 🙂


Flode 🙂

Hva syns du om bildene og videoen, liker du å gå i fjellet?

still meg dagens leser spørsmål

Nå kan dere stille meg spørsmål om hva som helst. I kveld så velger jeg et eller to spørsmål som jeg skal svare på. Idên har jeg fått av xflwrpwr.

I dag har jeg stått opp mye tidligere en jeg pleier. Sikkert siden jeg sto opp klokken halv 8 i går! Gaaad. Men nå er det bare å stille meg dagens leser spørsmål!

Alt er lov å spørre om!

nytt design!

gamle

nye

Heisann alle sammen! Husker dere at jeg har vært på fjelltur i Rondane? 5timer, HAAH tok visst litt feil. De ble jo 6 og en halv time. Jeg har MYE å vise dere. Husker dere også at jeg var mest på pessimist siden? Men vet dere hva? JEG ELSKER Å GÅ I FJELLET. Dere drømmer ikke, latsabben elsker det spesielt i Rondane.

Til det jeg har å vise dere. Jeg har nytt design!!!! Wihuuu. Endelig har jeg stor blogglyst også. Klarte nesten ikke å se på det andre. Haha. nå kommer jeg til og få spørsmålet som gjentar, gjentar og glemte jeg å si gjentar SEG. Hei, fin blogg har du lyst til å lage header og design til meg? Skal ta et innlegg om det også.

MEN. Alltid et stort men. Ikke så viktig, men vil gjerne laste opp bildene større. Og få teksta til og gå lengre om dere skjønner. Vet jo hvordan man laster opp større bilder. Men da blir det bare kutta. Vil du hjelpe meg? Og får du det til skriver jeg en anbefaling av deg, eller vurdering.
Hva syns dere om designet, gamle eller nye?

MITT SISTE FARVEL

Neida! Ikke tro at jeg skal slutte å blogge. Kan oppdatere noe som har skjedd de siste timene. Har hatt det kjempe morsomt. Sett på 2012 (of course) med Ragnhild. Min kjære ultra snille tante, men kaller hun tante R. Hun kaller meg C. Det ble en greie med å kalle hverandre det i fjor sommer. Søskenbarnet mitt skulle også bli med….. MEN hun ditcha (sånn det staves?) oss og klipte plenen i steden for.

Føler med som en skikkelig bad girl, eller dårlig blogger. Sier at jeg kommer fult og fulstendig tilbake i morgen (eller i dag siden klokker er over 24). JEG SKAL TIL FJELS! Ikke bare det, men jeg skal sove der også. Jeg burde jo være vandt med det siden jeg bor på landet. Men jeg må si at jeg er mest byfolk. Ikke bare sove der, men jeg må gå hele 5timer for å komme dit. Høres jo ganske lat ut? Joda……that's me. En grunn til at jeg kjøpte en ''okay to be lazy'' T-skjorte på gutteavdelingen på cubus. Kanskje jeg viser dere senere.

Men dette blir vel mitt siste farvel før jeg drar til Bjønnolia. Har ikke peiling på hvordan det staves. Ikke en gang 100% på man sier det heller. Jaja. HADE FOLKS skal ta mitt siste farvel med min lovely acer data. Hilsen: Dramaaaaqueen♥ TULLA!

Når jeg kommer tilbake får dere nytt design og en del videoer! Snakkes. Ønsk meg en god 5timers tur på fjellet + overnatting! Skal opp klokken kvart over syv i morgen også. Så hopper en rask tur i dusjen!

Liker du å dra til fjels, hva skal du i dag?