Tandemhopping

WOW dere. I dag har jeg hatt den BESTE opplevelsen i hele mitt liv så langt! Fallskjermhoppingen gikk kjempe bra! Dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å gjøre, nå har jeg endelig gjort det! Men….. nå vil jeg gjøre det igjen! Det var så sykt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette ned fordi dette MÅ du oppleve selv. Ord kan ikke beskrive følelsen. Jeg gruet meg ikke i det hele tatt. Jeg gledet meg bare og smilte fra øre til øre hele tiden. Smilende idiot så jeg sikkert ut som, haha! Jeg hadde verdens beste følelse når jeg hoppet ut av flyet. En følelse jeg aldri har hatt før, men det var en HÆRLIG følelse. Likevell hadde jeg litt problemer i starten med å få meg selv ut av flyet på grunn av vinden dro meg inn igjen! Jeg har alt på video! Husker jeg så en film eller serie hvor noen gikk på flyet og deretter hadde slåsskamp. Nå kan jeg bekrefte selv at det er helt umulig. Det sier nok seg selv også, hah. FOLKENS DETTE VAR HELT SYKT OG FANTASTISK. Dere får se mine bilder først som ikke er så interessant å se på. I morgen poster jeg selve bildene som ble tatt i lufta! Videoen kommer snart den også.

Her er den bitte lille flyplassen på Hamar jeg ikke visste eksisterte!    

Plutselig fikk jeg litt ekstra publikum. Familien min fra Lillehammer tok seg turen hit for se meg hoppe. Det var virkelig koselig! Takk til onkelen min, Morten som har knipset så og si alle bildene i dette innlegget!

Meg og Morten.

Turistbilde. Hahah. Fine minner! Dette er helt klart en dag jeg aldri kommer til å glemme!

Banan onepiece. 

Før vi gikk inn i flyet hadde vi et lite kurs på rundt 20 min. Da gikk vi igjennom alt. Utrolig nok så klarte jeg å huske alt. Jeg hadde vel egentlig ikke noe valg. Ville helst ikke skade meg selv eller følge mitt. Han dere ser på disse bildene var han jeg hoppet sammen med. Han var virkelig grei og kjekk! ;);)

Når vi skulle hoppe ut av flyet skulle jeg ligge i en såkalt “bananstilling”. Passet bra til drakten min, haha. Jeg skulle ha hodet bakover, hendene i kors og beina mine lengst mulig mot rumpa hans. HAHA! Når jeg ser på bilder i ettertid ligger jeg mest i en S-form. Haha!  

Jeg og onkelen min, Morten fant dette veldig interessant! Vi vil gjerne melde oss på dette kurset. Da venter vi så klart til neste år, helst nærme sommeren. Nå har jeg hoppet tandem, men jeg har veldig lyst til å hoppe alene også. Jeg snakket med folkene der, og de sa det var mye morsommere å hoppe alene. Da ble jeg bare enda mer engasjert! Rune støtter meg fullt om jeg vil dette. Det er bare et økonomisk spørsmål som gjenstår.. Jeg quoter det Rune sa “Om man virkelig vil og er engasjert koster det ingenting!”.  

Meg og Johan som var kameramannen. Virkelig en grei fyr som virket helt rå! Misunner jobben hans, en kombinasjon av foto og fallskjermhopping! Hvor kult er ikke det?!

Når vi var på tur inn i flyet var jeg så glad at jeg hadde lyst til å løpe rundt å rope “JEG SKAL HOPPE I FALLSKJERM!!!” til hele verden. Smilte som bare det hele veien opp til vi var 10 000 fot over bakken! Herlighet tror jeg aldri har vært så glad før! 

Henrik.

Mina.

Såååå… var det take-off!

Ser dere oss? Den lille prikken på himmelen. Hihi.

Noen bilder som ble tatt med kameraet mitt når vi nesten hadde landet. Drakten min matcher fallskjermen. Haha!

Det som var mest gøy med hele greia var å hoppe i fritt fall fra flyet! Det var så gøy når man snurret rundt og rundt i fallskjermen, fordi det gikk veldig fort! Hele greia var så knall bra!

Vi hadde veldig bra landing! Heldigvis!

Ble møtt av en herlig gjeng når jeg kom ned og Leo kom løpende mot meg. Dette var så rått!

07:37

Akkurat nå hiver jeg inn tre brødskiver med den gode svenskeosten. Baggen er ferdigpakket med masse varme klær. Macen er fulladet og jeg har med Titanic filmen og noen av Harry Potter filmene som jeg skal se på turen. Leo blir også med, så jeg skal snart ut på en liten gåtur. Det er ekstremt sjeldent jeg blogger så tidlig som dette! Klokken er halv 8 på en lørdagsmorgen! Jeg pleier å være ekstremt morgengretten, men nå har jeg masse MASSE energi! IIIIIH, dette blir en super dag. 
Det at jeg bestilte fallskjermhopping (tandem) var vedig spontant! Klokken var over midnatt en gang og jeg stusset på hva jeg skulle blogge om neste dag. Jeg spurte stefaren, min Rune om råd (HAHA). Slik gikk samtalen:
Meg: Hva skal jeg blogge om?
Rune: Blogg om noe ekstremt..
 
Meg: Som hva da?
Rune: Fallskjermhopping eller noe sånt..
Meg: Mener du det?!!??!
…….. BESTILT 

Ha en fin dag alle lesere! Det skal jeg!! ♥

Cardigan

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Åååh, jeg gleder meg så til i morgen! Da skal jeg hoppe i fallskjerm! Det blir helt sykt rått. Reisen til flyplassen det er på er så lang, så nå tenker jeg å laste ned noen filmer på macen min. Noen filmtips? Ellers har jeg fått en fin cardigan fra Sheinside.com. Jeg valgte den i en gangse så stor str for meg, Large.

Link HER. 

To komedier og én dokumentar

Bridegroom: Denne dokumentaren forteller historien om Shane Bitney Crone som oppdager at han står utenfor ekteskapets juridiske beskyttelse da samboeren av samme kjønn plutselig dør. 

Min mening: Forholdet mellom disse (super kjekke) guttene er perfekt. Så perfekt at det er skummelt. Slik det blir fremstilt i denne dokumentaren får det deg til å tenke at du vil ha et slikt forhold. En dag tar det perfekte livet slutt da en av dem dør. Ikke bli sur på meg nå fordi jeg røper ikke hele filmen! Dette får vi se tidlig i filmen. Vi får se video og bilder fra alle eventyrene deres, og det er så fint… men trist! Aebykier gråt som bare det, og hun har sett den to ganger. Terningkast 5.

 

View From The Top/ Livet På Første Klasse: Donna Jensen er datter av en “eksotisk danser” i småbyen Silver Springs, Nevada. Hun er tilsynelatende dømt til et liv der hun jobber på byens kjøpesenter, inntil hun ser et TV-intervju med Sally Weston som har forfattet en bestselgerbok som forteller leseren at alle kan bli hva de vil her i verden. Dette inspirerer Donna til å utdanne seg til å forfølge drømmen om å bli flyvertinne. Første stopp på veien er et bitte lite og svært lurvete flyselskap, Sierra Airlines, der hun støter på to andre unge håpefulle jenter, Sherry og Christine. Her serverer de stort sett gamblere og fylliker, og jobben er ikke akkurat hva de hadde drømt om. Heldigvis kommer Donna over en annonse fra kremselskapet Royal Airlines, og trioen lar seg innrullere i treningsprogrammet deres, under ledelse av John Whitney, hvis aldeles enestående blingsing har hindret ham i å få en karriere som pilot. Etter fullført trening får Donna jobb på en pendlerrute med utgangspunkt i Cleveland. Her faller hun for en jusstudent, men bestemmer seg for å la kjærligheten ligge når hun får sjansen til å flytte til New York der hun blir satt på den prestisjefylte transatlantiske ruten. Nå kan hun reise ut i verden og få se Paris, London, Lisboa og så videre, men når hun kommer hjem er det alltid til en tom leilighet?

Min mening: Denne filmen passet bare helt perfekt for meg! Jeg nevnte denne filmen i et tidligere innlegg hvor jeg skrev om drømmeyrket mitt. Jeg likte filmen og den inspirerte meg! Man får det man vil ha om man jobber hardt nok. Det er nettopp det Donna får og gjør i denne filmen. Man havner ikke på stedet man vil være med en gang, men man må starte på et sted som er lavere enn det man sikter til. Det er det jeg liker med filmen! Den klarer å få frem det på en bra måte. Filmen har ikke akkurat noen store overraskelser så den får ikke mer en terningkast 4. 


Van The Man/ Van Wilder: Ingen vet mer om college enn Van Wilder. Han har vært der i syv år, og for Van gjør ikke collegetilværelsen deg klar for livet..den ER livet. Vans syvende skoleår starter, og det er han som er Coolidge Colleges virkelige partyekspert. Med personlig assistent og en flåte av partyplanleggere ved sin side, er Van klar for sitt villeste år noensinne. Men skoleavisen opplever dessverre dalende opplagstall, og den sexy reporteren Gwen bestemmer seg for å gjøre Van til forsideobjekt og skrive en tung og dyp oppslagssak. For virkelig å komme under huden på ham og skrive en best mulig artikkel, er hun tvunget til å tilbringe litt mer tid i hans selskap enn hans posisjon som hennes minst trivelige bekjentskap tilsier. Van Wilder elsker imidlertid en hvilken som helst utfordring, og det tar ikke lang tid før Gwen lar seg rive med av hans entusiasme og oppfinnsomhet. Når faren, den ikke fullt så ville Van Wilder Sr. stopper sønnens pengetilførsel ser det ut til at festen omsider er over. Den unge Van er muligens nede for telling en stakket stund, men ute av dansen er han så visst ikke. Van og teamet hans kommer opp med en rekke kreative måter å tjene penger på. Det innebærer alt fra å hyre strippere til sitt lille selskap Topless Tutors til å være partykonsulenter for skolens største nerder. Pengene starter å rulle inn, og Van er tilbake på toppen, men han har ikke tatt Gwens sjalu kjæreste med i betraktningen og hans planer om å sabotere Vans store feiring. Dermed går det rett vest for mannen uten retning. Med skolens styre innstilt på å sparke ham ut og Gwen i ferd med å forlate hans side, ser det ut til at Van Wilder, partyfikseren fremfor noen, må jo gjøre noe aldeles avsindig. Noe helt utenkelig og på alle måter grotesk… han må gå opp til eksamen!

Min mening: Denne filmen er vel egentlig som alle andre college-filmer. Helt OK, men det er ikke så masse å si om filmen. Jeg liker skuespilleren Ryan Reynolds som har hovedrollen. Tror nok ikke dette er en film jeg kommer til å huske lenge, men den var litt morsom. Terningkast 4/ 3. 
 

På tide å komme i bedre form

Hei dere. For en liten stund siden begynte jeg å trene igjen. Jeg har ingen anelse om hvorfor. Jeg har ingen anelse om hva jeg gjør og syns det hele er kjedelig. Jeg har så masse tid, så det føles godt å gjøre noe fornuftig. Uansett blir jeg flau av å være i så dårlig form som jeg er nå! Jeg har ingen mål med treningen min. Det eneste som ønskes er å komme i bedre form. Forrige gang jeg prøvde dette sunne treningslivet ga jeg opp fordi det var så kjedelig (og dyrt). Klarte heller ikke å fullføre målene mine. Derfor setter jeg ingen mål.   
Jeg har ingen anelse om hvorfor, men jeg syns det er så kleint å møte folk man kjenner på et treningssenter! Føler meg ikke komfertabel i det hele tatt om jeg skal trene når noen jeg kjenner er i rommet. Treningssenteret vi har her i bygda er heller ikke noe stort. Derfor trener jeg på den tiden av døgnet hvor det er veldig lite folk der. Haha, ekstremt folkestygg. Neida, jeg liker å møte gamle kjenninger, men bare ikke på et treningssenter! 

Jeg har også handlet inn masse god frukt! Det er så godt. Jeg har laget en deal med meg selv: jeg skal ikke spise pizza to ganger om dagen. Jeg skal kun spise pizza 2 (max 3!!) ganger i måneden. Ughh, den blir hard. På butikken møtte jeg en gammel kjenning av meg som jeg ikke har snakket ordentlig med på noen år. Det var jo bare så koselig og som vi lo! Haha. 

Beste julegaven: fallskjermhopping!

Folkens?! JEG SKAL HOPPE I FALLSKJERM!! Noe så sykt…. GØY!! Jeg har hoppet rundt og skreket fordi jeg gleder meg så! Jeg elsker spenning, høyder og fart! Jeg skal hoppe fra et fly som er ca 10 000 fot over bakken! Dette er så rått! Herlighet, jeg kan ikke vente. Dette kommer til å være den beste opplevelsen i livet mitt! Jeg skal hoppe allerede på lørdag og det skjer på Hamar flyplass. Er jeg den eneste som ikke visste det var flyplass på Hamar? Haha. Dette er den BESTE, BESTE, BESTE julegaven jeg har fått! Tandemhopping! Det er så dyrt at jeg må bli med å betale selv også, men det gjør ingenting! Jeg skal så klart få dette dokumentert så jeg har bestilt at det er en ekstra person som er med å filmer det hele. Akkurat som på videoen under her. Det koster litt over 1000 kr ekstra, men det får bare koste. Dette er jo en gang i livet opplevelse! Det er jo så klart mulighet for å gjøre det flere ganger, men med tanke på prisen kommer ikke det til å skje hos meg. Er dere interesserte etter prisen kan dere google å finne det ut. Føler ikke for å dele hele summen på bloggen. Dette blir så RÅTT!      

Nå kan jeg snart stryke fallskjermhopping fra den surrealistiske listen min! ♥

Ny kjole med mønster

Hei! Når jeg var i Charlottenberg fant jeg denne kjolen. Jeg syns ikke den var så spesiell fin når jeg så den på stativet. Jeg tok med meg en del klær i prøverommet bare for å prøve noe. Da falt jeg for denne kjolen lett! Den satt også veldig fint på. Jeg hadde veldig lyst på den, men samtidig ikke. Jeg stirret på kjolen i 40 minutter i prøverommet. Jeg er en person som alltid handler klær på salg. Viss kjolen koster mer enn 150 kr syns jeg den er dyr! Haha. Denne kostet 249!! Heldigvis er jeg heldig som får litt klær sponset. Jeg visste at jeg hadde fått en pakke fra choies.com som ventet hjemme med en kjole som var nokså lik. Ti slutt ble det til at jeg kjøpte den..

Som dere ser kostet kjolen 249 SEK. Blir litt mindre i Norske kroner. Når jeg kom til kassen betalte jeg kun 150 kr!! Damen bak kassen slo nok inn feil. Jeg gikk ut av butikken verdens lykkeligste med et bredt smil! Hahaha det var en herlig følelse. 

Harrytur til Charlottenberg

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra Sverige. Kvelden før jeg skulle dra fikk jeg et uforventet nattbesøk som tidligere blogget. Det ble null timer søvn på meg, men en halvtime før jeg skulle dra klarte jeg å sovne! Er det mulig. Gjengen jeg skulle dra sammen med ringte og lurte på hvor det ble av meg. Da stresset jeg som bare det med og ordne meg og komme meg avgårde. Samtidig som jeg var sykt morgengretten. Hater virkelig at noen skal vente på meg. Spesielt når det er mange! 

Jeg kom meg på bussen til slutt. Det var fint å se nye folk. Jeg var bare så sykt trøtt at jeg sov nesten hele turen. Mens de andre snakket, hørte på musikk og hadde quiz, klarte ikke jeg en gang å holde øynene oppe! Neste gang skal jeg være helt uthvilt når jeg skal på tur. 

Vi hadde syyykt mange “røykepauser” som de kaller det. Det var veldig mange også. Bekymrer meg litt at de røyker så masse egentlig. 

Jeg viste egentlig ingenting om turen vi skulle på siden jeg ikke har fått programmet. Det eneste jeg visste var at vi skulle overnatte på en campingplass. Da var jeg forberedt på små skoeske-hytter og utedo.

Vi dro deretter til kjøpesenteret på Charlottenberg. Der gikk jeg og handlet alene. Loner. Haha. Det er ikke alle som er så interesserte i samme butikker som meg av de som reiste. Jeg kjøpte en bursdagsgave til Aebykier. Til meg selv kjøpte jeg noen plagg og eple cider. Ellers kjøpte jeg masse mat til dem hjemme og mat til dyra. 

Etter vi var ferdig på kjøpesenteret dro vi å spiste julemat. Åhhh, det var så godt. Årets første julemat. 

Hei Linn, du er linselus! Hihi, søt!

Små skoeske-hytter og utedo trengte jeg ikke å tenke på mer. Vi hadde mye større plass med alt vi trengte! På bildet under er rommet til Karoline som kun var én på det rommet. Mitt rom var faktisk enda større!

Vi skulle egentlig se på Åndenes Makt sammen, men det er så typisk at de ikke hadde TV Norge kanalen. Jaja. Vi spilte Googenheimen, lo og hadde det skikkelig koselig istedenfor.

Jeg trodde rommet mitt var stort….. helt til jeg så Svanhild og Tove sitt. Jeg kalte de for president suite! Haha

Svanhild og Harper (Linn). Jeg kaller henne for Harper fordi hun minner meg om hun fra serien til Selena Gomez. Hahha, kanskje ikke så mye på bilder, men i virkeligheten. 

Det var så kaldt der at vi alle satt med jakke og sko. Vi klarte å gjøre noe feil med varmepumpen, haha. Men vi fikk fikset det. Svanhild har forresten blogg som dere kan finne HER.

På kvelden satt vi alle og snakket, hadde quiz og spiste godt. 

Her har vi en Ghost Whisperer fan!! Harper var også GW fan. Jeg var helt i ekstase. Jeg og Harper snakket masse om det og levde oss skikkelig inn. Hun kan replikkene hun også, haha. Harper var også sykt stor Harry Potter fan. Hun kan alt og enda litt til! Liker filmsmaken hennes.

Dagen etterpå handlet vi enda mer mat. Hjemreisen var skikkelig koselig. Vi spilte julemusikk og spilte googenheimen i bussen. Helt til….

Jeg skjønner ikke at det er mulig. Når vi satt på bussen på tur hjem, slo det meg plutselig at jeg glemte iPhone laderen min. Jaja, jeg får kjøpe en ny tenkte jeg. Plutselig bare: ÆÆÆÆÆÆ!!!!! Akkurat da hadde jeg trynet til Kevin fra Alene Hjemme når han hyler. Jeg hadde klart å glemt MACEN min! Hvordan kunne jeg klare å glemme den?!?! Jeg fikk helt panikk. Vi dro helt tilbake for å hente den. Jeg satt med så dårlig samvitighet for at vi måtte snu for min skyld. Jaja! Jeg er så glad for at jeg har macen min iallefall. 

Vi spilte også et annet spill som jeg ikke husker hva heter. Det var noe Harper lærte oss. Det var sykt gøy, og som vi lo. Du skulle ha en lapp i panna som alle kunne se, men ikke du. På den lappen hadde de andre skrevet noe (en plass, ting, person osv…). Du skulle stille spørsmål om hva/ hvem det kunne være. Det var kun lov med ja/ nei svar. Du kunne stille tre spørsmål, før det var noen andre sin tur. Jeg er dårlig til å forklare, men det var noe som det der! Vi stoppet også for å spise. Koselig tur!

Uventet besøk og monopol

Hei! Det var en stille og fredelig kveld for meg med Prison Break på skjermen. Ja, jeg har begynt å se hele serien på nytt igjen! Haha. Jeg har også ringt pappa og klarnet opp i ting. Som dere skjønte fra et innlegg jeg skrev for ikke så lenge siden så ble det noen knuter på forholdet vårt. Vel, nå har vi funnet ut av vi skal ta en tur til København sammen. Han inviterte meg også på noe annet som er helt sykt. Jeg vil egentlig ikke røpe det offentlig på bloggen. Da blir jeg bare enda mer skuffet om det ikke blir noe av. Viss det skjer, så blir jeg kjempe lykkelig og det blir en STOR glede og gladnyhet og få dele med dere. Det siste vi snakket om før det banket på døren hos meg var julefeiring. Jeg har blitt invitert til Gøteborg på selve julaften. Det er noe jeg skal vurdere, for jeg har egentlig noen planer da. 

Mens jeg var på tråden med pappa, banket det på døren min. Hadde egentlig ikke forventet noe besøk, så jeg begynte å lure på hvem det var på døren min 11 på kvelden. Det var tre venner av meg! Sivert, Mhea og Gaute. Virkelig gøy å se dem igjen. Vi spilte monopol og Gaute ble klar vinner med flere skyskrapere. Jeg tapte faktisk ikke! Når jeg spiller monopol er jeg enten taperen eller vinneren. Nå fikk jeg 2. plassen! 

Jeg skal til Charlottenberg tidlig i dag. Jeg burde egentlig legge meg å få noen timer søvn, men jeg vurderer også å sitte oppe hele natten å se Prison Break. Haha. Vanskelig valg. Jeg må se og få pakket tingene jeg skal ha med også. Hm, det blir nok slengt inn en pizza og Prison Break på skjermen! Haha. Ha en god natt nydelige lesere ♥

Hjemme alene

I dag er jeg hjemme alene som jeg liker best. Det er så sjeldent jeg er helt alene, så de få gangene må det spilles høy musikk! Jeg har også sett min første julefilm i år, Alene Hjemme. Elsker den, så den ser jeg flere ganger i året. Vanligvis starter jeg ikke å se julefilmer før første desember, men jeg fikk så lyst til å se den! 

Kostholdet mitt de to siste ukene har vært: pizza, pizza og pizza. Jeg elsker pizza. Spiser vanligvis to, kanskje tre pakker om dagen. Haha. I dag prøvde jeg ut en ny (liten) pizza som jeg aldri har smakt før. Favoritten fra dagligvarebutikken er Grandiosa og Big One. Peppes pizza og City Pizza Sarpsborg er mine favoritter på spisesteder! 

Jeg snakket med Anh på telefon rett før flyet hennes skulle lette fra bakken. Glemte helt av pizzaen min. Den ble litt brent, jaja, spiste den likevel. Ja, jeg må ha på ekstra ost. Det er jo så lite ost på dem!

♥ ♥ ♥

Har ikke kammet Leo, så han har vært litt bustete i dag.