photoshoot – byjenta på landet

Hei! Her har dere del 1 av ”byjenta på landet”. Føler nesten dette blir litt egoinnlegg siden det er et innlegg med maange bilder av meg. Hahha. Frøydis har tatt bildene og jeg har redigert de. Har ikke så store erfaringer med PS og redigering, men prøvde meg frem. Tror del 2 kommer til å bli bedre for da kommer bildene da vi var på gård! 😀


Om dere lurer på hvor antrekket er fra les HER

ett av dagens antrekk

Hei! Frøydis er her i helgen og hun lurte på om jeg vil være modellen hennes. Hun går medialinjen og jeg skulle være skoleprosjektet hennes. Temaet er -byjenta på landet. Gjør jeg det dårlig på bildene, får hun dårlig karakter, så jeg håper jeg gjorde det bra! Hehhe. Jeg har ikke sett alle bildene ordentlig enda, men jeg har noen av dem på min data.

Vi har hatt det så gøy i dag! Når vi sier ”byjenta på landet” må vi selvfølgelig ta bilder på en gård! Så vi spurte en gammel lærer av oss om vi kunne ta bilder på gården hennes. En av de spudlende idêne til Frøydis var… la meg gi dere et stikkord… sau. Høye hæler + dyp snø + utamme sauer =…… 

Ett av dagens antrekk: sko: aldo  –  dressjakke: h&m  –  topp: vero m

 (Frøydis har tatt alle bildene som kommer til å være på bloggen fremover)

CaroizLaKakao osv

Hei! I dag tidlig følte jeg meg ikke helt bra, så jeg har vært hjemme fra skolen. Endelig fikk jeg tid til å slappe av litt! Hjernen min har trimmet hele uken siden jeg bestemte meg for å være ”flink” på skolen og gjøre det jeg ble bedt om. Nesten alt da. Jazz, pytagoras, samisk språk osv -lei av det! 

Nå sier jeg god morgen med min super gode kakao som jeg kaller ”CaroizLaKakao”. Høres proft ut? -yeah.

Mine hemmelige ingredienser som ikke er så hemmelige lengre..

Ghost Whisperer er prikken over i’en.

Stefaren min har burdag i dag, så jeg kan ikke gå rundt som en slask i pysj. Uansett får vi gjester i kveld. Jeg får også karaoke-besøk av Ole Anton senere i dag.

Her om dagen så jeg filmen Orphan. ELSKER DEN! Gud, for en bra film! Ble litt inspirert, så jeg prøvde å ta noen ”skumle” bilder av meg selv.


Her er noen bilder fra forige uke når vi kjørte Krok. Da var det meg, Aebykier og Veronica. Video HER

Kjørte snowracer på fortauet med mine to minste søskenbarn + Renate.

Jeg fant en utslått asiater midt på Gartneriet. Noen som savner henne?

Rosita begynte å grine fordi hun ville kjøre den store bakken og ikke den lille. Hihi, søt! ^^

fun in the snow!

Hei! Nå sitter jeg på skolen med Borghild og Malin. Malin syns jeg er rar siden jeg satt i mitt eget hjørne på datarommet og lo for meg selv, eller rettere sagt -av meg selv.

Søndag kjørte jeg Krok hele 3 ganger med Aebykier og Veronica. Kjempe gøy, men jeg fikk veldig vondt! Krok er en stor bakke til dere som ikke visste det. Liker at småunger kjørte forbi oss, hahha.

nyttår i filippinene

Hei! Jeg lovet dere en video fra nyttår, og her er den. Som jeg sa tidligere er det ingen raketter i Davao (pga ulykker). Det var litt kjedelig fordi det hadde vært kjempe kult og sett tusenvis av store raketter på himmelen, men det går bra. Hvert år er det så mange som samler seg utenfor huset vårt og lager MASSE bråk som jeg også har skrevet før. Det har noe med overtro å gjøre, men husker ikke eksakt hva det gikk ut på.. 

gjesteinnlegg fra enzo

Hallo, It’s me Enzo,

Too make Carolyn’s blog fun, I had an idea to write a post on her blog. So I’m gonna tell you guys about myself. I’m 19 years old, 6ft. tall and I’m in love with a beautiful girl named Carolyn♥. I grew up in a big city here in the Philippines called Quezon city, Manila. I grew up there till I was 10 years old and moved to Davao city(where me and Carolyn met). I’m now studying College as an HRM student and I’ll be graduating next year. I started my career 2 years ago, Since then I’ve had 4 jobs. I’ve been both a bartender and a barista. My most obvious talent is juggling bottles or what we bartenders call Flair. My biggest achievement must be when I competed for the TGI Friday’s Philippine bartending championships when I went up against 11 of the best bartenders you can find in the Philippines. I didn’t win 1st place though, but being one of the competitors for the national level was pretty awesome XD.  I’m gonna come back this year to get another shot for the championships. Well enough about me, now I’m gonna start talking about me and Carolyn <3. The first night I saw her was December 16, 2011. I still remember that night well. She was with her cousin, Johan when she walked inside the restaurant. It took a few night’s for us to get to really meet and know each other. Since then we spent ALL of our free time together. I knew that she was gonna go back to Norway soon. But that didn’t matter to me. I didn’t waste a single moment of my free time. When I wasn’t with her, I was either sleeping or working. That time, sleep wasn’t really important to me. I just slept from 2-4 hours daily so I could spend more time with her. For her last few days, I filed a 3 day leave from work (good thing my boss let me). We practically spent those 3 whole days together. Until the big day came 🙁  Since then I’ve never missed a day (night for me) on Skype. Just so we could talk 4-6 hours daily :). Our record is 13 hours 9AM to 10PM in Norway or 4PM to 5AM in the Philippines. 

I’m happy to answer any of your’e questions. Just write them in the comment field 🙂
Hade XD

spørsmål og svar

Hei! Jeg beklager at svarene kom litt sent, men bedre sent enn aldri. Jeg ser at det er MYE dere lurer på om Enzo! Hahha, men først vil jeg bare si at jeg svarer ikke på spørsmål som er for personlige 🙂

Kan du beskrive Johan og fortelle litt om hun? 🙂
Johan er mitt spudlende søskenbarn som er full av latter og glede. Du ser henne alltid smile og er det en person som er deppa er hun den rette til å få humøret opp igjen. Hun er 11 år og elsker å danse. Hehhe ^^

Kan Enzo komme til Norge å besøke deg?
Desverre er ikke det så enkelt, men jeg kunne ønske (håper) han kan komme en dag.

Kan du noen ord på filippinsk?
Ja, men jeg vet ikke hvordan man staver ordene. 

Var det ikke stress å sminke deg hele tiden?
Helt ærlig, jo. Jeg krøllet/ bølget/ rettet håret, brukte kjole, og sminket meg hver dag for en kjekk bartender 🙂  

Snakker du engelsk med familien i filipinene?
Det var det værste med reisen. Snakke engelsk! Hahha, jeg er ikke så flink til å snakke engelsk, men det går bra så lenge de skjønner hva jeg sier. 

Hvor ofte skyper du med Enzo ?
2-5 timer daglig. Skolearbeidet har blitt mindre prioritert enn vanlig pga det. Hehhe, men det går bra. 


Har du alltid bodd i norge?
Jepp, hele mitt 15 år lange liv. 

Kan du legge ut bilder av alle innkjøpene dine?
Utrolig at jeg skriver dette, men jeg shoppet ikke så mye. Alle pengene mine gikk til Friday’s! Jeg spiste der to ganger om dagen hver dag! Siden Friday’s er på Abreeza, så er det ikke så billig + at jeg alltid hadde med noen å spanderte på. Kort sagt er svaret, nei.  

Jhef har det bredeste smilet jeg noen gang har sett 😀

Hva synes familien din om deg og enzo?
Jeg tror de var glade på våre vegne 🙂

Har du møtt familien til enzo??
Desverre fikk jeg ikke gjort det. Skulle gjerne blitt kjent med dem, men tiden gikk så fort. 

Savner du Enzo ? Og hva betydde det der Tccic??
Jeg har aldri i hele mitt liv savnet noen så mye som jeg savner Enzo. Tccic står for ”Take care ’cause I care”  

Er det vanskelig å ha en samtale med enzo, er han god i engelsk?
Han er veldig god i engelsk, så noen ganger føler jeg meg litt dum. Men det går bra, han skjønner hva jeg sier. 

Hvordan blir du så fort kjent m masse randome folk?
Jeg vil ikke akkurat kalle dem randome folk. Det er hyggelige folk som begynner å snakke med meg og wups så er vi venner.Har du vært i noen andre byen i Filippinene? Manila? Cebu?
Jeg har vært i Cebu. Det kan hende jeg har vært i noen andre byer også, men da var jeg liten. Jeg syns Davao er stort nok for meg! Hehhe. 

Var dere på mall of Asia?
Nei, fordi det ligger i Manila, men jeg har sykt lyst til å dra dit! Vedder på at jeg kommer til å rote meg bort, hehhe.  

Hvor mange kjærester har Enzo hatt? Har han snakke om noen av dem?
Vi snakker om alt og ingenting. Vi er veldig nære hverandre og forteller hverandre absolutt alt 🙂 


Er det ikke en fare for å bli blind visst du bruker slike linser som du har? Er du ikke redd for at det kan skje visst du bruker det for mye?
Jo, man kan bli blind. Jeg vet jeg er dum og jeg anbefaler virkelig IKKE sirkellinser som jeg bruker til dere lesere. Dere kan lese et innlegg jeg skrev HER.

Så du om de hadde ekte uggs i filippinene?
Jeg så Uggs, men ikke ekte. 


Kan du plisssssssssssss lege ut flere bilder av filepine for det er så UTROLIG gøy og se på dem kan kan du lage sånn del 1 og del 2 osv
Koselig å se at dere likte bloggingen min fra Filippinene. Jeg har egentlig nesten brukt opp alle bildene nå, men jeg kan stjele noen flere bilder fra stefaren min.  

På et av bildene hadde du en bokstav eller noe, så ut som en tattoo. Har du tatovering?
Nei, jeg har ikke tatovering. For å komme inn i bassenget måtte man betale (selvfølgelig..). Siden slike folk som meg liker å gå ut og inn av bassenget, siden stranden er rett ved siden av. Da fikk jeg et stempel på armen, så de skulle se at jeg hadde betalt. 


Vil du flytte dit i framtiden?
Jeg har såå lyst til å bo i nabohuset vårt som blir kalt  ”Disneyhuset” eller ”advokathuset”. Utrolig fint hus med 4 etasjer og vakre utskjæringer, best av alt -det er rosa! Livet er utrolig hardt der nede og dårlig betalt. Det har jo selvfølgelig noe å si hva du jobber som, men skal jeg tjene bra må jeg bli doktor og det vil jeg ikke. Vennene mine som jobber på Just-g får bare 286 peso daglig som er ca 40kr(!!). Drømmen er at jeg kan bo i det fine, fine, fine huset og vinne lotto 😀 

Er du og Enzo fortsatt sammen ? Du er utrolig sterk jente 🙂
Ja, det er vi, men jeg lover dere -avstandsforhold er ikke lett. Vi har bra kontakt og snakker med hverandre hver dag. Jeg gjør virkelig hva som helst for å dra en tur dit i sommerferien.. 

Hvordan var første dag i Filippinene? 
De første timene var de fleste veldig sjenerte for meg, men etterhvert så ble det bedre. Carolyn (søskenbarnet mitt) var redd meg fordi jeg var ”americano” siden jeg var så ”hvit”, haha. Jeg fikk masse god mat og tok det egentlig bare med ro siden jeg nettopp hadde kommet.