Second hand

På facebok er jeg medlem av mange “kjøp og salg”-sider. Bl.a “kjøp og salg -barneutstyr”. Det er så masse fint! Ikke minst penger å spare. Jeg har både kjøpt, solgt og gitt bort veldig masse på disse sidene. Leker til barn og babyer er jo helt vanvittig dyrt. Jeg får hakeslepp hver gang jeg går forbi en rangle til 250 kr. For litt siden kjøpte jeg en kjempe stor pose full av babyleker! Det var en billig penge, men selger kunne gjerne informert om at lekene var veldig møkkete. Jeg vet ikke jeg hvor mange timer jeg har brukt på å rense og vaske alt. Nå er alt så godt som nytt i alle fall 🙂 Melinda er storfornøyd med alt sammen! Er hun fornøyd, er vi foreldre fornøyde også! 
 

Denne ranglen hun holder her var S sin leke da han var baby. Morsomt og ha! 

 

8 months

Det er 26. juni. 2016 og i dag er Melinda 8 måneder!! Hun blir bare større og større. Det går fort! Hun fikk smake på lasagn for første gang i dag. Lasagn på glassboks for babyer, om dere skulle lure. Den er det biter i, og det liker ikke Melinda! Hun har ikke fått noen tenner enda, så det var kanskje ikke det smarteste. Hun likte det veldig godt, men bitene var problemet. Hun holdt på å kaste opp stakkar! I går var vi ute å spiste lunch med et vennepar av oss som har en baby som er litt over to mnd eldre enn Melinda. Hun har allerede fått 5 tenner!! Hun spiste pannekaker som bare det. Melinda skulle også få smake en liten bit. Jeg troor hun likte det, men biter er problemet! Da gikk det ikke så bra til slutt da heller. Ups! Men det vil jeg tro kommer seg snart:-) 
Hun krabber ikke enda, men hun åler seg bakover. Hun har ikke kommet så langt med den delen. Og det er heeelt greit! Hun skal få tiden sin. Jeg skjønner meg ikke på mødre som stresser med at babyene deres skal krabbe, gå og alt som følger etter. Kan man ikke bare nyte barna sine som de er der og da? Alt dette kommer senere uansett. Jeg syns det bare er positivt jeg! Da trenger jeg ikke å bekymre meg like mye om alt mulig akkurat nå. Helsesøster sier det er like før det skjer store ting her, og det ser vi også. Enn så lenge nyter vi denne tiden ♥ 

Lips

For noen måneder siden ble leppene mine ganske så hovne. Det var litt rart, men jeg syntes det var litt fint også. Så gikk hevelsen ned. Det var helt ærlig litt skuffende. Haha. Jeg har hørt ganske mye om fillers. Ja, hvorfor ikke prøve en gang, tenkte jeg? Det var litt spontant, men jeg fikk fort time med en sykepleier. Ble jeg missfornøyd var det bare å ta det ut igjen. Jeg bruker Juvederm som filler. Det er en slags gele som har hyaluronsyre i seg. Det stoffet finnes naturlig i kroppen og gir huden mer volum og fuktighet. Ikke noe farlig stoff med andre ord. 
Det som er veeldig viktig når du skal ta fillers ER å være 100% at det ikke er juks. Da er det farlig. Gå til noen du har hørt mye bra om og gjør research! Viktig! 
Jeg gjorde det her på Lillehammer. Jeg var først på et sted jeg var sikker på var bra. Jeg fikk så dårlig service der at jeg droppet hele greia. Det var samme filler, men servicen var elendig. Det har masse å si når det kommer til injeksjoner.
Jeg booket time på et helt annet sted. Det er jeg SÅ glad for. Jeg fikk en sykepleier som var så snill, flink, hyggelig, dyktig og med masse erfaring! Skulle jeg gjøre det en gang til, er det ingen tvil om hvor jeg går 🙂

 


 

Dagen jeg fant ut at jeg var gravid

 

Klokken nærmer seg 03 på natten, men jeg er i tenkemodus. Jeg må skrive. Jeg tenker på den dagen jeg fant ut at jeg var gravid. Så har det seg slik at man enten blir glad for å bli gravid, eller så blir man lei seg. Jeg vet ikke hva jeg var når jeg tenker tilbake. Kanskje en miks av begge deler. Eller først var jeg lei meg, så ble jeg glad, så ble jeg lei meg igjen. Ja, en rar miks. 
26. februar. 2015 kl 06:31 fikk jeg svaret på graviditetstesten som sjokkerte livet av meg. Da hadde jeg lille Melinda i magen. Tanker og bekymringer strømmet på. Jeg klarte ikke å stå på beina. Jeg klarte ikke å puste! Med de to spinkle, skjelvende beina mine, klarte jeg å komme meg stille og forsiktig ut av leiligheten. Jeg var så redd! S lå og sov når jeg klarte å snike meg ut. På den tiden hadde vi ikke vært sammen så lenge. Jeg følte meg kanskje ikke helt trygg. Jeg turte ikke å si noe. 
 

Når jeg hadde fått tilbake pusten ringte jeg B, som på den tiden bodde langt unna meg. Hun skjønte det med en gang. Hun klarte å roe meg ned. Hva skulle jeg gjort uten bestevenninnene mine? Jeg er så inderlig glad jeg har to gode bestevenninner som jeg har hatt siden barndommen! Når vi snakket dukket emne om abort opp. Jeg husker jeg sa med en gang til henne når hun spurte: Abort, nei det kommer ikke på tale!! Jeg hadde nettopp fylt 18 år, var vettskremt og sjokkert. Tenk at jeg sa det da så bestemt! Jeg husker ikke helt hva B svarte, men noe slik som: så bra! Jeg skal bli tante!! 
 

Så hva skulle jeg gjøre videre nå? Jeg trengte bestevenninnen min, Anh. Hun er så fornuftig, bare hun vil! Snill, omtenksom og grei å snakke med<3 Jeg ringte henne og slo rød alarm. Da droppet hun absolutt alt hun hadde av planer de neste dagene for meg. Hun bor flere mil fra hvor jeg bor. Jeg hoppet rett på neste tog. Jeg hadde noen timer å tenke mens jeg satt på toget. Det var så surrealistisk. Jeg fikk så mange sommerfugler i magen når jeg satt på toget, det føltes ut som en hel dyrehage. Jeg tror kanskje jeg gledet meg litt også? Det var så mange følelser og tanker som bare spinnet rundt i hodet mitt. Jeg hadde også dårlig samvittighet fordi jeg plutselig bare dro. Jeg trengte rett og slett litt tid for meg selv. Jeg måtte fordøye det selv før jeg fortalte S. Ikke minst trengte jeg bestevenninna mi. 
Jeg fortalte ikke Anh på tlf hvorfor jeg slo rød alarm. Det trengte jeg ikke. Hun skjønte det hun også. Når jeg endelig kom frem til Sarpsborg tok vi runden med å kjøpe graviditetstester. Alle viste det samme som den første. 

Jeg skulle overnatte hos Anh et par dager. Eller, det var planen. Jeg var helt utkjørt etter alt dette, så jeg var veldig klar for å bare slappe av. Hjemme hos Anh var det et familiemedlem på en “ikke-så-bra-dag”. Det var jeg vandt med for h*n har noen dårlige dager nå og da. For å føle seg bedre må den personen alltid ha noen å rakke ned på. Er det ikke trist når folk er slik. Denne nedtråkkingen startet på Anh. Anh har så bein i nesa og er så flink til å snakke for seg. Fy fader som jeg ser opp til den dama! Siden Anh er så tøff, så førte dette videre på meg. Jeg ble så verbalt angrepet av dette familiemedlemmet at jeg har ikke ord! Jeg har aldri i hele mitt liv opplevd noen som har sagt så stygge ting til meg! Jeg tror jeg aldri har vært så lei meg. Jeg var så overrasket og lei meg at jeg klarte ikke å si et ord. Tårene bare raste ned og jeg så sikkert ut som den svakeste personen på jord. Vet dere hva?! Akkurat DET er noe jeg angrer på i livet mitt. HVORFOR stod jeg ikke opp og snakket for meg. Dette var overhode ikke greit. Man skulle da tro at et voksent menneske i midten av 20-årene visste bedre. Jeg hadde hatt en lang dag. Ikke minst hadde jeg funnet ut at jeg var uforventet gravid!! Jeg hadde så mye annet som foregikk i hodet mitt. Jeg har verdens beste bestevenninne som sto opp og forsvarte meg! Jeg kjenner jeg får tårer i øynene når jeg skriver dette fordi… det eneste jeg tenker på er hvor fantastisk Anh er<3

Det endte med at jeg og Anh dro bort et par dager for å samle tankene. Det klarte vi. Vi danset, lo, sang, skravlet og så film til langt på natt. Til tross for den vonde dagen som var den 26.februar, så var alle andre dager fine. Viss vi ser bort i fra den ekstreme kvalmen jeg hadde i svangerskapet. Etter to dager, dro jeg hjem og var klar til å fortelle S den store nyheten. Han ble selvfølgelig overrasket. Det var han en stund også. Til slutt ble det en gladnyhet om at vi ventet en liten jente!:-) Muligheten for abort var der noen uker, men siden dag 1, så var jeg ganske klar på at det skulle ikke skje.  

LYKKELIG SLUTT!! ♥

Hadde jeg tatt en test nå i dag som hadde vist positivt, så hadde det vært veldig annerledes!! Da hadde jeg hylt, danset, skreket og ropt av lykke!! Jeg og S har selvfølgelig lyst på flere barn sammen (edit: jeg har lyst på tre til, mens S greier seg med én til..). Vi planlegger ingen barn akkurat nå, eller i nærmeste framtid. Vi er ganske enige om at det passer Melinda å bli storesøster når hun er ca 3 år? Nå skal vi bare nyte hver dag mens den lille jenta vår fortsatt er baby<3 

Spørsmålsrunde

Det har kommet inn litt spørsmål her og der. Jeg tenkte å samle dem alle og svare på dem i eget innlegg. Det er en stund siden forrige spørsmålsrunde, så vi kjører på med en ny en! Still meg spørsmål i kommentarfeltet om det er noe du lurer på:-) Neste uke har jeg full timeplan, så svarene kommer neste helg!
 

Første gang på vannski

For en sommeridyllisk dag dette har vært<3 I går pøset det ned som bare det. I dag ble det skikkelig temperatur og sol. Jeg og noen venninner har stått på vannski i dag!! Eller det ble til at det kun ble jeg som gjorde det. Hehe. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det. I dag hadde jeg muligheten. Man må da bare gripe sjangsen når slike muligheter dukker opp, gratis! Jeg syns det var kjempe gøy! Meen litt skummelt når jeg så andre prøve det før meg. Det så veldig vondt ut når de falt i så stor fart..

Fine jentene! 

Melinda er så klart med hun også. Ikke unormalt at hun drar til seg all oppmerksomhet akkurat! Hehe. Forresten har dere sett den videoen på internett av en baby på 6 mnd som står på vannski. Altså det er helt utrolig! Hun mestrer det helt perfekt! Bare 6 mnd! Melinda er 7 mnd… 🙂

Anna og lille M <3

Såå var det min tur! Jeg sa alltid at jeg kunne være neste og vente litt. Den unnskyldningen kom jeg ikke langt med når jeg var den eneste i kø..

Det var så mye å huske syns jeg. Bein, kne, avstand mellom ski, rygg, symboler og tegn osv… 70% var glemt i det jeg kom i det kalde vannet.

DER var jeg på beina! Det var såå gøy! Jeg falt fire ganger på runden min. Jeg ble så sliten i armer og bein. Det var skikkelig ille. Jeg klarte ikke å holde noe etterpå. Selv kameraet var vondt å holde fordi jeg var så stiv i armene. Jeg hadde null sjangs til å få opp bildøren. S måtte gjøre alt for meg en stund. Haha. Det var egentlig helt forferdelig. Heldigvis fikk jeg myknet meg opp på Elixia like etterpå.

Fallene var ikke så vondt som jeg trodde. Kanskje jeg bare hadde flaks? Eller så var jeg full av adrenalin!

Da har jeg gjort det også!:-D

Prinsessa mi ♥

Rainy

Det pøser ned her i dag. Det gjør ikke noe! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir småtrøtt av regn. Vi har hatt en så fin dag! Dagen startet med at vi våknet brått av at det ringte på døren. Mamma, Rune og Leo har tatt turen til Lillehammer, igjen. Da var det ikke noe sløving på oss denne morgen! Hehe. Eller klokken var jo nesten 11, men vi sover vanligvis til mellom 11-12. Melinda har mammaen sin sitt sovehjerte. Ingen tvil. 
 

Gullet mitt!! Frokosten er inntatt, bading og morgenstellet er gjort. Da er vi klare for dagen! ♥

Skinny vanilla latte – namm!

Her er det ei som skal få med seg absolutt alt! Det er litt trist, men nå må vi bytte til sportsdelen. Da føler jeg ekstra på det at hun er blitt så stor! 

Leo, vår Leo ♥

Rune, mamma og Melinda ♥

Dagens antrekk. Så utrolig digg å gå i! Jeg og en venninne var på shopping i går og vi begge gikk ut fra butikken med denne kjolen fra BikBok som vi fikk mer enn 50% på! 

I dag ble det biffmiddag på Egon. Åhh det er LENGE siden. Jeg og S har fast biffbestilling her, hehe. Biffen er så forskjellig fra gang til gang. Viss det er lite folk er den kjempe god, men viss det er mange folk ender man alltid opp med tørr biff. Det gjorde jeg i dag + ventetid på mer enn 45 min. Jeg mener da at man bør opplyse kundene sine om lang ventetid. Det sa jeg også til servitøren. Men det var godt!:-) Det er i alle fall verdt å bestille en ekstra peppersaus! 

Nei nå må jeg dra å trene igjen! Jeg har utsatt det i én time nå. Det frister bare ikke å gå til Elixia + jeg er småtrøtt av regnet. Når har jeg også synket så godt ned i sofaen. Vel, klaging hjelper ikke! Jeg får så dårlig samvitighet om jeg velger sofaen fremfor trening. Man har da SÅ bra følelse når man er ferdig med økten. Jeg bruker YT sjokolade-restitusjonsdrikk etter trening. Jeg virkelig elsker den, så det er min belønning! 

Favorittskjørt

Var ikke dette skjørtet bare så enkelt og fint? Jeg likte det såå godt. Jeg dro det med meg hjem fra BikBok for ca et par uker siden. Det var på 50%, hihi, det også. Jeg kjøper kun klær som er på salg. Med mindre det er noe spesielt. Jeg tror jeg kan kalle det mitt nye favorittskjørt! Eller det er helt til jeg kjøper et nytt skjørt, da er det plutselig favoritten! ♥

Forresten så har jeg klart og sølet is på det allerede. Typisk meg.