50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 24 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? S, Melinda, onkelen min, Morten og barna hans.

3. Hvor høy er du? 1.69. Skulle ønske jeg var 1 cm høyere fordi da kunne jeg sagt 1.70! 

4. Hvilken film så du sist? Vi hadde akkurat på Hot Chick i bakgrunnen mens vi trente. Kan ikke si vi så på den akkurat, men i går så jeg og S Big Daddy med Adam Sandler. Den må dere se! Den var søt og morsom:-)

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringte S sist 🙂

6. Hvem ringte deg sist? Søskenbarnet mitt Rosita på 8 år, hihi. Hun lurte på om hun kunne komme å besøke meg. Aww♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? “Så bra;-) Nå er det hyttekos ved peisen med Grandi’s. Tor-storm har ikke kommer hit enda. Klem, hils Steinar”

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Akkurat nå i dag som jeg har permisjon, vil jeg si ringe! Jeg er jo som regel bare hjemme, så det er veldig trivelig å snakke med en sjel i blandt! 

9. Hva er ditt favorittsted? Hehe, jeg må nok være kjedelig og si -hjemme! Eller alle steder kan være fine så lenge jeg har med mine to kjæreste, Melinda og S ♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Steder hvor det er alt for kaldt, eller for varmt. Jeg må nok også si slike skumle bakgater i store byer når jeg har gått alene. Etter jeg møtte S har jeg aldri gått alene, og jeg kommer garanter aldri til å gjøre det igjen heller. 

11. Når så du moren din sist? Det er faktisk litt over 3 uker siden nå. Hun har vært og feriert på Filippinene i 3 uker og kom faktisk hjem i dag. Jeg ser henne nok i løpet av neste uke. Hun har skrevet på melding mens hun var borte at hun har savnet Melinda. Flere ganger enn jeg kan telle på fingre og tær. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Brun, men jeg bruker fargelinser og varierer gjerne på øyenfarger. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? En stjerne skinner i natt, Himmel på jord og Home for Christmas! Hører på disse gjerne om det ikke er jul også. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

15. Når våknet du i dag? Ved 9-tiden våknet jeg av Melinda som smilte fra øre til øre og var kjempe glad for at jeg også våknet. Tenk at jeg er så heldig og få oppleve det hver dag<3 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da bor vi fortsatt på Lillehammer i et stort hus. Jeg har tre barn til med S, gift og jeg har funnet et yrke jeg virkelig liker. Da har jeg fulltidsjobb med det yrke jeg har valgt. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Bl.a innbrudstyver. Som liten hadde jeg lange ører og fikk med meg alt, selv om de voksne satt i et annet rom. Det er noe jeg skal huske på til mine egne barn, når det begynner og skjønne mer. Jeg fikk iallefall med meg fæle ting innbrudstyver gjorde. En kveld jeg ikke var så gammel, men var alene hjemme, var det en varebil som kjørte frem og tilbake forbi huset vårt. Jeg trodde det var innbrudstyver, og gjemte meg under senga helt til noen kom hjem. Aldersgrense på filmer eksisterte ikke for meg. Mordere og narkomaner var jeg redd en liten stund. Spøkelser og gjenferd var jeg veldig redd! Søskenbarnet mitt, Aebykier brøt seg inn i huset vårt når jeg var hjemme alene og dusjet. Hun byttet bakgrunn på dataen, flyttet på ting, banket på vinduer midt på natten og åpnet døren så den sto på vidt gap. Jeg trodde dette var spøkelser! Hun avslørte seg selv flere år senere…

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? DETTE. Hahaha det er SÅ fortjent!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg syns det er så vanskelig å svare på slikt om seg selv. Jeg måtte spørre S og han sier jeg er blid! 🙂

20. Hva er din verste egenskap? Ammetåken gjør så jeg glemmer alt og bare surrer. Jeg er glemsk, men i disse dager er jeg veldig glemsk. Glemsk og surrete. I sta skulle jeg lade telefonen når varselen for 20% dukket opp. Jeg gikk og fant laderen og plugget den inn. En ny varsel dukker opp, 10%. Jeg hadde visst ladet macen og ikke mobilen min. Hehe.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer veldig an på. Noen ganger med, og noen ganger uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre. En veldig stor som dekker hele 1.50 sengen og to vanlige.

23. Hva er det rareste du har spist? Kanskje iskrem på brødskive?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller tøffler.

26. Hva hører du på akkurat nå? Radio.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Sjokolade. Jeg er et sjokolademenneske. Elsker alt som er sjokolade!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Brownies og oreokake.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har aldri vinnerflaks. Da må jeg tenke på de gangene jeg faktisk har vunnet. Jeg har vunnet en marsipankake og en lommekniv som jeg kan komme på nå. Ellers noen tjuekroninger på flaxlodd. Jeg liker ikke marsipankake, så da må jeg si småpengene.

30. Liker du kaffe? Ja! På café bestiller jeg alltid chai latte. Ellers drikker jeg den svart.

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg tar som regel en proteinshake. Før var jeg veldig glad i frokost. Etter graviditeten har jeg ikke hatt særlig sansen for det. Derfor er det veldig fint med en shake.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Jeg hadde ingen, men på ungdomsskolen hadde jeg en favorittlærer som het Bjørn som alle elsket. 

33. Kan du spille poker? Jeg har såvidt spilt noen ganger, men jeg har glemt det. Jeg bare tapte og var veldig dårlig.

34. Hva har du spist i dag? Proteinshake, en brødskive med makrell i tomat og pølser. 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Historie interesserer meg veldig lite. Det gjør også historiske personer.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRK mp3.

37. Vil du ha barn? Jeg er så heldig og har nylig fått et barn♥ Jeg vil så klart ha flere. Jeg vil ha 4, men det går bra med 5 også. Hihi, elsker barn og babyer<3 Før jeg fikk Melinda ville jeg ha to, men det har endret seg nå!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Nå sover jeg på venstre. Jeg og S byttet på hvilken side vi skulle sove på en stund, men nå har vi “slått oss til ro”. Haha. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

41. Hva bruker du helst penger på? Mat. Vi har ikke kjøpt så mye til Melinda fordi alle andre gjør det! Hun får så masse. Både bleier, våtservietter, klær, NAN og alt hun har behov for. I det siste har jeg brukt penger på ting vi trenger til dåp. 

42. Eier du dyrbare smykker? Dyre smykker, eller generelt smykker har jeg ikke sansen for. Skjønner meg ikke på folk som har så lyst på gull/ sølv/ diamant smykker, ringer osv. Det blir for mye blingbling for meg! Men jeg tror jeg faktisk har noen smykker som er verdifulle som jeg har fått i gave. De har aldri blitt brukt og jeg har såvidt sett dem.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Broen, Prison Break, Homeland, The 100 og Orphan Black.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Neste helg da har jeg planer om å spørre om mamma vil være her hele helgen. Mens hun passer Melinda kan jeg og S gå på date, kino, gå på skøyter og dra til Hafjell og stå på twintip/ slalom! Hihi gleder meg<3

45. Kan du stå på slalom? Ja.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig. Ikke være for innpåsliten, og ikke bare snakke om seg selv. Vise at du bryr deg om andre og ha en morsom humor.  

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Alle har vel telefonen sin standard ringetone? Jeg har iallefall iphone-ringelyden.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg drikker aldri siste slurk av brusen i plastikkflaske. S tar alltid siste svelgen min, haha. Viss det er glassflaske er det noe helt annet! Da drikker jeg hver dråpe!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? S sin Liverpool-trøye. 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg si. Blir glad hver gang noen ringer og spørr om de kan komme å besøke meg. Eller inviterer meg på besøk. Eller ut på café! Jeg liker også veldig godt og bare være hjemme med den lille familien min ♥

En perfekt lørdag

Halloisen! Det har vært en veldig fin lørdag! Når Melinda vekket meg med det bredeste smilet var solen stor og sterk på himmelen. Ingen tvil, vi skulle ut og nyte det fine været!<3 Jeg fant frem bæreselen og tenkte det var perfekt å gå fra byen og opp hoppbakken her i Lillehammer før ungdoms-OL. Det gjorde vi… forsåvidt. Når vi hadde gått alle oppoverbakkene og var klare for det siste, trappene. Da var området avsperret og vakten ba meg pent om å dra igjen. Da får vi heller prøve på nytt etter ungdoms-OL er ferdig 🙂

Etter vi kom hjem til ryddet leilighet (hiihi, min mann kan!) var det ikke lange tiden før det ringte på døren. Onkelen min Morten, og barna hans kom på et hyggelig besøk! Jeg blir såå glad for å få besøk♥ Her koste vi oss med masse søtt og godt til kaffen. Vi spilte også brettspill i noen timer. Jeg er så glad i brettspill, og det var det nok flere som var også;-) Hehe! På kvelden har jeg og S gått trilletur og sett Liverpool på skjermen, så klart hehe. Det kan vi da ikke gå glipp av! Nå blir det filmkveld ♥

Café

I dag møtte jeg endelig venninna min, Gloria igjen. Det var godt å se henne! Jeg har ikke fått sett henne siden slutten av graviditeten. Det var virkelig på tide at hun fikk treffe Melinda. Man kan ikke la være å bli babysyk når man ser henne. Hihi. Vi gikk trilletur i det fine været. Det var varmegrader, så jeg måtte kaste av meg kåpen flere ganger! Vi gikk på en café som ingen av oss hadde besøkt før. Den var så liten, gjemt og koselig. Ikke beregnet med barnevogn der, hehe. De hadde all verdens av sjokolade. Nei, egentlig ikke. Det var mye, men bare belgisk som jeg forsto! Dit må vi dra igjen snart. Jeg og Melinda har hatt det så koselig sammen med deg, Gloria ♥♥

Min favoritt-ting i hverdagen

…Det er og gå trilleturer! Det er jo bare så koseliiig. Med noen, eller alene, like fint uansett! Melinda sover så godt når hun er ute i frisk luft. Hun elsker at veien er litt ekstra humpete. Melinda får frisk luft, jeg får frisk luft -det er så godt og komme seg ut når vi er så mye inne. Lillehammer er full av bratte bakker, så trening i seg selv er det også.  Emmaljunga-vognen min er perfekt å trille nå, ikke minst, så er den så fiiin! Igjen, hvor mange ganger har jeg sagt at denne vognen er så fin?! Nå som jeg er i gang må jeg si jeg er såå fornøyd med RisaRosa vognposen også da. Fornøyd mor!

Permisjonsdagene

God kveld! I går natt var en nokså slitsom natt for oss. I går skrev jeg et blogginnlegg om at Melinda var tre måneder og hadde fått vaksine. Hun ble visst dårlig igjen etter jeg skrev hun hadde blitt bra, stakkar. Så vi hadde en våken natt og fant ikke senga før 04-tiden. Stakkar jenta vår. Vi hadde legetime 08:30, så det ble ikke mange timene med søvn. Det går bra, det er jeg vant med. Med en gang vi var ferdige der møtte vi søskenbarnet mitt, Aebykier. Fra der møtte vi svigermoren min. Vi koste oss på café med kaffe og kake. Jeg har aldri vært så mye på café som nå! Hehe. Aebykier dro videre siden hun bare hadde et lite mellomstopp her på Lillehammer. Jeg, svigermor og Melinda sin oldemor gikk trilletur og koste oss på restaurant senere. Fy søren, de to er noen spreke damer♥ Senere skulle jeg bare på Jernia for å kjøpe noen dåpsting, men kom hjem med den største BikBok-posen full med salgsvarer! Ikke helt planlagt. Etter en natt med noen få timer søvn og en full dag, var jeg så sliten at jeg sovnet rett på sofaen i sekundet jeg la meg ned. Nå skal jeg og snuppa se én eller to episoder med Homeland før vi tar kvelden, igjen. I morgen er det café og trilletur igjen med en venninne. Permisjonsdagene med baby må man bare kose seg i så lenge det varer<3<3 Det gjør jeg!
 

En ny liverpool-supporter

Mannen i huset er stor Liverpool-supporter. Da er det ingen bombe at vi har smokker, flaske, pysj og penklær til Melinda som er rødt og godt merket med “Liverpool”. Hihi, hun er den nyeste og søteste Liverpool-supporteren! Jeg er ikke like engasjert i fotball eller noen slags sport, men jeg får si jeg holder med Liverpool. Da blir S glad neste gang han er innom bloggen min og ser at jeg står frem og sier dette! Når man er så stor supporter som S, syns jeg det er søtt at han vil dolle hun opp med alt som er merket “Liverpool”. Hihi. MEN når det kommer til interiør!! Det er noe helt annet! Jeg syns det er super, super, super harry når jeg ser noen henger opp bl.a fotballtrøyer på veggen! 
Den aller første gangen jeg var hos S, var det første jeg så når jeg kom inn døren et rødt maleri/ bilde med Liverpool. Jeg tror tredje eller fjerde gangen jeg var der, så tok jeg det ned og la det i boden hans. Hehe. Der har det vært siden den gang.

Melinda 3 måneder!

..Ja, allerede! Vi var på helsestasjonen for kontroll i går. Vi var der også tidlig i januar, da veide hun 4,9 kg og i går var hun 5,7 kg! Som hun vokser og legger på seg! Siden hun er 3 mnd nå var det vaksinen som sto for tur… Helsesøsteren spurte om jeg var klar for dette. Jeg svarte med at det kommer jeg nok aldri til å bli, så du må bare gjøre det! Først var det siste del av rotavirusvaksinen. Den er grei. Da fikk hun litt søtt i munnen, så var det gjort. Men så skulle det være sprøyte i begge lårene. Vaksinen var mot difteri/ stivkrampe/ kikhoste/ poliomyelitt/ Hib-infeksjon. Helsesøster sa at nå kom hun til og gråte mer enn vanlig og det kom til å gjøre vondt akkurat da, men det gikk fort over. Tårene presset på når hun fortalte det, selv om jeg visste det. Mammahjertet gjorde så vondt, dere aner ikke! Det å være forelder og se at barnet ditt har det vondt -det fins ikke noe verre. Helsesøster sette første sprøyte i venstre lår og Melinda fikk en rykning fordi hun ble skremt, også kom det vonde hylet. Uff, det var ikke noe morsomt å se på! Etterpå var det andre låret, men hun fikk så mye skryt når hun var ferdig♥ Senere samme dag fikk Melinda feber, som er en av bivirkningene etter vaksinen. Hun var ikke på topp da, stakkar. I dag er hun heldigvis fin igjen. Smiler, spreller, spiser og ler!

Se så stor!

Hallo! Vi har vært på nok en bursdagsfeiring i helgen til en prinsesse jeg er tante til♥ Det er så kos at jeg endelig er blitt tante! Jeg er jo enebarn, så om jeg ikke hadde møtt S, hadde jeg nok ikke blitt tante noen gang! Hihi, men det er jeg nå! Det er bare sååå koselig. I morgen skal jeg og Melinda på 3 måneders-kontroll. Tenk! Allerede?! Det var jo ikke lenge siden jeg blogget om kontrollen da hun var 6 uker! Uff jeg gruer meg litt. Vi skal ta andre del av rotavirusvaksinen og det blir sprøytestikk i begge lårene. Mammahjertet kommer til å gjøre så vondt! Kanskje jeg skal melde meg syk og utsette det. Nei, dette må gjøres før eller siden! Like så greit og få det overstått. 

Se så stor hun er blitt! Det er først nå jeg ser det, når jeg ser det på bilder. Eller når andre bærer på henne. Slik jeg holder henne på bildene under, elsker hun! Jeg blir bare så overrasket over hvor fort hun vokser. Det blir virkelig spennende og se vekten hennes når vi kommer på helsestasjonen i morgen. Det gleder jeg meg til iallefall. 
(Ps: Blogg.no sin bildeopplasting irriterer meg til hundre om dagen. Hvorfor blit kvaliteten 60 ganger dårligere?!)

The sweetest thing

Hei og god morgen fra oss! Eller god dag. Både jeg og Melinda har nettopp spist og vi er ferdige med morgenstellet. Vi våknet rundt halv 12 begge to. Jeg var oppe og ryddet, vasket gulv og vasket klær til klokken 03 i natt, så det er godt man kan sove ut. Iallefall når sjefen går med på å sove lenge! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er mest effektiv på natten. Jeg kan også sitte og lage scrapbook til den tiden på natten. Da er jeg mest kreativ! I dag har vi ikke så mange planer. Jeg må nok ta meg en trilletur i byen etterpå og finne en bursdagsgave siden vi skal i selskap i morgen. Det blir kos. Kanskje jeg skal ta meg en treningsfri dag for en gang skyld også. Selv om det frister og booke seg inn på en gruppetime! 

Jeg fikk en blomsterlevering i går. Mange roser, både hvite og rosa. Nå har jeg nye friske (falske) roser i stuen. De er helt like som de rosa som dere har sett i DETTE innlegget. Bare at de er hvite og ikke rosa så klart, hehe. Nok et Ebay-funn<3 Selv om favorittfargen er rosa, ble det mye finere med hvite. Jeg tenker og dekorere med dem i dåpen. Derfor har jeg bestilt så mange:)

Babyføtter….. er ikke det bare det søteste man ser?!? ♥ ♥ ♥

Got to love Ebay

Jeg er godt i gang med å handle inn dekorasjon til dåpen. Det har gått mye i Ebay. Når jeg handler inn pynt til dåpen tenker jeg at det lønner seg å finne noe man kan bruke senere. F.eks i barnebursdag når hun skal ha det. Av en eller annen grunn klarte jeg og rote meg bort i fra dekorasjon til lommebøker! Jeg fant disse tre som kostet litt over 20 kr pr stk. Var de ikke søte?! Eneste jeg savner er plass til mynter. Når man åpner den er det kun kort og pengelapper det er plass til.