Hvor er “hjemmefølelsen”?

 

Nå har vi bodd i den nye leiligheten i to uker. Det har gått fort, men samtidig sakte. For meg var det veldig trist å flytte fra den gamle leiligheten. Gamle, det føles så rart å skrive. Der var det så lite, koselig, varmt og trygt. Her i det nye er det dobbelt så stort, dobbelt så kaldt. Jeg savner veldig mye den gamle leiligheten. Det sier jeg til alle som spørr hvordan jeg trives her i den nye. Det er så nytt, så uvant, helt ny beliggenhet, nye naboer. Ja, nytt. Jeg er en person som ikke liker nye og store forandringer! Jeg liker ikke at det blir nytt design på sosiale medier, jeg liker ikke at det blir nytt treningsprogram på timene jeg pleier å være med på fast. Men… vi kommer ikke til å flytte tilbake fordi jeg ikke liker at alt er “nytt”. Viss jeg skal se positivt på dette, noe jeg prøver så hardt å gjøre -så liker jeg meg bedre her nå enn jeg gjorde de første dagene. De første dagene føltes det ut som jeg var borte, kanskje på besøk hos noen, jeg vet ikke. Av og til så jeg på klokka for å se hvor mye den var. Var det ikke på tide å reise hjem snart? Første uken var det så rart når jeg skulle dra hjem fra jobb. Jeg gikk en helt annen vei og gikk inn i denne leiligheten og alt føltes såå fjernt. 
Sakte, men sikkert kommer ting på plass. Jeg følte vi hadde kommet bra i gang med oppussing, men dere vet kanskje hvordan det er. Når man først begynner med én ting, er det fort flere ting som baller på seg. Akkurat slik er det nå! Helt til slutt blir det nok knallfint her, det er jeg sikker på. Jeg gleder meg til å vise venner og familie vårt nye hjem når alt er på plass. Men.. det kommer ikke til å bli som før! Tenk så mange fine minner jeg har lagt igjen. Det var der jeg forelsket meg, der forholdet vårt utviklet seg, der jeg fant ut jeg var gravid og der jeg gjennomførte halve fødselen min(!). I den bitte lille 43 kvd store leiligheten♥ 

Et lite TB-bilde. Dette ble tatt i julen og her var vi klare for julebord. Stua vår var stort sett fullt opp med leker, men det syns jeg bare var koselig:-) 

 

Turen vår til Paris i video

I september 2016 var jeg og S på kjærestetur til Paris. Jeg har laget en egen kategori som heter “Paris 2016” i sidemenyen som du kan ta en titt på om du vil. Det var en helt fantastisk tur! Bare vi to var det! Man vet ikke hvor lett det er å reise alene, før man selv har fått barn OG skal reise alene! Vel.. nå har vi bestilt oss en ny reise♥ Til et litt varmere strøk enn Paris (selv om det var meget bra temperatur når vi var der i september). Nå snakker jeg hvit sand, palmer, blått vann, tropisk luft…. Dette skjer i mars!! Håper dere vil følge bloggen min da:-) Her er noen videoklipp fra Paristuren vår<3

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Ellers er dette en periode hvor jeg ikke har tid til bloggen. Vi er midt i flytteprosessen nå + oppussing. Det er slitsomt, men gøy også! I dag er vi i gang med å bytte gulvet, jeg har startet å pusse vinduskarmer… jada.. det går fremover! Vi må være ferdig innen torsdag(!!), Det er SÅ mye som skal gjøres. Jeg prøver å være ganske rolig, men S er veldig stresset og sier han blir enda mer stresset om jeg skal være rolig. Haha. Nei… jeg gleder meg i alle fall til å bli ferdig:-)