Sneak peek: barnerommet

 

(Ja jeg vet jeg har gjort en stygg feil her…. men kan dere se den?)

Da var vi endelig snaaart ferdige med barnerommet. Det mangler kun en ny taklampe der nå. Jeg tenker en skikkelig jente-lampe med krystaller. Det tror jeg blir fint! Vi har fått en stor slik en i stua nå også, og den er så fin! Det viktigste er at Melinda trives på rommet sitt og det ser vi hun gjør. Det har vært veldig gøy å planlegge barnerommet, så det er nesten litt trist det snart er ferdig. Vel.. vi får håpe jeg (vi) får planlegge flere barnerom om noen år (hihi♥). 

Valentine’s

Hadde dere en fin valentine’s day i går? Det hadde jeg! Det var ikke måte på hvor bra jeg ble behandlet. Rett etter jeg var ferdig på jobb dro jeg på trening. Når jeg var ferdig der ventet det en blid mann som overrasket meg med DEN rosebuketten! En stor pose med smågodt og masse annet godt. Jeg hadde ikke spist godteri enda i 2017, men det siste døgnet har jeg spist så mye at jeg tror det holder til jul. Haha! Vi spiste godteri i hele går kveld og vi lagde favorittmiddagen vår. Massasje, champagne, film og masse kos♥ Vi har egentlig ikke tid til sånt, men valentine’s day er jo ikke hver dag akkurat. Visste dere at 14 februar er favorittdagen min? Jeg liker valentine’s day bedre enn bursdagen min, nyttår, jul… Jeg sa selvfølgelig ikke dette da jeg var singel, haha.. da likte jeg ikke valentine’s day i det hele tatt. Jeg hatet all mulig slags kliss-klass, men kanskje jeg bare var sjalu på alle som hadde det. Nå er jeg skikkelig klissete blitt. Jeg blir småirritert inni meg når kjærestepar sier at valentines bare er noe tull. HVORFOR det?! Da setter man av tid med sin kjære og gjør noe koselig man vanligvis ikke gjør hver dag. Det trenger ikke å være store greier. I fjor leide vi hotell en helg for å feire valentine’s (innlegg HER), i år ble den feiret hjemme OG det spiller ingen rolle hvor eller hvor “stort” du må gjøre det -så lenge du er med din kjære ♥
 

Min lille nr.2 valentine<3

Melinda har ikke vært i den beste formen i det siste. Hun får vanligvis ikke lov, men nå som hun er småsyk får hun lov til å spille fantorangen på mobilen min. Da blir hun SÅ stolt når hun får drive med noe hun vet hun vanligvis ikke får lov til. 

Jeg elsker morsdag!

 

I går var jeg på bursdag og i dag er det… MORSDAG♥ Enda en ting å feire! Gratulerer med dagen til alle flotte mødre. Dere er noen superhelter!:-)
 

Stoort glis for morsdag<3

Kosestund på gulvet. Det liker vi! Både Melinda og S lå fortsatt i sengen da jeg dro på treningssenteret i dag tidlig, så morgenkosen måtte vi ta når jeg kom hjem igjen<3

Melinda kaster seg frem om dagen for å gi oss kyss. NOE så nusselig. Lurer på hvem som har lært henne opp, hmmm…. he he

Rett fra trening og gårsdagens sminke (hurra for vippeextensions!) 

Temperaturen var iskald, men solen var så vakker på den klare himmelen. Det måtte bli en utedag! Vi har kjørt akebrett og grillet pølser i gapahuken. Det var altså såå koselig og gjøre noe slik når det har vært mye jobbing i det siste + ny leilighet. Nå teller jeg ned til vi skal på en tre ukers ferie om ca 1 måned..!

Frøkna her elsker å kjøre akebrett. Hun blir skikkelig irritert om vi er for lenge rolige. Hun skal ha fart og spenning -og det fikk hun! Vi sendte henne nedover bakken med humper. Jeg hadde hjertet i halsen de første gangene, men hun lo og hadde det SÅ gøy. Selvfølgelig ville hun bare mer og mer. Jeg måtte løpe opp og ned, opp og ned. Det ble nesten treningsøkten det i seg selv. 

Pølsegrilling<3

Takk for en helt knallfin dag! Nå vurderer vi takeaway-mat. Søndager♥

Did you know?

– Jeg vil enten ha et stort eller lite bryllup. Et medium bryllup er altså ikke aktuelt, haha. Jeg drømmer om et strandbryllup på Maldivene.
 

– Jeg bestiller alt for mye når jeg er sulten. Her snakker vi fire Egonskåler med fløtegratinerte poteter til biffen m/ pomfri. 
 

– Jeg har vært fotograf for Lilli Bendriss. Jepp, det stemmer. Haha. Hun ga meg mobilen sin og spurte om jeg kunne ta bilder av hun og følge sitt. Det var ikke bare ett bilde som kunne gjøre den dama fornøyd for å si det slik. Det ble en del.
 

– Jeg har prøvd å sett serien SKAM. Jeg har til og med gitt den (nesten) en hel sesong. Jeg forstår bare ikke hva som får hele det Norske folket til å bli frelst av den serien?! Jeg syns den er så dårlig og ser bare ikke hva som får folk til å se på det…?
 

– Jeg kunne ønske jeg likte tomater. Altså, jeg hater det. Jeg har prøvd og fått meg selv til å like det med å smake på det nå og da. Det er like ille hver gang. Det går bare ikke. Er vi på restaurant og jeg får tomat, spørr jeg alle om det ikke er noen som vil ha litt ekstra tomat. 

 

– På noen bilder syns jeg selv det ser ut som jeg har photoshopet ansiktet mitt. Spesielt om jeg smiler og det er tatt fra siden. Da mener jeg photoshopet på en rar måte og ikke fint. Det ser så bølgete ut. Hahaha, jeg må innse at det faktisk er slik jeg er. 
 

– Noe som irriterer meg kjempe mye med barberhøvel-reklamer er at jentene der shaver leggene sine uten et millimiter langt hårstrå. Hva er vitsen da egentlig?! Vis meg noen legger med hår, og fjern håret med høvellen istedet. Da skal jeg tro på produktet dere prøver å selge…

Green

Før jeg starter med det innlegget egentlig skal handle om, så måå jeg bare fortelle dere hva som skjedde i går!! Jeg føler jeg traff min soulmate! Faktis ikke tull. OK, så alle vennene mine vet hvor ekstremt stor fan jeg var av serien Ghost Whisperer tidlig i ungdomstiden min. Første gang jeg så den aller første episoden var jeg 11 år. Hovedpersonen var den vakreste Jennifer Love Hewitt som heter Melinda i serien. Fra den dagen var jeg fast bestemt på at barnet mitt skulle hete Melinda. Ikke fordi hun var mitt aller største forbilde på den tiden, men jeg hadde aldri hørt navnet før. Det var bare så vakkert! Jeg fortalte det til alle. Til og med læreren jeg hadde på den tiden. Læreren svarte med “Det kommer ikke til å skje, det er bare noe du sier akkurat nå”. Jeg husker at jeg til og med søkte på alle som hadde Melinda som navn på Nettby for så å skrive til dem at de har et nydelig navn. Haha, kjenner jeg er litt flau for den!! 
I går tok jeg som vanlig med meg Melinda på trening. Elixia har barnepass, noe som er fantastisk. Når jeg var ferdig trent og skulle hente Melinda var det et annet barn der som også hadde navnet Melinda. Jeg ble overrasket! Jeg har aldri møtt noen andre som heter Melinda. 
Moren kom like etter meg. Hun så ut som en snill person som det lyste av. Vi begynte å skravle i vei når begge hadde det samme navnet på døtrene sine. Det er ikke så mange i Norge som har det navnet. Jeg begynte å fundere på hvor hun fikk navneidén sin fra, så jeg spurte. 
Hun svarte: “….fra en tv-serie”. Jeg så på henne med store øyner og gliste. Det ble stille før vi begge sa likt “GHOST WHISPERER!!!” Vi ble SÅ glade begge to, tok like så greit en high five og lo godt! 

Jeg er blitt en skikkelig pannekake-person. Jeg EEELSKER pannekaker med frukt. I dag har jeg fri fra jobben, som betyr pannekaker til frokost og lunch. Pannekakene jeg spiser er som regel proteinpannekaker, men til lunch i dag tenkte jeg skulle prøve en ny variant. Grønne pannekaker. Jeg skulle gjerne gitt dere oppskriften, men jeg er usikker på den enda. Jeg prøvde meg bare frem med det jeg hadde. Det ble sånn delvis vellykket. Når jeg har prøvd meg frem noen ganger, deler jeg den gjerne om det er interesse. Så må jeg si at det beste jeg kan spise før jeg skal trene -det er pannekaker. 


 

Nissejenta vår<3

Det ble ikke noe julekort på oss i år, men nissebilder -det fikk vi noen få av. Jeg liker å få det som jeg vil, det er ingen hemmelighet. Jeg haddde et perfekt bilde i hodet mitt om hvordan julekortet skulle se ut, men jeg fikk det ikke til. Eller jeg fikk ikke bildene til det. Selv om jeg prøvde veldig hardt. Jeg dro langt for å komme til den skogen jeg ville, vi hadde lånt gammel kjelke, været og lyset var perfekt, kledningen til Melinda var ikke til å klage på….. men dessverre var ikke Melinda helt på den fotogene siden den dagen. Litt irriterende, men da sparer vi den idén til neste år! 🙂 Her er noen nissebilder fra julen: