Solnedgang

Det var så fint ute på dekk når solen var på tur ned. Jeg og Gry sto ute og knipset bilder. Syns ikke jeg fikk frem hvor fin solnedgangen var på bilder, men slike ting er noe man må se selv med egne øyner. Her er bildene vi tok: 

Vakre Gry!

The hangover – part 1

Heihei! Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive. Det var flere hundre bilder på kameraet, så folk har virkelig hatt det gøy med kameraet mitt. Jeg deler turen opp i to eller tre innlegg, og har derfor valgt å kalle det ” The hangover”. Haha, dere har vel sett filmene? Viss ikke, så må dere det. Jeg elsker dem. (Forresten filmanalyse jeg har skrevet HER). 

Første bildet vi tok. Så opplagte og pene alle sammen ser ut, haha! Vi var klare for festlighetene og var tilbake hvor vi alle først møttes, Color Line Fantasy. Eller “drunkie-båten” som vi kalte den. Viss dere ser helt til høyre så er det en person dere ikke har sett på bloggen før. Det er Elvis. Han heter ikke Elvis, men jeg husket aldri navnet hans. Det var noe lignende som Elvis, så alle kalte han for Elvis. Han er fra Latvia og en god kameraet av Ingus. Elvis var en kjempe grei person, men vi fikk problemer. Det er der boten kommer inn i bildet!

Det første vi gjorde på båten var å dra til Grand Buffet. Skal vi spise buffet, så er det der vi alltid spiser siden det er billigst med lunch. Alltid når jeg og Ingus drar sammen sier han at jeg har meg med et kjøleskap. Jeg har alltid med mat, snacks og er redd for at de rundt meg er sultne. Haha. Jeg vil også anbefale sports og burgerbaren på Color Line. De har så god burger og prisene er vanlige. Jeg elsker bacon og der er de ikke gjerrige med og ha på bacon som mange andre plasser. Tykt lag med bacon, mhmm.

Heldige som vi var, så fikk vi vindu denne gangen med utsikt over handlegaten. Vi ser på det som en stor fordel fordi da kan vi holde litt øye med hvor vaktene befinner seg. Haha.

Den tradisjonelle Taxfreeshoppingen. Skal si drikkevarene forsvant fort! Plutselig var et helt brett med cola borte.

Natalie: Caro… bildene du tar av meg kommer bare til å bli verre og verre for hver tur vi drar på!

Nå skal jeg fortelle dere om boten som kom på 8000 kr. Det var ikke jeg som fikk den, men det var Elvis. Natalie hadde bestilt to billetter til noen venner av seg. Dagen før båten gikk, så kunne de ikke bli med likevell. Da hadde Ingus en kompis (Elvis) som kunne ta over billettene. Det var gjort veldig enkelt, for enkelt. Han tok bare i mot billettene uten å gjøre noe mer. Det er så fort gjort å glemme billetten inne på lugaren sin, og du selv står ute. Det har jeg gjort mange ganger selv. Da må man gå ned i resepsjonen og få ny billett. MEN da må man vise legitimasjon. Billetten(e) var ikke registrert på Elvis sitt navn, men på navnene til Natalie sine venner som egentlig skulle hatt billettene. BOOM….. det var 8000 kr i bot det. Det eneste han trengte å gjøre før turen var å ta en kort telefonsamtale og endre navn. Dette var ikke bare å gi han en enkel bot. Han skulle egentlig sittet i fengsel (ombord på båten). Det var møte med styresmedlemmene og samtale med kapteinen om hva “straffen” skulle bli. Tidlig på morgen tenkte vi kanskje at vi skulle ha sjangs til å hente billetten hans når vaskedamene kom. Jeg gjorde et forsøk og jeg ble jagd ut med støvsugeren! Da var alle ansatte på båten informert om at det var en blindpassasjer ombord. Vi hadde også et annet lite problem. Det kom en dame og en mann på døren som ville ha Elvis sitt ekte legitimasjon. Bankkort hadde han ikke med, og han fant ikke passet sitt. Vi lette og lette. Det var nesten så vi ga opp, men på det siste stedet som var under senga lå det. Elvis sverget på at han hadde det et sted, og da sa damen: “-I believe you! I’m a catholic…”. Jeg snakket litt fornuft, rolig og forklarte med damen som leverte boten, men Natalie derimot holder ingenting skjult! Dama er rå! Natalie: hva er dette?! Kaptein Sabeltann?!

Natalie, Ingus og meg. Elvis er i bakgrunnen. Jeg var veldig bekymret for han, men selv var han ikke i det hele tatt bekymret. Han tok det ikke noe nær seg og var mest “ok… en bot.. la oss ha det gøy!”.

Her har dere Gry. Blide, blide, Gry. Den dama der smilte hele tiden hun! For en solstråle og en helt hærlig person!

Natalie fikser håret til Gry. Se så LANGT (naturlig) hår. Jeg er så missunelig. Resultatet ble kjempe bra.

Natalie og meg.

Edel og Natalie. Edel, Edel. Dere vet de få personene du møter og du bare åpner deg helt. Vakre Edel er en av dem. Hun blir man glad i med en gang. Hun var mammaen min på turen, og det var bare helt hærlig!

Nå hopper vi plutselig veldig langt frem i tid. Dette var nok etter nattklubben var slutt. Ved siden av meg på bildet ser dere Chris Oliver. Jeg og Ingus kalte han bare for Christoph siden vi begge har sett filmen, Frozen. Vi gir visst folk alltid nye navn, eller kallenavn. Jeg visste egentlig ikke navnet hans før vi ble venner på facebook, haha. Christoph var skikkelig kul og full av energi! Vi hadde det så gøy!

Vi hadde nachspiel i spillehallen! Det kunne ikke vært en gøyere plass og ha det på. Overraskende nok ble vi ikke kastet ut av vaktene. De fant oss heller aldri siden spillehallen ligger ikke akkurat i “sentrum” hvor handlegaten er. Heldigvis ligger den noen dekk opp.

Babeee.

Vi brukte så masse penger på spilleautomater. Haha, men det var gøy.

Soo serious.

Koselig bilde av oss sammen selv om jeg ikke tror jeg følger helt med. Fint av de to ved siden av meg iallefall:)

Såå var det nachspiel #2. Det var på vår lugar tydeligvis.

Jeg skjønner ikke? Barnestol?

Dette gikk da ikke bra. Det var ikke første gangen jeg prøvde å skvise meg ned i en barnestol på denne turen. Vi tok med handlevognen opp fra Taxfreebutikken. En eller annen gang på kvelden satt jeg oppi der barna sitter mens jeg ble kjørt rundt hele båten. Vaktene i hælene på oss, men vi var vell litt “yolo” som de sier. Uff, haha. Vaktene fikk vi av sporet også tenkte vi oss opp på nattklubben (med handlevogn). Joda… vi kom oss dit, men så fikk de øye på oss igjen! Plutselig var vi på dametoalettet og vaktene tok tak i meg og skulle løfte meg opp fra vogna. Dere har ingen anelse om hvor vondt det var å sitte der! Jeg ropte høyt: “-IKKE RØR MEG!”. Skal si de tok noen steg bak, haha. Det var gøy og som vi lo!

Dette her er “Shine-Bright-Like-A-Diamond”. Hans ordentlige navn husker jeg ikke, men siden har var så… skinnende på hodet fikk han det kallenavnet. Når vi møtte på hverandre i baren var det “-Hei Caro!” også begynte jeg å synge Shine Bright Like A Diamond mens jeg tok på hodet hans. Haha åhh det hadde vi det så gøy med. Virkelig en fin fyr med såå dårlig humor.

Her har vi også “Baker’n fra Fredrikstad” på venstre side. Vi snakket veldig mye om Hawaii og reising. Veldig interessant syns jeg. Jeg er så dårlig på å huske navn, så kallenavn jeg gir dem fungerer like bra! Her har vi altså fra venstre: Baker’n Fra Fredrikstad, Shine-Bright-Like-A-Diamond, meg og Christoph.

Hahaha;)

Når to av nachgjestene våre hadde gått til sengs var ikke kvelden over for oss!

Vi tok turen til Aqua Land med den sykeste idén. TAKK GUD for at den gikk i vask.

Kleshengeren var visst en del av planen vår, men det blir for teit til å fortelle om på bloggen… Haha uff.

Vi tok turen til spillehallen igjen og lo som bare det. For en gjeng vi er altså!

Jeg og Christoph fant ut en smart måte å spare penger på når det kom til air hockey. Bruk en snusboks. Det er helt gratis, hahah. Når jeg først snakker om snus, så kan jeg fortelle dere at jeg hater snus. Jeg syns det er så ekkelt og det lukter vondt. Æsj.

Jeg må fortelle dere noe rart! Klokka var rundt 4-6 på morgen. Jeg satte meg ned på en tom resaturant, også tittet jeg bort på Ingus og Christoph som sto ved inngangen til kjøkkenet. For og komme inn på kjøkkenet måtte du så klart ha en kode. Christoph tastet inn noen helt random siffer og wups så lyste det grønt og vi kunne gå inn.

Når vi kom inn var det høy musikk inne der. Vi skjønte ingenting. Det var midt på natta, og var det party på kjøkkenet? Haha. Det var veldig stort inne der. Det var masse drinker der og gratis mat! Eller ikke gratis, langt i fra gratis, men der og da trodde vi det var gratis. 

Ingus føler seg som hjemme og åpner kjøleskapet. Ser dere det som er oppe i venstre hjørne i kjøleskapet? Det er kylling. Uferdig kylling som må kokes, stekes eller noe. Ingus stjal den! Plutselig kom Lom-jenta løpende etter oss! Tidligere den kvelden spiste jeg på café med noen folk og en jente fra Lom jobbet der. Jeg kalte henne for “Lom-jenta”. Hun tilkalte så klart vaktene med en gang. Jeg sto i midten av de to guttene, Ingus prøvde å løpe sin veg med kyllingen og Christoph sto igjen. Jeg valgte å stå ved Christoph sin side. MEN så kom vaktene… igjen. Når vi får problemer så er det jeg som pleier å stå for snakkingen, men akkurat denne gangen hadde Ingus noe på hjertet han også ville dele.

Vakter: Dere igjen?! Faen hvorfor stjeler dere en kylling og bryter dere inn på kjøkkenet?!
Meg: Dere har rett. Det var umodent og vi hadde ingen grunn. Vi har heller ikke noe å argumentere med. Vi får bare gå tilbake til lugaren.
Ingus: Nei… hallo?! Jeg skal åpne et gatekjøkken om et par måneder og jeg trenger kjøtt!!

…… Stille…

Mobilblogg: gøy tur

Hei! For en fin og gøy tur jeg har hatt. Fy søren. Jeg har SÅ masse å fortelle dere. Jeg har møtt så mange nye folk. Vi kan være noen pøbelunger noen ganger, men jeg angrer ikke på noe. Bot på 8000 kr, og en stor krangel om kylling er to setninger fra denne turen.

To bilder jeg fant på Natalie sin instagram:

Nattmenneske

Hallo! I går jobbet jeg til 21. Jeg får gratis mat, men jeg pleier å selge den til stefaren min. Haha. Jeg var veldig sulten når jeg kom hjem, men tenkte jeg skulle gå en liten tur med Leo før jeg fant noe å spise. På turen møtte jeg Simen! Jeg ble invitert til hytta hans, og det var veldig koselig. Da ble jeg også kjent med en jente som heter Mali fra Øyer. Jeg inviterte også Sivert, så vi skravlet helt til ett på natten. Jeg var så sulten og Simen var så snill og kjøpte mat til meg (og godteri, hihi). 

Etter jeg hadde vært på hytten dro jeg videre til en annen kamerat av meg. Vi hadde viktige ting og snakke om, og det er så utrolig rart hvor fort tiden går! Vi koste oss med Jägermeister, snakket og lo i timevis. Plutselig var de allerede morgen og lyst ute. Jeg ble så sliten og tappet av energi at jeg bare sovnet helt av. Haha!

Jeg har alltid vært et nattmenneske. Det resulterer til at jeg som regel sover bort dagen, men, men. Wups!

Jeffrey Campbell ballerina

Noen ganger har mamma perioder hvor hun er så gavmild. Når de periodene dukker opp blir jeg ekstra lykkelig! Haha. Forrige uke hadde hun kjøpt en brun skinnjakke som jeg er så forelsket i. Den er allerede blitt pakket ned i kofferten siden jeg drar til Tyskland på tirsdag, men jeg skal vise dere den senere. Den er så fin og den kostet over 1000 kr, men… hehe mamma er slik som meg som kun kjøper ting på salg. Jeg har også fått noen Jeffrey Campbell ballerinasko som jeg liker veldig godt. De får også bli med på cruise. Jeg fikk de også av mamma, og hun kjøpte de på 70%. Hahaa, denne familien elsker salg ♥ 

Skytekveld

For en rolig og fin dag jeg har hatt det så langt. Jeg sto opp og laget en skikkelig god og usunn frokost. I dag kom jo sesongfinalen av Pretty Little Liars ut, så den måtte jeg se med en gang! Må innrømme at det kom noen tårer mens jeg ropte ut “DETTE ER IKKE MULIG!!!” til løse luften. Pll-fans? Nå må vi vente helt til juni til neste episode! Livet er så kjipt… ahaa. Hahah. 

Jeg kom over noen bilder vi tok forrige uke som jeg ikke har publisert på bloggen. “Noen”? Det var faktisk veldig mange, haha. Det er ikke alle jeg har orket og redigert, men vi hadde det veldig gøy. Vi hadde skytekveld og vi hadde med oss godt å spise og drikke. 

Ingus.

Ingus skyter for første gang!

Åååh, jeg bare må sitere dette. Jeg lo så jeg holdt på å knekke! Før denne kvelden var det ca 2-3 uker Ingus hadde sett Hadi.

Ingus: Hadi? 
Hadi: Ja?
Ingus: Du har blitt tjukkere siden sist jeg så deg? 
Hadi: Nei! Det er bare klærne mine. De får meg til å se stor ut.
Ingus: Ikke bare det, men i ansiktet også…

Jeg trodde jeg skulle dø av latter! Tonen han sa det på var så morsom, haha. Heldigvis er vi ikke en gjeng som tar slike ting nær av oss. 

Finn en feil med bildet:

Her tenker Ingus “Øhhm… jeg må komme meg bort fra den gale jenta der”. 

Planer jeg ser frem til

25.mars  –  2-døgns cruise til Kiel
Vi får nok aldri nok av båten! For et par uker siden bestilte Natalie billetter til meg og Ingus. Spontant. Hun er så snill! Natalie er så herlig. Skulle ønske jeg hadde en søster som henne! Da blir trioen samlet igjen. Jeg møtte dem begge for første gang på Kielturen jeg var på i januar. Det blir SUPERGØY å være samlet på samme båt igjen. Denne gangen må vi skåle ordentlig for Natalie, for gjett hva? Hun har blitt forlovet! Det blir bryllup i august. Jeg og Ingus skal så klart dit, gleder meg! Color Line, be prepared -we’re back! 

Natalie og meg ♥

Litt minner:

♥ 24. april  –  Danskebåten
Enda en båttur! Denne gangen drar ikke jeg og Ingus alene, men med flere i familien min (hehe, kanskje på tide å gjøre noe lovlig også, med tanke på aldersgrense). Vi drar heller ikke til Tyskland, men Danmark. Mamma fyller 40 år og hele gjengen vil på danskebåten. Jeg skjønner ikke greia. Grunnen til at jeg alltid drar på cruise til Tyskland er fordi jeg får så mange gratisbilletter jeg vil. Jeg kunne lett skaffet gratisbilletter til både mamma, Ingus og hele familien….. men neidaaa… de vil på danskebåten hvor de må betale full pris! Color Line Magic/ Fantasy er jo so mye finere og dobbel så stor som DFDS. Men, men. Det blir nok tivoli denne gangen i København regner jeg med. Det er faktisk 2 år siden jeg dro med båt til Danmark.

Noen minner fra dansketurene:  

♥ 28.april  –  Praha
Praha er en by jeg lenge har hatt lyst til å dra til. Det sies jo at det er den fineste byen i Europa, så det må jeg jo bare se! I slutten av april drar jeg og Aebykier på vår første tur sammen alene. Det var vel egentlig på tide, haha. Kun en jentetur med oss to. Vi kommer til å være der noen dager, så vi har allerede funnet ut om vi blir lei hverandre så skal vi sette oss i hvert vårt hjørne. Jeg skal blogge og Aebykier skal lese manga. Haha! Dette blir bare så bra! Se så vakkert det ser ut på bildene. Jeg skal knipse masse bilder. Jeg, Ingus og Aebykier snakket om Praha for noen dager siden. Aebykier har allerede vært der én gang, men Ingus har vært der hele 6 ganger. Aebykier fortalte først om sin opplevelse -museer, turistattraksjoner osv som hun hadde vært på. Vi satt i spenning og var så spent på hva Ingus hadde å si, kanskje han kunne komme med tips. Neida. Han syns de greiene var kjedelige, så han hadde bare festet. Hahah, som vi lo akkurat da!  


Fra spillekveld til festkveld

Fredag tenkte jeg det hadde vært koselig med en rolig spillekveld med noen kamerater. Poker, monopol og kortspill var i tankene, men neidaaa! Det ble et par runder med kortspill… og plutselig var det snudd om til en fest. Haha! Forresten så har jeg lært meg å spille poker, men jeg er en veldig dårlig taper. Haha, men på fredag hadde vi det veldig gøy. Det ble visst både fors, fest og nach hos meg. Det kom folk jeg aldri har sett før og det var da bare gøy! Siste gjest kom klokken 06 på morgen og var klar for nach, men da hadde de fleste gjestene mine sovnet. Egentlig alle. Haha. Jeg var fortsatt våken! Vi hadde aldri møttes, så vi hadde masse å snakke om og vi ble så fort kjent. Klokken 08 på morgen gikk jeg overalt og lette etter Ingus. Jeg kunne ikke finne han! Han var ikke i huset og ikke i brakken. Jeg var så bekymret og begynte å lete i grøfter, lekestuen og rundt i “nabolaget”. Hahha jeg fant han på en benk godt kamuflert.

På min forrige fest ble tre av tre diskolamper ødelagt, men denne gangen hadde vi ikke ledninger som folk snublet i. Overraskende nok så overlevde denne lampen en hel festkveld! Det var så kult at den lyste opp hele rommet. Den ser nokså kjedelig ut på bildet, men den lyste enda mer opp i virkeligheten.  

Ingus og O.C

Jeg gjør en ubevisst duckface:s

Meg og Torgeir

Torgeir og Stig. Tanken på å falle ned var litt skummel, haha! Det ligger to personer i sengen under også. Derfor måtte de dele seng.

Gutta mine!

Har alltid en regel om at de må ta av sko, men den varer i 10 min før gulvet ser ut som en gjørmete grisebinge. 

Sexy and I know it? Hahah. Ingus sa jeg så ut som en heks -han har så rett! 

Klokken halv fire på natten fikk jeg og tre til så lyst på burger. Vi visste det var en halvtime til det stengte, så vi løpte så fort som vinden 2 km før det var stengetid. Når vi kom dit så var det….. STENGT. Vi var så sure. Hele veien hadde vi burger på tankene. Vi ringte taxi siden vi ikke orket og gå opp igjen, men det tok en halvtime før drosjen kom. Da var det en gretten gjeng som gikk og furtet hjemover.

Ingus og Stig.