thursday morning

Huset alene, høy musikk og god frokost -gjett om jeg har hatt en fin morgen! Jeg våknet kvart på syv i dag i full frustrasjon. Jeg klarte ikke å åpne øynene! De var liksom så tunge. Det føltes ut som at øyelokkene mine veide 5 kg(!!). Jeg så meg selv i speilet og bare -ÆÆÆ, HVA HAR SKJEDD MED ØYNENE MINE?! De var så opphovnet, og det har aldri skjedd meg før! Mamma holdt på å flire seg ihjel og måtte selvfølgelig gjøre narr av meg på det groveste. Haha. I tillegg gjorde det vondt også, så jeg holdt meg hjemme fra skolen.

I skrivende stund sitter jeg med en tekopp forran peisen å blogger. Perfekt 

Koppen finner du hos Coolstuff.no (sponset)

Et lite hei fra Kiko 

Det er så fint vær ute, så jeg må virkelig komme meg ut litt 

Usikker på om jeg egentlig vil legge ut dette bildet. Det var slik jeg så ut. Måtte ta bilde for å le av meg selv. HAHAHA

Måtte også netthandle i dag. Kan ikke vente med å få de rosa Dr. Martens skoene! 

 

aztec jeans

Aztec mønsteret har virkelig falt i min smak. Elsker (nesten) alt jeg ser av det. Bikbok har blant annet utrolig mye fint nå av aztec mønster. Gjett hvem som kommer til å hamstre inn. Haha. Det var nesten så jeg ikke klarte å forlate butikken fordi det var så mye fint! Dere kommer helt sikkert til å se meg på luksusfellen om noen år. Hahah.

Et spørsmål jeg får hele tiden når jeg er i Sverige er: fins NewYorker i Norge og fins det nettbutikk? Nei, NewYorker fins ikke i Norge. Nei, det fins ikke nettbutikk, men de har egen nettside. Link. 
Edit:
Bra dere lesere holder meg oppdatert. Sist jeg sjekket var ikke NewYorker i Norge, men det har blant annet nylig kommet til Strømmen Storsenter, Stavanger og Tønsberg!

Bluse og vest: BikBok  –  bukse: NewYorker  –  sko: Jeffrey Campbell

dr. martens

Er det noen sko jeg har falt helt pladask for, så er det Dr. Martens. Øverst på skoønskelisten min er de rosa Dr. Martens skoene som dere ser i midten. Fra og med i dag skal jeg torturere meg selv med og ikke kjøpe noe godt på butikken, netthandling eller noe som helst form for noe som har med shopping! Det er kanskje litt sterk pris på dem, men dere skal bli mine! 


Bilder fra Nelly.com

flink salgshopper!

Hallo! I dag var jeg på et møte på skolen. Det gikk bra, og skolen vår har flinke folk som kan jobben sin! Over til noe helt annet. Dere har lurt på om jeg kunne vise hva jeg kjøpte i helgen som var. Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Det var så mye salg at jeg burde burde egentlig vært hjemme! Haha. 

BikBok  –  399 SEK salg 199 SEK

BikBok  –  299 SEK salg 99 SEK

BikBok  –  399 kr  salg 99 kr

NewYorker  –  169 SEK

NewYoker  –  169 SEK salg 50 SEK

NewYorker  –  299 SEK

NewYorker  –  169 SEK

NewYorker  – 75 SEK 

H&M  –  salg 30 SEK

H&M  –  199 SEK salg 100 SEK

BikBok  –  399 kr  salg 199 kr

BikBok  –  599 kr salg 99 kr

Indiska  –  899 SEK  salg 243 SEK

BikBok  –  129 SEK (pr stk) salg 29 SEK

Intersport  –  salg 199 SEK

Intersport – salg 249 SEK

shopping på en søndag

Lørdag var jeg og Anh på shopping som jeg har skrevet tidligere. Søndag (i går) tok vi oss jammen en tur til! Vi visste ikke helt hva vi skulle gjøre der, men det ble enda mere shopping og latter. Tenkte jeg skulle kjøpe treningstøy, men det ble lavt prioritert. Haha.

Anh’s outfit! Den vinrøde dressjakken er fra NewYorker

Tommel opp!

Hehhehe, se hvem jeg møtte da. Vi holdte hender og greier.

Noen sjalue beliebers?

Målet med denne shoppingen var å kjøpe treningskler, men det var så sykt mye annet fint som var på salg! Hehe, men fikk kjøpt litt. Jeg skulle også egentlig kjøpe en Kari Traa singlett til en venninne av meg, men jeg fant ikke et eneste merke av Kari Traa. Syns det var veldig rart, men sportsbutikkene der var så gigantiske at jeg skal være glad for at jeg fant frem til noe.

Jeg prøvde også å finne den-perfekte-shorts, men det var ikke lett. Enten var den for lang, eller for kort. Jeg vil helst ikke ha den så kort at man kan se rumpa mi. Det syns jeg bare er ubehagelig. Men den kan heller ikke være så lang at den går nesten til knærne! En shorts ble dessverre ikke med meg hjem, men jeg klarer meg fint med treningstights!

Nordens største matbutikk har åpnet på Nordby. Gjett om jeg og Anh skulle dit!

Så mye å velge mellom!

Caro: Anh, vi må gå å se på ost!
Anh: Hahhaha, ost? Seriøst?
30 min senere. Caro: HVOR ER OSTEN?! 

Det var så stort at vi fant aldri det vi skulle finne. Vi lette etter knekkebrød i 20 min, haha.

Vi var på nordens største matbutikk, og det vi kjøpte var knekkebrød! Haha.

Ser dere et bord med fullt av knekkebrødsmuler, så var det ikke meg og Anh…

Lyxshake! ♥♥♥

Noen tok visst kameraet mitt ♥

nsb svikter… igjen

Skal si jeg var trøtt når jeg måtte dra meg opp fra den gode, varme sengen i dag tidlig. I går kom jeg hjem to timer for sent pga NSB. Det er ALLTID noe tull med NSB. Forrige gang jeg skulle hjem måtte jeg gå av toget, gå på buss, gå på toget, buss, tog OSV. Denne gangen var det signalforstyrrelser/ tekniske problemer som var feilen. Hvert 5 min hørte jeg dette på høytaleren: beklager, forsinkelser, tekniske problemer, signalforstyrrelser og BLABLABLA. Utrolig slitsomt! Men jeg kom meg heldigvis hjem igjen. Jeg møtte foreldrene til venninna mi, Frøydis på Oslo S, så jeg snakket med dem rundt en time. Utrolig hyggelige foreldre.

Ellers i dag har jeg møtt venninna mi Siri. Har ikke sett henne siden hun sluttet på skolen. Det var utrolig koselig å se henne igjen! 

huge bag

Jeg har et lite problem. Hvordan skal jeg få plass til alt jeg har kjøpt i løpet av helgen i en bitte liten koffert?

Pappa kom opp med en ”glimrende” ide. Han fant frem en helt gigantisk bag. Det var så stor at jeg kunne gjemme meg i den. Hahha. Nei, tror nok ikke jeg kommer til å dra meg med en bag på størrelse som et hus helt hjem til Kvam. Se hvor stor den er!

noen bilder fra fredag

Fredag var jeg noen timer i Oslo som tidligere skrevet, og her er noen bilder:

Dette er sååå typisk turistbilde! Heheh, sånn går det når bygdefolk er i byen.

Etter alle disse klisje-turistbildene dro vi på shopping. Jeg syns det er så utrolig søtt gjort av gutter å bli med inn i klesbutikker osv! 

Når Frøydis fikk vite at jeg var i Oslo med en kamerat ville hun selvfølgelig møte oss! Da dro vi på Friday’s med kjæresten hennes og venner av henne. Jeg introduserte dem for Kai, og vi hadde det kjempe koselig alle sammen. Snakket, lo og spiste himmelsk god Friday’s mat. Jeg har ikke vært på Friday’s på over ett år nå. Må si det var mye bedre i Filippinene. Jeg hadde nok forventet en Flash Dance (se video HER), bedre service og rask betaling. Hehe, men jeg skal ikke klage! 

Når vi skulle rekke toget ble vi sykt stresset pga den sinnsykt trege servicen på Friday’s med tanke på at vi skulle betale. Det gikk bra til slutt, og jeg dro videre til Sarpsborg!

Jeg begynte å se på en veldig spennende film på pcn min som resulterte til at jeg klarte å miste toget. Jeg bestemte meg for å ta bussen, men filmen min var ikke slutt, så jeg mistet bussen også! Haha, men jeg kom meg frem til slutt.

Jeg rakk å ta meg en tur innom Storbyen før butikkene stengte. Det eneste jeg så var ”SALG”, ”SALG” og ”SALG” 

Veldig glad for at pappa bor midt i byen fordi da slepper jeg å gå så langt. Hehe 

min lørdag

Hei! Det har blitt litt dårlig oppdatering av bloggen fordi jeg har vært så opptatt. Derfor har jeg ikke rukket å rørt pc’n. Hehe. I går kveld kom jeg frem til Sarpsborg. Da rakk jeg egentlig bare å slenge fra meg kofferten hos pappa og møte Anh på busstoppet. Jeg klarte å missforstå hun i telefonen, så jeg var der i 20 min og holdt på å fryse ihjel! Det var en søt gammel dame som holdt meg med selskap, så det var bare koselig! Jeg og Anh dro på Peppes og koset oss med godt der. Alltid når vi møter hverandre må vi gå ut å spise og oppdatere om hverandres liv, girl talk 

I går natt overnattet jeg hos Anh. I dag dro vi til…. Sverige!

Jeg må virkelig ha smertestillende mot alt dette salget!

Selvfølgelig kjøper vi slush. Standard!

♥♥

Berlinermunk er bare himmelsk godt!! Skal si vi hamstret inn 

På veien hjem skjedde det en ulykke, og det ble veldig stor kø..

Ikke noe problem med tidsfordrivet. Jeg, pappa og Anh hadde allsang og sangkonkurranser. Holdt på å dø av latter av quizkonkurranser vi hadde. Elsker å kjøre buss/ bil med Anh. Det er så gøy 

Vi har også vært hos bestemoren min og spilt kort, bondesjakk osv med henne. Som vanlig lager hun utrolig god mat til oss 

Ble litt shopping på meg ja!

Anh har kjøpt seg noe lignende sko som JC skoene mine (svarte). Utrolig kule! 

Vi har også sett en disneyfilm. Dessverre var vi begge så utslitte av vi sovnet av,

I morgen skal vi ta en ny tur til Sverige. Vet egentlig ikke hva vi skal gjøre der. Kjøpe frukt? Haha. Ellers må jeg prøve å komme meg til Superkul. Jeg vet det er søndag og stengt, men Anh kjenner de som eier Superkul. Da må jeg få kjøpt meg nye sirkellinser