et sunnere alternativ på en fredagskveld

Hallo! God fredagskveld! I dag har Noor vært hos meg. Det er en stund siden hun har vært på bloggen min, men hun har selv skaffet seg blogg! Hvor kult er ikke det. Jeg har maset på henne siden 9.klasse om å lage en blogg. Jeg skal linke den når hun har fått ting på plass. Hun kommer til å blogge mest om trening, mote og hverdag kan jeg tenke meg. 

I kveld valgte vi et sunnere alternativ. Vi kjøpe grønnsaker, frukt og dipp. Det var digg. Vi så også film. Bi begynte på Silent Hill, men den var så kjedelig, så vi fant oss en komedie, Love and other disasters. Vi var til og med så spreke at vi tok oss en joggetur. Vi har funnet ut at vi må ha flere slike sunne kvelder som dette 

(Veldig dårlig  redigert, hehe, men det får gå for denne gang)

Søte, nusselig Noor. Det er så lenge siden jeg har snakket med henne ordentlig, så vi hadde mye jentesnakk og ta igjen.

Vi har det så koselig at vi måtte tenne lys 

something i love…

….Kakemenn

Jeg elsker virkelig kakemenn. Det er så godt! Uheldigvis som jeg har sett har vi ikke det her oppe. Når jeg er i Sarpsborg må jeg hamstre det inn. Haha.
I går i matfri hadde jeg, Malin, Ida og Ingrid det kjempe koselig. Jeg ble dratt med ut døra og vi dro hjem til Ida som er ny venninne av meg. Vi lagde omelett og koset oss med te, kakao og julebrus. Hun har også verdens søteste katt. Det var koselig! Vi kom nesten for sent til neste time, men det gikk bra!  

kvinnelig sikkerhet

Innlegget er i samarbeid med Enklereliv.no

Alle har rett til å føle seg trygge, og i samarbeid med Enklereliv.no har jeg mottat HIT personalarm (voldtektsalarm). Jeg syns at alle jenter burde ha en alarm bærende med seg, i alle fall i byene. Den er ikke tung, heller ikke stor og ikke dyr. Dere kan kjøpe den hos enklereliv.no for 149kr. Dette kan også være et julegavetips! 

Hvordan denne fungerer står veldig godt foklart på hjemmesiden: ”Hit personalarm kombinerer det mange gjør – holde hardt om nøkler når man føler seg utrygg med en utrolig lydsterk alarm. Alarmen henges på ditt nøkkelknippe slik at den alltid er tilgjengelig. Den kan enten brukes som en vanlig personalarm som kan utløses med én hånd, eller du kan vippe din vanlige husnøkkel i posisjon slik at den stikker fram og ut av alarmen. Skulle du bli overfalt kan du dermed forsvare deg med en voldsom lyd og med din egen spisse nøkkel. Overraskelsen kan være nok til å avverge, og gi deg nok tid til å komme deg unna. Nøkkelen gjør det også veldig vanskelig for en overgriper å stenge for lyden med hånden sin.”

Viss dere ser på denne reklamevideoen er det veldig godt forklart.

Link til alarmen HER

Du trykker på denne knappen. Noe som er bra er at den er flat, så det går ikke an å trykke på den med et uhell. Lyden er utrolig høy, så noen må høre dette!

(Den bruker fire knappebatterier som medfølger og som er enkle å bytte.)

cat eyes

Hallo der! Ble visst ikke blogging i går. Med en gang jeg kom hjem fra skolen dro jeg til Stig. Torgeir var der også, og vi bare slappet av. Når jeg skulle gå hjem møtte jeg Aebykier på veien, og hun ville ha meg med på svømming. Så da var vi i bassenget, badstuen og boblebadet i flere timer. Vi var helt alene, så vi oppførte oss som kids! Hahha. Etter det igjen dro vi hjem til Aebykier og spiste knekkebrød og drakk smoothie! Når jeg kom hjem var klokken allerede 23 så da kalte sengen.

I dag så vi litt av Forrest Gump filmen. I flere år har jeg elsket den filmen! Den er så søt. Det var litt sammentreff siden jeg tenkte jeg skulle se den når jeg kom hjem. Hehe. Nå skal jeg bytte til et helt annet tema. Nemlig, katter! Jeg elsker katter. Haha, får ofte høre at jeg kommer til å ende opp med 40 katter når jeg blir gammel. 

Dette er Nun. Katten til Mimi (bestemora mi i Særp) 

Dette er katten til Kvam. Han har to prikk like katter som heter Knoll og Tott. Måtte selvfølgelig ta masse bilder av dem når jeg overnattet der 

Katter har så kule øyner, haha! Liker du katter?

jakten på den perfekte juleballkjole

Hallo! I hele helgen har jeg vært på jakt etter den perfekte juleballkjole. Jeg har tittet over alt, men dette er noe jeg er så kresen på. Det ble ikke noe kjole som ble med meg hjem, og juleballet nærmer seg. Jaja, jeg får ta det som det kommer. Har du funnet deg ballkjole enda? 

Bildene jeg har tatt under her er fra butikken Street Of London som du finner på Amfi i Sarpsborg. 

Her er det mange digre ballkjoler, men jeg vil ikke skille meg ut så mye og komme med en diger, diger ballkjole 

(Jeg måtte ta litt ”uklare” bilder fordi jeg hadde gentlig ikke lov å ta bilder inne der. Heheh.

time to go home

Hallo alle blogglesere! Jeg har hatt en helt fantastisk helg sammen med Anh og Kvam. De to er virkelig noen retards, det må jeg si. Derfor digger jeg dem! Jeg sitter for øyeblikket på toget på tur til Oslo og hører på god musikk. Når jeg kommer hjem ved 21-22 tiden må jeg begynne med en framføring. Uff, jeg som har fått så lite søvn i helgen da. Jeg gleder meg virkelig til neste gang jeg skal til Særp. Da har vi planer om å dra på bowling! 

Søte Anh 

Jeg vet jeg er normal, det er ikke noe nytt. HAHA!!

Forresten jeg har ny koffert, haha!

romantisk

Hallo, og lenge siden sist! De siste dagene har jeg funnet noe som har erstattet bloggen, haha. Jeg skriver om det senere. I dag tok jeg bussen til Oslo rett etter skolen, også videre til Sarpsborg. Jeg hadde tenkt til å skrive innlegg på bussen, men plutselig var det en fiskemann som sette seg ved siden av meg. Han var utrolig pratsom, og det samme er jeg, så vi snakket om alt og ingenting hele veien til Oslo. Fisk blant annet, haha.

Jeg kom frem til Sarpsborg i 23-24 tiden og da ringte Anh og ville ha meg med ut på resturang å spise. Vi spiste på Marron i byen og Anh spanderte både pizza og oreokake på meg. Hun er den søteste og den beste 

På Marron var det så utrolig romantisk. Haha. Lys, roser og romantisk dekorasjon i vintage stil.

Viss jeg noen gang kommer til å få meg kjæreste (som ikke kommer til å skje), så skal jeg ta han med hit 

Anh, åååh som jeg har savnet henne 

Sliten etter en 6 timer lang busstur. Jeg har sett kjempe mange filmer!

Pizza med kylling, ost og mais. Anh er den eneste som har lik ”pizzasmak” som meg 

”Some people want it to happen, some people wish it would happen, others make it happen.”

Oreois! 

Når vi kom hjem til henne, eller mitt andre hjem, lå det bursdagsgave til meg på senga 

Vi jenter får aldri nok av undertøy! Jeg fikk også vinrødt skjerf som jeg har ønsket meg lenge!