en liten overraskelsesgave

Innlegget er i samarbeid med rapunzelofsweden.com

Gledelig halloween alle sammen! I dag fikk jeg en liten overraskelsesgave fra rapunzelofsweden. Jeg visste jeg skulle få noe, men jeg visste ikke hva. Elsker overraskelsesgaver, hihi! Du kan se alle vippene til rapunzelofsweden HER. 

Akkurat desse vippene er kanskje i det lengste laget til og med for meg. Men perfekte om jeg vil leke meg med sminke en dag. Eller om det er noe annet 🙂

filmer

For en stund siden fikk jeg noen filmer av pappa, men alle var.. dårlige! 

Heldigvis har jeg sett ên bra film som jeg lånte av Ingrid. Den var så bra at jeg så den hver dag, til og med to ganger på en dag! Jeg har sett den ti ganger til sammen. Seriøst, tuller ikke. Jeg har holdt tellingen! Første filmen er jo best, men andre filmen er så bra! Hahah. 

Hehhe, pappa har en del filmer. 

det vakreste på kvinnen

Var det noen som så dokumentaren på TV2 i går, ”det vakreste på kvinnen”? Det var et program om hair extensions vi rike i Norge kjøper. Tenk at vi kjøper hele 10 tonn med løshår i året og bruker en halv milliard. Håret kommer fra fattige kvinner i India, men selv vet de ikke så mye om hvor håret går til. Hver dag er det 10 000 jenter som går til tempelet for å barbere av seg håret. Troen forteller at dersom de ofrer det vakreste de har, så vil Gud lytte til deres bønn om et bedre liv. Det behøver vanligvis ikke å være India, men tar det som eksempel siden det var på TV i går.

Se video på TV2 HER

øyeleger advarer mot sirkellinser

Takk til en omtenksom leser som tipset meg om artikkelen hos kk (link)
Som dere sikkert har lagt merke til, så bruker jeg sirkellinser. Sirkellinser er større enn vanlige linser og  gjør at du får mye større øyner og får litt tegneseriefjes. Desse linsene som jeg bruker kan du ikke kjøpe i Norge fordi det ikke er lovlig. Jeg bestiller mine på asiatiske nettsider. 

Det som er farlig med sirkellinser er at det dekker mer enn irisen. Det hvite blir dekt av linsene som kan resultere til at man kan bli blind. Sirkellinser kan også gjøre skader som slitasje på hornhinnen og infeksjoner som man kan bli blind av som sagt. Til dere som har lest bloggen min vet hvem bestevenninnen min Anh er. Hun brukte sirkellinser veldig mye før, og hun brukte dem hele dagen (bruk sirkellinser max 8 timer daglig). Hun har begynt og fått dårlig syn av linsene, så hun må desverre begynne med  briller. 

Dere begynner sikkert å lure på hvorfor jeg bruker sikellinser. Vel… hva skal jeg si? Jeg er ikke særlig smart som gjør det, men jeg bruker ikke linser hver dag. I sommerferien kjøpte jeg meg sirkellinser til nesten 1000-lappen, så jeg vil jo bruke dem. Det er en farlig trend og slettes ikke bra for meg og følge den…  


Lady Gaga har jo fått desse store øynene berømte. Hun hadde også sirkellinser, men så store øyner er det umulig og få. Her er det manipulert på data 😉

hello to the kitty

I dag har det vært en ganske chill dag, akkurat som jeg liker det. Vi så Forrest Gump på skolen, og det er en fantastisk fin film selvom jeg har sett den maange ganger før. Shocking news: Jeg fikk _6_ gjentar 6 på en engelsk framføring!! Hahaa, så da ble jeg litt glad 🙂

Mejjj og Hello Kitty i dag ♥

nye vipper!

Først: tusen takk for alle kommentarer på forige innlegg. Koselig og se at dere likte videoen. Merker at det er en del dere lurer på, og jeg skal ta de fleste spørsmålene i eget innlegg. Et spørsmål som ofte er stilt er -hvor kjøper du vippene dine?

Siden jeg bruke løsvipper så mye, så blir det dyrt for meg å kjøpe vipper på Cubus osv for nesten hundrelappen for bare ett par. Jeg lever på Ebay vipper. Mye billigere. Før sommeren bestilte jeg meg 40 par for under 10kr! Ble noe 30 med frakt da, men det er jo ingenting (les her). MEN, jeg anbefaler egentlig ikke å bestille fra Ebay. Det er ikke alt som er helt trygt der. 

Desse godbitene fikk jeg forige uke.  

Link 

sminkevideo!

Her kommer jeg med enda en sminkevideo! Sminken min forandrer seg så fort, så da måtte jeg lage en ny video. Tok med hvordan jeg fikser håret mitt til daglig også, men det var kanskje ikke så interessant. Noen ganger kan jeg rette det, men jeg var hos frisøren forige uke og hun tømte ditten og datten oppi håret mitt, så nå trenger jeg ikke å rette det på noen måneder:)

Håper dere likte videoen! ♥