Utklippsbok

Hver gang jeg har besøk og de begynner å snoke gjennom tingene mine, plukker alle alltid opp denne utklippsboken. Utklippsboken min fra konfirmasjonsleiren som jeg var leder på i 2011 og 2012. Jeg har kun fylt inn bilder og tekst fra 2011, men jeg har så mange fine bilder fra 2012. Nå var det på tide å gjøre boken ferdig. Det er fortsatt noen sider som er tomme, men kanskje jeg blir med som leder på leir i år også? Jeg burde egentlig det siden jeg snart er for gammel. Trist! Vi får se når den tiden nærmer seg, men jeg tror jeg kommer til å jobbe en del. Det hadde vært veldig gøy å være med på leir igjen! 

Noen sider fra boken. Du kan se noen bilder i boken fra 2011 HER. 

Denne tegninga laget Jørund til meg når han var på ferie i Kroatia. Når han tegnet denne var han på en seilbåt med steikende sol…. og tenkte på meg! Er ikke det søtt? Det syns jeg! Han kommer til å bli såå flau når han finner ut at jeg har postet det på bloggen. Hihih! Se på dette som en liten, søt hevn siden du fikk meg rød som en tomat forran en kjekk gutt i vinterferien, Jørund! 

Klein stemning

Heihei! I går hadde jeg besøk av Torgeir og Stig. Vi hadde vår tradisjonelle filmkveld med pizza som alltid er på menyen. Jeg fortalte dem noe veldig kleint, men litt morsomt. Det bare må jeg dele med dere! 

Det var en natt midt i forrige uke jeg, Ingus, Jørund og Anh ble sultne. Vi dro til den eneste cafén vi har i bygda for å spise god burger med ost, bacon og den farlig gode sprøstekte pomfrien. OK, slike saftige detaljer skal jeg spare dere for. Klokken var 01 på natten og det var 2 km å gå hjem igjen. Det var kaldt og vi var slitne. Derfor bestemte vi oss for å ringe etter taxi. 

Meg: Hei! Jeg skulle gjerne hatt en drosje til å kjøre oss hjem. 
Drosjesjåfør: Nå?
Meg: Helst det ja.
Drosjesjåfør: Haff… 
…… Klein stillhet…
Meg: …. hallo?
Drosjesjåfør: Ja… joda.. jeg får da komme.. skal bare ha på meg klær og kjøre ut bilen. 

Gjennom hele den telefonsamtalen var det så mange kleine stillheter. Haha. Først begynte jeg å forklare hvor jeg bodde, men fikk jo ikke svar, så jeg begynte å forklare litt nøyere. Før jeg hadde blitt ferdig med setningen, så blir jeg fort avbrutt med “-JA, JEG vet hvor det er!”. Bygjestene mine holdt på å knekke av latter fordi det var en helt annerledes service enn det man får i byen. 
Når drosjen kom var det først til mølla om å sitte i baksetet. Så klart endte jeg opp med å sitte forran! Det var så kleint! Haha. Jeg prøvde å spøke litt med det å si “håper vi ikke vekte deg, hehe”. Da fikk jeg fort svar fra drosjesjåføren “Faen da! Tror du jeg sitter oppe klokka 01 på natten for å kjøre dere hjem 2 km?!”. Da sa jeg fort beklager og holdt kjeft resten av turen. Det var kanskje bare 2 km, men det var veeeeldig kleint. Ikke nok med det! Han brøt også fartsgrensen. Det er en 50-sone gjennom Kvam sentrum, men jeg lover dere at han kjørte mye fortere enn det. Ingen turte å si noe, hah. Når vi alle hadde kommet oss ut av drosjen, så holdt vi alle på å knekke av latter! Som vi lo, haha!      

Dere får bare overleve med enda en bildedryss! Her har vi Anh, Ingrid, Ingus og Leo i bilen. Jeg husker egentlig ikke hva vi gjorde rett før dette bildet ble tatt. Husker egentlig ikke at jeg har tatt det heller. Haha, jeg er så glemsk! 

Utstikten fra soveromsvinduet mitt. Jeg er så glad for at jeg ikke har et trangt boliglag å se når jeg titter ut av vinduet. 

En liten funfact om Ingus er at han elsker å måke snø! Tidlig på morgen er han å se ute med en snøspade og cider. Selv om vi har en snøfreser, liker han å holde seg til det tunge arbeidet. Haha.

Som jeg lo når jeg så Sivert falt rett ned i snøen med hodet først. Det morsomme var at han gikk på en helt flat bakke. 

Jørund, Ingus og Anh ♥

Vell… Sivert er ikke alene med å falle. Haha. Vi har nok alle sklidd på glattisen i ferien. Anh har fått så mange blåmerker og skrubbsår. Det er nok hun som har lidd mest av oss alle. Blitt tvunget med på slalomski og greier. Ikke snakk om å kjøre akebrett i mørket, haha. Der ble det masse fall, blod, skrubbsår og mest av alt -latter.

Pose it! Haha. Jeg ligger slik på bakken når jeg skal ta et bilde i froskeperspektiv. 

Ååå, så koselig bilde ♥

Kokking på gang! 

Koser oss med vafler! Nystekte vafler med firstprice sitt sjokopålegg er noe av det beste jeg kan få.

Videodagbok: vinterferien 2014

Åh, dere! Jeg har hatt den beste vinterferien noensinne! Jeg har hatt alle mine nærmeste venner rundt meg og mange andre gode venner. Jeg har filmet litt, men føler jeg ikke har fått frem hvor bra vi egentlig har hatt det! Vi har hatt det helt toppers alle sammen. Tiden har gått alt for fort! Som dere ser i videoen har vi utnyttet snøen fullt ut. Vi har stått på ski og kjørt masse akebrett. Vi er den barnslige og gale gjengen som har fest og plutselig bestemmer seg for å kjøre akebrett midt på natten. Vi har spist så masse god mat og drukket mye godt (med måte). Det er en sang som vi alle har sunget på i hele ferien! Det er “Do You Want To Build a Snowman” fra disneyfilmen, Frozen. Det var bare jeg og Anh som hadde sett den, men vi måtte ta en filmkveld så Jørund og Ingus fikk se den også. De likte den begge to, så vi har tatt helt av med å lage parodier og etterligninger. Hahha, så mye latter har jeg ikke vært borti på lenge! 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.

Når jeg så bagasjen til Ingus, så lurte jeg på hva i alle dager er det han har med seg siden han kom med to kofferter! Av alt han hadde med seg, så hadde han ikke med seg så masse klær. Han måtte til slutt låne klær av meg, men han likte ikke så godt klærne mine. Hahah. Vi måtte derfor dra på litt shopping. Jeg og Anh fant frem masse kult. Vi har nok samme klessmak når det kommer til gutter, men Ingus likte så og si ingenting av det vi fant. Vi gikk frem og tilbake, men til slutt fant han noe han likte (endelig!). Tiden fløy forbi oss og vi måtte forte oss hjem fordi vi skulle holde en fest hos meg med en del folk vi hadde invitert. 

Jeg tror Ingus fant seg en ny bff, bestemor! Jeg skjønner ikke… hver gang jeg har besøk vil de alltid besøke bestemor. Haha. Ingus fikk til og med valentinesgave av bestemor. Hun er da verdens beste! 

Fra venstre: Simen, Ingus, Sivert, Ann Melesa og Anh.

Når vi gikk på sightseeing, eller “saitsing” (haha) var det en eldre mann som var et par hundre meter bak oss. Plutselig bare suste han forbi oss. Hahha, dagens spreke ungdom det.  

Jørund! 

Dagen Anh dro fra oss. Buhuhu. 

Hvem gjør dette midt på natta?

En skypesamtale mellom meg og Ingus klokken 01 på natten:

Caro: Det var så gøy når vi var på cruise til Kiel!
Ingus: Ja, vi bør gjøre det igjen!
20 minutter senere…
Caro: Du? Jeg har bestilt billetter til oss!  

Jeg syns det er så rart å tenke på for knapt en måned siden møtte jeg Ingus på båten. Jeg møtte også mange andre herlige folk! Dere kan se en hel bildedryss fra turen min til Kiel HER og video HER. Dere husker kanskje Natalie som jeg møtte? Hun er med på mange av bildene og store deler av videoen. Jeg vil takke henne masse for og ha gitt meg disse to gratisbillettene! Vi fikk vennetilbud som er gratistur. I morgen må jeg ringe til Color Line for og fikse en del. Blæh, de har så overdrevende strenge regler… Men dette skal bli en knallfin tur! Vi seiler fra land 4.mars. Nå gikk det opp for meg at det kun er en uke og en dag til. Det visste jeg helt ærlig ikke før jeg skrev det akkurat nå. Haha, ja, det begynner å bli litt sent på kvelden merkes det! 
 

Forrige gang dro vi med Color Line Fantasy, men nå drar vi med Color Line Magic. Ingus har vært på begge båtene og syns Color Magic er bedre. Da stoler jeg på han!:)

Jeg har tidligere nevnt på bloggen at problemet jeg har er at jeg blir så fort glad i folk. Jeg har blitt veldig glad i Ingus. Vi har det så gøy med å gå rundt på gaten, leie hender og titte på fine gutter sammen. Haha! Åh, forrige uke var vi på et kjøpesenter. Jeg så en kjekk gutt som prøvde å selge omega 3 til folk. Plutselig ropte Ingus høy: – HUN LIKER DEG!! Det skal ikke mye til for å få meg flau, så jeg hadde bare lyst til å trekke opp genseren og dekke til ansiktet. Jeg tok en liten hevn senere med å si: – HAN LIKER RUMPA DI! Da, da skal jeg love dere at Ingus ble flau. Haha. Det endte opp med at vi faktisk sto og snakket med denne kjekke fyren da. Han spurte til og med etter mobilnummeret, adresse og mailen til Ingus!……. men alt var i en sammenheng med Omega 3. Haha. 

Hvem er det som plutselig helt tilfeldig bestiller cruisebilletter midt på natten? JO DET ER MEG:)

Video: en spøk med strømpenn

Hei! De siste dagene har jeg vært litt småsyk, faktisk. Jeg er jo aldri syk. Syk eller ikke, så må jeg på jobb. Ting gikk litt i surr for meg på starten av dagen i dag, men det gikk seg fort til rette. Føler jeg aldri kan ta fri fra jobben etter at jeg mistet 600 kr(!!) på fredag. Eller så ble de stjålet. Spiller egentlig ingen rolle, pengene er borte:( 

Litt uflaks har jeg hatt i det siste. Jeg glemte også laderen min hos Ingus sin leilighet når jeg var på besøk hos han. Måtte kjøpe en ny en til 399 kr. Føler jeg har “mistet” 900 kr til sammen nå. Den følelsen når man mister så masse penger! Buhu. Når jeg kjøpte ny lader, så var det bare en vanlig lader. Det var ikke en USB-kabel på. Jeg har filmet så mye med iphonen min i det siste at jeg tenkte jeg skulle lage en videodagbok av det. Det kan jeg jo ikke gjøre uten USB-kabel! Bluetooth vil heller ikke funke…. 
MEN sjefen min er verdens søteste som lånte bort laderen sin til meg. På grunn av sjefen min kan jeg legge ut videoklipp som ble filmet i ferien! Jeg og sjefen min har snakket så mye om trening og diett. Jeg har fortalt henne at jeg (snart) skal kutte ut det usunne og begynne å spise sunt. Litt trening skal også få plass i bildet. MEN…. hun gjør det ikke så lett for meg når hun alltid gir meg pomfri, is, kjeks, brus, godteri…. osv hele tiden! Eller kanskje det er jeg som må lære å si nei, men halloo, jeg er så svak for det usunne.

Jeg, Anh og Jørund skulle lure Ingus til å skrive ned telefonnummeret sitt ned på et ark. Det han ikke visste var at pennen var en strømpenn. Når han trykket på pennen kom det altså støt. HAHA som vi lo! Det morsomme var at han trykket to ganger og ikke skjønte noe! Haha. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.

Brakkefest

Hei! Vi har en brakke rett utenfor huset vårt som aldri blir brukt. Det er nesten litt synd fordi det er veldig koselig der. Den er ikke særlig stor, men jeg tenkte det hadde blitt veldig gøy med en fest der sammen venner. Det fikk jeg også til! Jeg inviterte noen venner, men hvor mange det var plass til var ikke særlig gjennomtenkt. Jeg hadde ikke regnet med plass til folk som enkelte selv hadde invitert med seg. For meg gjør det ingenting om man blir noen folk ekstra på fest. Jeg syns det bare er gøy! Problemet var bare at min lille brakke ikke har plass til så mange. Haha.
Det ser kanskje ikke ut som vi er så mange på bildene under, men vi var mange fler! Det er ikke jeg som har tatt bildene, men takk til deg som tok masseeee bilder med kameraet mitt. Jeg var så opptatt med og ha det gøy, så jeg glemte helt av det. Hehe. 

Jeg husker jeg sto utenfor døren. Plutselig hørte jeg et stort DUNK. Husker jeg tenkte hva i alle dager er det som skjer?! Jeg åpner døren for å se og da har noen klart og knekke sofaen min. Bokstavelig talt i to! Hahah. Jajaja! Slikt skjer. Jeg var i så godt humør at jeg bare lo av det. Det var egentlig veldig komisk. Haha! Hvordan de klarte det, lurer jeg på fortsatt. 

Masse bilder fra en vellykket kveld! 

Jeg og Ann Melesa skåler i godt humør! Jeg har aldri møtt henne før. Det eneste jeg visste var at hun leser bloggen min og at hun er halvt Norsk og halvt Filippinsk, slik som meg. Vi har hverandre på snapchat, så vi har snappet med hverandre. Altså jeg kunne kalle oss internettvenner. Haha. Forrige uke kom hun på et helgebesøk hos meg, og det var veldig koselig! Trivelig jente som jeg håper å se igjen:-)

Happy Anh! ♥

Meg og Ann Melesa. 

Simen, meg og Thomas. Jeg og Simen kjenner hverandre gjennom ungdomsleder -oppleggene. Jeg og Thomas kjenner hverandre gjennom at vi begge hatet skolen og skulket i den tiden vi begge satt på skolebenken. Skolen sluttet vi begge på til slutt. Vi kjenner hverandre så klart gjennom fest også, hehe. Hadde ikke sett Simen siden november, så det var virkelig gøy å se han igjen. Han overnattet til dagen etterpå, og neste dag hadde vi det veldig gøy med å leke oss i snøen. Sivert og Borghild overnattet også. Dagen etterpå som var lørdag inviterte jeg også nabojenta Thea over på besøk. Da ble vi plutselig mange. Det var meg, Anh, Ingus, Borghild, Sivert, Simen, Ann Melesa og Thea som kjørte akebrett og lekte oss i snøen…. helt til jeg måtte jobb. Før jeg dro spiste vi pizza som smakte helt himmelsk der og da.

Ann Melesa og Borghild.

Vi hadde masse lys og bra musikk. Vi sto dansende på benken og sang for full hals til gamle sanger som alle kan. Når dette bildet under her ble tatt var 3 av 2 lamper ødelagt. Det tok ikke lang tid før denne lampen som var Ingus sin ble ødelagt også. Ledninger er helt idiotisk. 

Anders og Torgeir.

Dagen etterpå ryddet vi alle sammen. Vi var nokså mange, så det gikk kjapt og effektivt. Til høyre ser dere sofaen som ble knekt i to, hahha!

Sol, snø, frokost og venner

Når vi så solen skinne gjennom vinduet måtte jeg og gjengen min ta med oss frokosten ut. Det var så nydelig vær! Solen skinte, humøret til alle var på topp og bålet brant. Fin frokost i hagen ♥

Jørund.

Leo.

Ingus.

Vi prøvde å lage  snømann, men…. det ble litt tungt når vi skulle sette de oppå hverandre. De er mye større enn det ser ut på bildet!

Skidag med gode venner

Hallo! I går var jeg, Jørund, Ingus og Anh på Gålå. Vi sto på slalåm og twintip. Det var så GØY! Jeg gleder meg til å fortelle dere det, men ikke akkurat nå. Jørund og jeg driver å skreller poteter i øyeblikket. Hehe, men jeg måtte ta en liten pause for å mobilblogge. Ingus er kokken i kveld. Jeg og Jørund er kun små hjelpere, hihi. Han lager innbakt paprika i dag og i går lagde han latvisk suppe. Jeg er heldig som har en utdannet kokk på kjøkkenet (for noen dager, hehe). Anh driver og pakker fordi hun drar om en liten time. Buhhu. Vi vil gjerne ha henne her lengre!

“Saitsing”

Hei! Akkurat nå driver Anh og kokker mat til alle i huset. Jørund har tatt en liten powernap. Ingus og mamma spiller candy crush sammen. Nå kan jeg blogge litt! Hehe. Vi har fått en ny gjest i huset i dag som er Jørund! Jeg har tatt dem med på litt “saitsing” rundt i lille Kvam i dag. Hehe. Vi har også kjøpt inn mat og godt å drikke. Nå gleder vi oss alle til å spise mat. Jeg er så sulten! Hun lager noe Vietnamesisk, mmm! 

Noen bilder fra tidligere i dag:

Frokost

Heihei!! Akkurat nå spiser jeg, Ingus og Anh frokost. I dag venter vi på at kameraten min, Jørund skal komme fra Ski. Jeg har hatt så sykt masse besøk i det siste at jeg selv har ikke hatt noe sted å sove! Men i går dro de fleste. Har det så fint nå, så jeg kommer ikke til å være flink til å oppdatere bloggen før de har dratt. Vi blogges senere! ♥