stolt eier av nytt objektiv!

Iiiih, jeg er så glad fordi jeg har fått nytt objektiv! Siden jeg sa til alle at jeg ønska meg videokamera til jul, så endte jeg opp med fire videokameraer, hehe. Jeg fikk tilgodelapp eller pengene tilbake hos Elkjøp. Objektivet kosta 4000 kr, men mohaha pappa pruta ned til 3700 kr. Skjønner det ikke jeg heller hvordan han klarer det i Norske butikker..?

Det er større i virkeligheten enn på bildet 😉

fargelinser

Heihei! Jeg er oppe tidlig i dag fordi jeg skal til Sverige, shopping og salg ♥

For noen dager siden hadde jeg besøk av kakkerlakken som var så stolt av sine nye fargelinser. Okei søskenbarnet mitt da, haha kakkerlakken for et skjellsord. Jeg høres ganske misunnelig ut, men det er jeg! Jeg vil også ha fargelinser, det er superkult! Hun var en jenteverson av Mo, hihi. Bildene lånt fra http://iz0.blogg.no/

Før bilde

Har du prøvd fargelinser?

pakker

Hei! I morgen, nei i dag (siden klokken er 01:07) drar jeg til Sarpsborg igjen. Denne gangen er jeg frisk! Nå har salget kommet, så det skal bli en del shopping. Kan hende jeg ikke kommer til å blogge så mye, men skal prøve. Nå skal jeg pakke ferdig, vi blogges!


Den digre apa er forresten en bag, må ha den med just in case kofferten min blir stappa. Hahaa ^^

videoblogg – vipper

1.) Vippetang
2.) Mascara
3.) Lim. NB: vent ca 10-15 sek før du setter på vippene. Setter du den på med en gang vil den gli litt utover, og det vil bli litt søl. Det kommer an på hvilket lim du bruker da selvfølgelig 🙂
4.) Plaser den der den skal være, fint og ha litt tålmodighet.

Har publisert denne sminkevideoen før, men pytt pytt gjør det igjen! Oy, snart 5000 visninger

Enda en sminkevideo 🙂

shopping i filippinene

Jeg fant minnekortet mitt fra 2007, fra da jeg var i Filippinene. Bildene under er ÊN BUTIKK, og ikke hele kjøpesenteret. Hver time ringer det en høy ringelyd i hele butikken, så sier dama blablablaa. Da begynner alle som er ansatt å danse, det er så kult! Jeg har ei venninne som jobba der, da har det seg slik -viss du er overvektig får du ikke jobb, du må bruke sminke, du får ikke komme inn i butikken når du ikke er på jobb og du har ikke låv til å sette deg. 

Dansen varierer fra etasje til etasje, og selvfølgelig fra kjøpesenter til kjøpesenter. Det er ikke samme dans hele tiden, tror det blir bytta hver måned? Når jeg var der i fjor (i jula), var det dans til jingle bell rock.

Mhmm, her føler jeg meg hjemme!

Skoskoskoskoo <3

IKKE MINST! De har fem kassedamer bak ên kasse. En taster inn strekkoda, en tar imot pengene, en putter det du har kjøpt i posen, en limer igjen posen (med en slik maskindings) og en stempler posen.