Bursdagsgave på forskudd

Bursdagen min er 9. november, men jeg har allerede fått en bursdagsgave fra stefaren min. En kjempe fin kåpe og skjerf. Tror det har blitt en tradisjon at jeg får en jakke til bursdagsgave, for de tre siste årene er det nettopp dette jeg har fått! Jeg elsker jo kåper/ jakker som dere vet, så jeg blir like takknemlig og glad hvert år! Tusen takk for flott gave! ♥  

I virkeligheten er den rødere enn bildet dere ser over her. Noe lignende som dette:

Hva syns dere? 

Outerwear

Ingen hemmelighet at jeg elsker kåper! Om vinteren og høsten er det kåper man ser meg mest med. På dette stativet som står på rommet mitt henger favorittene mine. Det er fortsatt et par jakker som også skulle hengt på stativet, men det ble ikke plass. Resten av mine mindre fine jakker lar jeg henge i gangen, haha. Bare for å si det om noen skulle spørre: Jeg bruker ikke ekte pels eller skinn. Det er jeg sterkt i mot. Dessuten er alle mine jakker langt i fra den prisklassen.

I fjor postet jeg et innlegg om mine høst/ vinterjakker som dere kan finne HER. Siden da har det kommet mange fler i samlingen. Hehe.

Litt nytt

Hei! I går var jeg en liten tur på Lillehammer. Gikk litt rundt på kjøpesenteret og møtte tanten min jeg ikke har sett på en stund. Det var koselig! Plutselig kom onkelen min paserende helt tilfeldig forbi oss! Hehe. Leo var også med. Han satt i vesken min og fikk masse oppmerksomhet fra folk (som vanlig). Jeg kjøpte meg to nye ting. Boots og strømpebukser. Jeg gleder meg til å slite ut skoene. Syns de ser litt ekstra kulere ut da. Skoene er fra H&M og jeg ga 399 kr for dem. Strømpebuksene er også fra H&M for 149 kr 🙂

Enda en ny kåpe i samlingen

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Det er noe jeg aldri får nok av -kåper! Jeg elsker kåper. Det begynner å bli så mange i skapet mitt at jeg snart ikke har plass til flere. Jeg har fått en ny kåpe fra Sheinside.com. Den er faktisk nesten lik en annen jeg har, men det tenkte jeg ikke over før noen kommenterte det. Hehe, aldri for mange! Noen har forresten lurt på hvor lang leveringstiden er på Sheinside.com. Noen er litt frustrerte fordi pakken ikke har kommet når det nærmer seg rundt 1 mnd. Det tar rundt en måned før pakken kommer i posten. Noen ganger kan det ta litt lengre tid også, noen ganger går det litt raskere. Leveringstiden er lang, men det er gratis frakt over hele verden 🙂

Link til kåpen HER

Jeg har i str Large. Minner på at kinastørrelser er veldig små.

Halloween party

Hallo! I går kom kameraten min Sivert på besøk en tur. Vi skulle på halloweenfest sammen. Da han kom inn døren ble jeg skuffet fordi han ikke hadde kledd seg ut. Han hadde med seg bag med både teppe, dyne, to puter og to håndklær. Han hadde også tatt seg en tur på dressmann og kjøpt den største buksa de hadde! Til vanlig er Sivert tynn, men han har alltid ønsket å være feit. Perfekte anledningen var jo nå på Halloween. Han var rett og slett feit! Haha, noe så gøy!

Jeg bare dør av dette bildet. HAHHA.

Kostymet mitt var leopard. Likte det ikke. Noe så standard og kjedelig.

Etter vi var ferdig med å pynte og dalle oss opp dro vi til der Hadi jobber. Der møtte vi han, også dro vi på fors til kameraten min, Thomas. Der hadde jeg det kjempe gøy! Litt for mye drikke på meg ble det. Skjønner ikke hvorfor det skal skje hver halloween! Må virkelig lære meg at jeg ikke skal drikke fort og mye, haha. Det kan man skylde seg selv for. Jeg hadde det dritgøy, så jeg angrer ikke! 

Senere på kvelden dro vi til selve festen. Helt ærlig husker jeg bare små glimt fra den, men jeg tror jeg hadde det kjempe gøy! Jeg husker jeg møtte en gutt som hadde pippiparykk og kostymet hans var en naken dame. Haha! Alt i alt hadde jeg det veldig gøy!

Sivert ble med meg hjem i går og overnattet til i dag. Vi har ligget i sengen i hele dag og sett på Ghost Whisperer! Han syns faktisk serien var “litt” bra. Endelig, haha! Etter han dro møtte jeg Aebykier. Måtte hjem en tur for å blogge, men skal snart ned igjen for vi skal se åndenes makt sammen.

Hun har forresten fått grønn dip dye. Hun ble ikke helt fornøyd med resultatet så hun skal farge det lengre opp også. Blir sikkert fint!

Sjøna!

Noe kult fra Superkul.no

Hei! Lørdag skal jeg på en halloweenfest og jeg måtte spontant bestille meg noe jeg kan bruke som kostyme. Jeg og kameraten min hadde tenkt ut noe genialt. Vi ville være sumobrytere! Hvor fett hadde ikke det vært? To gigantiske klumper dansende på en fest. Kostymet kostet 600 og selve frakten 49 kr. Men…. det er alltid et men. Det ble en ekstra avgift -momsen. Den kom faktisk på 250 kr, så da droppet i vi det hele.

Jeg måtte bestille meg noe spontant som var billig. Fikk noen problemer ved betalingen. Jeg trodde jeg hadde betalt, men tydeligvis hadde jeg ikke det. Merket det ikke før dagen etter, så fikk småpanikk fordi jeg trodde jeg ikke skulle få pakken i posten før lørdag. Tok en telefon og fikk ordnet så pakken ble sendt samme dag. Bra kundeservice! Leveringsiden for meg var kun på 1 dag!

Det ble ikke sumobryter dette år. Det ble heller noe enkelt og billig. Leopard. Har en følelse av at mange kommer til å kle seg ut som det. Jaja, da blir jeg en av dem!;)

En gang for lenge siden hadde jeg noen veldig (fine) blå linser. Anh tipset meg om at Superkul hadde akkurat de samme linsene. Tenkte det hadde passet perfekt til kostymet mitt. Ble litt skuffet når jeg fikk dem, fordi det var langt i fra slik jeg hadde håpet på. Det var heller ikke de samme linsene, men det går nok bra! Det er ikke sirkellinser.

Slik ser linsene ut på:

 

Samme dag fikk jeg pakken min fra Nelly. Blir så lykkelig når jeg får flere ting samtidig i posten. For meg er det julekvelden! Haha.

Alt jeg bestilte. Dere kan se noen av kjolene i forrige innlegg!

Akkurat nå er Aebykier hjemme. Nå skal jeg ta meg en tur ned til henne. Har ikke sett henne siden høstferien! Vi skal se de nyeste episodene av Top Model og kose oss! Ha en fin kveld. Vi blogges!

New in: mid season sale on Nelly

Hallo! Jeg fikk en stor pakke fra Nelly.com i dag! Jeg gikk litt bananas på salget de har nå. Før alle la ut “VIP kodene” sine, så klarte jeg å gjette meg frem til koden. Like greit, for størrelsen min blir alltid utsolgt først. Irriterende. I det siste har jeg følt at jeg har lagt på meg litt, så jeg bestilte en del av klærne en størrelse større enn jeg vanligvis bruker. Alt det jeg bestilte i en større str var utrolig nok for stort. Mamma ble lykkelig når hun så at det ikke passet. Det vil si at hun får dem, haha. Overrasker meg ikke om dere finner noen redigeringsfeil på bildene mine. Når jeg tar slike bilder står jeg inntil det hvite klesskapet som har noen striper på seg. Liker ikke stripene, så jeg prøver å redigere dem bort.

Ga kun 99 kr for disse! Kjøpte de i brune også, men da kostet de 89 kr!

Denne kjolen var ikke på salg, men jeg måtte ha den. Av alt jeg kjøpte, likte jeg denne best. Ga 299 kr for den.

Har alltid hatt lyst på en slik kjole. Husker ikke helt hva jeg ga for den. Ikke mer enn 200 iallefall 🙂

Denne kjolen er så FIIIIN! Meeeen….. den passer ikke. Nedtur. På bildet ser det kanskje ut som jeg har den på meg, men jeg bare holder den oppe. På grunn av brystpartiet mitt får jeg ikke lukket glidlåsen helt. Det er så irriterende og jeg har virkelig prøvd alt!! Er det noen som kunne tenke seg å kjøpe den? (Størrelse small).

Har du en favoritt?

Vinner av kostymet

Konkurransen er i samarbeid med Alphageek.no

Tusen takk til alle som meldte seg på konkurransen min! Utrolig gøy å lese alle minner, og takk for at dere delte dem med meg. Mange morsomme, og jeg fikk meg en god latter. Desverre har noen glemt å lagt igjen e-post adressen sin som er veldig viktig for at jeg skal få kontakt.

Vinneren ble Ingrid Berge. Gratulerer så masse! Du har fått en mail fra meg. Her er Ingrid sitt beste halloweenminne:

“Mitt beste Halloween minne var fra mine yngre dager. Jeg var 13 og skulle gå “knask eller knep” med venninnen min. Vi startet veldig tidlig og gikk i flere timer. Butikkene var fortsatt åpne, så etter en skuffende samling av godteri fra nabohusene, gikk vi innom for å kjøpe oss litt ekstra. Vi kom til sjokolade avdelingen og på den tiden hadde Kiwi det sånn at hvis noe hadde gått ut på dato,- skulle du få det gratis. (Litt usikker om det er sånn enda). Flaks for oss så sjekket jeg tilfeldigvis på datoen på sjokoladeplaten og så at datoen hadde gått ut dagen før. Deretter sjekket vi gjennom alle sjokoladene og vi endte opp med 23 gratis sjokoladeplater. Det var så og si kostholdet mitt for de neste ukene”