Tidlig start på dagen

Hei dere! I dag var jeg oppe så tidlig som klokken 6! Jeg og Aebykier tok tidligbussen inn til Oslo sammen. Hun skal på skolen senere i dag, og jeg drar videre til Sarpsborg. Nå i skrivende stund sitter jeg på bussen. Leo er så klart med! Han er med meg overalt. I helgen har jeg hengt med Aebykier og vi har gjort det vi pleier å gjøre -se film. Hehe. I går kom Veronica til Kvam, og da så vi Harry Potter sammen. Det var koselig. Synd at jeg og Aebykier dro dagen etter de kom til Kvam for å tilbringe ferien sin der. Men, men! 

Går for en naturlig look i dag! 🙂

Et bilde av Leo som ble tatt for noen sekunder siden. Søtnosen koser seg på bussetet med alt skrotet mitt rundt seg, haha. Jeg har med to kameraer om noen skulle lure. Hva er vits? Er man blogger, så er man blogger. Hahah. 

Nå skal jeg straks ringe Ingrid og en annen venninne. I morgen skal vi møtes i Oslo. Det blir bare helt supert! En dag i Oslo med to supre jenter. Gleder meg masse! Bildet er fra en gang jeg fant henne helt alene på skolen. Haha, stakkar, se så alene hun ser ut! ♥

Friday through my phone

Hallo! God høstferie til dere alle! I dag tok jeg, Leo og Hadi turen til den årlige Ottamartnan hvor vi møtte flere andre mennesker. Så fint det er å møte mennesker man ikke har sett på ett år eller mer! Det er ikke bare tivoli her, men også mange boder med masse ting og tang. Sykt dyrt der, derfor trår jeg alltid frem med mine pruteskils! 

Nei, jeg tar så klart ikke med Leo opp i karuseller! Haha. Jeg spurte alltid  noen jeg kjente om å passe han et par minutter mens jeg befant meg oppe i karusellen. Min favoritt der er definitivt G-force! 

Caps: miami heat

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg har også fått et annet hodeplagg fra Choies.com enn luen dere så i forrige innlegg HER. Caps! Jeg har aldri sett for meg at en caps kom til å sitte på mitt hode! Aldri! Jeg syns caps hører hjemme hos gutta, men jeg hadde lyst på en siden jeg aldri har eid en caps. Haha. Reaksjonen til Anh var at hodet mitt så enda større ut enn det gjør fra før. Haha! Men det er sant, jeg har et stort hode. Capsen passer til folk som har stort hode (som meg..)! Man kan justere den så klart:)

Du finner den HER.

caro ønsker seg – sheinside.com

Link  –  link  –  link  –  link  –  link  

Link  –  link  –  link  –  link  –  link  

Link  –  link  –  link  –  link  –  link  

Link  –  link  –  link  –  link  –  link  

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Jeg er nok ikke den eneste jenta som sier at Sheinside.com har utrolig mye fint i nettbutikken deres! Det er så mye jeg vil ha! Over her ser dere noen av mine favoritter. Kan ikke noen kjøpe alt over her, og sende det til meg? Da skal dere få et kakestykke alle sammen! Haha. Håper dere liker slike innlegg, fordi det tar litt tid 🙂

Noe du likte av plaggene over her?

Et innlegg om Yorkshire Terrier/ Leo

♥ Rasen Yorkshire Terrier røyter ikke. Det du ser av hår er det som sitter igjen på børsten/ kammen du har kammet huden med.

♥ Leo er en veldig rolig hund. Når han var valp kom det ikke en eneste lyd ut av han. Nå reagerer han kun på sau/ saubjeller. Når han først har observert noe slikt bjeffer han som bare det. Når vi har sau i gården vår skal han jage dem ut. 

♥ Leo er 9 måneder og veier rundt 2,3 kilo. 

♥ Vanlig pris på Yorkshire Terrier er 15- 17000. Jeg kjøpte Leo for 13000. Jeg har alt av papirer som er veldig viktige. Jeg fikk veldig bra informasjon av oppdretteren ved kjøpet. 

♥ Yorkshire Terrier har ikke andre farger. Rasestandarden har stålblå/ tan farge på pelsen. Dette kan så klart variere. Pelsen skal ikke ha bølger eller krøller. Halen skal være mørkere enn pelsen på kroppen. Denne rasen kommer ikke i hvit og sjokoladebrun. 

♥ Leo har dårlig matlyst. Jeg har prøvd alt av tørrmat og våtmat. Matlysten har blitt litt bedre i det siste. Det var en periode han spiste veldig lite, som eier ble jeg bekymret. Noe jeg fortsatt er. Forandrer ikke dette seg snart, blir det et dyrlegebesøk om ikke lenge. For meg er det veldig viktig at hunden min er helt frisk, og jeg liker ikke å være bekymret. Han er som et barn for meg ♥

♥ Leo er veldig avhengig av eieren sin, som vil si meg, hehe. Jeg er også veldig avhengig av han. Jeg hater å dra fra han. Bare det er til skolen, så er det ille. Jeg tar han med meg på de fleste steder; kino, restaurant, bybesøker osv. Ofte så er hannhundene mer hengiven til eieren sin enn hva tispene kan være. Tispene kan være sta og egenrådige. Tisper ved løpetid endrer gjerne personlighet som særhet, stikker av, sur osv. 

♥ Leo kommer overens med alle dyrene mine, som vil si; to marsvin og Pus. Jeg er så heldig at alle dyrene mine kommer overens med alle. Leo og Pus er jevngamle og har vokst opp sammen siden de var små, så det var ikke noe problem. Det at begge behandler marsvina mine som de var gull er bare flaks! 

♥ Leo liker barn. Noen Yorkier liker barn, noen ikke. Jeg visste før jeg kjøpte Leo, at man burde være forsiktig når det er barn i nærheten og passe på. Fra den første uken ville jeg at Leo skulle bli vant med barn, så jeg lot han leke med ett barn, og senere flere barn. Det var ikke noe problem! Fra første stund har han elsket å leke med barn, ukjente og kjente. Ikke alle Yorkshire Terrier er like, og ikke alle er som Leo. Andre Yorkier enn Leo kan reagere på barn de ikke kjenner. Det er fordi de kan ha et annet kropsspråk som hunden ikke kjenner til. Den kan faktisk finne på å bite om den blir usikker og redd.

♥ Hittil har Leo aldri knurret eller bitt noen. 

♥ Leo har aldri sittet inne i et bur. Jeg får så vondt av å se at han ikke trives. Så klart kan man lære hunden å venne seg til det, men jeg ser ingen behov for det når det kommer til Leo. 

♥ Leo er alltid vennlig mot alle hunder han møter. På videoen nedenfor ser dere Leo og nabohunden vår, Soland som leker sammen. Noen sjeldne ganger kan vi møte hunder som kanskje er litt brutale mot han fordi de er mye større. Da løper han bort til meg og skal blir bært på armen:)

Yorskhire Terrier kan gå lange turer!!! Jeg har sett så mange sjokkerte ansiktsuttrykk når jeg forteller at jeg og hunden har gått turer på flere mil/ høye fjelltopper. Yorkshire Terrier er en meget utholdende hund, og er glad i turer. Det finnes i grunnen ingen begrensninger, sykkel, løping, ski, fjell, skog, sjø osv.

♥ De har ikke underpels eller fettlag og blir våte helt inn til huden. For mange kuldegrader kan også by på problemer hvis man ikke bruker potesokker. På grunn av størrelsen til Yorkshire Terrieren så er det lettvint å ha den med seg.

Filmer

One Day: Romantisk drama som skildrer valgene og skjebnen til to mennesker på samme dato i 20 år siden første gang de møttes, med Anne Hathaway og Jim Sturges. 

Min mening: Stilen til Anne Hathaway i denne filmen er bare så fantastisk fin! Samtidig er hun så utrolig (naturlig) vakker. Dette er en romantisk drama. Alltid når det er romantisk drama blir man så glad i karakterene som er i filmen, også skjer det noe tragisk på slutten. Jeg syns de fikk til slutten veldig bra, men jeg ble så lei meg! Den var så trist. Fin film, og Jim Sturges er fin å se på han også, haha! Når vi som seere følger de gjennom alle 20 årene, kan det bli litt kjedelig i lengden, syns jeg. Terningkast 4/ 5.

27 Dresses: Romantisk komedie hvor Katherine Heigl spiller romantikeren Jane som evig forlover for venninner sliter hun selv med å finne den store kjærligheten. 

Min mening: “Motsetninger tiltrekker hverandre” blir det ofte sagt. Jeg syns det er veldig typisk handling når det er to mennesker som er helt forskjellige fra hverandre først ikke kommer overens, men til slutt ender opp sammen. Nå røpte jeg mye av slutten, beklager, men det er så obvious og noe man forventer skal skje i denne filmen. Det er selvfølgelig ikke bare hennes kjærlighetsliv det handler om i denne filmen, men også søsteren hennes sitt. Det dukker opp store konflikter, og hun tar valg hun ikke burde ta. Selv om jeg har sett mange slike filmer som ligner på denne, så likte jeg denne helt greit. Jeg er veldig glad i Katherine Heigl som skuespiller, og har sett de fleste filmene hennes. Terningkast 4.

Zodiac: Historien om USAs mest fryktede seriemorder gjennom tidene, Zodiac, som etterlater seg en endeløs rekke spor gjennom koder og brev. 

Min mening: Denne filmen er egentlig veldig bra. Jeg så denne filmen på TV, hvor det virker som de har 9 timer lang reklame! Med reklame varte denne filmen litt over 3 timer. Jeg syns denne filmen var virkelig spennende når de begynte å motta koder og trusler fra morderen som de måtte løse. Når en film varer så lenge som denne gjør, blir jeg dritt lei. Jeg hadde gitt denne filmen et mye bedre terningkast om de hadde most handlingen sammen, slik at den hadde fått en kortere spillelengde. Terningkast 4.