farfar!!!!

Heii! Jeg fikk aldri tid til å fortelle dere at farfar var på besøk for noen uker siden. Han og Ingerlill tok turen opp hit helt fra Gøteborg. Ååh, det var koselig! I løpet av 10 år så hadde jeg sett farfar kun ên gang! Det er egentlig veldig trist å tenke på at vi ikke får se hverandre oftere. Når jeg så han komme, så løp jeg rett bort til han som en rakett og fikk tidenes største bamseklem, og det var ikke bare ên! Vi spiste masse is, og vi hadde masse å fortelle hverandre!! Ikke minst hadde vi sol noen dager, så det ble enda mere is og fjellturer! 

Rune, mamma, Ingerlill og farfar 

Farfar og mamma

+ Evelyn (søstra til mamma og min tante)

Håkon og Jojo

extensions fra luxushair

Innlegget er i samarbeid med Luxushair.com

Hei! Hår fra Luxushair.com/ no ble dumpet ned i postkassen min for noen dager siden. Dere tenkte kanskje ikke at et extensions-innlegg ville komme fra meg siden jeg har så langt naturlig hår. Men først må jeg bare si at jeg bruker ikke extensions nå for å få lengre hår, men tykkere. Jeg har tidligere blitt sponset av Luxushair som du kan lese om HER. Jeg må virkelig gi skryt for leveringstiden! Det tok kun 2 dager før jeg fikk håret, og leveringstiden er vanligvis 1-5 dager. Dere som skal bestille extensions for første gang er sikker usikker på fargevalget? Men kundeservice hos Luxushair tar bryet med å hjelpe dere. Det eneste du trenger er å legge ved et bilde av håret ditt (helst i dagslys)    

Jeg må si håret mitt er nokså kjedelig som alltid er rett. Derfor valgte jeg bølget extensions som dere kan finne HER.  Håret er 65 cm langt, men mitt naturlige ekte hår er litt lengre enn det, men det går bra! Jeg har i fargen ”#2 -mørkbrun” som kan behandles som sitt eget. Da kan du rette, krølle , style og til og med farge det om du vil! Det følger med 8 deler (24 spenner). 

På bildene under er ikke håret mitt noe lengre, men det er mye tykkere! Når du går med extensions får du samtidig volum i håret som selvfølgelig er bra! Frøydis har tatt bildene av meg 

Jeg kommer til og lage en video der jeg snakker litt om håret og tar opp spørmål! Stay tuned! 

Til slutt må jeg si at jeg er veldig fornøyd med håret og kvaliteten!

a best friend

Hei! I dag har jeg kort sagt jobbet rævva av meg! Jeg var såå sliten etter jobb, at jeg kunne lagt meg ned og sovet i 100 år! Men neida, man kaster ikke bort tid på å sove (hahahhha). Jeg hadde heller en gøy kveld med mine to gode venner, Aebykier og Frøydis! Når jeg først snakker om jobb -jeg skal jobbe 6 dager i strekk, så jeg gjør meg klar til å dø. Jeg vil selvfølgelig oppdatere bloggen min til dere, og nå har jeg litt å blogge om også. Jeg må bare få tid! Samtalen vår tidligere i kveld:

Frøydis: Aebykier??…. (angel face)
Aebykier: JA?! Kå du døkk vil??
Caro og Frøydis: Vil du ta bilder av oss? (Angel faces)
Aebykier: NEI!
Caro: Pleaseee
Aebykier: NEI!

Til slutt ville hun ta bilder av oss, HAHA. Men vi måtte vente til hun var ferdig med å dusje. I mellomtiden løp vi og fikset oss, og tok noen kjoler fra skapet hennes! Moahaha, alt for bloggen!  
Ja, Frøydis og Aebykier er to av mine beste venner. Frøydis har jeg kjent i over 7 år. Aebykier er søskenbarnet mitt, så hun har jeg kjent siden dag ên   

Bildene er tatt av Aebykier 

titanic

Hei! I dag våknet jeg av en kjekk, ung mann sto og banket på døra mi. Nemlig…. Torgeir! Han hadde med Titanic filmen som vi skulle se. Nå kan dere få kalle meg hva dere vil, men jeg har faktisk aldri sett den filmen! Eller delvis, men jeg har aldri fått sett den ferdig. Kun små klipp. Nå kan jeg si at jeg elsker filmen! Hadde jeg sett filmen alene hadde jeg nok druknet i mine egne tårer, men siden Torgeir var her… så kan jeg ikke vise min svake side. Haha. 

Torgeir og morgentryne

Fineste og tristeste filmen.

:((((

Bildet er lånt fra HER. Tristeste filmen jeg har sett, iallefall med tanke på at det meste er sant!

Hva er den tristeste filmen du har sett?

bestemors gummistøvler

Været her i bygda er ikke noe å skryte av. Det består kun av regn. Man blir kanskje litt dårlig humør av været, men tenk positivt og kast på deg et smil så går alt bra! Fra fredag har jeg hatt besøk av farfar, men han reiste i dag. Trist, savner han allerede. I løpet av 10 år, så har jeg sett han kun ên gang! Skal blogge mer om det senere. Nå venter jeg på at Bjørn skal komme hjem slik at jeg og Liva kan gå en tur i regnet. Liva er en slik søt dagshund, eller ”dachshund” som det skrives. Slik ser jeg ut i dag:

Hehe, jeg har gått rundt og vandra i bestemors gamle, hullete gummistøvler i hele dag.

familiebilder

Hei! Jeg fant noen familiebilder av meg, mamma og stefaren min på facebook. Bildestr ble litt liten pga jeg lagret de fra facebook. Bildene er nok veldig redigerte av fotografen. Husker noen at jeg skrev at fotografen redigerte huden vår hvitere? Det er veldig populært i asiatiske land og være hvit. Haha, jaja, spiller egentlig ikke så stor rolle hvilken hudfarge jeg har 

rosablogger?

Det finnes mange definisjoner på å være en ”rosablogger”. Noen vil si det er å legge ut innlegg om sminke, outfits, sko osv… Jeg er delvis ikke enig. Jeg syns det ligger mye mer i det, ikke bare bloggen, men personen. Jeg vil ikke si meningen min denne gangen, fordi da skjønner alle det er rettet mot visse bloggere + da begynner folk å ta av i kommentarfeltet… spar meg for det. Men det frister sååå å skrive ned det jeg har i tankene, men jeg må tenke på nettvettreglene! 
Bare ett lite spørsmål -syns dere jeg er en rosablogger?  

Blææ, vil ikke være kjent som rosabloggeren fra bygda. Det høres bare dumt ut….