What’s in my purse

Hei! I går tok jeg turen hit til Sarpsborg, og det var den mest slitsomme reisen jeg har vært borti når det kommer til denne strekningen. Det tok meg hele 8t(!!!). Det var så mye kaos med NSB, heh, ikke overraskende. Jeg tok buss for tog til Lillehammer, byttet buss for tog der og inn til Oslo. Tok buss for tog til Moss, og endelig toget videre til Sarpsborg. Når jeg kom frem til hovedstaden og skulle på Halden-toget var det jo helt kaos! Masse mennesker som var fortvilet og ikke ante hvor de skulle gå eller stå. Det var rekkevis av busser (uten navn på hvor de skulle). Jeg mistet bussen akkurat, og måtte vente på neste når jeg kom til Oslo og skulle til Moss. Gjorde meg ingenting, det var sol og god temperatur. Jeg og Leo satt på en benk med solen mot oss og tenkte på hvor hærlig livet var. Haha, men sant. Eneste som var irriterende var å høre disse fortvilede menneskene og NSB som repeterte og repeterte på høyttaleren at folk ikke måtte få panikk og hele den pakka. JA, men jeg kom frem TIL SLUTT. Når jeg og min lille kom frem dro vi rett til dyrlegen for å skaffe tablett slik at jeg kan ta han med til Sverige i morgen. Stempel i passet og alt er i orden. Hihi, da blir det harrytur på oss begge! ♥ 

Tenkte jeg skulle ha en slik “Whats in my purse”. Vel, dere kan da gjette hva (hvem) som befinner seg der?…

…. Det var ikke så vanskelig. Så klart er det denne lille tassen her<3

Må si jeg elsker oppmerksomheten jeg får av folk på gaten pga Leo. Det er så koselig når noen kommer bort å klapper han og slår av en prat:)

Hva pønsker denne jenta her på nå tro?

Siden bildene er tatt på bussen, så var vi på tur et sted. Vi skulle til Mimi, som er obligatorisk for oss! Hennes berømte potetstappe og pølse er helt magisk gode.

Prøvesmaking

I går for første gang på fem år glemte jeg kameraet mitt hjemme. *Skammer meg*. Jeg var på Lillehammer for å besøke Ingus. Herlighet det er jo så lenge siden jeg har sett han! Vi har ikke møtt hverandre siden vi skilte vei ved Gardermoen etter vi kom hjem fra Praha. Resten av ferien kommer vi nok til å se mye til hverandre om planen vi har tenkt ut fungerer!
Ingus er med på og åpne gatekjøkkenet “Dudeburger” som åpner i august. Det ligger 20m lengre bort for Telepizza og rett over den store Expertbutikken. I går hadde de prøvesmaking, og så klart var jeg der! Hahah, det var god mat! Det var gøy å se hvor langt de hadde kommet og forandringene, for jeg har ikke vært der siden vinter. Gleder meg til åpningsdagen! Jeg ønsker de lykke til med alt 🙂

Through my phone during our time in Prague1. Vår første kveld skulle vi egentlig møte kameraten min, Thomas. Han skulle på fotballkamp, så da ble vi nedprioritert. Da ble det tilbringt en del tid på min favorittrestaurant, TGIF. Jeg kjenner de fleste der, så manageren ville gjerne smake på jumbo mojitoen vi bestilte. Hehe, han er så søt! Det er han som tok bildet også. Når Marek, som er en av de good-looking-servitørene der var ferdig på jobb dro vi til elven og satt der med god drikke i hånda.
2. Her tok vi tatovering. Anh lagde så mange morsomme ansiktsuttrykk. Trodde jeg skulle le meg ihjel! 
3. Old Town Square. Min favorittgate som jeg elsker! Dag eller natt, det og sitte der med en god tjekkisk øl og bare titte opp på slottet og klokken er helt magisk. 
4. Vi kjører på med enda flere jumbo mojitos! Vi bestilte så mange av dem, haha. De er egentlig beregnet for 6 personer, men vi var bare to. Hahaha. 
5. Bubble tea. Jeg tror jeg henger veldig etter fordi jeg har aldri smakt eller hørt om denne drikken. Jeg gikk der med drikken i hånden og holdt på å le meg ihjel fordi jeg syns det var så morsomt når disse “bobblene” sprakk. Hahah, sært. 
6. To på én segway. Alltid koselig å se kameraten min, Veli. Får alltid to kyss på kinnet på den tjekkiske måten av han. Hehe. Blir så forvirret, fordi jeg har lært av noen at man skal gjøre det tre ganger og noen gjør det to ganger. Blir bare sært om jeg skal gi det tredje kysset.  
7. Vi er tilbake på TGIF igjen med en ny jumbo mojito. Hahah. Vi var der nesten hver dag! Min favorittmat over hele verden er der, akkurat der. Jack Daniel’s Ribs, Mmhmm. 
8. Jeg og Anh kjører segway på Old Town. 
9. Verdens dyreste is og verdens minste kuler. Veldig god da! 
10. God tjekkisk øl. Her ble vi bedt med ut på konsert av Jan.  Det var meg, Anh, Andrew, Marek og Jan og vi hadde en SUPER kveld! Fy søren den var toppers. Vi var der lenge etter konserten var slutt. Senere dro vi til River Side hvor det som vanlig er veldig bra liv om kvelden. Deretter var det nachspiel på vårt hotell. Det som kanskje kan ha vært litt rart, er at de alle jobber der. Haha. 
11. Her gir en snill og trivelig tjekkisk dame litt av maten sin til en uteligger. Varmet virkelig i hjertet. Skulle gitt noe selv også, men det tok ikke mange sekunder før servitøren kastet han ut. 
12. Old Town Square og det var over 30°c! Jeg hadde på meg en svart treningstights. Det var dagen vi skulle hoppe fallskjerm. 
13. Tjekkisk mat. 
14.
15. Temperaturen var på 30°c eller over hver eneste dag. På kvelden/ natten var det også veldig varmt. Da er det godt med slush! 
16.
17. På vei til Palladium. Palladium er et digert, stort og rosa kjøpesenter med 200 butikker.
18. Her var vi spente og klare for fallskjermhopping. 
19. Hvorfor ikke bestille enda en jumbo mojito? Viss dere ser nøye i mojitoen ser dere en pomfri. Akkurat DET har jeg ingen forklaring på, hahha. Etter bildet ble tatt sa Anh til servitøren “-can I get a new straw cause someone put it in her nose”. Haha. 
20. Jeg brukte øyevippene til Anh som askebeger. Noe jeg IKKE var klar over før jeg så bildet. Uff! 
21. I resepsjonen på hotellet står (sto) det et digert fat med epler. Eller det var helt til Anh stjal det med til rommet vårt. Wups! 
22. Lei av alle de 3m lange sugerørene som vi alltid mistet på gulvet.
23. Det er så fint å leie trøbåt om kvelden. Refeleksjonene på vannet er så nydeligt! 
24. Ikke bare eplefat er det vi stjeler med oss til rommet, men også denne digre vasen med blomster i! Den var tung, så det var ikke så lett og drasse den med seg! Vi måtte så klart ta bilde av den og sende den til alle kameratene mine som jobber der. De holdt på å le seg ihjel. Det var gøy så lenge det varte. He he he…
25. Her sitter jeg utenfor hotellet på gata med en diger ballong klokken 06 på morgen. Jeg hadde nettopp kjørt en slags scooter-taxi. Jeg lot sjåføren sitte bak, også kjørte jeg. Hahah. Jeg fikk også ballong. Jeg var så sliten, og naboene våre var så sure at jeg nesten ikke turte og gå opp igjen. Jeg så nokså hjemløs ut der jeg satt helt alene. Plutselig kom det et ungt par bort til meg og holdt rundt meg. De spurte pent om jeg hadde det bra, om jeg trengte noe, eller om jeg trengte skyss hjem. Jeg hadde egentlig litt lyst til å le høyt, men jeg satt utrolig stor pris på at de kom bort. Hotellet mitt var jo rett ved siden av meg, så alt var fint. Hehe, nok å drikke var det iallefall! Det var kameraten min Marek som jobbet den kvelden/ morgen, så han kom ut og fikk meg inn. Da så jeg plutselig ikke fult så hjemløs ut lengre. Hahah! 
26. Fant en bil som matchet toppen min!
27. David! Min supre David! Fy søren han er noe for seg selv. Digger han. Dere har sett han på bloggen før, blant annet HER. 
28. Anh stjal enda en diger blomster med til rommet vårt. Hva er det med denne jenta? Haha.
29. Trøbåt om dagen. Fortsatt nydelig utsikt. Love it!
30. Lykkelig fordi jeg skal få hoppe fallskjerm igjen!  

Vans

Hei! I går var Borghild hos meg og vi spilte badminton i finværet. På kvelden ble det film, blant annet The Conjuring. Helt OK skrekkfilm. Etter min mening syns jeg de alle ser nesten like ut. Jeg har overraskende nok fått en veldig bra døgnrytme etter jeg kom hjem fra Praha. Når klokken nærmer seg 23 da sovner jeg bare helt av. Kanskje ikke like gøy å se film med meg da, haha. 
Jeg tenkte å vise dere et par Vans jeg kjøpte i Praha. I Praha er de litt over hundrelappen billigere enn her i Norge -penger spart! Hehe.
 

The summer dress

Innlegget er i samarbeid med Martofchina.com

Hallo! Jeg er tilbake i Norge igjen. Buhhuu, triste greier. Jeg må slutte å reise til samme sted så ofte fordi det ender med at jeg blir mer og mer knyttet til folkene der. Det er mitt problem!! -Jeg blir alt for fort glad i folk. Ingus skal kanskje dit neste måned, så kanskje jeg skal slenge meg på? Da har jeg til og med gratis bosted!:) Når jeg og Anh skulle dra til flyplassen dro vi én time før flyet vårt dro. Det var trafikk på veien og vi fikk plutselig dårlig tid. Vi skulle sjekke inn bagasjen vår, men da hadde de allerede stengt! Alt ordnet seg til slutt. Tidligere på dagen før vi dro leide jeg og kameraten min, Marek en trøbåt i hele 3 timer! Det var stekende sol og vi var begge påkledd, men måtte fort kaste klærne av oss og ligge i undertøyet. Haha, skal si vi ble solbrente OG fikk farge. 

Når jeg kom hjem fikk jeg en koselig overraskelse. Mamma hadde ryddet rommet mitt og skiftet sengetøy. Aw, jeg er fortsatt den lille jenta hennes, hihi. Det lå også noen pakker på sengen min. Elsker den følelsen! Ene pakken var fra Martofchina.com hvor en fresh sommerkjole og en basic blazer befant seg inni pakken. Jeg har str M i kjolen, men den var veldig liten. Det er glidelås på ryggen, men på bildene har jeg ikke tatt den igjen helt. Jeg trodde jeg hadde null sjangs til å lukke den, men når mamma kom hjem, klarte hun å lukke den for meg. Det var trangt skal jeg love dere! Hadde ikke skadet og hatt en str større, hehe. 

Kjole HER  –  blazer HER

Kjole HER  –  blazer HER

Just jump

Her kommer en bildedryss fra strikkhoppingen vår. Dere kan se video fra der vi hopper HER.  Som tidligere nevnt hoppet vi fra Hacka bruen som er 62m i Chomutov. Det er noe av det gøyeste jeg har vært med på! Det slår ikke fallskjermhopping, men fy søren så gøy det var å hoppe. Adrenalinkicket var så hærlig! Jeg vil gjøre det igjen!! Når vi var på tur hjem og kjørte forbi en gravplass sa sjåføren vår: – Ok, girls? Take a look outside the window? Do you see that? That’s the cemetery meeting of the bungee jumpers. Hahah, som vi lo! Ikke alle skjønte den med en gang (hei Anh), men som hele minibussen lo. Haha. 

Den stakkar gutten som ble så utrolig dårlig når han kom opp. 

Ready to jump!!

Du, og du, så svimmel jeg var når jeg skulle feste på denne heis-snoren. Alt gikk da bare rundt og rundt, men til slutt fikk jeg heldigvis festet den. Hehe.

…Oog her står vi å poserer med serfikatet vårt sammen med de tyske jentene. 

Strikkhopp

I går hoppet jeg og Anh strikkhopp fra Hacka bruen som er 62 m. Bruen ligger i Chomutov. Av det jeg hadde sett på internett var bruen 45 m og lå 20 min utenfor Praha. Neida, det var ikke det jeg hadde bestilt. Haha. Det tok nesten to timer å kjøre dit og bruen var mye høyere enn forventet (og bedre!!). Jo høyere, jo bedre, hehe. Vi fikk ikke helt godt førsteintrykk siden det skjedde en feil. Vi skulle bli hentet på hotellet klokken 09:30. Vi sov litt lenge i går. En halvtime hadde vi på oss, og da løpte vi som noen galinger for å ta ut penger og forte oss tilbake og rekke litt av frokosten. Vi klarte å være ferdige med alt akkurat til halv. Vi ventet, ventet og ventet. Når vi hadde ventet en time tok jeg og sendte en mail til dem. Da beklaget de seg så masse fordi mailen med en veldig viktig informasjon ble tydeligvis ikke sendt. Det ble endret tidspunkt pga lokalstorm, så vi ble hentet kl 13:00 istedenfor. Da må jeg si vi var irriterte, men vi ville fortsatt bli med da! 

Dette var en opplevelse med sykt masse adrenalin! Herlighet jeg vil gjøre det igjen!! Jeg har aldri opplevd noe lignende eller med så mye adrenalin. Got to love it! Etter det (fæle) hylet mitt på tur ned, ble jeg slengt hit og dit og snurret rundt og rundt så fort! Det var gøy det! Jeg måtte konsentrere meg veldig når jeg skulle bli heiset opp igjen. Da må man feste en slik snor til seg selv, men jeg var så svimmel! Haha, men det gikk så bra. Èn ting er sikkert -vi jenter er tøffere enn gutta! Det sa instruktørene selv. Det var også en gutt som var med oss, men han var helt hvit, spydde, hoppet på feil måte, fulgte ikke instruksjonene og besvimte når han kom opp! Fem jenter og én gutt var vi. Vi jentene lo og hadde det så gøy, mens i minibussen hjem ble det både oppkast og veldig nære på sykehusbesøk på den stakkars gutten. Usss… men, men. 
Er dette noe jeg vil gjøre igjen?! HELL YEAA. 

Skydiving in czech republic

I går var det oppmøte på Dlouha 6 i Old Town Square for de som skulle hoppe fallskjerm. Det var knallfint vær. Det har det vært hver dag, og det er over 30°c (!!!). Fint det finnes iskrembutikker overalt. Hehe. Vi møtte opp og kjørte minibuss over én time ut av Praha by. Når vi kom frem ble vi vist frem til et rom hvor vi skulle få opplæring og låne drakter. Når jeg hoppet fallskjerm i Norge fikk jeg 20 min opplæring, vi snakket og ble bedre kjent med hverandre også. Her skulle alt skje veldig fort. Vet dere hvor lang tid opplæringen tok? 10 sekunder. Vi ble alle bedt om å reise oss å se på plakaten forran oss som dekket hele veggen. Fire steg var det vi skulle huske, og det tok oss 10 sekunder. Haha. Norge tar iallefall sikkerheten veldig alvorlig. Neida, det er ikke så vanskelig. Eneste er at du skal komme deg ut av flyet, huske noen av posisjonene og HA DET GØY. Tandeminstruktørene ble så overrasket når de så meg og Anh. Jeg vet ikke hvorfor, men det var BARE kunder fra Korea der. Gruppe etter gruppe. Vi var de første kundene den dagen som var fra et annet land, hehe. Jeg elsker og hoppe fallskjerm. Gleder meg til å gjøre det igjen i et annet land! Kanskje på tide å ta kurs, så jeg kan hoppe alene også:-D Dere kan se bilder fra da jeg hoppet tandemhopp på Hamar HER.

Her er min tandeminstruktør. Likte han veldig godt! Han var så søt og morsom!

Flyet var veldig enklere og hoppe fra enn da jeg hoppet i Norge. Dette er nok mer beregnet til å hoppe i fallskjerm fra.


Love this

Hei! Her er tre bilder fra dagen min. Vi har hoppet i fallskjerm og det er toppers som alltid! Smilte og jublet hele veien ned. Hahha, Anh skrek og hylte som bare det. Hun klarte å miste ene linsen sin i frittfallet også. HAHA! Nå blir det ikke mer skriving fra meg. Marek sover ved siden av meg her. Vi fikk begge bare tre timer søvn i dag, og nå har han vært så søt, snill og krøllet håret mitt. Hihi. Nå skal vi ut! Blogges!