Nytt inn i skapet

Her er noe som ble med hjem fra Praha for denne gang. Jeg kjøpte også mer, men noe av det er på vask. Hehe. Jeg kjøpte også noen Nike-sko jeg er veldig fornøyd med. Dem får dere sikkert se senere!  

Kjøpte denne også i hvit.

Veldig behagelig bukse fra TopShop. Kjøpte den også i blå. 

Videoklipp fra Praha mai 2014

Her er noen videoklipp fra denne turen til Praha. Det var mye jeg ikke fikk filmet fordi jeg var så opptatt med og ha det gøy! Foreksempel skulle jeg gjerne filmet da vi danset og sang på homsebaren. Fy søren så gøy som jeg hadde det da har jeg ikke hatt på lenge. Veldig fin tur, og jeg skal faktisk ta meg enda en tur til Praha med Anh i juli. Det er så lenge til, men det er vel bra og ha noe å se frem til. Egentlig ikke når det er så lenge til! Åh, jeg er så misunnelig på Ingus som drar til Praha igjen allerede på fredag. Skulle gjerne blitt med, men jeg har ikke fått lønning enda. Jaja, jeg gleder meg masse til juli iallefall. Da har jeg faktisk en måned fri fra jobben siden sjefen min drar til Kina og stenger restauranten. Håper dere liker videoen ♥

Trykk på “HD” for å se i bedre kvalitet.

Trøbåt i solskinnsværet

Når vi var i Praha gjorde vi noe som var så koselig! Vi leide oss trøbåt for to timer. Vi kjøpte inn godt å drikke på og koste oss skikkelig på vannet med stekende sol på himmelen. Musikk hadde vi med oss også. Det var meg, Ingus, Thomas og Max. Jeg må jo fortelle dere at Ingus fant kjærligheten i denne byen! Han møtte Max den andre dagen vi var der. Det sa klikk og det var så nære hverandre som det kunne gå an. Kjærlighet ved første blikk. Søtt! Siden de to ble så avhengige av hverandre gikk jeg mye alene, men det gjorde meg ingenting! Man møter mange flere folk når man reiser alene. Fikk meg mange nye venner, så plutselig var jeg ikke så alene likevell. 

Ingus

Når noen holdt på å kjøre på oss, eller omvendt ropte Ingus:-  iceberg, iceberg, iceberg, iceberg!!!

The Dancing House.

Thomas og Ingus

Karlsbroen

Kos!

Vi hadde kappløp med disse folkene her. Hahha, som vi lo, og så gøy som vi hadde det.

Max. Han hadde forresten bursdag i går, så gratulerer med overstått!

Seks fine dager i Praha

Hallo! Går det bra med dere? Begynner å bli en stund siden jeg oppdaterte bloggen sist. Jeg har hatt det SÅ bra i Praha. Virkelig! Seks dager gikk så fort. Vi var super heldige med været. Knall sol hver dag utenom den siste dagen. Er det ikke typisk? Jeg hadde planer om å spare det beste til slutt. Nemlig -fallskjermhopping. Jeg kom dit og da sa de at de ikke kunne ta meg med på noe tandemhopping for det kom til å bli storm snart. Ble litt lei meg da, men da ble pengene brukt til shopping med kameraten min, Thomas istedenfor. 

Se hvem jeg møtte på Gardermoen! Zia! Vi hoppet av glede når vi så hverandre. Vi bestilte frappe og snakket litt gossip om hva som har skjedd i det siste. Hihi, det var koselig. Vi har faktisk til og med samme favorittfrappe som vi begge alltid bestiller. Tilfeldig!

Her tuller vi rundt! Hehe.

Jeg og Ingus var egentlig litt trøtte siden vi ikke hadde sovet noe. Vi har egentlig nesten ikke sovet noe gjennom hele turen. Jeg har vært oppe 48t om gangen også sovet, og når jeg hadde sovet og fått litt søvn var jeg oppe 48t igjen… og slik gikk det. Skjønner ikke hvordan jeg klarte det. Vel.. Ingus sin hemmelighet er -vodka! Hahah. Når jeg kom hjem i går ettermiddag sloknet jeg med en gang og har nå fått 20t søvn. Det var deilig. Da blir jeg frisk og våken til jobben etterpå.

Her er litt av hotellrommet vårt. ROSA. Hotellet vårt het PurPur. Vi hadde også en seng til. Jeg likte veldig godt speilet som dekket hele veggen på badet. Da slapp jeg og Ingus å krangle om plassen når vi skulle sminke eller fikse håret vårt. Haha. God plass var det på rommet også. Vi hadde også kjøkken med alt av utstyr vi trengte (utenom vinåpner!!). Jeg kommer ikke til å bo på samme hotell igjen. For det første: DET VAR ALT FOR VARMT INNE DER. Vi prøvde alt mulig, det var umulig og få det kaldt. 30ºc hadde vi inne der. Servicen var helt OK. Noen av tingene var ødelagte, blant annet dusjen, men den fungerte så klart. Det var bare at noen deler falt av når jeg sto der, haha. Ingus og jeg var heller ikke fornøyde med lyset som var på badet. Veldig dårlig lys å stelle seg til! Til slutt nøkkelen. Vi hadde ikke kort, men nøkkel med en diger nøkkelring på. Det var ikke det mest praktiske for oss, men nå er det nok klaging! Neida, det er ikke klaging, bare litt konstruktiv kritikk. 

På flyplassen ville kameraten min, Thomas komme å hente oss! Thomas er en hærlig fyr jeg møtte forrige gang jeg var i Praha. Han kom å møtte oss med stort smil, klem og iskald Kozel øl til oss. Det var snilt gjort som vi satte veldig pris på. Før han kjørte oss til hotellet ville han ta oss med til et utsiktspunkt som var like i nærheten. Jeg elsker steder med fin utsikt! 

Facebook-trenden

Sååå er det flere enn meg som har blitt utfordret til å hoppe ut i vannet eller? Hahah… uff det var virkelig kaldt. Men, men… I DID IT. Idiotiske facebookutfordring. Første delen av videoen er forresten kuttet bort. Det var ikke noe interessant, bare noen jeg utfordrer videre osv:) 

Har du hoppet ut i vannet på grunn av denne Facebook-trenden?

Flybilletter og hotell i boks!

For en fantastisk morgen! Mamma laget en god frokost og lønningen var kommet på konto. Ingus våknet før meg i dag, men jeg spratt opp med en gang!

Meg: I DAG FÅR JEG LØNNING!! La oss bestille flybilletter!! 
Ingus: YEEY!!  

Så nå har vi både flybilletter og hotell i boks som jeg har betalt for. Jeg skal til Praha igjen! Jeg gleder meg mer enn noensinne. Vi gikk for hotell PurPur som ligger i sentrum og er veldig… rosa. Hehe. Rosa er favorittfargen til både meg og Ingus. Jeg hadde egentlig planer om å være på samme hotell som forrige gang jeg reiste, Falkensteiner. Akkurat nå var det litt dyrere enn forrige gang, så den snille resepsjonisten jeg ble kjent med forrige gang anbefalte noen andre hotell til oss. Pluss at han vil henge med oss når vi er der, og det er visse regler om han skal jobbe på hotellet vi er på. Jeg er så glad for å bli kjent med lokalfolk. Foreksempel når vi tok taxi fra flyplassen og inn til sentrum så betalte jeg 700 CZK. Det fortalte jeg til en lokalperson jeg ble kjent med og han sa jeg hadde blitt lurt. Snill som han var ordnet han taxi til meg og Aebykier når vi skulle tilbake til flyplassen. Da betalte vi kun 3-400 CZK. Det er en veldig ekkel følelse av å bli lurt slik av både folkene på flyplassen og taxisjåføren. Jeg syns dette ble en veldig billig tur for én uke. For fly og hotell kostet det ca 2500 kr hver for meg og Ingus med frokost. Vi drar mandag den 19 og blir der én uke. 10 dager til, WOHO!

Damien Walters

Jeg ble bare helt “WOOW” når jeg så disse videoene av Damien Walters. Er det mulig? Det er jo helt utrolig! Jeg blir så utrolig fascinert, men når jeg ser slike klipp som dette tenker jeg også -hvor mange ulykker har skjedd? En ting er sikkert -det er helt utrolig å se på.

Tropisk nachspiel

Fy søren så gøy vi hadde det! På nattklubben var det en så kjekk bartender. Han kunne virkelig snakke for seg og visste hvordan han skulle sjarmere damene. På starten av kvelden var det karaoke, og han gikk på scenen og rokket det hele med “Sweet Home Alabama”. Jeg ble jo helt sjokkert! Han var så flink og DEN stemmen. Han var virkelig en entertainer. Det var noe jeg kunne hørt på om og om igjen. Eller sett på, haha;) 
Av en eller annen grunn gikk vi inn i et “forhold” de to kveldene for og holde enkelte (irriterende) stalkere vekk. Haha. Det var jo bare på gøy da. Fra min side er det veldig farlig at en kjekk bartender står bak baren fordi da kan det fort bli dyrt for meg. Det skal jeg love dere det ble også. Når Ingus hadde nachspiel på lugaren vår, og jeg var med vaktene som tidligere skrevet. Haha. Da gikk vi rundt omkring på båten, og når vi hadde kommet til resepsjonen sto bartenderen.   

Bartender: WTF….. er duu her?
Meg: YEES.
Bartender: Jeg tror vi må jobbe med det ekteskapet vårt! 

Naboene våre.

Er så tropisk kledd at man kunne tro vi er klare for en tur til Hawaii.

Han la seg oppå Ingus. Skal si Ingus ble fortvilet!

Festlighetene endte ikke for oss før rundt 9 på morgen. Vi var i Norge igjen klokken 10. Tror dere vi klarte å stå opp til da? Nope. Dette var Color Line all over again! Haha. Rundt 11-tiden kom en dame inn og snakket dansk. Hva hun sa skjønte vi ikke, men vi skjønte iallefall at vi måtte komme oss av båten. Som vanlig går vi av båten uten og måtte klage på at det er lang kø. Litt delig også, haha. 

Hva leter jeg etter her tro? Haha. 

Random folk vi tok bilde med.

Etter hver båttur drar vi alltid til Byporten og spiser sushi. Ingus spiser ikke sushi, så det er kun meg. Vi vandret litt rundt før vi tok toget hjem. Ingus gikk for og sove når han kom hjem, mens jeg måtte rett på jobb. Penger må tjenes til neste tur!:)