God morgen Norge!

God morgen fine Norge! I dag kommer til å bli en fin dag. Jeg bare vet det! Jeg sitter på Gardermoen nå og venter på Aebykier. Jeg har nettopp hentet billettene våre og vi hadde planer om å møtes klokken syv her. Vi skal gå på flyet klokken ni, og nå i dette sekund fikk jeg melding av henne hvor det sto hun hadde mistet flytoget sitt og blir forsinket. Hva kan jeg si? Det er så typisk Aebykier!! MEN hun har tydeligvis med mat til meg, kylling i karri. Da ble alt mye bedre. Haha! Jeg kan ikke vente med å komme til Praha! Jeg begynner egentlig å bli trøtt. Faktisk, så har jeg ikke sovet ordentlig på 48 timer. 
Vi dro til Danmark på torsdag. Da festet vi hele natten og hadde det kjempe gøy. Festlighetene ga seg ikke før klokken 8-9 på morgen for meg. DFDS-båten har regelen om at man ut av båten når den kommer i kai i København. I går når jeg postet innlegget om tivoliet i København var jeg ikke med på noen av bildene. Det var fordi… jeg ikke var der. Når jeg først hadde sovnet så var det umulig og få liv i meg. Når jeg våknet neste dag og turen gikk til Norge igjen, så var det nye festligheter som sto for tur. Herlighet så gøy vi hadde det! Da ble det null søvn før vi kom til Norge. 
Når vi kom i land tok vi toget hjem, og da løpte jeg inn døren, hivde på meg jobbuniform og dro rett på jobb. I går jobbet jeg også, deretter var det mamma sitt 40-årsselskap. Deretter dro jeg på besøk til naboene våre på kvelden. Midt på natten pakket jeg kofferten min på nytt og tok toget hit til Gardermoen. Hvor jeg sitter nå. Er det noe rart jeg begynner å bli trøtt? Haha. Det har jeg ikke tid til nå. Jeg har en hel dag i Praha forran meg! Dette blir så gøy, og nå ser jeg virkelig frem til at Aebykier kommer med mat til meg. Folkens? Vi blogges i Praha da ♥

HA EN NYDELIG DAG DERE OGSÅ!

Lykkelig! Jeg sminket meg på toget og nå ser jeg at det ikke ble noe særlig pent. Lyset var jo av og folk sov. Den unnskyldningen får duge:)

Tropical

Hallo! Jeg kan starte med å fortelle dere at jeg hadde det SÅ GØY på båten til Danmark. Jeg og Ingus var begge enige om at dette var den beste båtturen vår hittil. Det er mye finere på Color Line til Kiel, men på DFDS var det flere ungdommer enn CL. Gleder meg til å fortelle dere hvordan vi hadde det på båten, men det har jeg overhode ikke tid til nå! Jeg begynner å bli litt småstresset. Jeg titter bort på den rosa kofferten min og ser bare masse rot. Jeg må pakke ut alt, også må jeg pakke ned nye ting. Jeg setter meg snart på toget til Gardermoen. Jeg var til og med så stresset at jeg bestilte billetten min til Oslo S (som jeg alltid pleier å gjøre). Jaja, jeg kunne spart 50 kr der! Jeg dar jo til Praha i morgen tidlig! Jeg skal nok få oppdatert bloggen min der om det ikke er noen tekniske problemer. Macen blir iallefall med! Når jeg kommer hjem igjen fra Praha skal jeg oppdatere om båtturen vår, åh gleder meg!

Når jeg var på jobb i går, så fikk jeg tre kjempe store pakker fra sjefen min! Masse nye plagg fra Sheinside. Det er en lang historie hvordan alle de pakkene havnet på restauranten jeg jobber og ikke på posten. Uansett, sjefen min var veldig slem! Hun tullet med at hun hadde returnet alle pakkene fordi hun ikke visste hva det var. Hun var såå seriøs! Senere hun bare: “åå… forresten jeg …HAHAHA… jeg.. HAHHAA… glemte å si at jeg tullet.. HAHAHHAHA!!”. Skal si hun hadde det gøy da! 

Her er en av kjolene jeg har fått fra Sheinside.com. Jeg likte veldig godt fargene og mønsteret. “Tropisk” er ordet jeg vil beskrive den med. Når det kommer til maxikjoler syns jeg det er finest når de går helt ned til føttene. Denne kjolen vil jeg si var alt for liten til meg, men det går an å bruke den. Husk det da dere -bestill alltid en størrelse større når dere handler på slike kinasider. Den kan kjøpes HER.

Jeg vil også gratulere mamma med dagen som er hele 40 år i dag! Hjerte, hjerte ♥♥

Lille bamsen min ♥

Link til kjolen HER.

Viss vi ikke blogges når jeg sitter på Gardermoen, så blogges vi helt sikkert i…. Praha! ♥

På vei inn til Oslo

God dag! Nå er jeg på bussen og er på tur inn til Oslo. Båten går ikke før fem, så jeg har noen planer om å sette meg ned å spise sushi. Når vi kommer til Danmark har jeg ingen store planer om å shoppe, men vi skal på tivoli! Det gleder jeg meg til. Tenkte jeg bare skulle gi litt lyd fra meg nå i tilfelle det ikke er internett på båten som det en gang var. Viss ikke, så blir det ingen oppdatering før lørdagskveld. 
Jeg må fortelle dere noe som skjedde i sta som overhode ikke var noe koselig.
Jeg var veldig stresset i dag tidlig og jeg måtte løpe for å rekke bussen. Kondisen min er ikke noe å skryte av! Jeg hadde den store, rosa kofferten min som veier noen kilo. Jeg løpte helt til jeg bare måtte stoppe og få tilbake pusten. Da hadde jeg ingen anelse om at jeg hadde stoppet i midten av en heftig rasistisk diskusjon. Et par meter bort på min høyre side sto det to mørkhuda folk, og enda et par meter på min venstre side sto det to nordmenn. Akkurat da jeg stoppet var det stille, men så… BANG. De ropte, skrek og kalte hverandre stygge ting. Jeg var jo helt sjokkert og sto der med store øyne, i tillegg veldig andpusten. Jeg hadde så lyst til å si noe, men det hadde det ikke kommet noe godt ut av. Uansett måtte jeg rekke bussen. Jeg var ikke på noen sin side fordi begge parter var like ille. Hvordan kan de si noe så stygt til hverandre. Det var rett og slett utrolig rasistisk. Det var til og med voksne folk i 40-åra! Så flaut… 

Nå skal jeg glemme at jeg hørte alt det fæle de sa til hverandre. Jeg gleder meg til å se Ingus i Oslo. Han er sikkert like blid som alltid! Det er ikke så lenge til jeg er fremme heller. Oslo er en og en halv time fra Sarpsborg, men det går så fort når det er internett på bussen. Internetten er overraskende rask også. Da skal jeg nå utnytte muligheten til å se ferdig filmen jeg ikke ble ferdig med i går, Step Brothers!  

En super rask selfie jeg tok rett før jeg løpte ut døra. Haha, dårlig tid, men alltid tid til en selfie. Jeg har på meg blomsterkransen som jeg også brukte i går, og en enkel svart kjole! Vi blogges!

Pink day

Heihei! I går møtte jeg Anh rett etter at hun var ferdig på skolen. Jenta har jo hatt bursdag! Tenk at hun allerede er 18 år…. tiden går så fort. Haha! Jeg måtte jo forte meg ut å kjøpe en gave. Jeg hadde egentlig ingen anelese om hva jeg skulle kjøpe. Jeg syns det er så koselig å gi blomster, så jeg ville blant annet gi henne det. Favorittfargen hennes er blå, så jeg lette etter blå blomster. Jeg fant bare rosa….. og noen andre farger, men det ble rosa! Hehe, min favorittfarge. Når jeg står i butikken ringer Anh meg og lurer på hvor jeg er. Da ble jeg så stressa. Jeg sa bare “-oi shit” og la på. Haha. Midt oppi alt stresset måtte jeg og ringe sjefen min for å fortelle henne noe. Når jeg først snakker med henne, så snakker vi jo en evighet! Haha, plutselig snakket vi om klær, shopping og noen nettsider. Hun hjalp meg også med å finne ut hvilken blomster jeg skulle kjøpe. Hehe, takk for den hjelpen! 

Ble veldig rosa i dag!

Jeg måtte forte meg hjem… og der satt hun på trappen fortvilet om hvor jeg var!

Men hun ble glad da!

Gaven min var en sommerkjole hun ønsket seg, favorittsjokoladen og blomster!

Meg: Skal jeg fortelle deg noe?
Anh: Jaa
Meg: Ingen har noen gang gitt meg blomster…
Anh: Virkelig? Det er da så koselig med blomster. 
Meg: Eller jo… mamma ga meg blomster på bursdagen min. Men det teller ikke!! 

Han fyren her var ganske søt og morsom. Jeg kjenner han ikke, men jeg gikk ned på kne og spurte om han ville gifte seg med meg. Jeg har til og med bilde av det. Haha det skal jeg vise dere senere.

Det har jo åpnet ny pizzarestaurant her i byen. Det måtte vi teste ut. Det var veldig godt!

Jeg og Anh er slike som snakker i telefon med hverandre hver dag, MEN når det har skjedd noe “stort” venter vi alltid med å fortelle det til vi møtes. Da sitter vi i timevis og snakker gossip og ler høyt! Vi forteller hverandre alt i hver minste detalj, så dette tok flere timer. Vi hadde det så gøy! 

Vi hadde tenkt oss på kino for å se den nye filmen Cameron Diaz er med i, “Other Woman”. Jeg sjekket kinoprogrammet før hun kom, og da så jeg at denne filmen gikk onsdag. Vi er begge fan av Cameron Diaz, så denne måtte vi jo se! Når vi skulle til å kjøpe billett sier damen på disken: -Filmen går neste onsdag.
Jaja, det var kjipt! MEN nå skal jeg fortelle dere om noe som skjedde rett før vi skulle gå til kinoen. Anh lo, lo, lo og hun lo. Jeg er så klumsete av meg hele tiden at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Rett før vi skulle gå ut av porten her, så fikk jeg øye på naboen min. Tenkte jeg skulle være koselig, så jeg smilte til henne og sa hei. Jeg så på henne og fikk øyekontakt i ett sekund før jeg snudde meg tilbake og gikk rett inn i dørporten! “DUNK” sa det. Anh sa det var akkurat som å se en baby gå inn i en glassdør. Hun lo, lo, lo og hadde aldri sett dette “live” før som hun sa. Haha, idiotiske meg!   

Vi gikk på Jafs og satt der i flere timer. Tiden gikk så fort. Vi hadde masse andre planer som vi ikke fikk gjort! 

Linsene hennes!:o

Hey guys!

Hallo, hallo! Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg! Åhh, det har skjedd så masse i det siste og jeg har lyst til å skrike det ut til alle dere. I påskeferien har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Jeg har vært helt utslitt! Vi har hatt familiebesøk i påsken så jeg har tilbringt tid med dem når jeg har kommet hjem om kveldene. Jeg har også passet hus og hund noen dager. De jeg passet for var så snille som lot meg forsyne meg av alt av mat og vin. Mmm, da koset jeg meg. Fikk også besøk etter jeg var ferdig på jobb, så ensom var jeg ikke! Etter den lange uken på jobb kjente jeg det virkelig i kroppen. Det er nesten så jeg syns vi burde være en ekstra servitrise hvor jeg jobber. Når det kommer så mange folk som det har gjort i ferien, så skal jeg love dere jeg og sjefen min løper som bare det! Men vi klarer oss og jeg har det alltid gøy når jeg jobber med henne (sikker på at jeg har verdens beste sjef!)

Nå er jeg faktisk i Sarpsborg. Pappa er bortreist og jeg aner ikke hvor han er, meeen jeg har leiligheten hans for meg selv. Jeg kom hit i går og brukte dagen på å slappe helt av. I dag pyntet jeg meg ekstra og tok på en rosa sommerkjole jeg fant i skapet til mamma her om dagen. Blomsterkransen var også på plass. Jeg ble stoppet noen ganger på gaten av folk som ga meg komplimenter! Jeg kan ikke tro det. Jeg ble jo såå glad og hadde et bredt smil fra øre til øre. Små ord kan gjøre dagen min så mye bedre enn den allerede var! Hadde dere bare visst hvor mye jeg setter pris på det, takk:)

Vell… i morgen drar jeg til Danmark. Forrige gang jeg var på DFDS-båten husker jeg det var gratis internett. Lurer på om det fortsatt er det? Det begynner å bli noen år siden, så skal ikke overraske meg om det koster penger nå. Om det er gratis og ikke alt for tregt, så skal dere få høre fra meg der. Vi skrives sikkert før jeg drar i morgen også om internetten her vil samarbeide med meg:)  

Lønning og dagens bombeinnkjøp

For en nydelig dag! Jeg sto opp og spiste en god frokost i solen på verandaen. Jeg og Leo gikk en lang morgentur i finværet. Jeg ble så stiv og støl! Når jeg kom hjem fant jeg ut at lønningen var på kontoen. YES! Sommeren er ikke så veldig langt unna og jeg er så lei av alle de gamle sommerkjolene mine. Skulle bare titte litt på hva som var på nettet, og det var jo såå mye fint. Jeg smeltet helt. Plutselig var det 22 plagg i handlekurven min. Vet du hva? Jeg har ingen planer om å dra på Color Line denne måneden (også), så … ja hvorfor ikke. Neste uke, skal jeg være i Oslo fra mandag-fredag. Neste uke der igjen er det påske. Neste uke der skal jeg til Sarpsborg og på danskebåten. Neste uke der igjen drar jeg til Praha. Så nå skal jeg være forsiktig med pengene mine, haha! Tror jeg må sette opp et slags budsjett så jeg ikke blir helt blakk i Praha. 
Med tanke på at jeg bestilte fra disse Kinasidene, så delte jeg opp bestillingen min i tre deler. 7-8 plagg i én bestilling for og unngå toll. Det er nok til å få toll, men siden så mange har sluppet unna, håper jeg at jeg er en av dem.  

Gleder meg til å få pakken(e) mine! Noe som falt i smak?

Tilfeldig møte

For nesten én uke siden satt jeg på Oslo S. Jeg holdt på å sovne og var så og si helt borte i min egen verden. Plutselig sier noen “-Caro??”. Jeg titter opp og der står en fyr jeg ikke har sett på 3-4 år rett foran meg! Nemlig… Zia! Jeg ble så sjokkert! Det tok tid for at jeg skjønte det var han. Dialekten, stemmen og utseende var jo helt forandret! Jeg kunne ikke tro det, men der sto vi. Ropte navnet til hverandret, hoppet av glede og sto og klemte hverandre ti ganger. Det var så gøy!
Vi gikk på ungdomsskolen sammen, men i 9.klasse flyttet Zia til Eidsvoll. Bloggen min er jo gammel, men dere som har fulgt meg hele veien husker kanskje Zia, eller navnet “Ruki Makino” som han gikk under. Han er å finne i arkivet fra 2010-11. Husker vi alltid hadde det gøy med å ta bilder i friminuttene på ungdomsskolen. Åhh, det var da det var gøy og ha blogg!  

Zia det var så godt å se deg igjen! Så får vi håpe det ikke blir 3-4 år til neste gang 

Uthvilt

Jeg begynte på et innlegg i går kveld, men da var overskriften “Utslitt”. Plutselig sovnet jeg bare helt av. Nå har jeg endelig fått sovet ordenltig og er helt uthvilt. Jeg kom hjem frå båten på torsdag, men har ikke fått slappet av før nå! Når jeg kom hjem på torsdag hadde jeg nesten ikke sovet noe på to døgn, men var overraskende ikke så veldig sliten. På torsdagskvelden gikk jeg en tur over til kameraten min og vi hadde filmkveld. Vi så “Friends With Benefits” og da kjente jeg holdt på å bli trøtt. Vi så film til langt på natt, men jeg våknet tidlig dagen etterpå fordi vi hadde besøk. Jobbet også hele helgen og lengre enn jeg pleier. Aebykier har også vært hjemme, og hun dro hjem igjen til Oslo i går. I helgen har også familien min fra Lillehammer og Dokka vært på besøk, så det har vært mange hylende barn. NÅ er jeg endelig helt uthvilt etter 15 timer med søvn. Det var deilig. I dag tenker jeg å ordne med noe ved, det er så fint vær. I morgen tenker jeg å ta turen til Lillehammer, eller kanskje jeg tar det på torsdag. Jeg og Ingus må iallefall på litt shopping. Jeg har noen gavekort jeg må få brukt.   

Jeg trenger virkelig noen nye kjoler. Kjolene mine er så kjedelige føler jeg, så det hadde vært fint med noe nytt. Det er jo snart sommer også! Her er noen som falt i smak fra Sheinside.com: 

Fra venstre: Kjole 1 HER  –  kjole 2 HER  –  kjole 3 HER  –  kjole 4 HER  –  kjole 5 HER  –  kjole 6 HER  –  kjole 7 HER  –  kjole 8 HER  

Iphonebilder:

Noen bilder til fra turen. Ronny og Elvis.

Forrige tur vi var på med Natalie ville noen kjøpe t-skjorta til Ingus for 1000 kr. Ingus sa fort nei fordi han elsker virkelig t-skjortene sine!

Edel.

Gry.

Meg, Natalie og Ronny.

Ingus rett før hans kriminelle handling med kyllingen.