dere er bessst

Jeg er en av de få som godtar lesere på facebook. Grunnen er at viss dere lure på noe så kan dere få svar der med en gang istedenfor å vente på at jeg skal sjekke mailen.

Når jeg først har godtatt dere, så skriver dere så mye fint til meg. Vet ærlig talt ikke hva jeg skal si, utenom tusen takk. Ikke bare dere på facebook, men også dere som slenger fra dere kommentarer på bloggen min eller noe lignende. Dere planter et smil på hverdagen min :))

Blir så rotete om jeg skal ta med alt det hyggelige dere har skrevet til meg. Men dere skal vite at jeg blir glad for hver melding/ kommentar/ brev jeg får ♥. (Btw så skal jeg hilse til Nikola Socha)

   

verdens søteste har bursdag i dag!

Heyya! I DAG HAR ANH BURSDAG!!!!!!! Alle må gratulere henne med dagen i kommentarfeltet, da bli hun glad ♥


Du får ha en fin kveld videre Anh om du leser dette, tihii. Gleder meg til å se deg neste uke ^^

lille søte caroiz

Heihei! Nå har jeg funnet noen i verden som er døpt til Caroiz (junior). Mahbinface.blogg.no bestemte seg for å kalle henne Caroiz, tihi er ikke det søtt?


Var ikke Caroiz nusselig? ^^

hot or not – stilen til hannie dropkick

Hei! Jeg fant en jente som inspirerte meg litt, Hannie Dropkick. Hun var drit søt og kul, men jeg er ikke den største fan av piercinger i nesen og leppene…



Hva syns du om stilen hennes?

fin og trist sang

Chris Medina -What Are Words

Denne sangen hører jeg veldig mye rundt omkring for tiden. Likte ikke sangen så veldig mye for noen dager siden, men jeg har hørt den så mye at jeg har begynt å like den. Sangen er så fin, men trist…

dagens bestillinger

Superkul

Frokenfryd-clothing. Er ikke sikker på hvem jeg skal velge. Skulle egentlig velge Yoshi t-skjorten, men det er ikke igjen small. Jeg så ikke boksen der de skulle velge str, men så fikk jeg en mail om at det bare var large og xlarge igjen. Så det blir Tweety t-skjorten om jeg ikke ombestemmer meg.

falsk profil

Jeg fant meg selv på facebook gitt! Haha, det var litt sært, men også litt morsomt. Takk til to lesere som holder meg oppdatert. Så lenge ikke ”Carolyn Sindre” skriver noe stygt til noen, så skal ikke jeg grave meg så dypt inn i saken. Jeg må være litt streng å si at viss det er noen som lager en falsk profil av meg med mitt navn og bilder som skriver dritt til andre, så anmelder jeg hun/ han.




Det er litt rart å lese at ”Carolyn Sindre” (som liksom er meg) får desse kommentarene som egentlig skal være mine, hehee. Bare han ikke skriver noe dritt så går det bra.









 

HUSK AT VISS DU FÅR EN STYGG KOMMENTAR/ MELDING MED MITT NAVN, SÅ ER DET IKKE MEG. Jeg skriver aldri noen slike stygge meldinger.

hei, ole her!

Kjøtkaker er digg, sTIG liker ole anton veldig godt <3 elsker ole Anton <3