pakke i posten fra dragenshule.no

Noen ganger elsker jeg og hente posten, haha. I dag fikk jeg sponsorpakke fra http://www.dragenshule.no/.

Nettsiden har seriøst ”allsags stæsj, og mye, mye mer”

Meeen jeg fikk trommevirvel…. løsvipper!! Uansett, lite eller stort blir jeg glad. De koster 90kr for dere som lurte, og du finner dem her. Dere får ikke se dem på enda fordi jeg kommer til og bruke dem på juleballet. Dere holder ut til 15.desember?

Jeg har prøvd de på (uten lim). For meg så er fyldigheten helt perfekt og lengden. Mange av dere synes sikkert de ser helt enorme lange ut, men de er ikke så lange som det ser ut som. Hva syns du om løsvipper?

nytt design!

Nå må jeg gi kreds til Hanna (http://blomsterfeenhanna.blogg.no/). Hun har gjort hele designet mitt! Hun tar vanligvis betalt (100-150kr). Siden hun har sagt lenge at hun vil lage et til meg, så fikk jeg gratis.

Hanna er virkelig ei jente som ikke gir opp altså! Jeg er så kresen på design, er det noe som irriterer meg som bare er smått, så fikser Hanna det. Service sier jeg!
Hva syns du om det nye designet mitt, likte du best det gamle eller nye?

LANVIN

Jeg digger den nye moten fra Paris, Lanvin. Denne stilen er ikke helt min, men jeg liker den. Ikke alt, men noe av kjolene, skoene og T-skjortene. Hallo?! Noen som har sett prisen, får nesten sjokk. Ca 2000kr for en kjole.

Når jeg ser på TV legger jeg alltid merke til hva de har på seg. Da jeg var på X-factor så jeg det selv. Marion Ravn hadde på seg gul Lanvin kjole (andre rekka på bildet). Heldige hun fikk låne kjolen før den kom i butikken.

Hadde det vært bursdag eller en annen anledning, kunne jeg gjerne tenkt meg og gå i en Lanvin kjole og sko 🙂 Hva syns du om Lanvin?

Hadde litt fritids og lagra nesten alle plaggene med print scr. Gjerne si ifra om du låner bildene! 🙂

HAHA

Hjem, kjære hjem! Etter min 2012 dag, skal jeg hoppe i dusjen, dra på meg onepiece’n, sette på 2012 og stappe i meg junk food. Seriøst jeg har ikke fått så mye kjeft siden 7.kl! 😮

Innlegget under ga virkelig null mening. Fikk ikke skrevet ferdig fordi jeg hørte skritt bak meg, og da bare trykka jeg publiser og kryssa alt ut (paranoid skjønner du). Noe jeg ikke fikk skrive var at de bildene jeg publiserte er fra mine tidligere blogger.

En leser lurte på hvorfor jeg satt igjen, og jeg kan like så godt fortelle det siden læreren snakket veldig høyt slik at resten skulle høre det. Jeg vil ikke være frekk mot noen, så jeg skal bare si rett ut at jeg ikke er verdens flinkeste til og gjøre lekser. Og jeg er veldig glad i å tegne i timene, men! Okei jeg har tusen MEN. Da er jeg redd for at jeg fornærmer den og den, så sparer ordet mitt.
Dette ble en del av spørsmålsrunden av spørsmålet: Hvordan er du på skolen, og er du flink?

Det lol bilde som ble publisert i forige innlegg, var da jeg sto på skøyter i garasjen. Hahha!


Slik følte jeg meg i dag, innestengt… Hahah føler at det jeg har skrevet ble veldig komisk?
Er du flink på skolen?

DAGEN MIN SOM 2012

Gidder ikke å lete igjenom skrive feil


NÅ VIL JEG HJEM! Buhuu, gjett hvor jeg er nå da?! Skolen……
Har gjensiting, visste ikke at det var lov jeg? I dag trodde jeg det seriøst var år 2012, da verden går under. I dag har ser dagen min gått under. Jeg er til og med ferdig med leksene! Tror jeg er innelåst på skolen, fikk virkelig lyst på milkshake. Gaad, må jeg vente til læreren kommer å låser opp døra også. Så er jeg fri fra fengsele (fri som en fugl) Haha random. Oysann shit, har foreldresamtale også etter på.

Har en følelse på at det blir sent før jeg kommer hjem. Blæh, skolen klarte å få meg i dårlig humør. Når jeg kommer hjem skal jeg sette på filmen 2012 og chillen. Har en følelse av at jeg kommer til å få en del kjeft, etter og ha blitt kasta ut på gangen, høh bare for å tegna et hode…

Ja, da fikk dere vite skoleånden min. Hvorfor ikke fortelle det til dere når

TIL DERE SOM VILLE LAGE HEADER TIL MEG

Hei til dere snille som ville lage header til meg! Her er bildene dere kan bruke. Håper det ikke er lenge til jeg får et vinterdesign. Jeg skal snakke med Hanna (blomsterfeenhanna.blogg.no), for hun sa hun ville lage et til meg for en stund siden 🙂

Jeg blir like glad om dere vil lage en header til meg. Bare bruk alle, eller noen av bildene under her og send headeren som du har laget på mail til meg [email protected]
NB! Husk å skriv bloggadressen din om du vil bli linket, for jeg kommer til og legge de ut!

Haha, trenger egentlig ikke å bruke trutmunn bilde. Bare for å skryte om at jeg er fjortizz lizzom! Neida, ehehe dere bestemmer selv 🙂

Tvinger ingen til å lage en header til meg, men dere bestemmer helt fritt selv!

FJESBOKA

Hei god morgen! I går laget jeg en side på facebook der dere som leser bloggen min kan legge inn fanbilder, hilsninger eller spørsmål. Om det er et viktig spørsmål dere vil ha et kvikt svar på, så svarer jeg så fort som mulig om dere poster det på veggen min.

Skal vise dere hvordan jeg redigerer det bilde med ”vaktbikkja” og marsvine mitt senere i dag :))