jeg gleder meg!

Hei! Tenk at nå er det bare 14 dager til jeg befinner meg i et tropisk land, Filippinene! Herregud jeg kan ikke sette ord på hvor MYE jeg gleder meg! Familien først og fremst ♥. Shopping, Starbucks og Jollibee! Jeg er snart i himmelen. Noe jeg er veldig spent, men litt skeptisk på er å møte Soling. Hun er visst kjent får å være synsk. Hun kan lese fremtiden til folk og har hatt rett om alt hun har sagt. Jeg skal også få være med på skolen til søskenbarnet mitt i en dag og se hvordan de har det. Gleder meg, det blir veldig interessant. Jeg har også tenkt å kjøpe masse klær, mat og drikke og dele ut til de fattigste på julekvelden! Rafting, vannski, tannbleking, andre turistattraksjoner OSV, OSV er andre ting vi har tenkt å gjøre. Jeg kommer til å dra med Mamma, stefaren min og kule onkel M og være der i 3 uker. Blir fantastisk!
 

Tror ”jeg gleder meg” setningen har blitt mye brukt nå, snart en klisjê? Uansett, jeg gleder meg til Pearl Farm! Der skal vi være i to netter. Pearl Farm er en av Filippinene’s fineste strender, så der skal vi kose oss!
PEARL FARM:
Håper dere vil følge bloggen min i Filippinene. Skal oppdatere så ofte som mulig for dere i Norge 🙂

caro ønsker seg- hp

Se hva jeg har forelsket meg i! Har altså siklet over desse siden jeg var hos Gunhild på lørdag. Det var veldig koselig forresten, vi så Harry Potter Del2, igjen. Legg merke til t-skjorten. Er ikke det den søteste t-skjorten dere har sett?! ”Dobby will always be there for Harry Potter”. 

Jeg har også veeldig lyst på skolegenseren. Jeg kunne seriøst gått med den på skolen! Får jeg tryllestaven i hånda blir jeg xtra kul, men folk kommer til å tenke at jeg er en raring, hhehe. Usynlighetskappen var også kul! Hadde vært sykt fett om den hadde funket 😀http://www.wbshop.com/Harry-Potter/hp,default,sc.html?src=WFBHPBF

gårsdagens skolebilder

Jeg, Thea og Ingrid ♥

Skumle! Pass dere..


Deprimerte jenter..

Var det noen som så to jenter som poserte så kult som på bildet i gårsdagens friminutt? Japp, det var meg og Thea!

Regner med at guttaboys fra barneskolen ville at jeg skulle legge ut dette bildet siden de ropte – CAROIZ, CAROIZ… ta bilde av oss! 

Linseluser!


antrekk

Hhaha, jeg har bestemt meg for og ikke bruke ordet outfit lengre. Ordet outfit er så bloggete. Jeg har skrevet det så mange ganger at jeg har blitt lei av det. Hhehe. Dagens outfit antrekk.

Se så alvorlig jeg er, hhaha 😀

<3 Floker <3. I dag tenkte jeg over hvor langt håret mitt faktisk har blitt. Det når jo nesten ned til rompa mi snaart. Etter så mange år har jeg endelig nådd målet mitt (snart)!

Den nye jumpsuiten min skal helt klart få en plass i kofferten til Filippinene!

Se HER om du vil vite hvor antrekket er fra.

dagen i dag

Hei! I dag har jeg vært på Lillehammer og handlet inn litt stuffs til vi drar til Filippinene som er 24 dager til! Gleder meg noe sinnsykt. Jeg har handlet inn litt gaver til noen av slektningene mine i Filippinene. Ehh ehhe, kan vel si at det ble litt på meg selv også.

Hadde veldig lyst på denne blå dressjakken, men må skjærpe shoppingen min! Straks Filippinene og Oslotur + at jeg prøøøøver å spare til Macbook Pro.

Etter et måltid på McDonalds så gikk savnet av den blå dressjakken bort 🙂

Etter vi var ferdig med og handle reiste vi til tanta mi som bor på Lillehammer. Føler vi har samme rutine hver gang vi er på Lillehammer: Strandtorget- McDonalds- besøke tanta mi. Etter vi hadde vært hos tanta mi, reiste vi til onkelen min. Kule onkel M.

Lille søte Rosita ^^

Gal blogger nummer #1

jeg har operert nesen!

Big news: jeg har operert nesen min! Jeg får så mange stygge blikk og kommentarer daglig at jeg bare måtte gjøre noe med den. Venligst ikke spør om priskostnaden, fordi det var en skarp pris. Ellers er jeg fornøyd 🙂

Aebykier kneler og forguder den nye nesen min.

Jeg ser opp til Pinocchio om noen lurer! 😀

husker dere?

Utrolig at jeg publiserer denne IGJEN, men æææææ det er over 20 000 som har sett denne videoen! Jeg husker veldig godt den tiden jeg fikset håret mitt så stort. Den dag i dag kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg gjorde det, eller gadd å gjøre det fordi det tok sin tid. Før så syns jeg det var fint, men nå? Hahh, blir litt flau av å se gamle videoer. Grunnen til at jeg legger den ut er fordi det er utrolig gøy å se gamle videoer, men jeg kan godt sitte å le av meg selv.