søtis bilder av Tass

Åååh, det er søtingen min ♥♥♥. Digger å ta bilder av han, så fotogen som han er. SOM jeg sikkert har sagt 99 ganger før? (si i fra om det blir for mye bilder av dyr) Likte spesielt det øverste bildet. Og ja til nye lesere, han har et brunt, og et blått øye. Hvilket bilde likte du best?


STEMM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG, SÅ ER DU SØØØT. KLIKK HER

deres mening om TCMN

Heihei, tenkte jeg skulle skrive et innlegg om TCMN. Denne jenta har fått mange ikke-så-koselige-kommentarer i det siste. Foreksempel denne outfiten

Jeg synes hun er kjempe pen med litt mindre sminke, eller uten sminke. Leste alle kommentarene hennes hun fikk på dette innlegget, blant annet: æssj, urrgh så stygg du er, slutt å bruk push-up bh'er når du har så skille, uuurgh for en gulerot farge, knall rosa sko?! Klarer du ikke å matche opp antrekket? OSV, OSV, OOSV. Vet hvordan det er å få ikke-så-koselige-kommentarer, men får jeg det nå, så ser jeg på den kanskje et sekund og ikke bryr meg. HVORFOR? Fordi jeg har blitt vandt med det! Det var en periode maange var i mot meg, skrev negative kommentarer. Hva er problemet hvis det er noen lesere som missliker deg som du ikke kjenner. Neidaa, folk fra skolen, klassa! Venniner, bestevenniner! Skrev et innlegg foreksempel om en outfit senere, kommentarer kom igjen og igjen. I løpet av 1 uke vendte jeg meg til alt det der. Så idag så bryr jeg meg ikke, selvom det er en som fortsetter med det, men ikke så veldig ofte lenger som byner på A (gutt). Jeg trøster meg med de possitive kommentarene <3
(Orker ikke å lete etter skrivefeil akkurat nå, så ikke kommenter det :-))

Dette innlegget har med TCMN sine kommentarer, men alle dere der ute la Therse gå og bruke det hun vil! Bare hun liker det selv. Hva er deres mening om TCMN? 

enda en skoledag fullført!

Noe av det beste med dagen er vel at skoleklokken ringer kl14:15 og elever har lov til å gå fredelig hjem fra fengselet. Neida, mente skolen…. Vi har sett på en film som heter hawaii, oslo eller så var det oslo, hawaii? Uanett, den var veldig bra, digger den. Hater slutten, gjør meg bare nysgjerrig. Hopper til litt av dagens outfit. BTW sto opp 15min før jeg pleier i dag for å bølge håret mitt, hahahaha..interessant (lagt merke til at jeg elsker å skrive haha?)

Ser ut som jeg har sett et spøkelse på det bildet under! Når man ser en stor svart klump som beveger seg mellom buskene og en hvit haletupp stikker opp, så kan man byne å lure. Haha Tass ♥

Så til den delen av innlegget jeg stiller dere et spørsmål. Denne gangen om noe dere synes kanskje er en liten smule uinteressant? Men dere hjelpte meg med den dere trevepsen. Så noen som vet hva denne fulen heter?

Bare ren nyskjerrighet. Hva synes du om bildene, hva har dere gjort på skolen idag?

ny jakke!

I går kjøpte jeg denne søte jakka her. Og jeg ''salg diggeren'' går alltid i det området av cubus der alle restene er eller hva jeg skal kalle det. Den kosta 400kr FØR, men aldri i livet om jeg skal gi så mye for en sånn jakke. Kjøpte den for 49kr, bra kjøp?

Skal sørge for at den får en god plass i klesstativet mitt :))

Hva syns du om jakka, er du salg digger som meg?

kjeder meg, men hey nytt design

Når jeg ikke har noe å gjøre, og har sittet og sett på ghost whisperer i fire og en halv time. Alle jentene er på grueturnering eller en annen plass oppi huttiteita. Stakkars meg blir alene sammen med sauene i bygda. Pluss at det regner og er trist vær. OG jeg kunne ikke dra til Særp i går. Hva gjør man da? Man setter seg ned å byner og lage design!

Hva synes du om dette designet?

velkommen hjem!

Nå har søskenbarnet mitt kommet home from Philippines! Masse god mat i huset også. Kaaanskje jeg har savnet henne en bitte liteeeen smule, men (ikke si at jeg sa det). Hun vet hva jeg liker så hun kom hjem med to søte hårsøyfer til meg.


Likte den blå best, hihi! Tusen takk, men husk alltid fiender MOHAHAHHA<3 Liker du hårsøyfer?

dagens kledning

Først må jeg si, TITEIII !

Ble du skremt av jenta som dukka opp av grøfta? Haha, men hei, hallo, hellu, heisann, hola, hey… kommer ikke på mer, ja alt man sier i starten av et innlegg. Må først si at jeg ikke har sluttet å blogge om dere tok dette innlegge på den måten. Jeg blogger når jeg har noe å blogge om.

Ikke skjedd noe stort i det siste. JOA, var på kiwi og kjøpte det jeg trenger til ostesmørbrød for ikke så lenge siden. Også så jeg et ekkelt kryp som jeg aldri har sett før. Interesserer dette dere? Prosentvis vil jeg nok si 1%. Hopper over alt det unødvendige til dagens outfit!

Hadde egentlig sidelengs flette, men tok den av på bussen (enda noe mer uinteressant) Uansett så skulle jeg liksom prøve å være Lady Gaga på bildet under, men ble en liten smule feil.


Haha, det er jo skjorta og T-skjorta jeg har på headeren!     Skjorte fra: H&M     T-skjorte fra: Gina T     Tights fra: H&M     Moods sko fra: DNA    hva syyyyyns dere'a?

i det siste har jeg tatt meg en tur til…

…til…til.. FRISØREN! Må si det er lenge siden sist. Har ikke klippet meg, men tatt på falske øyevipper som skal vare et par måneder. Gjorde dette fordi jeg har så korte øyevipper og ville gjerne ha lengre. Har kjøpt på butikken en gang også, men de varer ikke så lenge.

Borghild var med og hun får meg alltid til å få latterkrampe hvor og når som helst. Så det var litt tøft å holde seg når jeg lå på denne ''operasjonsbenken'' eller hva jeg skal kalle den. Følte meg ganske blind, for hun dama teipa igjen øye mitt nede (på en måte).  Når jeg var ferdig så sa jeg til Borghild: – sykt glad for at frisørdama hadde god ånde, til sammenligning med…kremt, kremt. Haha, da kunne man tro at vi lå på bakken og lo oss ihjel. Lenge leve dårlig humor!

FØR med sminke

ETTER uten sminke

Kjempe fornøyd med resultatet. Viss det detter av en, tar jeg meg en tur til frisøren så fikser hun det. Men ikke gratis. Jeg betalte 460kr, men så holder det i 2-3 måneder,syns det var verdt pengene!

Nå har jeg kommet tilbake fra en koselig hyttetur med Borghild, brødrene og faren hennes. Så snakkes!
Prøvd falske øyevipper før?