29. februar

Kvelden i går var veldig trist for oss alle. Mamma har tatt seg en lang sykemelding. Hun og de tre søstrene hennes kommer til å dra til Filippinene allerede på onsdag som kommer. Utrolig at de fikk billett. Jeg skulle gjerne blitt med jeg også, men skolen kommer som vanlig i veien. Billetten koster ikke lite heller. Den koster 10 000 kr, og jeg skal dit uansett i juni. Da blir jeg der i hele 6 uker. Jeg skulle ønske jeg kunne dratt i begravelsen til bestefar for å gi et siste farvell, men slik blir det da ikke.

Mamma drar som sagt på onsdag, 1.mai og blir der helt til 23.mai. Over tre uker.

Når mamma kommer tilbake, er det kun en måned til hun drar tilbake (med meg) og blir der i 6 uker.

Jeg dro på skolen i dag, men jeg ville ikke være den jenta som så trist ut. Prøvde å være som vanlige meg, og det var så støttende å se vennene mine smile! Vi skulket til og med et par timer for å se skrekkfilm sammen og hamstre inn masse godteri. Det var så gøy ♥

Etter skolen besøkte jeg og Leo venninna mi, Borghild på jobb. Der møtte jeg den søte nabodama og hunden hennes, Soland. Gjett hvem som har fått seg en ny lekekamerat, jo, Leo!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i bedre kvalitet

drømmen skulle ikke være sann

Sitat fra DETTE innlegget klokken 17:37 tidligere i dag:

”Jeg tror jeg hadde verdens værste drøm i natt. Den var så trist, jeg gråt, gråt og gråt i drømmen. Drømmen var så virkelig, noe aldri mine drømmer er. Plutselig våknet jeg og puta mi var kliss våt. Selv om jeg var våken så strømmet tårene ned fra kinnet for drømmen var så trist. Håper virkelig ikke jeg er sanndrømt. Det vil jeg ikke tenke på en gang, for jeg vil ikke miste noen jeg er glad i.”

Jeg ville egentlig ikke gå så dypt inn i hva denne drømmen handlet om siden det var så trist, men som jeg skrev -ville jeg ikke miste noen jeg var glad i. I denne drømmen drømte jeg at bestefaren min døde. Jeg så på mamma og hun brøt i gråt. For knapt en liten stund siden fikk vi telefon om at bestefar var død. Alt jeg så i drømmen, så jeg nå i virkeligheten. Hva er sannsynligheten for dette? Jeg syns virkelig dette var merkelig og trist…

Hvil i fred, bestefar ♥

tokyo

Hei dere. Jeg hadde en fin dag i går og ble kjent med nye folk. Det er så gøy! Jeg tror jeg hadde verdens værste drøm i natt. Den var så trist, jeg gråt, gråt og gråt i drømmen. Drømmen var så virkelig, noe aldri mine drømmer er. Plutselig våknet jeg og puta mi var kliss våt. Selv om jeg var våken så strømmet tårene ned fra kinnet for drømmen var så trist. Håper virkelig ikke jeg er sanndrømt. Det vil jeg ikke tenke på en gang, for jeg vil ikke miste noen jeg er glad i. 

Over til noe annet overfladisk. Skjørtet på bildet er egentlig en kjole, men jeg slengte over en t-skjorte og da ble det plutselig et skjørt. Kostet kun 29 kr også, samme med t-skjorten, for 2-3 år siden. Hehe 🙂

Kjole: Cubus  –  t-skjorte: Gina Tricot  –  jakke: BikBok  –  pumps: Nelly

brown

Hallo! I dag har mamma bursdag. Hun fyller hele 39 år, snart 40! Planene for kvelden er at jeg skal på Kinarestauranten med mamma nå snart. Etter jeg har vært der en liten stund sammen med vennene hennes skal jeg på Milano og spise med kompisen min, Torgeir. Etterpå skal vi på fest. Dette blir bra! 🙂

Meg i dag:

three answers

1. Tusen takk! Jeg kjøpte skjørtet på BikBok for 2-3 år siden. Dessverre tror jeg ikke du finner det der i dag. Bildet til venstre er arkivbilde fra 2011 (første skoledag). 

2. Det kan jeg så klart gjøre. Fra venstre: t-skjorte HER, t-skjorte HER, sko HER, kjole HER, sko HER, skjørt HER og kjole HER. Jeg har et gavekort på Nelly for 50 kr, skrik ut om noen vil ha det.

3. Det var virkelig gøy at dere gikk på den spøken, hehe! Om noen ikke har fått det med seg kan dere lese innlegget HER. Vi er bare gode venner, og det er nok ingen ”historie” bak det. Meeen dere kan få se bilde av søte Tim! 

lurte dere!

Det at jeg skulle skaffet meg kjæreste er like usansynlig som at jeg kommer til å vinne millioner i lotto. Jepp, det kommer aldri til å skje. Hahaha, men så gøy at dere gikk på spøken min i forrige innlegg. En litt forsinket aprilsnarr. Gutten på ”kyssebildet” er kameraten min, Tim! Han går i parallellklassen min, og vi er ikke noe mer enn gode venner. I går kom han på en ide som Voe gjorde for noen år siden. Lage et kjæresteinnlegg med kyssebilde. Haha. 

Orginal bildene:

Gikk dere på den? ;))