To fine julegavetips

Innlegget er i samarbeid med Coolstuff.no


Er dere av de typene som alltid handler inn julegaver i siste tiden? Slik som meg? Vel.. da må jeg tipse dere om et par smarte og kreative gaver. Jeg har fått et par produkter fra Coolstuff.no som jeg bare må anbefale videre! Forresten det som er så bra med denne nettsiden er at ordre som kommer inn før kl 13.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Da rekker dere det rett før jul! Coolstuff.no har jeg vært i samarbeid med flere ganger før og fra første gang som var i 2011 har jeg alltid fått pakken min lynfort. Det er pluss i margen:-D

Når jeg er helt alene sitter jeg alltid med lite klær og et stort pledd rundt meg. Vel, denne var midt i blinken for meg. Pledd med ermer! Hvor praktisk er ikke det? Skal jeg ta frem telefonen slepper jeg og gjøre så mye styr også. Denne tar jeg nok selv! Haha.  

Pledd med ermer HER

Automatisk visp. Hvor genialt? Du trykker på knappen på toppen og den gjør alt arbeidet for deg. Denne passer kanskje perfekt til gave til mor eller en tante. Denne har jeg allerede gitt bort som en liten førjulsgave.

Automatisk visp HER 

 

Første innlegg i julemåneden

Hei! Nå er det virkelig lenge siden! Mitt forrige blogginnlegg var i starten av november. Det er sjeldent det går så lenge mellom hvert blogginnlegg, men jeg kan kort si at det har dukket opp noe viktigere enn og ha bloggen i tankene hele tiden. Noe bra så klart, hihi! 
Vel… hvor skal jeg starte? Jeg jobber fortsatt på Dudeburger, men ikke så mye som jeg gjorde før. Jeg har flyttet ut av leiligheten, endelig! Det var alltid så kaldt der, selvom jeg hadde to ovner som sto på fult hele tiden. Til slutt ga jeg opp å prøve. Jeg pakket meg inn i tre lag gensere, kåper, skjerf, vinstersko, superundertøy når jeg bare skulle være inne der. Ikke fult så koselig og heller ikke noe jeg gledet meg til å komme hjem til. Jeg er så lykkelig som fikk flytte ut med en gang, eller når jeg ville! Haha. 
Jeg har hatt bursdag. Da inviterte mamma hele søskenflokken sin og jeg tok med Ingus og en ny kamerat av meg fra Lillehammer hjem. Åh, så koselig som vi hadde det! Da måtte vi så klart spise på Kina Restauranten som er et stort must når jeg først er hjemme, deretter tok vi turen på Kolonialen. 
Dagene går egentlig bare veldig fort for tiden, og jeg har det så bra! Kanskje jeg til og med kan kalle meg litt småforelsket om dagen? Hihi..nei nå ble det litt småklissete! 
 

I dag dro jeg hjem til Kvam. Jeg skal kun være her til i morgen fordi jeg drar til Oslo. Jeg må så klart meddele at Leo har fått ny jakke i dag av mamma. Han er litt bortskjemt som får sitte ved middagsbordet, får kyllingfilet til middag flere ganger i uken, er aldri alene og ikke minst får jakke til 800 kr. Da skal jeg si han har pent av og sitte å posere pent mens jeg tar bloggbilder! Det gjør han faktisk også ♥ Hehhe, mamma har tenkt siden første desember på hva slags mat hun skal gi til Leo på julekvelden. 

Forrige uke var jeg i København med DFDS båten… IGJEN. Det var min tiende båttur i år faktisk. Haha. Nå har jeg vært der så mange ganger at folkene som jobber der kjenner meg igjen. Det ble en veldig rolig tur denne gangen. Jeg satt rolig for meg selv og strikket. Mens alle partyfolk var gale og løpte rundt, så satt jeg og strikket. Når jeg tittet bort på vakten så kunne jeg tenke meg at han sa “WTF”. Forrige gang jeg var der var jeg nok hun festjenta.. også kommer jeg tilbake og sitter pent å strikker midt på natta. Hahaha. Vet dere hva? Jeg skal på båten i morgen OGSÅ. Da lover jeg at DET er den siste båtturen… for i år. Da drar jeg sammen med Ingus, Ellen (som jeg møtte to båtturer tilbake) og S.  

Det er så fint med julepynt på båten. Da blir det skikkelig koselig.

På båtturen som jeg var på forrige uke var det så store bølger. Jeg har aldri opplevd så store bølger! Alle parfymer, såper og sminken jeg hadde stablet pent på en hylle på badet hadde ramlet ned. Julepynten og lampene i taket vinglet frem og tilbake. Tallerkener falt i gulvet. Fulle folk ramlet over ende (så klart). Haha. 

Når jeg kom til Oslo igjen møtte jeg Mariam! En god venninne av meg som jeg ser alt for sjeldent. Jeg har ikke sett henne siden jeg lagde DENNE videoen. Hun hjalp meg med litt julegaveshopping. Jeg har nå kjøpt og pakket inn den første julegaven for i år. Det blir nok noe taxfree-handling i morgen som går til julegaver. 

København. 

Outfit-fronten går det overhode ikke bra med på vinteren. Det er så kaldt at viss jeg skal forlate huset så vil jeg helst ha på meg en stor joggebukse. Jeg går litt i dvale om vinteren, men jeg skal skjerpe meg når det begynner å gå mot sommer. Leenge til. I morgen må jeg nok ha på meg noe litt finere, da er det båten! Forrige uke gikk jeg med joggebukse på båten faktisk. Shame on me! I morgen blir det andre boller.

Beklager for så sjelden oppdatering. Det skal ikke bli så lenge til neste gang, lover! SMI!!!L