sakte, men sikkert

Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg bruker sirkellinser. Til dere som ikke vet hva det er, så er det “store” linser som får øynene dine til å se større ut. De får også øynene dine til å glinse mere. Bakdelen med desse er at de er farlige. Øyeleger anbefaler de virkelig ikke. Har skrevet et innlegg om det HER. Man kan så ille som å bli blind av dem, men så uheldig har jeg ikke vært (enda), men jeg har merket at synet har svekket litt. Får alltid spørsmålet om hvorfor jeg bruke sirkellinser når det er så farlige. Det eneste jeg kan svare på det er at jeg er dum! 

Dette må jeg vel snart endre på? Derfor har jeg tatt et lite steg frem. I Sverige i går, så kjøpte jeg *vanlige* linser! Det er akkurat samme linser de har på Superkul, men billigere (+ at de var på salg). Jeg kjøpte de på lekebutikken på Nordby. Det er nok mange lekebutikker der, men husker ikke helt navnet. Du går ned rulletrappen ved Godtebiten, så ser du en stor plakat hvor det står “crazy linser”. De har også vanlige linser der. Jeg kjøpte fargen “blue” og “Yellow Green”. 

Sakte, men sikkert skal jeg klare å slutte med sirkellinser!

liten handletur til sverige

Hei! I dag er det også supert vær, så vi skal snart ta bussen til byen og kjøpe is. Vi skal sette oss i parken og kose oss i sola. Tidligere i dag var vi i Sverige. Jeg møtte forresten en leser på Gina Tricot. Hun så veldig hyggelig ut, og søt! Det ble litt shopping også   

Mange bilder av meg og Anh  

Søta!

Shhmask:*

Herregud… men søtt av Anh  

Hehhhe, vi trodde det var gratis påfyll x)

Jeg angriper slushen!

Nå er vi i Sarpsborg igjen. Vi blogges!

tusenfryd i finværet

Hei! I dag våknet jeg klokken ni på morgen fordi jeg måtte snyte meg, hei viktig informasjon. Da la jeg selvfølgelig merke til det fine været. Da hoppet jeg opp på Anh og ropte -ANH, DET ER FINT VÆR UTE, SÅ VI MÅ STIKKE TIL TUSENFRYD! Planen var egentlig at vi skulle shoppe litt, men da ble det Tusenfryd. Kanskje vi tar oss en harrytur til Sverige i morgen. På Tusenfryd var det kjempe fint vær, men lite folk. Hm, det var rart. Vi tok alle karusellene som vi kunne ta!  

Speed Monster

Hahha, dør x)

Huska var kjedelig…

Trist fordi den var kjedelig, hhhehe.

Radiobiler, hehe Anh fulgte etter meg hele tiden!

Spin Spider! Seriøst elsker denne. Jeg og Anh tok den hundre ganger  

Hundre-meteren

SuperSplash!

Thumbs up!

Var en kjempe søt liten jente som hadde tatt den 7 ganger!

Men når vi var ferdige var vi veldig våte.

Hahha, Anh er så smart som står under der det er mest vann.

Strikken

Tømmerstupen 

Vi er i midten 

inn til byen

Hei! Først vil jeg bare gratulere min kjære mamma med dagen 
Føler meg slem siden jeg drar bort på bursdagen hennes, men det trenger jeg virkelig. Jeg har tenkt så mye de siste dagene at nå vil jeg bare bort. Kommer til å tilbringe helgen med min beste venn, Anh. Ååh, som jeg savner den jenta. Jeg gleder meg til å se og snakke med henne. Hun er vel den eneste jeg forteller alt til som har med meg å gjøre^^   

“Sarpsborg, here I come!”

hans majestets kongelige garde

Hei! Fredag forige uke ville Ole Anton komme til meg. Jeg kunne ikke si nei fordi da hadde jeg vært frekk, men, men. Tulla! Elsker å være med vennene mine, men hater å ha dem inni huset mitt. Hvorfor? Fordi jeg hater huset mitt, haha. Derfor dro vi og så på Hans Majestets Kongelige Garde! Av alle plasser, så var de i Kvam. Jeg så min buss-buddy der, Hans K, men han hadde ikke tid til å si hei til meg en gang fordi han var så fascinert av at garden var i Kvam. Jeg og Ole A hadde det iallefall gøy! ^^

Fascinert av treet skjønner du 

Nesten alle vennene mine liker å overdrive posene sine, hahah, søte de er 

Både jeg, Ole Anton og Malin er enige om at den nye barnehagen vår IKKE passer inn i den lille bygda vår. Den hadde vært kul om den var i Oslo, men her i Kvam? Alt her er så grått og kjedelig, og plutselig popper det opp knall rød barnehage. Stor kontrast x)

Siden det er så sjeldent noe ”stort” besøker Kvam, så har alle heist flagget. Haha, sånn to-tre timer før vi så garden, så hadde jeg og Ole A ingen anelse om hvorfor alle flaggene var oppe. Enten så hadde veldig mange bursdag, eller så var 17.mai tidlig ute, ELLER så var det en helligdag. Haha.

Legg merke til at jeg har på meg lue. Sier ikke mer. Joda, skal skrive om min hårkrise som jeg hadde på fredag senere 🙁

Hans Majestets Kongelige Garde, starstruck.

Druene og eplet er mitt, og alt det andre usunne er Ole A sitt. Haha.

lillehammer med malin

Hey! Som jeg skrev i går var jeg og Malin på Lillehammer. Vi brukte alt for mye penger på mat og søtsaker. Vi som snakker om å begynne å trene både for kroppens indre og ytre. Vi kjøpte egentlig ingenting om vi ser bort ifra mat, haha. Vi to skal på skikkelig shoppingtur om noen måneder i Fredrikstad, så da er det bare å spare opp. Vi kjøpte ingenting som sagt, men prøve klær og drømme om de kunne vi gjøre! 

Posing i prøverommet!

Dere vet sikkert at dette er typisk Malin-pose om dere leser bloggen hennes. (Den finner du HER)

Pusspuss

Vi spiste nachos på dyr cafê 

Forventer folk at vi skal spise nachos med kniv og gaffel siden de stirra såå på hvordan vi spiste? Haha, neesj 

Yummi!

Her ble det mange ikke-så-fine-bilder. Jajaa 

McFlurry 

Enda mer prøverombilder. Jeg vil ha den shortsen (fra Gina Tricot).

Jeg vil også ha denne!

Pose it! (Sjekk foten til Malin i speilet, haha)

Jeg så et spøkelse..

Litt for kort Provoserende tullebilde!!

Etter vi var på Strandtorget og brukt pengene våre på mat, så dro vi til tanta og onkelen min. De har fått diger 3D-tv!

Waka Waka i 3D. Shakira poppet ut av skjermen. Vi kunne nesten ta på henne, haha x)

Malin leker sjørøver med mine to små søskenbarn, Kristoffer og Alexander.

dagens søteste lesere

Hei! I dag har jeg og Malin vært på Lillehammer og koset oss med masse mat, haha  
Møtte også noen helt super duper søte lesere. Nok en gang må jeg takke dere for å klikke innom bloggen min hver dag og lese det jeg skriver. Tusen takk! 

Virker litt fjern siden jeg ser på et annet kamera. Denne jenta var så søt at jeg måtte gi henne en klem!  


Har farget håret forresten!