fire komedier

Jennifer’s Body: Den sexy fristerinnen Megan Fox spiller rødglødende Jennifer. En vakker og forførerisk heiagjengleder som fører ondskapen til et helt nytt nivå da hun blir besatt av en grusom demon. Dampende action og masse blodige scener følger når de mannlige studentene blir offer for Jennifer umettelige appetitt på menneskekjøtt. Hennes bestevenninne, Amanda må stoppe terrorveldet før det er for sent! 

Min mening: Jeg likte ikke så godt selve filmen. Handlingen syns jeg ikke var noe særlig bra, men det er en smak og behag ting. Det var ikke noe i filmen som gjorde et stort inntrykk på meg. Skuespillerne var helt OK. I en skrekkomedie med demoner og blod så kan redigeringen fort bli falsk. Jeg er veldig pirkete på det med redigering. Dårlig redigering = dårlig film. Terningkast 2.

 

 Click: Arbeidsnarkomanen Michael Newman har verken tid for barna sine eller konen. Det som kommer først er å imponere sjefen sin og få forfremmelsen han alltid har drømt om. Når han treffer en mystisk rar mann som heter Marty får han tak i akkurat det han vil ha -en magisk fjernkontroll som han kan spole livet frem med, pause, spole tilbake, skru volumet ned eller opp. Dette leder til en rekke situasjoner. Fjernkontrollen tar over livet til Michael, og det er ikke bare en lek lengre.

Min mening: Filmen har masse humor med mange bra replikker. Flinke skuespillere. Kreativ film som skiller seg ut fra de andre. Det fins tusenvis av kjærlighetsfilmer som handler om akkurat det samme, men har noen laget en film om en fjernkontroll som styrer livet ditt? Jeg kommer i alle fall ikke på noen. Avslutningen på filmen er en litt typisk løsning på en film som har noe urealistisk i seg, men jeg likte den. Jeg anbefaler virkelig denne filmen. Terningkast 5.

 

 

 

Big Mama Jack: Jack jobber som en alt-mulig-mann på et filmsett. Regissøren på filmsettet setter virkelig Jack på nervene. På en stor fest legger den irriterende regissøren dop i drinken til Jack for å få han bort. Jack går helt bananas og spyr ned USA?s største filmstjerne Revonia Rider og får politiet og regjeringen i hælene. For å få bort problemene blir han tvunget til å ha på seg et kostyme å bli Mama Jack. Mama Jack er en superfet kvinne som skaffer seg jobb som en hushjelp. Det Mama Jack ikke vet er at han nettopp har skaffet seg jobb hos konen til regissøren.

Min mening: Fra anslaget av filmen trodde jeg det kom til å bli en kjedelig film, men jeg ga den litt mer tid. Det var en helt OK film. Jeg likte veldig godt at det var Yorkshire hunder i filmen, hehe (siden jeg har det selv). Scenen med spetakkelet med Yorkshire hundene likte jeg veldig godt. Haha. Denne Mama Jack rollen lever i to verdener, og avslutningen i filmen er veldig romantisk. Terningkast 3.

 

A Guy Thing: Hun er morsom. Hun er sexy. Og hun er i slekt med forloveden hans! Jason Lee, Julia Stiles og Selma Blair oppdager hvor trist der er å tilhøre en anne når den rette kusinen dukker opp i denne hysteriske morsomme romantiske komedien som er full av overraskelser, sympatiske rollefigurer, minneverdige opptrinn og stående vitser som er like morsomme hver gang! Paul våkner opp ved siden av Becky, den lekre danserinnen fra utdrikningslaget hans, og han må finne en rask hvit løgn for å beskytte sin tilkommende Karen. Men når Beckys truser dukker opp i Pauls sofa, Beckys ekskjæreste dukker opp med belatende bilder av Paul og Becky, og Becky selv viser seg å være Karens kusine. Han har plutselig en vanskelig avgjørelse foran seg: Hvis han gjør det rette, vil han da miste den rette for alltid? Terningkast 4.

Min mening: Jeg syns filmen var bra. Handling, klipp og skuespillere var bra. Likte forholdet mellom brudgommen og kusinen til bruden fra første stund. Selv om det var feil, så fikk de meg til å like de to karakterene sammen. Terningkast 4.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg