Hey guys!

Hallo, hallo! Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg! Åhh, det har skjedd så masse i det siste og jeg har lyst til å skrike det ut til alle dere. I påskeferien har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Jeg har vært helt utslitt! Vi har hatt familiebesøk i påsken så jeg har tilbringt tid med dem når jeg har kommet hjem om kveldene. Jeg har også passet hus og hund noen dager. De jeg passet for var så snille som lot meg forsyne meg av alt av mat og vin. Mmm, da koset jeg meg. Fikk også besøk etter jeg var ferdig på jobb, så ensom var jeg ikke! Etter den lange uken på jobb kjente jeg det virkelig i kroppen. Det er nesten så jeg syns vi burde være en ekstra servitrise hvor jeg jobber. Når det kommer så mange folk som det har gjort i ferien, så skal jeg love dere jeg og sjefen min løper som bare det! Men vi klarer oss og jeg har det alltid gøy når jeg jobber med henne (sikker på at jeg har verdens beste sjef!)

Nå er jeg faktisk i Sarpsborg. Pappa er bortreist og jeg aner ikke hvor han er, meeen jeg har leiligheten hans for meg selv. Jeg kom hit i går og brukte dagen på å slappe helt av. I dag pyntet jeg meg ekstra og tok på en rosa sommerkjole jeg fant i skapet til mamma her om dagen. Blomsterkransen var også på plass. Jeg ble stoppet noen ganger på gaten av folk som ga meg komplimenter! Jeg kan ikke tro det. Jeg ble jo såå glad og hadde et bredt smil fra øre til øre. Små ord kan gjøre dagen min så mye bedre enn den allerede var! Hadde dere bare visst hvor mye jeg setter pris på det, takk:)

Vell… i morgen drar jeg til Danmark. Forrige gang jeg var på DFDS-båten husker jeg det var gratis internett. Lurer på om det fortsatt er det? Det begynner å bli noen år siden, så skal ikke overraske meg om det koster penger nå. Om det er gratis og ikke alt for tregt, så skal dere få høre fra meg der. Vi skrives sikkert før jeg drar i morgen også om internetten her vil samarbeide med meg:)  

6 kommentarer

Siste innlegg